Cena €255.57

Pilns apraksts

Sveiki, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu, lai apstiprinātu faktisko preces svara un loģistikas izmaksas pirms maksājumu, mēs nodrošināsim jūs ar loģistikas pakalpojumu sniegšanu pēc nodokļu nomaksas! #detail_decorate_root .magic-0{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{text-align:center}#detail_decorate_root .magic-8{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-10{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-11{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:260px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-12{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:441px;min augstums:28px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root .magic-13{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-14{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-15{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root .magic-16{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-17{platums:446px}#detail_decorate_root .magic-19{margin-top:0;margin-left:0;platums:446px;augstums:353px}#detail_decorate_root .magic-21{text-align:left}#detail_decorate_root .magic-23{margin-top:1px;margin-left:0;platums:750px;augstums:421.875 px}#detail_decorate_root .magic-25{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:562.5 px}#detail_decorate_root .magic-27{margin-top:0;margin-left:0;platums:446px;augstums:446px}#detail_decorate_root .magic-28{font-size:22px}#detail_decorate_root .magic-29{font-size:20 pikseļi}#detail_decorate_root .magic-31{margin-top:0;margin-left:0;platums:184px;augstums:184px}#detail_decorate_root .magic-36{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:272.975432211101 px}#detail_decorate_root .magic-38{vertical-align:top;box-izmēra:robežas-kārba;padding-top:4px}#detail_decorate_root .magic-39{platums:245px;augstums:245px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-40{pozīcija:radinieku;left:0;top:0;platums:245px;augstums:245px}#detail_decorate_root .magic-43{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:810px}#detail_decorate_root .magic-45{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:750px}#detail_decorate_root .magic-47{margin-top:-101px;margin-left:-4px;platums:747px;augstums:399px} preces Apraksts Jaunajā Dizaina Kvēlojošs Halloween Puse Apdare Raganu Cepure LED Gaismas Bērniem Puses Āra Dekoru Kokā Karājas, Ornamentu, Wizard Hat 1.Materiāls: poliestera tafta 2.Specifikācija:Tas var, pēc jūsu pieprasījuma (lieluma, dizaina, krāsas, iepakošanas un tā tālāk)

3.Lietošana:reklāma,svētku,kāzu,apdare, reklāmas un utt.

4.Piegādes termiņš :FOB vai CIF

5.Kuģniecības ostas: Shanghai vai Ningbo

6.Papildu termiņš :pielāgotu formu un izmēru ir pieejami.Ja nepieciešams, mēs nodrošināsim daži profesionāli.Specifikācija Zīmolu HL Produkta nosaukums LED izgaismotas raganu cepure Krāsu, attēlu Lietošana Partijas Apdare Iepakojumā 1gb/maisiņš materiāls, poliestera tafta Svars 55g Izmērs 37*75cm Godu Halloween Formas, grafisko Dizainu, Visām formu vai krāsu, kas jums ir nepieciešams, Maksājumu L/C, D/A, D/P, T/T, Paypal, Western Union, Piegādes laiks 5-7 darba dienas, kas piemērots dzimšanas dienu, kāzu, Halloween, vai Ziemassvētku puse, un tā tālāk.Materiālu, mēs izmantojam, ir videi draudzīgs un ekonomisks.Uzņēmuma Profils Par Mums Yiwu Neixiu E-Komercijas Co., Ltd.koncentrējas uz reklāmu un pārdošanu brīvdienu piederumi, 1. Folija baloni 2. Lateksa baloni 3. Grupa Krājumi 4. Citu atpūtas objektus uzņēmums ir profesionālo R & D design + producentu grupas, kas galvenokārt apkalpo mazos un vidējos pārdevējiem.Neixiu vienmēr ir uzsvēris, izmantojot digitālo rekonstrukcija uzņēmējdarbības lai nodrošinātu klientus ar bagāto un konkurētspējīgus produktus un pakalpojumus.Skaits Vēstuli laimes DZIMŠANAS dienā, Folija Baloni 16inch 32inch 40inch Mylar Alfabēta Pusei, Hēlija Numuru Vēstuli Baloon Alumīnija Happy Birthday Party Folija Balona, Uzstādiet Apdare Mūsu Pakalpojumu Klients ir dievs , kas ir mūsu princips ,lai mēs vienmēr cenšamies mūsu spēkos, lai apmierinātu jūsu prasības.

Ja preces ir problēma kvalitāti vai kvantitāti mēs piešķiram atbilstošu kompensāciju par cenu, kas jums ir samaksāta par precēm.Ja atgriešanās ir saistīta ar kādu kļūdu esam pieļāvuši mēs būsim gatavi atmaksāt piegādes maksas.Iepakojuma & Piegāde Iepakojums Detaļas

1.50 gab./maisiņā

2.500 somas/kastes

3.Mēs varam arī iepakojums tiem, kā vienu klientu prasības, Piegādes Informāciju 1. Piegādes laiks 3-5 darba dienas 2.Express ir paredzams, ka, lai saņemtu preces ar 5-7 darba dienu laikā pēc piegādes 3.Gaisa transportion ir paredzams, ka, lai saņemtu preces ietvaros 10-12 darba dienu laikā pēc preču piegādes, Produkta iepakojuma Sertifikācijas Iepakojuma attēls 1 Iepakošanas 2. attēls Iepakojuma attēls 3 Iepakošanas attēls 4 Iepakošanas attēls 5 Iepakošanas attēls 6 biežāk UZDOTIE jautājumi 1. Kāds ir jūsu MOQ ?A:MOQ ir atšķirīgs atkarībā no dažādiem posteņiem 2: vai jūs Varat sniegt paraugu?Un darīt OEM/ODM pasūtījumu?A:Jā,mēs varam nodrošināt paraugu, kā jūsu pieprasījuma un paraugiem " ražošanas maksa ir balstīta uz faktiskajām izmaksām, un tiks atgriezta pēc reāliem pasūtījumiem.Ilgtermiņa sadarbojās klientiem: Bezmaksas paraugus.Visus paraugus " piegādes maksu maksā pircēji.

3: Kā mēs varam nodrošināt kvalitāti?

Vienmēr pirms ražošanas paraugu pirms sērijveida ražošanas;

Vienmēr galīgā Pārbaude pirms nosūtīšanas;

4: Ko jūs varat pirkt no mums?

Folija Baloni / Personas Piederumi / Lateksa Balonu / Partijas Apdare / Dzimumu Atklāt Balonu

5: Kā var klients iegūt aizsardzību pēc tam, kad pirkt?A:Mēs piedāvājam kyocera, preču apdrošināšana, paypal maksājums, ko mēs varam garantēt jūsu laimīgs iepirkšanās.Mēs arī kompensāciju defekti.

Specifikācijas

  • Iepakojums: 1gb/maiss
  • Materil: Poliestera tafta
  • Elektroniskā: no
  • Materiāls: Poliestera tafta
  • Piegādes Laiks: 5-7 Darba Dienu Laikā
  • OEM & ODM: Aceptable
  • Izcelsmes Vieta: Zhejiang, Ķīna
  • Godu: Halloween, Halloween
  • svars: 55g
  • Nosaukums: LED izgaismotais raganu cepure
  • Zīmola Nosaukums: HL
  • MOQ: 50gab
  • Modeļa Numurs: HL-15350603
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: 37*75cm, 37*75cm
  • Paraugs: Ar nosacījumu,

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5gab Ziemassvētku Dāvanu Maisiņi Ar Rokturiem Ziemassvētku Grāmatu, konfektes Somas Brīvdienu Puse Dāvanu Maisiņi Ziemassvētku Dāvanu Maisiņi Ziemassvētku puse Supplies
€6.62 €4.63

(5gab ziemassvētku dāvanu maisiņi ar rokturiem ziemassvētku grāmatu našķis konfektes somas brīvdienu puse dāvanu maisiņi ziemassvētku dāvanu maisiņi ziemassvētku piegādēm)

Izskatās arī
Bišu Strops, Rāmja Turētājs Bišu Skava Koka Rokturi Šūnveida Celšanas Skava Ligzdu Rāmis Skava Daudzfunkcionāls Bišu Stropu Kadru Ar Slapju Ceļu Rīks
€15.48 €7.74

(aizzīmju punktiem: 1. izturīga un nodilumizturīga: izgatavots no izcilas masīvkoka un nerūsējošā tērauda, mūsu biškopības rāmis grippers piedāvā augstas izturības un nodiluma izturīgs.rokas draudzīgs dizains padara tos viegli izmantot, pagarina to kalpošanas maksimālu peļņu. 2. universāls, bišu instrumentu turētājs: saglabājiet jūsu bišu rīki organizēta ar mūsu universāls biškopības)

Izskatās arī
Grasteay 6-18Pcs gaismu atstarojoša Laukumā Sequin Mirdzumu Sienas Kāzu svinības, Dzimšanas dienas Mirdzumu Fona Sienas Dekori 30x30cm
€114.68 €56.19

(rezerves vizuļi tiks likts uz katra iepakojuma, lai novērstu jūs no krišanas vai bojāšana par šo preci produkta nosaukums:sequin mirdzumu sienas fona paneļi izmērs: 30cmx30cm(1gb) 6pcs=2ftx3ft =0,6 m x 0,9 m 12pcs=3ftx4ft =0,9 m x 1,2 m 18pcs=3ftx6ft =0,9 m x 1,8 m mirdzumu sequin: mēs izmantojam tikai labāko kvalitāti, vizuļi katra manuālā panelis. piederumi:)

Izskatās arī
10PCS Mākslīgie Augļi Mini Augļi Simulācijas Augļi Augu Komplekti, Mājas Dekoru Logu Displejs Foto Aksesuārus, Virtuve, Bērnu Rotaļu
€1.66 €1.03

(apraksts izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas un putu, skaistu un spilgtu augļu apdare. atdzīvināt lai bufete vai displejs ar ministru kabineta šie mākslīgie augļi. viņi izskatās tik reāls, ka jūs domājat, ka viņi bija. spilgts un spilgti, ideāli piemērots mājas dekoru padara jūsu mājas izskatās unikāla, dod jums labu garastāvokli ilgstošas, viegli tīrāma tips:)

Izskatās arī
Ķīniešu Jauno Gadu Fona Laimīgu Jauno Gadu Fona 2024. gadam Banner Šampanietis, Baloni, Ziemassvētku un Jaunā Gada Puse Fona Dekors
€16.42 €8.21

(aizzīmju punktiem: 1. svētku un dinamiskas: noteikt perfektu ķīniešu gadu garastāvokli ar mūsu fona.piesātinātas ar tradicionāliem simboliem un sarkanu tēma, šī 2024. gadam laimīgu ķīniešu jauno gadu fona banneris ir must-have apdare. 2. ķīniešu stila fona: uzliet jūsu ķīniešu gadu svinības ar kultūras nozīmi, izmantojot mūsu labvēlīgs, pūķis un laternu modelis fona.raksturo labvēlīgs simboliem,)

Izskatās arī
Baseins Gliseris Sienas Stiprinajums Virsma Dažādi Naftas Savākšanas Skimmers Peldbaseinu Akvārijos Ūdens Tvertnes Dropship
€38.99 €19.10

(funkcijas: ootdty peldbaseins oil skimmer: tā var automātiski savākt dažādi uz virsmas, kas var samazināt jūsu tīrīšanas darbiem, baseins, un jūs varat viegli peldēt. regulējams montāžas balsteni: tā var būt pārvietota uz tādu vietu, kas atbilst baseina ūdens virsmas. augstas kvalitātes atdalītājs: tas ir izgatavots no plastmasas augstas kvalitātes plastmasas materiāla,)

Izskatās arī
2 Gab Svečturis Vainags, Ziemassvētku Rotājumi, Mākslīgo Lapu Gredzeni Eikalipta Kāzu Vainags Zīda Ziedu
€12.24 €4.53

(apraksts simulācijas gredzens būs lieliska vainags apdarei dekorēšana, kāzu svinības, ņemot kāzu bildes un tā tālāk.brīnišķīgs photography prop, lai jūs, jūs varat to izmantot, lai veikt dažas skaistas bildes ar draugiem kopā.to var izmantot dekorēšanai guļamistaba, dzīvojamā istaba un dažas citas vietas, kas jums ir nepieciešams, lai rotā. funkcijas -krāsa:zaļa -materiāls:zīda)

Izskatās arī
4GAB Saules Soli, Apgaismojums Āra Ūdensizturīgs Kāpnes Cilvēka Ķermeņa Sensoru Lampas Siltu Gaismu Dārza Ziemassvētku Ceļš Dec
€56.58 €36.78

(1. saules kāpņu gaismas: nodrošināt tiesības summu saules-bezmaksas apgaismojums, lai palīdzētu jums tumsā.modernizētas saules paneļi ir izgatavoti no augstākās konversijas likmi saules paneļiem, kas var strādāt daudz ilgāk nekā citi gaismas zem pašas saules gaismas apstākļos.iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators, var lietot ilgāk par 8 stundām, kad pilnībā uzlādēts. 2. automātiskā apgaismojums:)

Izskatās arī
Gudrs Pīle Atpakaļskaitīšanas Kalendāra 2023 Jautri Gumijas Pīle Rotaļlietas 24 Dienas Atpakaļskaitīšanas Kalendāra Adventes Kalendārs Puse Ziemassvētku Dāvanas Bērniem
€17.37 €11.29

(atpakaļskaitīšanas ziemassvētkiem ar mūsu gumijas pīle adventes kalendārs 2023. gadam! pavadīt kvalitatīvu vecāks-bērns laikā, kā jūs atklāt pārsteigt katru dienu, un samazināt stresu, pievēršot pastiprinātu uzmanību ar pilnu izspiest spēkā.get gatavs uzņemt ziemassvētki ar šo jautrību un aizraujoša kalendāra. specifikācija: produkta nosaukums: gumijas pīle adventes kalendārs 2023 produkta)

Izskatās arī
Eva Kūka Topper Mīlestība Zvaigžņu Valentīna Dienā, Dzimšanas dienā, Kāzu Mazulis Puse Bērnu Dušas Cupcake Toppers Dekoru Cepšanas Piederumi DIY
€60.16 €30.08

(eva kūka topper mīlestība zvaigžņu valentīna dienā, dzimšanas dienā, kāzu mazulis puse bērnu dušas cupcake toppers dekoru cepšanas piederumi diy apraksts : krāsa: attēlā izmērs: attēlā piezīme tas ir roku darbs, tur var būt dažas nelielas nepilnības, lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums prātā sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
Spiediena Regulators Automatizēto Taimeris 3/4" Vītne, lai Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, Apūdeņošanas Filtrs Dārza Šļūtenes Sieviešu Zemas Plūsmas Vārsts
€3.57 €1.96

(apraksts: 【stabilu spiediena kontrole] aicina: spiediena regulators, kas nodrošina stabilu un konsekventu spiediena kontrole, piemēroti izmantošanai ar pilienu sistēmu, pilienu līnijas, un starojuma avotiem, vai jebkuru pieteikumu, ja zems ūdens spiediens ir nepieciešams. 【izturīga konstrukcija] aicina: izstrādāts ar piemaksu, plastmasas materiāli, ūdens spiediena reduktoru regulators sola ilgtermiņa)

Izskatās arī
Diivoo WiFi Smart Apūdeņošanas Ūdens Taimeris Dārza Automātiskās Apūdeņošanas Programmētājs Ūdens Vārstu, Dārza Automātiskās Laistīšanas Sistēmas
€62.09 €37.25

(wifi ūdens taimeris, dārza šļūtenes, diivoo smart apūdeņošana taimeris ar centrmezglu, līdz 20 atsevišķiem laistīšanas grafiku, kas ir saderīgas ar alexa un google home modelis : wt-03w materiāls : neilons ūdensizturīgs : ipx5 darba spiediens : 7.25 psi - 116psi ieeja : 110v-220v 50/60hz savienojuma metode : wifi un bluetooth wifi frekvence : 2.4 ghz diapazons)

Izskatās arī
2000/100gab Mākslīgās Rožu Ziedlapiņas, Ziedi, Romantiska Nakts Zīda Viltus Rozes Ziedlapa DIY Valentīna Diena Kāzu Puse, Mājas Apdare
€2.95 €2.00

(materiāls: zīda audums krāsa: multi-krāsains izmērs: katra ziedlapa pasākumus, apm. 5 x 5cm. daudzums: 2000/1000/500/300/100gab)

Izskatās arī
Ziemassvētku Mājā, Ziemassvētku Rotājumi iedegties Chalet LED Koka Ziemassvētku namiņš Ziemassvētku Eglīte Kulons Rotājumi
€1.38 €0.97

(funkcijas: 1. tas būs pievienot vairāk atmosfēru puses. 2. labākā dāvana jūsu bērniem. 3. lieliska ziemassvētku piederumi partijas apdare 4. lai jauki sevi, bērniem , draugiem ziemassvētku dāvanu. 5. modes dizains, augstas kvalitātes un izturīgas specifikācija: nosaukums: ziemassvētku rotājumi neliela koka māja materiāls: koks + elektroniskie komponenti izmērs:)

Izskatās arī
Personalizētus Krūzes, Shatterproof, Monogramma, Custom, Matēta, Sals Flex, Kokteiļu Glāzes, Vīna Glāzes, Puse Kausa, Kāzu Glāzes, Sh
€228.73 €199.00

(roku darbs materiāli: shatterproof tases, tintes ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās vai nosūtīt ar īsziņas, lai mums pēc tam, kad maksājumu:** 1.tintes krāsa 2 .personalizētu informāciju (ietver jebkādu personalizētu informāciju, kuru)

Izskatās arī
2023 Jaunu Ziemassvētku Piekariņi Rozā Vizuļi Santa Claus Alnis Sniegavīrs Lelle Tapsējuma Kulonu.Puses Dod Priekšroku
€5.58 €3.57

(1. produkta informācija: ziemassvētku atmosfēru karājas rozā sērijas sequin vecu aļņu sniegavīrs lelle kulonu. 2. produkti ietver: lelle kulons*1. 3. materiāls: audums. 4. ainas: piemērots karnevāls, halloween, ziemassvētku, puse, puse, un nosūtot draugu dzimšanas dienas dāvanas labākā izvēle. 5. izmērs: tur ir trīs produkti, lieluma modelis ir sniegavīrs 1.57*4.52*6.69 collu)

Izskatās arī
Sabiezinātas Bāzes Augu Pot Turētājs Rūsas izturīgs Augu Šķīvītis Paplātes Apaļā puķu Podi Anti-novecošanās Sabiezējumu Bāzi attiecībā uz Augiem
€15.16 €9.25

(sabiezinātas bāzes augu pot turētājs rūsas izturīgs augu šķīvītis paplātes apaļā puķu podi anti-novecošanās sabiezējumu bāzi attiecībā uz augiem apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes, zaļas un piesārņojuma brīvu koka. anti-novecošanās, anti-rūsas, spēcīgs un izturīgs. sabiezinātas bāzi kreka-bezmaksas, atkārtoti izmantot. nedaudz paceltām malām, lai)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vīna Pudeles Vāciņu Ziemassvētku Trikotāžas Pudeles Vāciņu Roku Darbs Santa Ziemeļbrieži Sniegavīrs Vīna Pudeles Vāks Ziemassvētku Puse
€1.66 €1.17

(šis roku darbs vīna pudele džemperis lepojas ārkārtas meistarība un ir mīksts uz tausti.ideāli piemērots ziemassvētku galda rotājumi, vai arī kā jauka dāvana, kas būs greifers uzmanību bērniem.pievienot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu vākšana ar šo burvīgs aksesuārs. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku vīna pudeles vāciņu materiāls: adīts audums svars: 30g izmērs:)

Izskatās arī
Koko Kokosšķiedras Starplikām, Lai Karājas Poda Grozu, 4gab 12 Collas Pusgadā Apaļo Kokosriekstu Šķiedras Rūpnīcas Grozu Starplikas Un 4gab Uzlikas Mazumtirdzniecības
€21.28 €15.75

(koko kokosšķiedras starplikām, lai karājas poda grozu, 4gab 12 collas pusgadā apaļo kokosriekstu šķiedras rūpnīcas grozu starplikas un 4gab uzlikas mazumtirdzniecības kakao maināmiem odere: koko starplikas, kas uztur augu mitrumu, veicina gaisa cirkulāciju un samazina ūdens zudumu koeficients.koko starplikām, lai karājas podi ir populāra izvēle audzētājiem. konteinera izmēri: katru kakao odere)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi, kas ar Vilnas Filcs, Galda piederumu Somiņas, Dekoratīvo Trauku Turētāji, Ziemassvētku Dekori, 10Pcs
€5.88 €4.71

(10pcs ziemassvētku rotājumi, kas ar vilnas filcs, galda piederumu somiņas, dekoratīvo trauku turētāji, ziemassvētku dekori krāsa: sarkana / gree raksts: solid iepakojums: ziemassvētku rotājumi stils: tautas sakarā: ziemassvētki motīvs: 1. maza auguma un liela jauda, perfekti savā ikdienas vajadzībām. 2. ūdensizturīgs un pretapaugšanas piezīmes: apgaismojuma)

Izskatās arī