Cena €2.67 €5.45

Pilns apraksts

Apraksts:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!

Vairumtirdzniecības&Dropshipping : Atbalsta

Materiāls: Cinka Sakausējuma

Stils: Luksusa, un Elegants

Sakarā:Puse/Casual/Kāzas

Komplektā Ietilpst:1*broša

Paziņojums:

1. Lūdzu, ļaujiet 2-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast,

Specifikācijas

  • Ievietot 1: Luksusa
  • Materiāls: Metāla
  • Sods vai Modes: Modes
  • CN: Zhejiang
  • Fit: Puse, Banketu, Kāzu
  • Zīmola Nosaukums: SKEDS
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Krāsa: Kā Photo Show
  • Jauns: Rhinestone Crystal
  • Piespraudes Tips: Piespraudes
  • Dzimums: SIEVIETES, Sievietes, Meitenes Lady Sieviešu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • pieņemt: Dropshipping Vairumtirdzniecība
  • Modeļa Numurs: B1119
  • Formas\raksts: mēness
  • Stils: MODERNS, Modes Elegants
  • Vienuma Tips: Piespraudes
  • Is: Brošas Un Piespraudes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Patiesu 925 Sterling Sudraba Vienkāršu Ģeometrisko Luksusa Zircon Auss Sprādzes Auskari Sieviešu Modes Teen Puse Rotaslietas Dāvanu BKEJ376
€8.08 €4.04

(pērc vairāk nekā 2 gab, saņemsiet 5% atlaidi, atlaide!!! ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi o, sazinieties ar mums padomus:)

Izskatās arī
2023 Jaunu Nišu Lieldienu Zaķis Olu Kulons Modes Mazā Baltā Truša Priekšgala Mezgls Openable Kulons Kulons
€63.48 €28.57

(2023 jaunu nišu lieldienu zaķis olu kulons modes mazā baltā truša priekšgala mezgls openable kulons kulons olu izmērs: 2.9 * 2.3 cm nekustamā shot)

Izskatās arī
Dabas Dzeltena Channan Akvilārijas Aproce Iegremdētas Kyara Eaglewood Budistu Lūgšanu Krelles, Rokas 18 Gabali Amatniecības Auto Karājas
€588.41

(pēcpārdošanas pakalpojumu 1.ja mēs nosūtīt nepareizi vai nekvalitatīvu preci, lūdzu, sazinieties ar mums.mums būs atbildīga par kompensāciju vai nomaiņa. 2.ja vairāk nekā 35 dienas nesaņēma savu posteni, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs pārbaudīsim piegādes informācija.citi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs vienmēr būtu laimīgi, lai kalpotu jums. 3.ja jūs neesat apmierināts,)

Izskatās arī
Klipu Auskari Sievietēm Apli Hops Pīrsings Auss Apaļās Vara Izsmalcinātu Zelta Pārklājumu Rotaslietas, Aksesuāri Xmas Dāvanas
€18.42 €9.03

(vilināt piliens auskari sieviešu kārtas klipu ausīs zelta auskari āfrikas dubaija dāma rotaslietas acccessories dāvanas nosaukums: st-5156 klipu auskari izmērs: 39mm*45mm neto svars: 18g spalvu:nemaina krāsu, nav alerģijas, nav rūsas nosaukums: st-5004 izmērs: 40mm*40mm neto svars: 29g par produktu garantēta kvalitāte visām precēm būs jāpārbauda)

Izskatās arī
Pērle Fāzēm, Kulons, Tālruņa Siksnas Siksniņa Modes Baleta Kurpes Keychain Siksna Mugursoma Šarmu Automašīnas Atslēgas, Apdares Ķēdes HXBA
€10.19 €6.62

(funkcijas: ootdty izgatavots no mākslīgas pērles, tas ir viegls un izturīgs pret izbalēšanu, nodrošina ilgstošu skaistumu. delikāts izmērs un daudzpusīgo dizainu šo tālruni ķēdē padara to perfektu piederumu.pievienojiet to uz jūsu tālruni, austiņas gadījumā, atslēgas, somas vai mugursomas, lai stilīgs touch. piemērots balets entuziasti un modes priekšu privātpersonām šo)

Izskatās arī
2gab Jaunu Māju Pārvietojas 2022 Nerūsējošā Tērauda Keychain Nerūsējošā Tērauda Dāvanas Keychain
€6.69 €3.14

(apraksts labākās dāvanas ir tie, ka cilvēks bieži vien izmanto, tā kā par kaut ko, ko viņi redzēsiet katru reizi, kad tās veikt savas mājas atslēgas?pārcelšanās uz jaunu māju, ir grūts, bet arī jaunu sākumu un jaunu pieredzi, pērkot šo saldo rezidentiem dāvana, lai atalgotu jūsu veiksmīgu pārvietošanu. funkcijas - krāsa: sudraba. - materiāls: nerūsējošais tērauds. -)

Izskatās arī
Bišu Vasks Sālsūdenim Pogu Purpursārti Vienu Apli, Vīrieši Aproču Ornaments
€1 863.71 €1 118.22

([vārds, uzvārds] dabīgais bišu vasks veco medus sālsūdenim pogas aproču [materiāls] dzintara bišu vasks [specifikācija size] par 16.7 mm [produkta īpašības], kā parādīts attēlā [padomus] mūsu produkti atbalstu atkārtotai pārbaudei, (lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu, ja jums ir nepieciešams sertifikāts) * vairāk produktu, lūdzu, pievienojiet klientu apkalpošanas)

Izskatās arī
Jaunā Stella&Dot Kritums Vilināt Paziņojumu Auskari Dāvanu Vintage Sievietes Puses Rotaslietas
€21.30

(jaunā stella&dot kritums vilināt paziņojumu auskari dāvanu vintage sievietes puses rotaslietas)

Izskatās arī
500/1000pcs Kraftpapīrs Rotaslietas Cenu Tagus pašlīmējošu Kārtu Stienis Uzlīmes DIY Etiķetes Izstādi Rīku, Gredzens, Kaklarota, Rokassprādze
€6.09 €3.35

(specifikācija materiāls: papīrs, non-marking līmi izmērs: garums ar vienu uzlīmi, par 4.2*1.1 cm, un izmēru rullīšus, kas ir par 6.5 cm krāsa: kraftpapīrs krāsu, dzidri balts piemērots: marķējumu, daudzumu un cenu, rotaslietas, piemēram, gredzeni, kaklarotas, auskari un rokassprādzes, kā arī marķē vai klasificētu kancelejas preces, apģērbu un rokdarbi. funkcijas: noņemams)

Izskatās arī