Cena €1.70 €2.12

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt.

Īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.Nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu.

Ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes kā jaunu bez fedings vai dzelte.

Augsta elastība, trieciena absorbcija un anti-fall, rebounds uzreiz, kad tas hit apakšā, bez hurting īstu mašīnu.

Izmantojot silikona gumijas, pilns aizsargapģērbs, strongers stingrību, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs.

Specifikācijas:

Materiāls:Silikona

Izmērs:Apm.6.1x5.5x3.2cm/2.4x2.16x1.25inch

Par BowieE13

Krāsa:Melns/Balts/Sarkans/Tumši Zaļš

Komplektā Ietilpst:

1x Headphone Aizsardzības Uzmava

Piezīme:

① .Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

② .Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Paldies par jūsu viedokli.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 41QA4NB908430
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Equalizers Preamplifier Amp Aktīvs Skaļrunis, 3,5 mm 6.35 mmJack Audio Kabelis
€74.97

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi pasaulē izņēmuma skaņas kvalitāti ar sk01 austiņu pastiprinātāju, kas nodrošina jaudīgu, amplifikācijas un skaidrs, audio signālus. paredzēti mūzikas cienītājiem, spēlētājiem, un filmu mīļotājiem, kas vēlas skaņas efektus, šo pastiprinātāju nodrošina detalizētu skaņu pārpublicēšana bez izkropļojumiem. ideāls lietošanai, pastiprinātājs)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika
€10.72 €7.18

(nfc, bluetooth uztvērēju, bluetooth 5.3 aux adapteri, par automašīnu, mājas stereo/speaker/mūzika atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [5.3 bluetooth uztvērēja mikroshēmu] šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas)

Izskatās arī
M68F Elastīgas Ausu Spilventiņi Vāks Studio3.0 Austiņām Ausu Spilventiņi Spilvens Ausu Spilventiņi
€10.00 €5.00

(funkcijas: ootdty derīgs studio3.0 austiņām; pieņem augsta blīvuma atmiņas putas un augstas kvalitātes ādas, blīvēšanas ap ausi lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. nomaiņa jūsu nozaudēta vai bojāta auss spilveni. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta! izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,)

Izskatās arī
Portatīvo Sporta Austiņas 9d Surround Skaņas Rievots Austiņas Ar Mikrofonu ar Vadu Austiņas ar Vadu Earbuds 3,5 mm auss
€6.32 €3.79

(portatīvo sporta austiņas 9d surround skaņas rievots austiņas ar mikrofonu ar vadu austiņas ar vadu earbuds 3,5 mm auss apraksts: produkta nosaukums: vadu austiņas piedziņa: 10mm interface type: 3.5 mm/type-c plug norādot: visi norādot kabeļa garums: 1.2 m stieples: kristāla vadu mikrofons: plastmasas maksimālā jauda: 10 mw ragu pretestība:)

Izskatās arī
ACT550 saspraudes Izkliedētā Lavalier Atloks Mikrofons MiPro ACT Bezvadu BeltPack 4-Pin Bloķēšanas Mini Microfone Sistēma
€24.07 €17.81

(laipni lūgti mūsu uzņēmums, interneta veikals - micwl audio inc. act550 nomaiņa sākotnējā clip-on lavalier mikrofons mipro bezvadu sistēma ir saderīga ar ķermeņa pack raidītāji mipro wirelss sistēmas visas sērijas ta4f mini xlr 4pin lock savienotājs (apskatīt foto) msrp: $2899.00 pilnīgi jauns - oriģinālā iepakojumā autorizēts izplatītājs - garantijas, ko ražotājs micwl)

Izskatās arī
Skaļruņu Nelielu Sienas Turētājs Skaļruņu Stiprinājums Turētājs AmazonEcho Pop Portatīvo Skaļruņu Stabilu & Stingri Nostiprināts Stiprinājumi
€14.13 €10.18

(funkcijas: paaugstināt jūsu skaļrunis ar šo stabilu un uzticamu wall mount bracket, dizains, lai droši turēt savu skaļruņa vietā bez nokrišanas risks. izgatavots no augstas kvalitātes abs materiāla, tas wall mount stiprinājums ir ne tikai izturīgs, bet arī piedāvā gluds un minimālisma dizains, kas nemanāmi saplūst jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots mūzikas entuziasti un)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Oxford Spiedes Austiņas, Iepakojums Austiņas Gadījumā Austiņas Soma TRN VX V90 V80 AS10 T2 ZSX ZSTX ZSN ES4
€4.10 €2.83

(apraksts: oxford spiediena izturīga eva auduma, 75 grādu sabiezējumu eva materiāla, ir īpašības triecienizturība un augstu elastību, aizsargājot iekšējo austiņas aksesuāri no spiestas. iekšējo tīklu projektēšanai un iekšējā fiksēto tīklu projektēšanā var efektīvi novērš austiņu vadu no sapinušies kopā un samazināt nevajadzīgas problēmas. neredzams rāvējslēdzējs, viegli)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
Nomaiņa Ādas Ausu Spilventiņi Spilvens Segums Iekļautās par Jabra attīstīties 20se 30II 40
€1.94 €1.07

(funkcijas: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties.br/>,par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas.br/>,kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi.br/>,efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas.br/>,viegli uzstādīt un lietot.br/>,perfect fit: par attīstās 20se 30ii 40 65+ 75 headsetsbr/>,ņemiet vērā,: modelis ir)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī
Bluetooth 5.3 Lidmašīnas Aviolīniju Lidojuma Adapteri Bezvadu Raidītāju Skullcandy Sesh Evo Indy ANC Push Ultra TWS Earbuds
€12.57

(produkta datu lapas bluetooth versija bluetooth v5.3+edr, ii šķiras bluetooth protokolā a2dp v1.3 bezvadu diapazons 10 m, bluetooth diapazons 2.402 ghz-2.480 ghz audio pieslēgvieta lidojumu audio pieslēgvieta, aux 3.5 mm darba temperatūra -10℃ līdz +70℃ produkta izmērs 57*45*12mm lādēšanas pieslēgvietas tips c darba v/dc 3.0-4.2 v, 24ma darba laiks 9-10 stundas akumulators iebūvēts li-po 200mah uzlādes v/a dc+5v/150ma)

Izskatās arī
5gab Rullīšu Gultņu Ripu Kasešu Atskaņotājs, Diktofons Kasešu magnetofona
€5.41 €2.66

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco vai bojāts spiediena rullītis ar šo kvalitātes 5gab centrā zobrats. izgatavots no plastmasas materiāla, šie kompaktie un maza šķipsniņa rullīši ir izturīgs un viegli veikt. piemērots magnetofoni, auto magnetofoni, atskaņotāji, personalstereos, radio un vairāk, šie centrs rīku rullīši ir ideāls audioenthusiasts. vai jūs esat remonts)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī