Cena €19.69 €39.38

Pilns apraksts

Piepūšamās Izgaismotas Santa Claus Rotājumu 2.4 M Karikatūra Milzu Santa Claus ar LED Gaismu Ziemassvētki Dārza Puse Dekori

Specifikācija:

Modeļa Numurs: Piepūšamās Santa Claus

Izmērs: Piepūšamās Izmērs 2.4 m/93.6 gadā

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Materiāls: Poliesteris+Plastmasas

Iepakojums: Balta Kartona Iepakojums

Specifikācija: Eiropas Kontaktdakšu, Amerikāņu Kontaktdakšu, Britu Kontaktdakšu, Austrālijas Plug

Iepakojums:

1*Piepūšamās Santa Claus

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Funkcijas:

1.Ziemassvētku Piepūšamās: Šī 2.4 m piepūšamās Santa Claus nes prieku un svētku gars, lai jūsu pagalmā rotājumi, radot siltu un viesmīlīgu atmosfēru.Izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šis piepūšamās Santa Claus piedāvā dabīgas un gudrs dizains, pievienojot pieskārienu šarmu, lai jūsu mājas dekori Ziemassvētku season.By iekļaujot šo piepūšamās apdare savā āra uzstādīšanas, jūs varat uzreiz pārvērst savu pagalmu savā svētku brīnumzemi, kas iepriecinās gan bērnus, gan pieaugušos.

2.Viegli Veikals: kompakts un viegls dizains šajā ziemassvētku vecīša rotaļlietu, ļauj bez piepūles, uzglabāšanas un ērta transportēšana.Tas ir liels āra Halloween rotājumi.Piepūšamiem Santa Claus var deflāciju un salocītam izmēra, padarot to viegli, lai saglabātu jūsu mājās vai garāžā, kad to neizmanto.Tā viegla konstrukcija nodrošina problēmu-bezmaksas transportu, kas ļauj viegli uzstādīt un pierakstīt šis apdares, cik nepieciešams, dažādiem gadījumiem.

3.Radošs Dizains: Šī gaisa izpūstas up modeli, kas nes laimi un svētku vibes uz jebkuru iestatījumu.Izmantot āra Ziemassvētku rotājumi jūsu dārza, piesaistot viesus un radot dzīvespriecīgu atmosfēru.Radošs dizains šīs piepūšamās Santa Claus piebilst, māksliniecisku pieskārienu jūsu Ziemassvētku dekori, paceļot kopējo vizuālo ietekmi jūsu āra displeju.Vai novietots jūsu dārzu vai citu āra teritorijās, šis apdares uzmanību, valdzina un izplatās prieku un garu Ziemassvētku visā savā apkārtnē.

4.Daudzpusīga Lietošana: Piemērots komerciālo telpu, storefronts, ģimenes pulcēšanās, un biroja ieejas, tas māj ar roku santa claus palīdz radīt svētku noskaņu Ziemassvētku svinībām.Ar tā uzkrītošā izskatu, tas piepūšamās Santa Claus ir ideāls, lai uzlabotu Ziemassvētku gaisotni dažādos pasākumos, tostarp mazumtirdzniecības veikali, biroju ēkām un privāto parties.By novietojot to pie ieejas no jūsu uzņēmuma vai novietojot to laikā ģimenes pulcēšanās, jūs varat uzreiz pacēlumu svētku garu un padarīt paliekošu sajūtu par apmeklētājiem un viesiem.

5.Izturīgs: Made ar piemaksu poliestera un plastmasas materiāliem, tas izgaismotas santa claus ir veidots, lai būtu izturīgs un drošs lietošanai.Tas būs izturēt āra elementus un nodrošinātu ilgstošu baudu visā Ziemassvētku sezonā.Augstas kvalitātes poliestera auduma un stingras plastmasas konstrukciju nodrošinātu ilgmūžību šīs piepūšamās Santa Claus, kas ļauj tai izturēt dažādos laika apstākļos, nezaudējot savu dinamiskas izskatu.Atpūtas pārliecināti, ka šī apdare ir veidota ar drošības prātā, tāpēc tas ir piemērots izmantošanai ārpus telpām un nodrošinātu mieru, lai jūs un jūsu mīļajiem laikā svētku sezonā.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Ziemassvētku Galda Piederumu Turētājs
  • Raksts: NAV, Karikatūra dzīvnieku, Puisis & Meitene, Dzīvnieku, Karikatūra Auto, Karikatūra Attēlu
  • Materiāls: Plastmasas
  • Elektroniskā: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Puse, Ziemassvētku, Halloween, Jaunais Gads
  • CN: Zhejiang

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2023 Ziemassvētku Durvju Apdare Priecīgus Ziemassvētkus Banner Dekori Mājas Karājas Ziemassvētku Rotājumu Navidad Laimīgu Jauno Gadu Dāvanu
€7.99 €5.43

(paziņojums: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu atļaut dažas atšķirības, manuāla mērīšana. 3.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 4.paldies par jūsu laipni izpratni.)

Izskatās arī
2023 Halloween Prop Puse Āra Spookhuis Bārs Halloween Dekorēšanai Šausmu Schedel Pakaramais Schedel
€15.04 €7.82

(modname=ckeditor halloween opknoping schedel spoku spookhuis decoratie šausmu aksesuārus halloween puse pakaramais iekštelpu āra mājās deur bāra dekori klientu atsauksmes nekustamā fotogrāfijas↓↓↓ maat: 50*90cm zirnekļa tīkls uitbreiding ongeveer 1 vierkante mērītājs.)

Izskatās arī
Melnas Plastmasas Mizas Aizsargs Mizas Aizsargs Ainavu Augi, Jaunu Koku, Aizsargs, Koferis
€14.85 €7.72

(nav šaubu, ka mūsu produkts nebūs viegli deformējas, jo tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem.tas var arī paplašināt bez piepūles ar koku augšanu. to var nodrošināt jūs ar labāko apūdeņošanas ietekme un ļaujiet ūdenim plūst tieši uz saknēm.tā var aizsargāt arī filiāles. tas ir izgatavots no plastmasas un izturīgs. garums produkts ir 50 cm un platums ir 7 cm. mūsu)

Izskatās arī
Galvas Halloween Karājas Aksesuārus Ķermeņa Biedējošu Cilvēku Daļa Dekoru Horroriable Rotājumi Asiņainu Seju Ornaments uz Cosplay Party
€37.56 €17.28

(funkcijas: ootdty briesmīgs karājas vadītājs skatuves dekorācijas var sniegt unikālu par horror tēmu puses, vai halloween rotājumi. izgatavots no kvalitatīviem materiāliem, ar detalizēts izstrādāts, reālistisku izskatu un kustamā sastāvdaļas, pievienojot aizraujošs efektu. aprīkots ar karājas virve, tas var būt hung, pagalmiem, durvju, logu, ieejas, filiāle, vārti, utt., izveidot)

Izskatās arī
Halloween Koka Daudzpakāpju Renes Dekoru Happy Halloween Saimnieka Galda Parakstīt Apdares Komplekts Zemniecisks Ķirbju Haunted House Tabula Pazīmes
€18.54 €9.27

(apraksts: halloween daudzpakāpju renes apdares komplekts ir ideāli piemērots jūsu puses piederumi un mājas rotājumi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, apstrādāti ar izsmalcinātu meistarība, izstrādāti pilnībā par svētku elementiem. specifikācija: nosaukums: halloween daudzpakāpju renes apdares komplekts materiāls: koks iepakojums: opp maisā izmērs:)

Izskatās arī
Spilgtas Krāsas, Krāsotas Kulons Izsmalcinātu Informāciju Trušu Kulons Drukāšanas Roku Zīmētu Dizainu Lieldienu Kulons Skatuves Apdare
€5.19 €3.12

(spilgtas krāsas, krāsotas kulons izsmalcinātu informāciju trušu kulons drukāšanas roku zīmētu dizainu lieldienu kulons skatuves apdare apraksts: nosaukums: kulonu krāsu, kā parādīts attēlā materiāls: koks gadījumā svētkiem: lieldienām stils: amerikāņu funkcijas: 1. izsmalcinātas detaļas, elegants kvalitāti 2. spilgti un spilgtas krāsas 3.)

Izskatās arī
3Pcs Dinozauru Puse Galdauti Plastmasas Ūdensizturīgs Eļļa-pierādījums, Atkārtoti Dekoratīvās Dinozauru Galda Pārvalki Bērnu Dzimšanas dienas svinības
€27.02 €4.70

(izcelt apraksts: [kvalitātes plastmasas materiālam] šis dinozaurs dekoratīvās galdauts ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, netoksiskas un bez smaržas, kas labi aizsargā jūsu galda no iekrāso ar kūku, sulas, garšvielas, un tā tālāk. [dekoratīvās] šis galdauts ar dažādiem dinozauru modeļi ir piemēroti dinozauru puse, pievienojot piesaiste un radītu jautru gaisotni. [ūdensnecaurlaidīgs)

Izskatās arī
Pet Mirdzošu Tauriņu Spārni, Burvju LED Gaismas Suns Tauriņa Spārni, Burvju, LED Gaismas, Elektriskā Spārniem Cosplay Kostīmu Puse uzposties
€38.44 €19.22

(šajā halloween, saglabāt jūsu pūkains draugs aktīvu un veselīgu ar mūsu pet elektriskā spārniem kostīms.tā atspoguļo izcili krāsas saglabās tos redzams no pastaigas.tas ir gudrs un uzkrītošā, bet ir viegli tīrīt un uzturēt.dot savu pet kaut ko vērts, wagging par šo sezonu! specifikācija: nosaukums: pet spilgtos spārnus materiāls: abs baterijas: 4 x 1,5 v aa baterijas (nav)

Izskatās arī
Halloween Pastkastes Ietver Magnētisko, Burvju, Raganu, Spoku Nakts Spooky Triks Vai Trea Dekoratīvās Pastkastes Wraps Pasta Kastītes Vāciņu
€9.83 €6.58

([dizainu apraksts] vienā pusē pilnībā drukāt [materiāla aprakstu] ūdensizturīgs oxford audums [produkta veiktspējas] pastkastes apdare ar unikālu dizainu, padara jūsu pastkasti unikāls un vieglāk identificēt.ūdensnecaurlaidīgs materiāls var pastkastes aizsardzību no lietus un ultravioletajiem stariem.to var izmantot atkārtoti.tur ir mīksts magnētisko joslu abos galos, kas var būt stingri piestiprināts)

Izskatās arī
Varavīksnes Kūka Topper Happy Birthday Cake Decoration Bērniem, Meitenēm Zvaigžņu Mākonis Mēness Cupcake Toppers Bērnu Duša Puse DIY Cepšanas Dekori
€65.63 €32.82

(varavīksnes kūka topper happy birthday cake decoration bērniem, meitenēm zvaigžņu mākonis mēness cupcake toppers bērnu duša puse diy cepšanas dekors apraksts : krāsa: attēlā izmērs: attēlā piezīme tas ir roku darbs, tur var būt dažas nelielas nepilnības, lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums prātā sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
YO CHO Mākslīgo Ziedu Pušķi, Kāzu Līgava Saimniecības Ziedi Balti Zīda, Roze, Peonija Sajauc Pušķi, Ziedu Meiteni, Kāzu Dekori
€28.32 €22.37

(yo cho mākslīgo ziedu pušķi, kāzu līgava saimniecības ziedi balti zīda, roze, peonija sajauc pušķi, ziedu meiteni, kāzu dekori materiāls:augstākās kvalitātes zīda,plastmasas krāsa:vairākas krāsas pieejamas struktūra:1 pušķis ar zīda roze, peonija hydrangea ziedu galvas, viltus plānus un dažas zaļas lapas izmērs: kopējais augstums 29cm/11.4 cm pušķa diametrs 23cm/9inch paketē)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Galda Turētājs, Soma Ziemassvētku Cepuri, Dakša, Nazis Galda Piederumu Soma Xmas Mājas Virtuvē Dekoru, Rotājumu Navidad Jauno Gadu
€10.43

(aprakstīt 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. produkta nosaukums: ziemassvētku cepuri nazi un dakšiņu turētājs materiāls: audums izmērs: 14x10cm produkta stili: 4 stili iepakojuma saturs: 6x galda piederumu komplekti veida padomus: visi izmēri un specifikācijas ir mērot manuāli, un visas kļūdas ir normāla parādība, lūdzu, saprast. piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
Koko Kokosšķiedras Starplikām, Lai Karājas Poda Grozu, 4gab 12 Collas Pusgadā Apaļo Kokosriekstu Šķiedras Rūpnīcas Grozu Starplikas Un 4gab Uzlikas Mazumtirdzniecības
€21.28 €15.75

(koko kokosšķiedras starplikām, lai karājas poda grozu, 4gab 12 collas pusgadā apaļo kokosriekstu šķiedras rūpnīcas grozu starplikas un 4gab uzlikas mazumtirdzniecības kakao maināmiem odere: koko starplikas, kas uztur augu mitrumu, veicina gaisa cirkulāciju un samazina ūdens zudumu koeficients.koko starplikām, lai karājas podi ir populāra izvēle audzētājiem. konteinera izmēri: katru kakao odere)

Izskatās arī
Melnais Putns Siluets-Staba Zālienu, Pagalmā Plug-in Dekori Putnu Statuja, Zālienu Metāla Staba Dropship
€8.16 €5.79

(funkcijas: ootdty viegli un firmas iekārtas. jūs varat ielieciet to jūsu dārza, zāliena, patio, pagalmā, tas būs dot daudz prieka, lai jūs. putnu likmes var nosūtīt kā lieliska dāvana tiem, kuri mīl - dārzkopība un apdares. izgatavots no metāla, izturīgs, pret laika apstākļiem noturīga pret izbalēšanu, anti-break, ir ilgu laiku. šie dzīvnieku likmes ar zemes)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Sniegpārsliņas Svečturis Ziemassvētki Koku Formas Svece Īpašnieks Priecīgus Ziemassvētkus Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Galda Rotājumi
€4.22 €3.03

(produkts : ziemassvētku koka svečturis daudzums : 1gab. materiāls : koks,koka izmērs : kā attēlu krāsa : koks krāsa lietošana : ziemassvētku navidad puse mājas rotājumi, jaunā gada dāvanas. sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. paziņojums : 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.)

Izskatās arī
50 gab. Bezmaksas Piegāde 12cm*2.4 cm*2.4 cm Lūpu spīduma iepakojums, dāvanu maiss kastē
€24.06

(produkta apraksts: produkta nosaukums:skropstu tušu, lūpu spīdumu kaste daudzums:50 psn materiāls:papīra ievārījums izmērs:14cm*2.5 cm*2.5 cm izmantojiet: iepakojuma rokasgrāmata lūpu spīdums skropstu tušu, acu zīmulis un citu dāvanu kastes i n vērā izmērs: rokasgrāmata mērīšanas,vadības kļūdu + - 5%, ja jūs vēlaties iegādāties lielos daudzumos,nevar nolēma, tie)

Izskatās arī
10PCS 5.5 cm Jaundzimušo Modes Velmētas Dekoratīvi Auduma Ziedi ar Lapām, lai Mājas Dārzā Šifona Ziediem, Kāzu Dekorēšana
€8.75 €3.76

(9443 nosaukums:5,5 cm jaundzimušo modes velmētas dekoratīvi auduma ziedi ar lapām, lai mājas dārzā šifona ziediem, kāzu dekorēšana)

Izskatās arī
Lapseņu Slazds Ķērējs Zieda Forma, Kas Peld Ar Piltuvi Lamatas Bišu Hornet Ķērējs Dārza Āra Karājas Kontroles Rīks
€8.14 €4.06

(funkcijas: 1. piemērots dārziem, iekšpagalmiem, kempings, koridori, pagalmiem utt. 2. ielieciet atraktants slazdā, un pēc tam gaidiet, augļu lidot lidot slazds. (šis produkts nesatur atraktants) specifikācijas: produkta nosaukums: lapseņu slazdā krāsa: dzeltena materiāls: pp izmērs: aptuveni 20*9cm svars: 125g produktu saraksts: 1* lapseņu)

Izskatās arī
Viegli pakārt Zirnekļa tīkls, Apdares Spooky Diy Halloween Dekoru Vienreizēji Elastīgs Spider Web Komplekti Āra Dārza Haunted House
€25.85 €5.69

(viegli pakārt zirnekļa tīkls, apdares spooky diy halloween dekoru vienreizēji elastīgs spider web komplekti āra dārza haunted house apraksts: augstas kvalitātes materiāli nodrošina izturību un vieglumu. var sagriezt mazākos gabalos un pielāgot, lai ietilptu jebkurā telpā vai apdares ideja. gara ļauj viegli korekciju, lai ietilptu jebkurā jomā vajadzīgo, gan telpās, gan ārā. lielisks)

Izskatās arī
Salmu Pīts Grozs Papīra Atkritumu Urnas Jūraszāļu Grozu Poda Grozs Puķu Podi, Audumi Uzglabāšanas Grozs Dažādi Konteineru
€12.19 €6.34

(apraksts ar labu nestspēju, droši un bez smaržas, un ilgi pakalpojumu laika.radošā handcraft austi dizains, vairāk svaigu un pievilcīgu, ko pievienot sajūta, dabas mājā.uzglabāšanas grozā var glabāt dažādus priekšmetus, piemēram, dažādi, augļus, uzkodas un tā tālāk, delikāts un praktiskas. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:salmu, pe - izmērs:)

Izskatās arī