Cena €2.48 €4.97

Pilns apraksts

USB 2.0 HUB Ātru Lādētāju 3 Porti USB Extender Adapteri Vairāku USB Sadalītājs Hub Ar Indikatoru Tablet Klēpjdatoru Lādētāja Adapteri

Apraksts:

Produkta krāsa: Zelta, Sudraba, Melns

Pin specifikācijas: USB saskarnes ievade

Izejas saskarne: 3USB interfeiss

Produkta izmērs: 3.1*3.1*3.5 CM

Produkta svars: 12G

Funkcijas:USB extender (Tikai maksas ir ierobežots, datu kabeli pārraidi netiek atbalstīta)

Specifikācijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes..

Plug and play

Mini un peļņu

Paketē Iekļauts:

1*USB Extender Adapteri

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: RYRA
  • STANDARTA: USB 2.0
  • Modeļa Numurs: RUMBAS 3 Porti Adapteri
  • Atbalsts: Dropshipping & Vairumtirdzniecības
  • Iezīme 2: Portatīvie
  • Pin specifikācijas: USB saskarnes ievade
  • Izejas Saskarne: 3USB interfeiss
  • Līdzeklis 1: Ātra Datu Pārsūtīšana
  • Ostas: 3
  • Produkta krāsa: Zelta, Sudraba Melna
  • Funkcija 3: USB Sadalītājs
  • Funkcija 5: Datu pārsūtīšana
  • Produkta svars: 12g
  • Interfeisa Tips: USB 2.0
  • 4. funkciju: 3 Porti USB Hub
  • Amats: NAV
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

CAT6e Kabelis RJ45 pagarinātāja Vads ar On Off Switchs RJ45 Sieviešu un Vīriešu Vadu
€2.80 €1.54

(funkcijas: ootdty rj45 pagarinātāja vads cat6e ethernets sieviešu un vīriešu savienotājs tīklu pagarinātāja vads ar on off switchs, saskaņā savienotāju, lai cat6/cat5e/cat5 ethernets kabelis 1m;izbaudiet nepārtrauktu piekļuvi internetam ar ātrgaitas cat6e rj45 pagarinātāja. paplašināt savu esošo ethernets kabeli, bez piepūles, ar šo vīriešu savienotāja kabeli. piemērots)

Izskatās arī
USB Paplašināšanas Kabeli, Datoru Mātesplates USB 9Pin Sieviešu Dual 9P Vīrieši 1 līdz 2 Expander Kabeļu Aizsargs Pinums
€2.55 €1.81

(funkcijas: ootdty ootdty uzlabotā usb signāla stabilitāti un uzticamību, izmantojot šo usb ekranētu kabeli, nodrošinātu stabilu un uzticamu digitālo signālu pārraide starp usb ierīcēm. usb ekranētu kabeli var efektīvi likvidēt, slēpt vai izolēt uzlabot stabilitāti un uzticamību usb signāla pārraidi novērst filtrēšanas efekts usb ar ekranētu vadu var arī)

Izskatās arī
16X Cat6 Ethernet Sienas Plāksne Kontaktligzda 1 Port RJ45 Tīkla Sievietes Sieviešu Trapeces Sienas Savienotājs Ligzda Plāksnes White & Blue
€31.74

(16x cat6 ethernet sienas plāksne kontaktligzda 1 port rj45 tīkla sievietes sieviešu trapeces sienas savienotājs ligzda plāksnes white & blue lietošana: rj45 ethernet keystone sienas spraudnis ir viegli pievienojiet vienu ethernet līnijas savā priekšā un vēl uz atpakaļ,nav punch-down rīku nepieciešama.jūs varat izmantot vairākus paneļus savienot, lai paplašinātu savu lan kabeli ilgāku garumu, lai iegūtu)

Izskatās arī
Ventilējamās Dators, Grīdas Grozs Regulējams Plašu Nerūsējošā Tērauda Birojs zem Galda galda Statīvu CPU Stāvēt Spēlmaņiem Studentiem
€9.12

(apraksts: 【materiāls] aicina regulējams mobilo cpu stends izgatavots no modernizētas ps materiālu un nerūsējošā tērauda uzlabotā izturība, produktu pasākumiem 【mobilo cpu ritošā stāvēt] aicina to ir četri riteņi, kas var pagriezt par 360 grādiem, kas ir ērts, viegli kustība, ērta vieta, viegli tīrīt grīdas. 【praktiski tornis cpu stāvēt] aicina pareizi palielināt distanci,)

Izskatās arī
Austiņu Sadalītājs Austiņas Audio Adaptera Spraudnis 3,5 mm Ligzda Realme 10 C Tips
€3.91 €2.34

(austiņu sadalītājs austiņas audio adaptera spraudnis 3,5 mm ligzda realme 10 c tips apraksts: produkta apraksts: audio converter 2 in 1 c tipa ar 3.5 mm jack tipa c uzmanību: sakarā ar ekrāna izšķirtspēju un dažādus apgaismojuma efektus, faktiskā krāsa produkts ir nedaudz atšķiras no attēlā.novēlu jums just līdzi. piezīme: adapteris atbalsta tikai tālruņi)

Izskatās arī
1Set Peli Slidas Pēdu Spilventiņi Peli Kājām Ielīmi, LogitechG1 MX300M100 Peli Melna Izliektām Malām Peli Kājām
€1.21 €0.97

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes visi bezjēdzīgi lūžņi peli slidas ir pre-noņemts ērtākai lietošanai. samazina berzi starp peli un peles paliktni.nodrošina vienmērīgāku slīd pieredzi. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,forma, biezuma, kas ir koriģēts par katru modeli. materiāls)

Izskatās arī
Peles Rokturi Tape Skate Roku darbs Uzlīmes Bez Slīdēšanas Sūkāt Sviedri Par Logitech G Pro X Superlight GPW Bezvadu Peles
€0.71 €0.48

(apraksts: piemērots logitech gpwx peli.ievērojami palielinās berzes koeficientu, lai nodrošinātu, ka tad, kad jūs manipulēt ar peli, jums būs ne kļūdīties, jo rokas slīdēšanu. veselīgi, nav toksisks, mīksts, pretslīdes izturīgs, noņemams līmi tehnoloģiju bez hurting peli. 3m noņemams līmi tehnoloģiju, viegli saplēst, neatstājot līmes, vieglāk aizstāt, un aizsargāt peli. bez)

Izskatās arī
Detective Conan Kudo Shin-ichi F peles paliktnis Biroja Lielu Peli Mat PC Datoru Spēles Nelielu Tastatūru, Paklāji, Gumijas pretslīdes Peles Paklājiņš
€4.20

(cienījamie klienti ,laipni lūgti manā veikalā, kas ir pasūtījuma preci lūdzu, izpildiet manus soļus, lai lasītu kā pasūtīt? atbilde: labdien, 1: izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams atribūts pirmā 2: pēc tam izvēlieties, cik jums nepieciešams 3: izvēlieties jūsu transporta 4: ja jums nepieciešams cits izmērs, pievienot grozam tiks apvienotas pasūtījumu)

Izskatās arī
Datora Radiatora Ventilators DIY Montāžas Leņķis 120MM 12CM 24CM Fani 36 cm
€9.23 €4.52

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabo datora dzesēšanas sistēmas:šo universālo fanu konsole ir paredzēta, lai atbalstītu 12cm/24cm/36 cm faniem, kas ļauj jums, lai optimizētu jūsu datora dzesēšanas izrādes un novērstu pārkaršanu. izturīga cinkota tērauda konstrukcija: izgatavota no kvalitātes cinkota tērauda, šo ventilatoru turētājs nodrošina ilgstošu)

Izskatās arī
Spēļu Mehāniskās Keycaps Augstums WASD Virzienā Keycap 87HC
€3.04

(funkcijas: ootdty ergonomisks dizains augstums paredzētas backlit mehānisko tastatūru. super nodilumizturīga, ne fedings, spēcīga, kas izturīgs pret koroziju, .padarīt savu kopējo klaviatūras īpašu un strukturētas. viegli uzstādīt, lai crosshole universālā caurums abs materiāla, keycaps augstums;eļļas iesmidzināšanu un lāzera griešanai process piezīme: šis)

Izskatās arī
Šasijas HDD Rack Datu Uzglabāšanas 2,5 Collu Sata SSD HDD Mājas Backup Pasta Datora korpuss Server Šasijas Daļas
€90.84 €53.59

(šasijas hdd rack datu uzglabāšanas 2,5 collu sata ssd hdd mājas backup pasta datora korpuss server šasijas daļas 6 bay disku dizains, vairāk jaudas, var likt 6pcs 2.5 collu portatīvā datora cieto disku, tajā pašā laikā, visas grāmatiņa sata interfeisu cieto disku saderību. ar taustiņu dizains, cietā diska ir vairāk drošs. visas metāla ēkas, spēcīgs un izturīgs, labs siltuma izkliedi, iebūvēts)

Izskatās arī
Pcie, lai U. 2 / Datora 2.5" Cieto disku (SSD) Adaptera Karti SFF-8639
€27.30 €13.37

(funkcijas: ootdty nē vadītājs nepieciešama, baudīt ātrgaitas pārraides ātrums pieredzi. viendaļīgs, augstas kvalitātes rādītāji, 25v augstas izturēt kondensators, rezerves pusi izejvielu rezervi, lai novērstu nepietiekamas barošanas. piemērots 2,5 collu u. 2 vai cietā diska, ja jums ir nepieciešams, lai uz stata ostas,jums ir nepieciešams atsevišķs 7pin ārējais kabelis. pavisam)

Izskatās arī
Xxl Spēļu Pele Spilventiņu Rgb Motorzāģi, Vīrietis Lētu Pc Gamer, ministru Kabineta kancelejas Piederumi, Galda, Galda Paklājiņš Big Mousepepad Deskmat Uzstādīšana
€26.51 €17.23

(vēstuli uz pircēja: 1.tur ir dažādas kuģniecības izvēle.pack24.lv standard shipping ir vēlams, ņemot vērā cenu un drošības.dhl,ups, fedex ātrāk kuģniecības atzinumus, ja jums nav prātā, par izmaksām. 2.mēs kuģis preces 1-2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu veiksmīgu maksājumu.pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi. 3.par iepakojuma:)

Izskatās arī
YuGiOh Meitene Mai Valentīna TCG CCG Mat Tirdzniecības Kāršu Spēle Mat Galda Playmat Galda spēļu Spēļu Paklājiņš Peles Paliktņa 60x35cm Bezmaksas Bag
€19.83 €9.52

(produkta apraksts izmērs: aptuveni 600*350*2mm (23.62x13.78x0.079 collas) materiāls: augstas kvalitātes dabīgā gumija+ audums pakete ietver: 1x mat +1x bezmaksas bag piezīme: 1;mēs kuģis mat pats ar attēlā ir parādīta pēc noklusējuma, ja jums ir nepieciešams, lai novērstu vai pievienot zonās, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš. 2;visi produkti tiek pakļauti galvenā attēla, citiem zīmējumiem,)

Izskatās arī
61Keys OEM PBT Keycap Uzstādīt Bieza PBT Mehāniskā Tastatūra Retro Keycaps Cherry MX Gateron/Kailh Piederumu
€18.32 €12.27

(šī saikne ir tikai keycaps,ne klaviatūra.ar keycap kravas kuģa ir tikai, lai uzņemtu fotoattēlu,kas nav iekļauti pārdod paketi. ootdty šī keycap komplekts ir oem, nekā ķiršu ar keycap ir izgatavots no izturīga pbt materiāla biezums ir apmēram 1,5 mm. compatiability to var izmantot, lai lielākā daļa cherry mx gateron mx kailh mx un visi pārējie mx slēdži tastatūru. incompatiability ja)

Izskatās arī
Mini PCI-E SATA SATA III 6G Mini PCI Express Kontrollera Karti SATA3.0 Mini PCI Express SSD Karšu Adapteri
€14.72 €9.13

(mini pci-e sata sata iii 6g mini pci express kontrollera karti sata3.0 mini pci express ssd karšu adapteri 2-joslu m. 2 pci-express 2.0 interfeiss b +m taustiņš). atbalsta pci-express datu pārraides ātrumu līdz 5.0 /2.5 gb / s. atbalsta ide interfeisa reģistros par sata kontrolieri. atbalsta ahci programmēšanas interfeisu reģistros par sata kontrolieri. atbalsta ziņu signalizēja)

Izskatās arī
Trusis Violeta Keycaps 147 atslēgas PBT Krāsa Subbed Ķiršu Profilu Keycaps JP fontu USB Vadu mehāniskā tastatūra Cherry MX slēdzis
€44.22 €30.96

(piezīme:šis produkts ir pbt materiāls keycaps,nevis tastatūra。 skaits taustiņi: 137/147 taustiņu materiāls: pbt augstums: ķiršu profilu iepakojuma saturs:1 x keycap (pilns komplekts)+1 x taustiņu, airētājs pats par sevi piemērots mehāniskās klaviatūras tips: saderīgs ar standarta ansi gk61/63/64/67/68/rk836(71keys)/78/84/87/96(100keys)/980/104/108 mx slēdži mehāniskā tastatūra, kuru platība ir 6.25 u)

Izskatās arī
Uz Vietas Datoru Kameras Usb Kameras Live Kameras Usb Tiešsaistes Klases, Kas Camera Webcam Pc Gamer Completo
€24.74 €14.85

(piegādes laiks: maksājumu līdz 16:00, piegāde tajā pašā dienā, citādi piegādi nākamajā dienā.īpašos gadījumos būs klientu apkalpošanas sazināties ar jums, komunikācijas, pirms pārdošanas kuģniecības instrukcijas: ja preču daudzums ir neliels, mūsu kompānija noklusējumus uz shentong kā kurjera, un piegāde veidnes ir iepriekš noteikts.daži produktu sistēmu, iespējams, ir dažas nelielas atšķirības)

Izskatās arī
Loopy Datora peles paliktnis Anime Atbalsta Rakstāmgalda Piederumi Biroja Spēļu Pele Spilventiņu 900x400 Pc ministru Kabineta Spēles Spēlētājs Klēpjdators Tastatūra
€19.91 €13.94

(faktiskais izmērs uz peles paliktņa attiecas uz krāsu, nosaukumu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums!ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams! krievijas draugi, lūdzu, ņemiet vērā: jo attiecības starp savas valsts muitas politiku; aizpildīt pilnu pareizo adresi un informāciju par adresātu, lūdzu, ņem; pretējā gadījumā jūs)

Izskatās arī
131 Atslēgas Sunglow Pusē Drukas 5 Sānu Krāsu-Sub PBT Keycaps Backlit RGB Taustiņu Ķiršu Profilu Cherry MX Spēlētājs Mehāniskā Tastatūra
€40.24 €23.58

(piezīme:šīs ir tikai keycap komplekts iepakojumā, ne klaviatūra. mēs arī atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecības,ja jums ir nepieciešams vairāk,lūdzu, sazinieties ar mums par atlaides.paldies par šo preci 【krāsu-sub backlit pbt keycaps] aicina angļu keycaps pieņem papildu pieci-sided krāsu-sub process, krāsu modelis ir daudz spilgtu, nekad eļļu, izsmalcinātu modeli, ir kā mākslas darbs)

Izskatās arī