Cena €5.02 €7.07

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

OOTDTY

Jauninājumus jūsu austiņu spilventiņi ar šo mīksta un elastīga aizvietotājus.

Šie spilveni nodrošina ērtu piemēroti un efektīvi izolēt ārējo troksni, lai uzlabotu klausīšanās pieredzi.

Piemērots visiem lietotājiem, šie spilveni ir saderīgas BlackShark V2 (2023 Edition) austiņas.

Ideāls spēļu, mūzikas un filmu, šie spilventiņi uzlabo skaņas kvalitāti un nodrošināt dinamisku signālu.

Viegli uzstādīt un noņemt bez vajadzīgajiem instrumentiem, šie spilveni sniedz ērtības un izturību.

Specifikācijas:

Materiāls:Sūklis

Krāsa:Melna

Izmērs:Apm.107x90x25mm/4.72x3.54x0.98in

par BlackShark V2 (2023 Edition) austiņas

Komplektā Ietilpst:

2x Iekļautās Austiņas

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Materiāls: sūklis
  • Modeļa Numurs: 45BA4NB1106427
  • Iepakojums: No

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

AMVR Fotografēšanas Roktura Turētājs Oculus Quest 2 Kontrolieris Rīkoties Mount Bracket VR Piederumi
€40.90 €20.45

(funkcija s: l noņemams dizains, viegli un jautri, uzstādīšana l zelta zīda ekrānu, jaunu izskatu l nelielu bedres tekstūra, laba saķere l izliektu dizainu, ērtāku roku l izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ērti turēt specifikācija: l materiāls: plastmasas l krāsa: balta l izmērs: 190x60x140 mm l piemērojams m odel : par oculus)

Izskatās arī
1~10PCS Auklas HD560S Kabelis, Austiņas Nomaiņa Kabeļu augstas precizitātes Kabeļi OCC Stieples Auklas Audio Kabelis
€64.17 €32.08

(1~10pcs auklas hd560s kabelis, austiņas nomaiņa kabeļu augstas precizitātes kabeļi occ stieples auklas audio kabelis apraksts: produkta nosaukums: audio kabelis produkta veids: 6.35 mono līnijas līnijas garums: 1.8 metri materiāls: 26awg alvotas vara vadu + matēts vides aizsardzības gumijas + metāla korpusu stieples: od 6.0 mm izmanto: lieto dvd, stūres pastiprinātājs,)

Izskatās arī
Mao Wang Jūra Bezvadu VIENS Bruņinieks Melnās TWS Bluetooth Austiņas MW-B2 Smart Taisnība Bezvadu Austiņas Austiņas Ar Uzlādes Kaste
€142.21

(mūsu politika maksājuma lai nodrošinātu abu pušu interesēm, mēs pieņemam tikai pack24.lv darījuma apmaksai, pirms jūs maksājat, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese maksājumu atbilst adrese, jums ir nepieciešams, mums uz kuģa. piegāde mēs nosūtīt produkti 3 darba dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina jūsu maksājumu.lielākā daļa produktu, mēs piedāvājam bezmaksas)

Izskatās arī
Walkie Talkie, Bezvadu Austiņas, Bluetooth Austiņas, divvirzienu Radio Austiņu Skaļruņa Nomaiņa Baofeng 888S UV5R
€77.48 €32.02

(apraksts: augstas klases materiāli: austiņas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, kas ir izturīgs un grūts ilgu laiku izmantojot. naudas sodu meistarība: klausules bauda lielisku meistarība, ilgs darbmūžs un skaidrs, skaņa pieņemšanas. universālo dizainu: tas ir viegli, klausule, kas uzcelta rācijas mikrofons, kuru var novietot virs vai nu auss. kompakts izmērs: klausules)

Izskatās arī
2 Gab. Ādas Ausu Spilventiņi Austiņas Elpojošs Spilvenu Iekļautās Austiņas Nomaiņa Bose QC1 Austiņas Aksesuāri
€2.20 €1.31

(apraksts: uzticams materiāls: austiņu spilvens ir izgatavots no pu ādas materiāla, kas ir droši un nodiluma izturīgs ilgi lietot. trokšņa slāpēšanas: austiņu spilvena, var samazināt trokšņus, kas ir nepieciešams aksesuārs jūsu austiņas. vienkāršs stils: austiņas spilventiņu nāk ar stabilu izskatu, kas ir universāls un pilns ar vienkāršu skaistumu. viegli uzstādīt: nē)

Izskatās arī
Galvas Akumulatoru Atpakaļ Klipu Turētājs Meta Meklējumos 3 VR Power Bank Fiksētu Jostas Siksna ar Uzlādes Kabelis, Barošanas VR
€5.75 €3.80

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla, elastīgs un elastīgus. garums regulējams, piemērots veidu un galvas stīpa akumulatora klipu var pakārt akumulatoru uz muguras, tāpēc, ka akumulators un brilles, var būt integrēta. ilgāku akumulatora lietošanas laiku, sniedz jums daudz laimīgu spēles laiks. tikai,)

Izskatās arī
Taisni Klausīties Tikai caurspīdīgi Elastīgu Akustisku Caurules Klausules 3,5 mm Austiņas austiņas Mono Jack par Walkie-talkie
€3.72 €3.09

(tips: piederumi karstajiem punktiem: pret radiācijas, trokšņu līmeņa samazināšana caurspīdīga elastīga akustisko caurules labāk slēpšana ekonomikas un izturīgs pavisam jaunu un augstas kvalitātes caurspīdīga elastīga akustisko caurules diez vai varētu konstatēt ar cilvēkiem ap jums un aizsargā jūs no radiācijas mīksta plastmasas auss pumpuru der snugly uz auss, kas uztur sarunu privāti.jūs varat klausīties)

Izskatās arī
PU Mic Uzglabāšanas Somas Rāvējslēdzējs Dizains nodilumizturīga Mic Maisiņš Mic Gadījumā Mikrofons Gadījumā, Āra Mic Maisiņš
€9.23 €4.34

(apraksts šo preci ir mikrofons uzglabāšanas soma, pieņemšanas, premium un izturīga pu materiāla.tas var efektīvi aizsargāt savu mikrofonu.ideāls ceļojumos vai mājās, uzglabāšanas,, lai saglabātu jūsu mikrofons droša.jūs varat arī dot to, lai jūsu ģimenes un draugiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:pu -izmērs:30.50x10.10x0.50cm/11.99x3.97x0.20in - izgatavots)

Izskatās arī
T2 TWS Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.3 Austiņas Sporta Spēļu Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Bass Touch Kontroli par allphone
€7.94 €4.76

([advanced bluetooth chip & auto ātri pārī] trokšņu slāpēšanas bezvadu earbuds pieņem augstas skaitļošanas jaudu bluetooth mikroshēma risinājumu, kas ir stabils signāls un skaidru skaņu bez kvalitātes vājināšanās.t6 bezvadu austiņas var panākt vienkāršu un liela ātruma automātisko savienojumu.pieņemot zālē slēdzi,pēc pirmā savienojumu, tas izveidos savienojumu ar jūsu ierīci, tiklīdz uzlāde gadījumā)

Izskatās arī
10Pcs LM386 200 Reizes Iegūt Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulī(Pastiprinātājs Valdes Mono Jaudas Pastiprinātājs ) Lai Arduino EK1236
€10.50 €3.99

(borta lm386 čipu.ar 200 reizinātājs priekšrocības circuit design borta 10k mainīga pretestība, jūs varat pielāgot amplifikācijas apjoms. borta strāvas indikators, galvenais kājas čipu, ir ar svinu, var ievadi audio signālu tieši . chip : lm386 barošanas bloks : 5-12v krāsa:zila materiāls:abs izmērs:4.1 x 1.4 x 0.5 cm iepakojuma saturs: 10)

Izskatās arī
Botāniskais Saulespuķu Alfabēta Burtu Mīksto TPU Case for AirPods 2 1 Caurspīdīga Silikona Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Ietilpst
€6.78 €3.39

(100% jauni augstas kvalitātes,kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta silikona , tas ievērojami uzlabo triecienizturība, nodrošinot maksimālu aizsardzību jūsu airpods. - materiāls: mīksta silikona (viegli izjaukt) - piemērots airpods 1/2 - iezīmes: maiga tekstūra, anti-vibrācijas; novērš netīrumus, profilēšanai un nodilumu; precīza lādēšanas caurumu, vispusīgu aizsardzību, maza)

Izskatās arī
par Shure E3C E3G E4C Ietver Ausu Spilventiņi Bud Austiņas Earbuds Eartips Spilvena
€4.61 €2.31

(1333 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 4gab mīksta silikona austiņas austiņas austiņas spilventiņu attiecas. par shure e3c e3g e4c e5c. elastīgs, ērts un izturīgs. trokšņu izolācija. materiāls: mīksta silikona. specifikācijas: materiāls: silikona krāsa: balta , melna (nav obligāts) daudzums:2pair (s/l) komplektā)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
Ērti Sūklis Auss Spilveni Austiņas Austiņu par H150 H130 Austiņas
€1.15 €0.56

(funkcijas: ootdty šī austiņām ausu spilventiņi nomaiņa ir h150 h130 austiņu; augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērti ausu spilventiņi; samazināt trokšņus un uzlabot mūzikas kvalitāte; augsta blīvuma atmiņas putu ausu spilventiņi nomaiņa ir īpaši paredzēti ilgtermiņa komfortu ar jūsu austiņām. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! specifikācijas: materiāls:sūklis krāsa:melns,pelēks; izmērs:apm.48x48mm/1.89x1.89in par)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Austiņu Aizsardzības Gadījumā ir Savietojams BaseusBowieE13 Segtu Triecienizturīgs Čaulas Mazgājams Korpuss Anti Putekļu Piedurknēm Rāmis 41QA
€2.12 €1.70

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī