Cena €9.51 €12.86

Pilns apraksts

R0714400 Attīrīšana Suku R0526100 Precīzu Dziesmas noteikti MX6 MX8 Baseins Sūcēju Piederumi

Aksesuāri, DETAĻAS:Mūsu baseins tīrāku Piederumi Daļa Numurs: R0714400 Attīrīšana Suku R0526100 Precīzu dziesmas komplekts

SADERĪBA:Mūsu baseinu Piederumi ir saderīgi ar MX6 MX8 baseinu tīrītājs

PREMIUM KVALITĀTE:Mūsu baseinu Piederumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, kas ir pretvēja, saule-izturīgs un izturīgs, lai izmantotu.

Skrubis un noņemiet netīrumus no baseina grīdas, sienas, stūri, un darbības,

SPĒCĪGS ATTĪRĪŠANA DARBĪBA: Ciklona beržamās sukas nepārtraukti spin, uzturoties sazinieties ar baseinu virsmām

Aizstāt Ciklonu Beržamās Sukas R0714400

materiāls: plastmasa

Krāsu, kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

1 Pāris R0714400 Attīrīšana Suka

1 Pāris R0526100 Precīzu dziesmas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3 .Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6-In-1 Baseins PH Testa Papīra Atlikušā Hlora, PH Vērtība, Sārmainība, Cietība, teststrēmele PH Testeri Baseins Sūcēju Piederumi
€12.69 €7.61

(6-in-1 baseins ph testa papīra atlikušā hlora, ph vērtība, sārmainība, cietība, teststrēmele ph testeri baseins sūcēju piederumi apraksts: produkta nosaukums: ūdens kvalitātes testēšanas pārbaudes papīrs materiāls: pet testēšanas laiks: 30s glabāšanas laiks: 1 gads darbības joma: piemērots dzeramo ūdeni, akvāriju, baseins un spa, rūpnieciskā ūdens, dīķis,)

Izskatās arī
Sauso Ziedu Dekors Pampu Zāle Dekori Garš Žāvēti Pampu Zāle Žāvēti Eikalipta Balts Pampu Zāle Sausie Ziedi Pampas
€11.96

(produkta izmērs: 40cm produkta iepakojums: kartona iepakojuma izmērs: 7*7*43cm īpašības: gudrs izvēli par visiem gadījumiem, vai jūs vēlaties, lai pievienotu skaistu pieskarties savu dzīves vai darba vietu, dod priekšroku gadījuma diy projektam, vai jūs esat profesionāls florists, puwei, kas noteikti ir must-have! samaisa un saskaņot atbilstoši jūsu gaumei šo lielisko atlases ietilpst)

Izskatās arī
2 Gabals Halloween Uguns Bedre Ķirbju Apdare, Kā Parādīts Sveķi, Ko Izmanto Kamīnu, Ugunskura
€15.79 €12.32

([reāli ķirbji]: ķirbjus, kā centrs ir tukšums, liesma iet caur acīm lielais skelets, padarot izskatu reālāks un dīvaini. [teicamu kvalitāti]: šo halloween ir izgatavoti no augstas kvalitātes sintētiskajiem sveķiem.roku darbs, kas paredzētas ugunsgrēku, kas var izturēt temperatūras augsta kā 302.0 ° f. var izmantot atkārtoti un nodedzinātas atkārtoti, ja nav īpašu smaržu [šausminoši atmosfērā]:)

Izskatās arī
Metāla Kardināls Putnu Siluetu Sienas Skulptūru Putnu uz Zara, Metāla, Sienu Koka Mākslas Dekori Dārza Mājas Pagalmā, Piemājas Āra
€14.06 €6.32

(metāla kardināls putnu siluetu sienas skulptūru putnu uz zara, metāla, sienu koka mākslas dekori dārza mājas pagalmā, piemājas āra aizzīmju punktiem: 1、【piemājas apdare] aicina metāla kardināls putnu nodrošina jauku apdare, mājas, dārza, piemērots daudzos gadījumos, piemēram, pagalmā, dārza, lauku mājas, pagalmā un sienas. 2、【viegli lietojams] aicina kardināls putnu mākslas)

Izskatās arī
Ķīniešu Jauno Gadu Fona Laimīgu Jauno Gadu Fona 2024. gadam Banner Šampanietis, Baloni, Ziemassvētku un Jaunā Gada Puse Fona Dekors
€16.42 €8.21

(aizzīmju punktiem: 1. svētku un dinamiskas: noteikt perfektu ķīniešu gadu garastāvokli ar mūsu fona.piesātinātas ar tradicionāliem simboliem un sarkanu tēma, šī 2024. gadam laimīgu ķīniešu jauno gadu fona banneris ir must-have apdare. 2. ķīniešu stila fona: uzliet jūsu ķīniešu gadu svinības ar kultūras nozīmi, izmantojot mūsu labvēlīgs, pūķis un laternu modelis fona.raksturo labvēlīgs simboliem,)

Izskatās arī
10Pcs Noderīgu Kūku Kārbas Nav lipīga Daudzfunkcionāls Kompakts Izmērs Laukums Baltā Grāmata Maizes Kastes Tuksnesī Iepakojuma Rīks
€6.79 €3.87

(svarīga informācija materiāls:papīrs iepakojuma lielums: s: 10.1 cm x 10.1 cm x 6.3 cm/3.98 x 3.98 x 2.48 (apm.) m: 15.2 cm x 15.2 cm x 6.3 cm/5.98 x 5.98 x 2.48 (apm.) l: 20.3 cm x 20.3 cm x 6.3 cm/7.99 x 7.99 x 2.48 (apm.) xl: 25.4 cm x 25.4 cm x 6.3 cm/10 x 10 x 2.48 (apm.) apskats: ne tikai, lai glabātu mājās gatavotu šokolādes konfektes, kūkas, maizes, kēksu, svaigi)

Izskatās arī
Karājas Gaismas Ciedra Ziemassvētku Dekori 24cm Radošo LED Aizkaru Gaismas Ziemassvētku Gaismas Guļamistabas Logu, Sienas, Terases
€28.72 €13.21

(funkcijas: 1. ziemassvētku apdares dekors gaismas ir akumulatora barošanu, tas pat nav nepieciešams savienojums ar elektrības, un izmanto 3 aaa baterijas (nav iekļautas). 2. ziemassvētku tēmu modelis padara ainu tekstūra skaidri un gludas līnijas.mīksto led izstaro siltu, baltu gaismu, radot dzīvīgu trīsdimensiju sajūtu, pievienojot interesanti elementi, lai jūsu mājas dekorēšanai. 3. skaists)

Izskatās arī
6Pcs Putu Ķirbju DIY Amatniecības Rudenī Ražas Dekoratīvās Ķirbju Simulācijas Ķirbju Plaukta Halloween Dekoru Mantel Festivāls Tabula
€8.71 €4.52

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: mākslīgā ķirbju ir izgatavotas no augstas kvalitātes putu materiāla, viegls, nav viegli, lai izjauktu un izbalināt, un ilgstošai lietošanai. 【dabīgas formas] aicina: simulācijas ķirbju, klasiskas formas, un līkne, un izsmalcinātām detaļām, pārliecinieties, ka tas ļoti piemērots rudens ražas apdare. 【festivāls dekoratīvās ķirbju] aicina:)

Izskatās arī
4GAB Saules Soli, Apgaismojums Āra Ūdensizturīgs Kāpnes Cilvēka Ķermeņa Sensoru Lampas Siltu Gaismu Dārza Ziemassvētku Ceļš Dec
€56.58 €36.78

(1. saules kāpņu gaismas: nodrošināt tiesības summu saules-bezmaksas apgaismojums, lai palīdzētu jums tumsā.modernizētas saules paneļi ir izgatavoti no augstākās konversijas likmi saules paneļiem, kas var strādāt daudz ilgāk nekā citi gaismas zem pašas saules gaismas apstākļos.iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators, var lietot ilgāk par 8 stundām, kad pilnībā uzlādēts. 2. automātiskā apgaismojums:)

Izskatās arī
Lieldienu Koka Pērlīšu Vainags Ar Pušķis Fāzēm Daudzpakāpju Renes Apdare Lūgšana Lodītes A0KE
€4.07 €2.45

(funkcijas: ootdty izturīgs: lieldienu koka pērlītes, izgatavotas no dabiskas koksnes materiāla, ar veļas pušķi, naudas sodu meistarība, nav viegli, lai izjauktu, kreka vai izbalināt. klasisks dizains: koka pērlīšu piespraudes iezīme klasiskās lieldienu elements ar spilgtām krāsām un lieldienu tēmu dizainu. svētku rotājumi: kad karājās pie sienas vai rotā uz paplātes, to var)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Durvīm Sienas Karājas Rotangpalmas Mākslīgie Ziedi Sarkano Ogu Vietu Izkārtojums Ziemassvētku Rotājumu Vainags Mājas Puse
€4.00 €2.28

(funkcijas: skaisti priežu apdare tiek akcentēts ar baltām dekoratīvi, sarkanas ogas un pinecones.piemērots mājās, durvis, sienu, kamīnu apdares, radot ziemassvētku noskaņu. vainags ir ideāls par jūsu durvīm vai jebkur iekšpusē jūsu mājās.ja jūs meklējat vainags, kas ir ļoti redzama no ielas un ir pārliecināts, ka, lai panāktu daudz komplimentus no saviem kaimiņiem, šis vainags ir par jums. specifikācijas: veids:)

Izskatās arī
2023 Ziemassvētku Durvju Apdare Priecīgus Ziemassvētkus Banner Dekori Mājas Karājas Ziemassvētku Rotājumu Navidad Laimīgu Jauno Gadu Dāvanu
€7.99 €5.43

(paziņojums: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu atļaut dažas atšķirības, manuāla mērīšana. 3.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 4.paldies par jūsu laipni izpratni.)

Izskatās arī
Spiediena Regulators Automatizēto Taimeris 3/4" Vītne, lai Pilienu Apūdeņošanas Sistēma, Apūdeņošanas Filtrs Dārza Šļūtenes Sieviešu Zemas Plūsmas Vārsts
€3.57 €1.96

(apraksts: 【stabilu spiediena kontrole] aicina: spiediena regulators, kas nodrošina stabilu un konsekventu spiediena kontrole, piemēroti izmantošanai ar pilienu sistēmu, pilienu līnijas, un starojuma avotiem, vai jebkuru pieteikumu, ja zems ūdens spiediens ir nepieciešams. 【izturīga konstrukcija] aicina: izstrādāts ar piemaksu, plastmasas materiāli, ūdens spiediena reduktoru regulators sola ilgtermiņa)

Izskatās arī
Diivoo WiFi Smart Apūdeņošanas Ūdens Taimeris Dārza Automātiskās Apūdeņošanas Programmētājs Ūdens Vārstu, Dārza Automātiskās Laistīšanas Sistēmas
€62.09 €37.25

(wifi ūdens taimeris, dārza šļūtenes, diivoo smart apūdeņošana taimeris ar centrmezglu, līdz 20 atsevišķiem laistīšanas grafiku, kas ir saderīgas ar alexa un google home modelis : wt-03w materiāls : neilons ūdensizturīgs : ipx5 darba spiediens : 7.25 psi - 116psi ieeja : 110v-220v 50/60hz savienojuma metode : wifi un bluetooth wifi frekvence : 2.4 ghz diapazons)

Izskatās arī
Dāvanu Papīrs, Kastes Ar Ādas Rokturi Kāzu Dod Priekšroku Konfektes Šokolādes Kūka Somas Dzimšanas Dienas Svinības Un Jaunā Gada Apdare Dāvanu Iepakojums
€4.61 €2.31

(specifikācija materiāls: papīrs + āda izmēri: skat. attēlu aprakstīt: 1. materiāls un izmērs: šo dāvanu kastīte ir izgatavota no stingra kartona ar gludu virsmu.izmērs ir sadalīta divu veidu: apaļi 14*14*8cm un kvadrātveida 16*13*6cm 2. pieteikums: šī kāzu dāvanu kastē būs labākā izvēle jūsu dārza dizainu, kāzas, dzimšanas dienas svinības, kāzu kompozīcijas,)

Izskatās arī
Personalizētas Ziemassvētku Zeķes,Adītus Ziemassvētku Ganāmpulka ar Custom Nosaukums,Ziemassvētku 2022 Mājas Izšūti Ziemassvētku Ganāmpulka Dāvanu
€6.25 €5.63

(pasūtījuma ģimenes ziemassvētku zeķes ziemassvētku ganāmpulka-trikotāžas ziemassvētku zeķes-svētku zeķes-ziemassvētku zeķes ar nosaukumu produkta apraksts: materiāls: adīšana krāsa: balta/sarkana/zaļa izmērs: 18 /46cm piezīme:tā izmērs ir virs mēra ar roku, lielumu, faktisko objektu saņemta var nedaudz atšķirties no lielums iepriekš.tikmēr, lūdzu atgādinām,)

Izskatās arī
E71T-11 Metināšanas Stieple Plūsmas Elektrodu Stieple Dekoratīvais Dzelzs 1kg Oglekļa Tērauda Core DCEN Izturīgs Vispārējā MIG Metināšanas 0.8/0.9/1.0/1.2 mm
€38.23 €17.21

(funkcijas: brand new augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga premium, visi-pozīcijas, kušņu serdeni (gāze-bezmaksas) vadu vispārēja lietojuma mig metināšana mazleģēta tērauda. e71t-11 ir self-ekranēts plūsma-elektrodu stieple piemērota klēpī un fileja šuves vieglas un vidējas izturības tērauds līdz 510mpa. visi nostāja, metināšanas)

Izskatās arī
Mātes Dienā, Valentīna Dienā Sarkanu Sirds Top Hat Lelle Cute Meitene Lelle Augstas Kvalitātes Auduma Māte Svētku Dāvanu Kulons
€11.81

(augstas kvalitātes materiāli: šie apdare lelles ir izgatavotas no augstas kvalitātes audumiem, trīsdimensiju griešanas tehnoloģija, un naudas sodu meistarība.viegls un izturīgs, ar virvi, var izmantot kā nelielu dāvanu, vai karājās jebkur. 3 gabali:), jūs iegūsiet 3 gabali karājas eņģelis rotas (rozā, pelēka un balta); lelle augstums: 16 cm/6.3 cm; platums: 9 cm/3,5 collas. unikālais dizains:)

Izskatās arī
12oz vai 16oz Matēta Neplīstošas Plastmasas Kauss #213 - Pasūtījuma Pet Ilustrācija - Priekā, - Kāzu dod priekšroku, Matēts Krūzes, Alus Kausi,
€185.27 €153.78

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās vai nosūtīt ar īsziņas, lai mums pēc tam, kad maksājumu:** 1.tintes krāsa 2. fonta 3. personalizētu informāciju( vārdu, notikuma datums un vieta vai citu tekstu, kā jūs gribētu) 4. fotogrāfiju jūsu)

Izskatās arī