Cena €3.27 €5.11

Pilns apraksts

Produkta nosaukums: apmācība Žokļa ierīces

Materiāls: Silikona (food grade)

Iepakojums: opp maisā

Krāsa: melns, balts,pelēks

[Augstas kvalitātes materiāls] Ar exerciser ir izgatavots no bezmaksas pārtikas klases silikona.Nav toksisks silīcija dioksīda gels nesatur nekādas ķīmiskās pildvielas vai produktu, lai jūs varētu sakost ar pārliecību.Tas ir izgatavots no tāda paša materiāla kā bērnu zīdaiņu mierinātāji.

[Izsmalcinātu iepakojumu] Katra pakete nāk ar 2 gabaliem un skaista uzglabāšanas kaste.

[Humanizēts dizaina] uzdevuma filma ir izstrādāta tā, lai izmantotu molāriem apmācības, kas ir drošāka un efektīvāka.Atšķiras no cita veida exercisers, izmantojot priekšējie zobi (griezumi) mācību, tas exerciser var sabojāt priekšējie zobi un smaganas.

[Vairākas priekšrocības] Košļājamā ir pierādīts, lai samazinātu cravings, kas noved pie daudz svara zudums, lai atbrīvotos no dubultzods un zaudēt sejas muskuļus.Žokļa treneris stiprina jūsu žokļa un sejas, lai palīdzētu savilkt, robains un slim jūsu sejas, padarot jums izskatīties jaunāki.

[Ne vairāk iemesla dēļ] Tur vairs nav attaisnojumi: "man nav daudz naudas", "man nav laika iet uz sporta zāli".Vai jūs esat darbā, sporta, mājās vai uz ceļa, jūs varat izmantot dubultzods reduktoru jebkur.

Specifikācijas

  • Pieteikums: Sejas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: FUBEICHLY

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5Barrels Zobu Lab Taras Akrila Elastīgu Protezēšana Materiāls Neredzamu Līmi B Rozā
€21.46

(5barrels zobu lab taras akrila elastīgu protezēšana materiāls neredzamu līmi b rozā apraksts: elastīga protezēšana vienuma tips:zobu balināšana izmērs:vidējs sastāvdaļas:beramkravu akrila krāsa: rozā 100% jauns un laba kvalitāte krāsa: b rozā ( parasts rozā ) tips: akrila ar svītru iepakojuma saraksts: 5barrels /maiss)

Izskatās arī
Padarīt Gaišāku Sejas Fonds Korekcijas Krēms Soft Matēts Kosmētikas Mainīt Ādas Toni 3 Krāsu Korektoru Paleti Sejas Grims Mitrinošs
€6.91 €3.46

(padarīt gaišāku sejas fonds korekcijas krēms soft matēts kosmētikas mainīt ādas toni 3 krāsu korektoru paleti sejas grims mitrinošs apraksts: zīmols: shaqino nosaukums: korektors iedarbība: naftas kontrole, korektors, grozīšanu, vienādu ādas krāsu bruto svars: 30g izmērs: 6*6 * 2.5 cm uzglabāšanas laiks: 3 gadi piemērojamo: vispārējā specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
Skropstu Zīmogi Līdzeklis Acu Kosmētikas Līdzeklis Diy Apakšējās Skropstas Paplašinājumi Dabas Meklēt Veido Iesācējs Viltus Skropstu
€3.47 €2.33

(apraksts produkta specifikācijas: materiāls: silikona izmērs: 4.5*4cm krāsa: kā parādīts attēlā stils: c(kreisais un labais skropstu zīmogs) produkta iespējas: 1. paspilgtini savu acu aplauzums spēle ar mūsu novatorisko apakšējo skropstu zīmogs.izveidot robotu, bieza apakšējās skropstas sekundēs.get gatavs aizraut savu mesmerizing acis! 2. tas viens)

Izskatās arī
Sejas, Kakla Massager 4 1 Rullīšu Masāža Ergonomisks dubultzods Reduktoru Sejas Liftinga Masāžas Ierīce Pretgrumbu Samazināt Mājas
€22.95 €16.76

(4 in 1 sejas, kakla massager grumbu samazināšana microcurrent dubultzods reduktoru sejas liftings rullīšu masāžas ierīce 1. sejas muskuļu relaksāciju: tā izmanto biomimetic elektrisko strāvu, lai mērķētu un uzlabot sejas muskuļu relaksāciju, palīdz uzlabot sagging un acs. 2. sejas liftings: tas efektīvi samazina sejas un kakla ādas grumbas, savelk ādu, paceļ zodu, un palīdz, lai sculpt ir v)

Izskatās arī
Halloween Pagaidu Tetovējumu Uzlīmes Melnā Zirnekļa Tīkls, Sejas, Ķermeņa Apgleznošana Uzlīme Simulācijas Zirnekļu Tīkliem Ūdensizturīgs Tetovējumu Uzlīmes Ir 2021.
€3.50 €2.31

(halloween pagaidu tetovējumu uzlīmes melnā zirnekļa tīkls, sejas, ķermeņa apgleznošana uzlīme simulācijas zirnekļu tīkliem ūdensizturīgs tetovējumu uzlīmes ir 2021. apraksts: ūdensizturīgs un sweatproof nav viegli nokrist nano ab līme non-toxic, ūdensizturīgs, nodiluma izturīgs īpašas pārneses papīrs tetovējumu drukāšanas modelis ir skaidrs, ka)

Izskatās arī
Mitrs Angel 10 Gadījumos 16Rows Classic Atsevišķu Skropstu Profesionālu Mīksto Dabīgo Skropstu Pagarināšana
€23.12

(mitrs angel 10 gadījumos 16rows classic atsevišķu skropstu profesionālu mīksto dabīgo skropstu pagarināšana)

Izskatās arī
Kosmētikas Puff Krēms veido BB Blenderī Pulveris Šķidruma Vienmērīgu Kosmētika Korektors Grims Fonds
€0.74 €0.52

(funkcijas: 1.tie ir mīksti un pieaugs lieluma, kad slapji.slapjš jūsu sūklis dvesma ar ūdeni, izspiest lieko šķidrumu, un piepeši jūsu aplauzums produktu visā jūsu sejas, lai perfektu rezultātu; 2.sūklis dvesma būs neuzsūc savu dārgo kosmētiku un produktiem.minimālais ūdens aizture, kas nodrošina, ka jūsu sūklis tikai tur to, kas ir vajadzīgs ideāls grims; 3.izmantojiet sūkli dvesma)

Izskatās arī
1Set Nagu Kutikulu Nipper Ar Šķērēm Stūmēju Manikīrs Skrāpi & 5gab Atmirušās Dakša Trimmeris Mizošanas Nazi Kutikulu
€10.07 €6.24

(set2: 5 x nagu kutikulu fork & 2 x karoti stūmēju + 1 x kutikulu nipper lielisks noņemšanai uzsūkšanās pie gēla nagi viegli rīkoties un darboties saderīgs ar gan dabīgie, gan mākslīgie nagi karoti stūmēju garums: 13cm/5 collu (apm.) jaunu un augstas kvalitātes. dual-end stūmēju stumšanai un griešana nagu kutikulu. karoti-kā beigās (izliektu beigās) tiek)

Izskatās arī
Modes Sūklis Galvu Sievietēm, Meitenēm, Elsojošs Matu Joslā Grims Burbulis Retro Frotē Auduma, Galvassegu Matu Aksesuāri Cepures
€4.30 €2.89

(funkcijas: 1. ar galvu par sievietes sūklis uzliku izmantot un frotē auduma, kas pārklāj virsmu.šie ādas kopšanas galvassegu ir ūdens absorbcijas funkcija, un to var izmantot, ja jums ir veļas jūsu sejas, ādas kopšanai vai grims. 2. sevis kopšanas galvu ir viegli-to-wear dizains.ērta tekstūra, ērtu lietošanas pieredzi, nesāpēs jūsu maigo ādu, elpojoši un izturīgi, pārstrādājami. 3.)

Izskatās arī
1~10PCS Silikona Sejas Maska Dubļiem, Sajaucot Krējumu, Maisot, Birste, Plastmasas Mīkstu Otu, Ādas Sejas Kopšanas Foundation Gel Grims, Kosmētikas
€16.54 €9.92

(1~10pcs silikona sejas maska dubļiem, sajaucot krējumu, maisot, birste, plastmasas mīkstu otu, ādas sejas kopšanas foundation gel grims, kosmētikas apraksts: apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. dod pamatu pieteikuma katru reizi. nodot aplauzums par, piemēram, vienmērīgi izplata kosmētiku, tāpēc nav jomās, ar pārāk daudz vai pārāk maz pārklājumu formas)

Izskatās arī
Sexy Lapsa Asti Butt Plug Metāla Anālais Plug Cosplay Pieaugušo Spēles Anālās Seksa Rotaļlietas, Lai Sieviete Vīriešu Erotiskā Piederumi Seksa Produkti
€8.78 €3.51

(produkta informācija: 100% pavisam jaunu. materiāls: faux fur+metāla krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: kā parādīts attēlā konfidencialitāte garantēta: jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums.mēs apsolām, sūtīt savu produktu noslēpums nosacījumu, iepakojuma, bez bildes un vārdi par seksa. produkta attēli: piegāde sagatavošanas)

Izskatās arī
Pagaidu Tauriņš Ķermeņa Tetovējumu Uzlīmes, Rokas, Kaklu, Ķermeni, Mākslas Apdare Zilā Puse Dāvanas
€2.93 €1.82

(lietotāja rokasgrāmata: 1. izgriez tetovējuma izvēli un izņemt skaidru lapā. 2. vieta tetovējums ar seju uz leju uz ādas. 3. slapjš tetovējums rūpīgi ar sūkli. 4. pēc 20-30 sekundēm, uzmanīgi noņemiet aizsargvāciņu papīra. 5. ļauj tetovējums uz sausa. kā noņemt to: 1.dab tetovējums ar isopropyl alcohol vai bērnu eļļu. 2. pagaidiet 10 sekundes,)

Izskatās arī
Krūšu Masāža Krūtsgala Stimulācijas Licking Maksts Klitora Vakuuma Sūcējs Sieviešu Masturbator Vibrators Seksa Rotaļlietas Sievietēm
€41.35 €12.40

(krūšu masāža krūtsgala stimulācijas licking maksts klitora vakuuma sūcējs sieviešu masturbator vibrators seksa rotaļlietas sievietēm produkta pārdošanas punkts: spēcīgu vibrāciju, mehānisko stimulē lielām daļiņām, trīs valodās, traks licking, vakuuma, negatīvs spiediens, mīksts materiāls, klusa, privāta, 360 grādu masāža, saspringts fit iepakojums saraksts: kartona+krūšturis)

Izskatās arī
Profesionālas Bezvadu Tetovējums Ieroci Komplektu, Daudzfunkcionālo Tetovējums Pildspalva Body Art Pastāvīgu Aplauzums Tetovējums Mašīna Set
€74.41 €46.14

(iepakojuma informācija: 1. roberts dimants tetovējums pildspalva * 1 2. līdzstrāvas kabelis*1 3. mini tetovējums strāvas padeve * 1 4. barošanas savienojuma kabelis *1 (noklusējuma eiropas standarts, lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu par citas specifikācijas) 5. zilais valis tetovējums integrētu adatu 1rl*10 6. ding qing cimdi * 2 7.tuffking kvadrātveida)

Izskatās arī
Aurora Green Nospiediet-par Nagu Sudrabs un Zaļš, Stilīgs Krāsu Saskaņošanas Mākslīgo Nagu Ikdienas Dzīvē, Ikdienas Lietošanai
€5.19 €2.86

(clj pārdošanas nail art viltus nagu ar vizuļi kvadrāta malas ilgstošu atkārtoti mākslīgo nagu, nagu pagarināšana uzvalks ing clj pārdošana funkcijas: stilīgs un uzkrītošā dizains: aurora green nospiediet-par nagu funkcijas, lieliska kombinācija no sudraba un zaļās krāsas, rotāti ar vizuļi, padarot to lieliska izvēle tiem, kuri vēlas izcelties ar savu nagu art. ilglaicīgi un atkārtoti:)

Izskatās arī
1/2GAB Fit Krāsas Sejas Birstošu pūderi Minerālu 4 Krāsu Ūdensizturīgs Matēts Iestatījumu Apdare Grims Eļļa-kontrole, Profesionālā Kosmētika
€7.04 €3.52

(1/2gab fit krāsas sejas birstošu pūderi minerālu 4 krāsu ūdensizturīgs matēts iestatījumu apdare grims eļļa - profesionālā kosmētika apraksts: produkta nosaukums: grims iestatījumu pulveris daudzums: 1 veida: birstošu pūderi krāsa: 01#balts, 02# , 03#gaismas , 04#zelta neto saturs: 10g svars: 40g izmērs: 6.5*6.5*1.9 cm specifikācijas: 1.【matte)

Izskatās arī
Elektriskās strāvas Trieciena 4gab Dzimumlocekļa Gredzeni Vīriešiem Gailis Exerciser Kavēšanās Bloķēšanas Komplekts Seksa Rotaļlietas Vīriešu Masturbator Medicīnas Stimulators Erotiska Preces
€12.14 €7.55

(funkcijas: funkcijas: elektriskā šoka dzimumlocekļa gredzens , masieris, masturbācija izgatavots no strāvu vadošiem šķiedras materiāla, ērti valkāt izmantojiet to, 15-20 minūtes katru dienu, tas var palīdzēt asinsriti un šūnu reģenerāciju.palīdzēt jums bijis lielāks cilvēks efektīvi izmērs: kā parādīts attēlā frekvence:10-100 hz barošanas avots: 3 gab)

Izskatās arī