Cena €22.52 €50.05

Pilns apraksts

Saglabātu jūsu baseins silts un tīrs ar šo izturīgs baseins burbulis vāciņu.Tas samazina ūdens iztvaikošanu un siltuma zudumu, ietaupot naudu un enerģiju.Jūs varat viegli samazināt to izmēru, jums ir nepieciešams, ar šķērēm.Tas ir nodiluma izturība un UV aizsardzību, lai nodrošinātu ilglaicīgu izmantošanu.Lai tagad un baudīt jūsu baseins visa gada garumā!

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Saules Baseins Aptver

Materiāls: PE burbulis filmas

Krāsa: Zila

Izstrādājuma izmērs (aptuveni):

A:220x150x1cm/86.61x59.06x0.39in

B:260x170x1cm/102.36x66.93x0.39in

C:300x200x1cm/118.11x78.74x0.39in

Produkta svars: aptuveni 300g/400g/450g

Iepakojuma Saraksts:

Baseins Saules Pārsegs * 1

Piezīme:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, postenis krāsas var nedaudz atšķirties no bildes.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izolācijas Funkcija : Sastāv no tūkstošiem zilā burbuļa membrānas, šis baseins saules vāku var aizslēgt temperatūras savu baseinu, vasaras un ziemas, padarot to drošāku un videi draudzīgāku.

2.Grūts Materiāls: Šajā saules baseins aptver palīdz jums saglabāt jūsu baseins tīrs un skaidrs, novēršot putekļu, lapu un gružu iekļūšanu ūdens.Tas ir izgatavots no izturīga PE burbuļu plēves materiāla, kas var izturēt UV stariem un nodiluma izturība.Šis segums ir ideāls, lai aizsargātu jūsu baseins un

3.Novērš Ūdens zudumus Un Ietaupīt Izmaksas: samazinot baseina ūdens iztvaikošana par 95%, tas baseins burbulis vāks neļauj ūdenim atkritumus un mazina jūsu ūdens un apkures izmaksas.

4.Plašs Pielietojums: Samazinātu piesārņojuma baseini - Šīs saules baseins aptver novērš uzkrāšanos kritušās lapas, putekļi un nosēdumi uz ūdens virsmas, saglabājot jūsu baseins, tīrs un skaidrs.Tas arī samazina ūdens iztvaikošanu un siltuma zudumu, ietaupot naudu un enerģiju.Tas ir ideāls, lai t

5.Elastīga Forma: Brīvi samazināt šo saules segumu, baseins, lai atbilstu jūsu baseins formu.Tas paliks saglabātu jūsu baseins tīrs un silts, neatkarīgi no tā, cik jums aplīdziniet.

1. Par Atsauksmes:

1.1 Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

1.2 Atsauksmes mums ir ļoti svarīgas, Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas un nodrošināt vislabāko klientu apkalpošanu.

1.3 Tas ir neiespējami, lai atrisinātu tas, ja mēs nezinām par viņiem! 2. Kādas ir pieejamās metodes, par maksājumu?

2.1 Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.2 Piezīme: Citi par samaksu, IZMANTOJOT šo saiti: https://service.Pack24.lv/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

2.4. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā. 3. Par Kuģniecības:

3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO),Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3.2 Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.3 redzamie attēli ir ne faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

3.4 PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

3.5. Ja neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs trase ar kuģniecība, cik drīz vien iespējams un atbildēt jums.

3.6 Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

3.7 Pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

3.8 Brazīlija un Dienvidkoreja pircējs, lūdzu, sniedziet CPF vai CNPJ,Kolumbija/Maroka būs par maksu NODOKĻA 20%/50% jūsu pasūtījuma summa, tā būs labāk, lai jūs, lai saņemtu Savu pasūtījumu ASAP.Paldies

3.8 šādu Zip Kods ir nav piegādes zonas ragana jums izvēlēties Vietējo Noliktavā vai ES Noliktavā, ja jūs veikt jaunu pasūtījumu:

Spānija: 07000, lai 07999/ 35000, lai 35999/ 38000, lai 38999/ 51000, lai 51999/ 52000 lai 52999. 4. Atgriešanās un Kompensāciju:

4.1 Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos pēc tam, kad to saņēmusi.Ja tur par to vairāk, kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

4.2 NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

4.3 atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

4.4 Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem komponentiem aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.5 Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: PE
  • Modeļa Numurs: Saules Baseins Aptver
  • Atbalsts: Dropshipping/ Vairumtirdzniecība

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4gab Viltus Augļi Mākslīgās Mango Imitētu Augļu Modeļi Reāli Mango Modelis Aksesuāri
€8.61 €4.48

(apraksts viltus mango ir piemērots dažādiem scenārijiem, veikals un mājas displeja apdare.viltus mango ir skaisti un jauki, spilgti un reālistiski attiecībā uz agrīnās izglītības un pārtikas displeja izmantošanas.panākts izmantojot eva/putas materiāla, izturīga un izturīga, ko varētu izmantot ļoti ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:eva/putas -izmērs:12.50x7.00x5.50cm/4.91x2.75x2.16)

Izskatās arī
12pcs Mākslīgās Sarkano Augļu Ķekars Simulēt Sarkano Augļu Žāvētu Ziedu, Mākslīgo Viltus Holly Ogu Ziemsvētki Koks Festivāls " dari pats Vainags Apdare
€4.37 €2.05

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *mākslīgās puķes ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, labi veikts un vibrantly krāsainu izskatās reāli. *var pievienot pakļauti atrašanās vietas, ziemassvētku eglītes, vainagi, galvenie rotājumi, pušķi, pasākumu un citi rotājumi.jūs varat izmantot līmlentu, lai ielīmētu uz apsveikuma kartes, kuru vēlaties nosūtīt draugiem)

Izskatās arī
10/20/30pcs Jauno Radošo Cilindra Formas Neapbruņotu / Ziedu Bambusa Kāzu dod priekšroku Konfektes, Kārbas Puses Dāvanu Kastē Šokolādes Kastē Bomboniera
€53.15 €37.20

(stāvoklis: 100% brand new materiāls: kartona izmērs: 2.0 x3.0 collas (5.2x7.8cm) krāsa: kā attēlu daudzums:10/30/60pcs)

Izskatās arī
Ziemassvētku Kalendārs Atpakaļskaitīšanas 24 Dienas Ziemassvētku Adventes Kalendārs Aproce Pieņemšanas Komplekts Radītu Ziemassvētku Atmosfēru 24 Atvilktnes
€23.57 €10.61

(saņemt ziemassvētku garu ar mūsu adventes kalendārs 2023. gadam! kalendārs satur 24 atvilktnes ar viegli spēlēt darbībām, kas radīs svētku atmosfēru.ideāls ziemassvētku un dzimšanas dienas dāvana, vai lai uzlabotu savu brīvdienu puse. specifikācijas: produkta nosaukums: 2023 adventes kalendārs materiāls: pp izmērs: par 7.87x5.9ionch/20*15 cm spēju apmācība: intelektuālā)

Izskatās arī
Laternu Amatniecības Kopu Izturīga Papīra, kas Izgatavots Bērnudārza Halloween Amatniecības nodilumizturīga Smarža Mazāk Ēnu Laternu Bērniem
€11.85 €5.92

(aizzīmju punktiem: 1.bagāts papildaprīkojums: ar šo laternu laivas komplektā ietilpst 14 lapas, stikla, papīra (7 izlases krāsas), 1 laternas papīra veidnes, 1 lente, 1 rullis abpusējo līmlenti, un 1 laternas rokturi. 2.unikāla un skaista: tas laternu amatniecības kopu funkcijas izsmalcinātu dobi-out modeļus, saule, mēness un zvaigznes, kas ir rūpīgi izstrādāta, lai radītu patīkamu atmosfēru.laternas)

Izskatās arī
25Cm Koka Puķu Pods Noņemama Paplāte Augu Turētāja Statīva Pamatne Ar Riteņiem, Stādāmā Puķu Pods Mover Trolejbusa Plate
€24.94 €18.71

(piedāvājot kombinācija, ērtības un stilīgumu, šī pievilcīgā poda caddy ir ideāls, lai padarītu tendence lielos podos un ap māju daudz vieglāk.šī parocīgiem dolly ļauj augus un podiņos, lai to varētu pārvietot uz apgriešanu, putekļu, un laistīšanas bez celšanas. plastmasas riteņi novērstu skrāpējumiem, koka grīdām, un, ja tendence ir pabeigti divi no četriem riteņiem, kas ietver slēdzenes,)

Izskatās arī
Jauni 18 collu mīlestību sirdī caurspīdīgs alumīnija filmu balonu vilnis bumbu sirds formas mīlestība, kāzas, kāzu svinības, ballons apdare
€0.90 €0.59

(nosaukums: caurspīdīgs vilnis bumbu bumbu bumbu automātiskai noslēgšanas izmērs: 18 46 collas*58cm svars: 10g +/- 0,2 g krāsa: caurspīdīga izmantot aina: dzimšanas dienas svinības, kāzu sakārtojums, kāzu foto, foto atvašu, uzņēmuma ikgadējā sanāksmē izkārtojumu, skolas tēma klases vienošanās, jaungada diena, ziemassvētku un citu svētku dekorācijas, visas galvenās uzņēmējdarbības)

Izskatās arī
1pc 20~50mm PE Caurules Lodīšu Vārstu Dārza Laistīšanas Apūdeņošanas Sistēmu Tiešās Ātrais Savienotājs Lauksaimniecības Caurules Kopīgas Kontroles Vārsts
€5.63 €3.66

(1pc 20~50mm pe caurules lodīšu vārstu dārza laistīšanas apūdeņošanas sistēmu tiešās ātrais savienotājs lauksaimniecības caurules kopīgas kontroles vārsts detaļas materiāls: jaunu pārtikas klases pe materiāls krāsa: melna savienojuma režīms: ātri savienojums produkta iespējas: jauns pe materiāla, piebilstot, anti-aging un pret ultravioleto materiālu, ilgs)

Izskatās arī
25PCS Pasūtījuma Bioloģiski Zilā Kāzu Konfeti Met -Žāvētu Sarkano Rožu Ziedu -Dabas Videi draudzīgs Konfeti Soma - Ziedu, Ziedlapiņu
€35.00 €31.15

(1 daudz, tostarp 25 maisiņi ar ziedlapiņām prefilled ☾ pergamīns aploksnes ir matēta apdare ☾ soma pasākumi: 3 1/4 x 4 7/8 collas ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1. izvēlēties ziedlapiņu iespēju un daudzumu, kuru vēlaties, kad)

Izskatās arī
Ziemassvētku Piepūšamo Balonu Santa Claus Led Piepūšamās Milzu Lelles Augstu Spilgtumu Ziemassvētku Lelles, Eco-Friendly Dārza Dekori
€39.38 €19.69

(piepūšamās izgaismotas santa claus rotājumu 2.4 m karikatūra milzu santa claus ar led gaismu ziemassvētki dārza puse dekori specifikācija: modeļa numurs: piepūšamās santa claus izmērs: piepūšamās izmērs 2.4 m/93.6 gadā krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: poliesteris+plastmasas iepakojums: balta kartona iepakojums specifikācija: eiropas kontaktdakšu,)

Izskatās arī
Pateicības Puse Scratch Spēle Turcija Kartes Brīvdienu Svētku Izlozes Biļetes Izturīgs
€11.99 €7.56

(pateicības puse scratch spēle turcija kartes brīvdienu svētku izlozes biļetes izturīgs iezīmes: pavisam jaunu un augstas kvalitātes papīra materiāla, izturīga un izturīga. visas scratch-off jau ir piemērota, lai jūsu ērtībai.2 uzvarētājs kartes ir atdalītas, lai novērstu pārpratumus.nekāda īpaša sagatavošanās nepieciešams. profesionāli iespiestas uz bieza cardstock par izturīga un viegli)

Izskatās arī
Portatīvo Ziemassvētku Konfektes Soma DIY Xmas Dāvanas, Rotājumi Ziemassvētku Vecīti, Radošajās Somā Smieklīgi Karikatūra Modeli Puse Supplies
€1.44 €0.98

(veids: ziemassvētku rotājumi materiāls:neausts audums krāsa:kā picture rādīt modelis: izlases piegādes izmērs: 20*30 cm / 30*40cm / 40*60cm /50*70cm iepakojuma saturs:1x ziemassvētku dāvanu maisu extra liela, skaista un laba kvalitāte ziemassvētku dāvanu maisu spēcīga vadu pievelciet maisu līdz paslēpt dāvanas iekšā ideāli piemērots ziemassvētku dāvanu un apdares piegāžu vai jebkuras personas godu salokāma)

Izskatās arī
Laistīšanas Var Rotaļlietas, 6 Bērni Laistīšanas Ūdens Var Tējkanna Ziedu Ūdens Sprinkleru Modeli, Dārza Yarde Mājas Dekoru, Jauktu Krāsu
€9.81 €5.00

(specifikācijas krāsa: materiāls: izmērs: 8.50x4.70x4.30 cm/ 3.34x1.85x1.69in funkcijas šī laistīšanas tējkanna rotaļlietas tiek izgatavota no premium dzelzs materiāla, ķermeņa wtering var, nav viegli sadalīti, izturīgs, lai izmantotu.|ziedu ūdens sprinkleru modeļi ir izgatavoti ar naudas sodu meistarība, īpašas formas, un padarīt to par ļoti reālu.|maziem bērniem laistīšanas)

Izskatās arī
Ziemassvētku Laternas, Apdares Vēja Gaismas Imitācijas LED Gaismas Karājas Laternu par Ziemsvētki Puse Mājas Dekoru
€6.03 €4.52

(karstā pārdošanas ziemassvētku zemniecisks laternu flicke flameless lukturi ar piekārtiem iekštelpu āra rotājumi karstā pārdošanas apraksts : funkcijas: ideāls mājas dekori: izdaiļot jūsu mājas ar vairāk siltu gaismu.jūsu draugi un ģimenes locekļi ar šīm led sveces, rotājumi, tas ir ideāls, piemēram, ziemassvētku rotājumi, mājas rotājumi. nē sveču vasks: unmelted sveču)

Izskatās arī
Halloween Candy Somas 50GAB Briesmīgs Bat Jaunums Goodie Maisiņš Ar Kaklasaiti Ausis Halloween Kostīmu Piederumi Šokolādes Cepumi
€6.83 €3.90

(get gatavs būt cutest locekli jūsu halloween puse vai kopienas gadījumā ar mūsu ļoti gudrs auss, somas.izstrādātas ar slotu un citu jauku attēlu, tas ir ideāls jautras dāvanas, vai vienkārši atstājot savu brīvdienu silts.greifers jūsu tagad un izceļas! specifikācijas: izmērs: aptuveni 13,5*22 cm/5.31*8.66 collas svars: aptuveni 130g iepakojuma saraksts: 50gab*halovīni)

Izskatās arī
Sabiezinātas Bāzes Augu Pot Turētājs Rūsas izturīgs Augu Šķīvītis Paplātes Apaļā puķu Podi Anti-novecošanās Sabiezējumu Bāzi attiecībā uz Augiem
€15.16 €9.25

(sabiezinātas bāzes augu pot turētājs rūsas izturīgs augu šķīvītis paplātes apaļā puķu podi anti-novecošanās sabiezējumu bāzi attiecībā uz augiem apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes, zaļas un piesārņojuma brīvu koka. anti-novecošanās, anti-rūsas, spēcīgs un izturīgs. sabiezinātas bāzi kreka-bezmaksas, atkārtoti izmantot. nedaudz paceltām malām, lai)

Izskatās arī
Halloween Pastkastes Ietver Magnētisko, Burvju, Raganu, Spoku Nakts Spooky Triks Vai Trea Dekoratīvās Pastkastes Wraps Pasta Kastītes Vāciņu
€9.83 €6.58

([dizainu apraksts] vienā pusē pilnībā drukāt [materiāla aprakstu] ūdensizturīgs oxford audums [produkta veiktspējas] pastkastes apdare ar unikālu dizainu, padara jūsu pastkasti unikāls un vieglāk identificēt.ūdensnecaurlaidīgs materiāls var pastkastes aizsardzību no lietus un ultravioletajiem stariem.to var izmantot atkārtoti.tur ir mīksts magnētisko joslu abos galos, kas var būt stingri piestiprināts)

Izskatās arī
Varavīksnes Kūka Topper Happy Birthday Cake Decoration Bērniem, Meitenēm Zvaigžņu Mākonis Mēness Cupcake Toppers Bērnu Duša Puse DIY Cepšanas Dekori
€65.63 €32.82

(varavīksnes kūka topper happy birthday cake decoration bērniem, meitenēm zvaigžņu mākonis mēness cupcake toppers bērnu duša puse diy cepšanas dekors apraksts : krāsa: attēlā izmērs: attēlā piezīme tas ir roku darbs, tur var būt dažas nelielas nepilnības, lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums prātā sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
15pcs/Daudz Ziemassvētku Kulons Balts Sublimācijas Keramikas Kulons Rotājumu Pārklājumu Pielāgot, Ziemassvētku Rotājumi Piederumi 3 Collu
€32.82 €21.33

(15pcs/daudz ziemassvētku kulons balts sublimācijas keramikas kulons rotājumu pārklājumu pielāgot, ziemassvētku rotājumi piederumi 3 collu specifikācija: posteņa nosaukums: ziemassvētku sublimācijas keramikas ornaments krāsa: kā picture rādīt materiāls: keramika izmērs: 7.3x7.3cm lietošana: svētku dekorēšana & ziemassvētku dāvanu uzmanību: ja)

Izskatās arī
10Psc/Set 12Inch Havaju Ananāsi Turtleback Lapu Iespiesti Lateksa Balonu, Havaju Tēmu Puse, Dzimšanas dienas Weddding Apdare
€1.94

(produkta nosaukums: havaju tēma raksts iespiests baloni produkta izmērs: 12inches produkta svars:1psc=2.8 g produkta materiāls: latekss produkta iepakojums: 10pcs/maiss,opp maisā ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi, lai līgums mums)

Izskatās arī
10Heads Rožu Pušķis Mākslīgā Zīda Ziedu DIY Kāzu Puse, Ziedu Ķekars Mājas Dzīvojamās Istabas Galda Dekori Viltus Ziedi 1GAB.
€1.31 €1.00

(produkta apraksts: nosaukums: laimes rozes svars: 40g/stick materiāls: zīds, plastmasas krāsa: atsauces dati displejs (tur nebūs krāsu atšķirība) struktūra: 10 vadītāji/5 dakšiņas/filiāles piemērots ainas: kāzas, mājās, ofisa, viesnīcu, puse atgādināt: 1. sakarā ar dažādu gaismas fotografēšanas un dažādu parāda, būs hromatisko aberāciju. 2.)

Izskatās arī