Cena €1.28 €1.83

Pilns apraksts

Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes

Veids: Galda Piederumi

Materiāls: Filca Audums

Krāsa: 5 Krāsas, lai Jūs Izvēlēties

Izmērs: 17*8.8 cm(6.69*3.46 gadā) Pakete Ietver: 4GAB Lieldienu Zaķis Galda Segumu

Padomi:

1.Sakarā ar gaismas un uzrauga ietekme, un krāsas var būt nedaudz atšķirība.

2.Lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par sapratni!

Specifikācijas

  • Materiāls: neausti audumi
  • CN: Shanghai
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Lieldienas
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Led Indikators Iedegas, Tauriņu Neona Zeķubikses Maskēties Puse Gaismas Tauriņu, Kas Spīd Tumsā Dzimšanas Dienu, Kāzu Cosplay Kostīmu Piederumi
€7.06 €4.95

(produkta materiāls: plastmasas produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta svars: aptuveni 60g (izņemot baterijas) bateriju tips: 2 no. 5 baterijas (nav iekļauts iepakojumā, jāiegādājas atsevišķi) produkta izmērs: 171.5 × viens simts septiņdesmit seši × 35mm iepakojuma izmēri: 12x6x2cm)

Izskatās arī
6Pcs Mini Santa Claus Kuloni DIY Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Piekārtiem Rotājumi, Jaunā Gada Dāvanu, Ziemassvētku Rotājumi Mājās
€4.28 €2.14

(6pcs zelta pulveris sešas krāsas santa claus kulons dāvanas, ziemassvētku rotājumi funkcijas: produkta veicinātu svētku atmosfēru ziemassvētku skatuves izkārtojumu, jums var likt uz galda, logi, skaitītāji, svētku atmosfēru tēma: ziemassvētki stilīgs ziemassvētku piekārtiem rotājumi padara perfektu dāvanu ģimenei un draugiem. specializējas skaisti detalizētas)

Izskatās arī
Halovīni Ķirbju Pildījumu Lelle Ķirbju Plīša Pildījumu Lelles Portatīvo Mīksta, Plīša Rotaļlieta, Kas Pildīti Ķirbju Plushie Bērniem Guļamistabas Taa
€6.65 €3.32

(šajā halloween, prieks un smaidi, lai jūsu bērns ar šo spilgts ķirbju plīša rotaļlietas.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes auduma, lai padarītu to gludāku un mīkstāku, ideāls cuddling un spēlē spēles.spilgti oranža krāsa un cute sejas pievienot arī svētku pieskarieties, lai jūsu dzīvojamā istaba, radot mājīgu un jauku atmosfēru.šī ķirbju plīša rotaļlieta ir jauka dāvana halloween cienītājiem)

Izskatās arī
Dzimšanas dienā atmiņas Kartes Kaķis Varavīksnes Pārsteigums Noslēpumaino Karti Piederumu jaunas
€8.13 €4.06

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes maiga : dzimšanas karti, iezīmes skaisti unikāls, atgādina jauki varavīksnes kaķis . lieliska dāvana: tā ir lieliska dāvana draugam. materiāls: šī karte izgatavots no kartes papīra. piemērots gadījumos: ideāli piemērota jebkuram gadījumam, šādu mātes diena, mīlēja, dzimšanas dienas, jubilejas, kāzas. pārsteigums)

Izskatās arī
Kāzu Viesu Grāmata | Tumši Zils un Balts | 50 Loksnes Papīrs | Krāsu Izvēli | Dizains: A028
€74.77 €61.31

([ kā pasūtīt ] kad esat izvēlējies savu grāmatu lielumu un lapas iespējas, lūdzu, turpiniet, pievienojot grāmatu, lai jūsu grozā vai iegādāties to tagad.būs atzīmē lodziņu, lai izmantotu ievadot nepieciešamo informāciju, kas attiecas uz šo dizainparaugu.pārliecinieties, lai iekļautu šādu: vāka krāsa/teksta krāsa 1. pāris vārdi, 2. kāzu datums 3. citējot, vai)

Izskatās arī
YO CHO Romantiska DIY Kāzu Ziedi Baltās Rozes Rozā Pērle, Rožu Zīda Lentes Bridesmiad Māsas Puses, Ziedi, Svētku Dekori
€4.31 €3.19

(yo cho romantiska diy kāzu ziedi baltās rozes stame rozā pērle, rožu zīda lentes bridesmiad māsas puses, ziedi, svētku dekori izmērs : standarta simulācijas ziedi stils: eiropas stilā, rožu tips materiāls: zīds, lentes,pe,putas krāsa: kā picture rādīt is_customized: jā( lūdzu, lūdzu, pastāstiet mums savu krāsu un materiālu detalizētu informāciju) kategorija:)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Durvīm Sienas Karājas Rotangpalmas Mākslīgie Ziedi Sarkano Ogu Vietu Izkārtojums Ziemassvētku Rotājumu Vainags Mājas Puse
€4.00 €2.28

(funkcijas: skaisti priežu apdare tiek akcentēts ar baltām dekoratīvi, sarkanas ogas un pinecones.piemērots mājās, durvis, sienu, kamīnu apdares, radot ziemassvētku noskaņu. vainags ir ideāls par jūsu durvīm vai jebkur iekšpusē jūsu mājās.ja jūs meklējat vainags, kas ir ļoti redzama no ielas un ir pārliecināts, ka, lai panāktu daudz komplimentus no saviem kaimiņiem, šis vainags ir par jums. specifikācijas: veids:)

Izskatās arī
2023 Ziemassvētku Durvju Apdare Priecīgus Ziemassvētkus Banner Dekori Mājas Karājas Ziemassvētku Rotājumu Navidad Laimīgu Jauno Gadu Dāvanu
€7.99 €5.43

(paziņojums: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu atļaut dažas atšķirības, manuāla mērīšana. 3.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 4.paldies par jūsu laipni izpratni.)

Izskatās arī
Mākslīgās Zīda, Ziedu, Svaigu, saglabājot Izsmalcinātu Pastorālo Ziedu kompozīcijas, Simulācijas Gerbera Mākslīgo Ziedu uzkrītošā
€2.42 €1.57

(svarīga informācija materiāls:mākslīgās zīda ziedu iepakojuma lielums: garums: 42cm/16.54 (apm.) diametrs: 11cm/4.33 (apm.) apskats: kopš mākslīgo ziedu ir ūdensizturīgs un izturīgs pret uv starojumu, tas nav viegli zust, un var saglabāt ilgstošu skaistumu. šī simulācija ziedu var izmantot ziedu kompozīcijas, vai kā foto prop, kas ir ļoti skaisti, un tas var)

Izskatās arī
Sabiezinātas Bāzes Augu Pot Turētājs Rūsas izturīgs Augu Šķīvītis Paplātes Apaļā puķu Podi Anti-novecošanās Sabiezējumu Bāzi attiecībā uz Augiem
€15.16 €9.25

(sabiezinātas bāzes augu pot turētājs rūsas izturīgs augu šķīvītis paplātes apaļā puķu podi anti-novecošanās sabiezējumu bāzi attiecībā uz augiem apraksts: izgatavots no augstas kvalitātes, zaļas un piesārņojuma brīvu koka. anti-novecošanās, anti-rūsas, spēcīgs un izturīgs. sabiezinātas bāzi kreka-bezmaksas, atkārtoti izmantot. nedaudz paceltām malām, lai)

Izskatās arī
50 Gab./daudz Iesaiņošanas Papīrs Ziedi Rožu Ziedu Iepakojuma Papīrs Viena Roze Dāvanu Kāzu Ziedu Rožu Filiāle Iepakojuma Jaunas
€4.99 €3.24

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes iezīmes:ziedu iepakojums vienuma tips:ziedu, iepakojuma soma specifikācija: materiāls:opp izmērs:kā parādīts attēlā krāsa:vairāku krāsu, kā parādīts attēlā lietošana: kāzas,svinības., dzimšanas dienu,ziemassvētki,valentīna diena pakete ietver: 50 *ziedu iepakojuma maisiņi piezīme: 1.)

Izskatās arī
2gab LED Sveces Romantisku Mājas Dekoru Mirgo Siltu Gaismu LED Flameless Svece Konusu, Sveces, Ziemassvētku/Kāzu/Puse,
€10.44 €0.45

(2gab led sveces romantisku mājas dekoru mirgo siltu gaismu led flameless svece konusu, sveces, ziemassvētku/kāzu/party apraksts: 1. reāli: šie flameless konusu sveces ir īsta vaska aizsargkārtu un reālistisku 3d liesma plīvo, padarot tās izskatās kā īsta tradicionālās sveces. 2. romantiska: siltā dzeltenā gaisma var iedegties vakariņas, svinības, kāzas, dzimšanas dienas, ziemassvētku home decoration,)

Izskatās arī
Halloween Candy Kausa Ķirbju Kausa Pārnēsājamo Grozu Bērniem Par Labu Triks Vai Ārstēšanai Partijas Apdare Piederumi (Random Plastmasas
€11.46 €5.73

(apraksts vai jūs meklējat kaut ko īpašu, lai halloween puse?kā par šo plastmasas ķirbju kausu?šo preci ir šiks un portatīvo plastmasas ķirbju spainis ar rokturi dizains, izgatavota no premium materiāls, viegls un to var turēt daudz konfektes un citus gardumus, var izmantot atkārtoti atkal. funkcijas - krāsa: zila. - materiāls: plastmasa. - izmērs: 21.00x17.00x17.00cm/ 8.25x6.68x6.68inch. -)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziedu Košās krāsas Imitēta Ziedu Mākslīgās Zīda Ziedu Dekoratīvās Liels, Izturīgs Begonia Bumbu Viltus Ziedu
€1.82 €0.85

(mākslīgās ziedu košās krāsas imitēta ziedu mākslīgās zīda ziedu dekoratīvās liels, izturīgs begonia bumbu viltus ziedu specifikācijas: attēloti uv izturīgs un spilgts reāli, šīs mākslīgās puķes var likt jebkur karstā vai aukstā laika, un vienmēr ir dinamiskas un dzīvs ar jums.tas ir arī ideāls dekoratīvie photography prop, lai izveidotu skaistu ainu. tas ir šīs viltus ziedi,)

Izskatās arī
Diafragmas Saglabājot Gredzenu Komplekts Zodiaka Baracuda G3 G4 Baseins Tīrāku Aizstāt Daļu Baseins Rīks
€9.39 €4.23

(diafragmas saglabājot gredzenu komplekts zodiaka baracuda g3 g4 baseins tīrāku aizstāt daļu baseins rīks apraksts: 1. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no organiskā silīcija, kas ir spēcīgs, elastīgs, izturīgs, un to var izmantot ilgu laiku. 2. viegli uzstādīt: tas aizņem tikai aptuveni 30 sekundes, lai noņemtu veco un aizstāt baseins, diafragmu, ka tā ar klikšķi nofiksējas vietā;)

Izskatās arī
50gab Ramadāna Kareem Dāvanu Maisiņi Eid Mubarak Plastmasas Konfekšu, Cepumu Maiss 2024. Gadam Islāma Musulmaņu Puses Piegādes Eid Dāvanu Iesaiņojuma Maisiņš
€5.63 €3.37

(50gab ramadāna kareem dāvanu maisiņi eid mubarak plastmasas konfekšu, cepumu maiss 2024. gadam islāma musulmaņu puses piegādes eid dāvanu iesaiņojuma maisiņš)

Izskatās arī
Melns Moskītu Un Lidot Nogalināšanu Plastmasas Fly Swatter Bagāžnieka Nerūsējošā Tērauda Stienis Piemērota Iekštelpu Un Āra Lietošanai
€0.73 €0.36

(produkta nosaukums: izvelkams fly swatter produkta izmērs: garums 28.5 cm/ 11.22 gadā produkta krāsa: melns produkta materiāls:plastmasas produkta iespējas: 1. augu formas bagāžnieka fly swatter: šo skaisto rokasgrāmata fly swatter funkcijas augu formas dizains viegli pagarināšanu. 2. nerūsējošā tērauda neslīdoši rokturi: izgatavots no izturīga nerūsējošā tērauda)

Izskatās arī
10pcs Tomātu Režģis Rullīšu Āķis Tomātu Atbalsta Āķu Komplekts ar 10m Atbalstu Vīnogulāju Stīgu Virvi, Dārza Ziedu, Augu Komplektu
€12.31 €9.85

(iezīme 1、dzelzs un pp materiāls: tomātu atbalsta āķi ir izgatavoti no izturīga dzelzs un pp materiāliem, kas ļauj tiem veikt smagāks augļi un dārzeņi bez pārrāvuma. 2、ērti izmantot: vieta, augu kāpšanas āķi vēlamajā pozīcijā, lai dārzeņi, zemākas vertikālās virves, un nostipriniet apakšējo galu uz zemes, vai tie to vīnogulājiem.vīnogulāji aug ap virvi, kas sniedz atbalstu augiem. 3、multi)

Izskatās arī