Tagi: austiņas

Cena €7.66

Pilns apraksts

Parametrs:

Materiāls: PC Mini dual drive

Skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive

Skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mW, maksimālā ieejas jauda: 5 mw

Pretestība: 32Ω ± 15%

Skaļruņa jutība: 106±3dB (pie 1KW 1mW)

Skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20K Hz

Mikrofona jutīgums: -42dB ± 3dB1kHz, 3 V 0dB = 1V / pa

Darba temperatūra: -10 grādiem pēc Celsija - + -40 grādiem pēc Celsija

Līnijas garums: 1.2 m

Funkcijas: atskaņot / pauze, atbildes / off, trokšņa samazināšana, mikrofons

Iepakojums:

1 * Austiņas

Specifikācijas

  • Funkcijas: Kopējo Austiņas, Lai Mobilais Tālrunis, HiFi Austiņas, SPORTA, Āra, Office, Par DJ, Par Pētījumu
  • Ar Mikrofonu:
  • Zīmola Nosaukums: WJLYP
  • Vocalism Princips: Dinamiskās
  • Jutība: 106dB
  • Frekvenču Diapazons: 20 - 20000Hz
  • Savienotāji: 3.5 mm
  • Skaņu Izolējošie:
  • NFC Tehnoloģija: no
  • Kontaktdakšas tips: Līnijas Veids
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Balss palīgs iebūvēts: no
  • Stils: Auss
  • Izturība: 32Ω
  • Aktīvā Trokšņu Slāpēšana: No
  • Paziņojums: Ar VADU
  • Vadītāju Skaitu,: 2
  • Ūdensizturīgs: No
  • Materiāls: Metāla, Plastmasas
  • Līnijas Garums: 1.2 m
  • Vadības Pogas:
  • Bezvadu Tips: NAV
  • Bezvadu: No
  • Kopējie Harmoniskie Kropļojumi: 1%
  • Atbalsts APP: No
  • Atbalsta Atmiņas Kartes: No
  • Pretestība Diapazons: līdz 32 Ω
  • Kategorijas: Austiņas & Austiņas
  • Austiņu Spilventiņi Materiāls: Silikona
  • Vadītāja Diametrs: 8mm
  • Skaļuma Kontrole:

Komentāri

  1. / Anon - 2023-09-17

    Ideāls, laba skaņas

  2. / Anon - 2023-08-28

    Ir ieradies 7 dienas ideālā stāvoklī. Visi ir pareizi, saskaņā ar paziņojumu.

  3. / Anon - 2023-08-21

    Ļoti ātru uzņemšanu, pat neskatoties uz pandēmijas ietekme. Arī pildīta. Kvalitātes produktu. Es ieteiktu gan izstrādājuma iegādes un tās pārdevējs.

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Austiņu Silikona Gadījumā Karikatūra Astronauts Pārredzamu Mīkstā seguma
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika
€10.72 €7.18

(nfc, bluetooth uztvērēju, bluetooth 5.3 aux adapteri, par automašīnu, mājas stereo/speaker/mūzika atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [5.3 bluetooth uztvērēja mikroshēmu] šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas)

Izskatās arī
M68F Elastīgas Ausu Spilventiņi Vāks Studio3.0 Austiņām Ausu Spilventiņi Spilvens Ausu Spilventiņi
€10.00 €5.00

(funkcijas: ootdty derīgs studio3.0 austiņām; pieņem augsta blīvuma atmiņas putas un augstas kvalitātes ādas, blīvēšanas ap ausi lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. nomaiņa jūsu nozaudēta vai bojāta auss spilveni. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauta! izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Oxford Spiedes Austiņas, Iepakojums Austiņas Gadījumā Austiņas Soma TRN VX V90 V80 AS10 T2 ZSX ZSTX ZSN ES4
€4.10 €2.83

(apraksts: oxford spiediena izturīga eva auduma, 75 grādu sabiezējumu eva materiāla, ir īpašības triecienizturība un augstu elastību, aizsargājot iekšējo austiņas aksesuāri no spiestas. iekšējo tīklu projektēšanai un iekšējā fiksēto tīklu projektēšanā var efektīvi novērš austiņu vadu no sapinušies kopā un samazināt nevajadzīgas problēmas. neredzams rāvējslēdzējs, viegli)

Izskatās arī
Iekļautās Par Philips SHO8802 SHO8803 Austiņu Accessaries Nomaiņa Auss Spilveni Krunkains Ādas Materiāls
€5.47 €5.36

(>>>>must-sk vēstuli mūzikas cienītājs ausu spilventiņi ir ļoti nepieciešams, lai mūzikas cienītājs, ausu spilventiņi ir palīgmateriālus un būs sadalīti, mums ir jāmaina ausu spilventiņi laika gaitā. labas kvalitātes ausu spilventiņi ļaus uzlabot baudot mūziku, saņemsiet oriģinālā sajūta atpakaļ >>>>apraksts ķīnā slavens zīmols: yhcouldin saderīga ar philips sho8802)

Izskatās arī
3D Apgaismojums Kameras Austiņas Gadījumā Bezvadu Uzlādes Austiņas Segtu Triecienizturīgs Gadījumā Earburd Putekļu Aizsardzības Vāks Gaisa pākstis Pro
€7.58 €3.79

(apraksts: 1. augstas kvalitātes interesants 3d kameru, triecienizturīgs austiņas gadījumā 2. moderns bezvadu austiņas gadījumā gaisa pods1/2/3/pro 3. aizsargā jūsu gaisa pākstis no netīrumiem, skrāpējumiem, dings, un šoks 4. izvēlieties augstas kvalitātes tpu ražošanai specifikācija: nosaukums: aizsardzības gadījumā, gaisa pākstis materiāls: tpu iepakojuma)

Izskatās arī
Klasiskā Stila Grūti Rūtiņu PS VR 2 Austiņu Uzglabāšanas Soma Somas Vāks VR Brilles Ceļojumā Turētājs ar Objektīvu Vāciņi Siksna
€39.10 €19.55

(klasiskā stila grūti rūtiņu ps vr 2 austiņu uzglabāšanas soma somas vāks vr brilles ceļojumā turētājs ar objektīvu vāciņi siksna ootdty iezīmes: glabāšanas soma ir speciāli ps vr 2 austiņas. aizsargāt jūsu mīļākie ierīci no triecieniem iespiedumiem un skrāpējumiem. soma ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas nodrošina pietiekamu aizsargā no triecieniem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Nomaiņa Ādas Ausu Spilventiņi Spilvens Segums Iekļautās par Jabra attīstīties 20se 30II 40
€1.94 €1.07

(funkcijas: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties.br/>,par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas.br/>,kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi.br/>,efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas.br/>,viegli uzstādīt un lietot.br/>,perfect fit: par attīstās 20se 30ii 40 65+ 75 headsetsbr/>,ņemiet vērā,: modelis ir)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulis Stereo Sound 2 Kanālu Bezvadu Bluetooth saderīgu 5 0 Digital Power Amp Valde
€17.82 €10.69

(apraksts: šī bezvadu stūres pastiprinātāja modulis nodrošina bluetooth 5.0, aux, u diska un usb ievades metodes, var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. digitālo jaudas pastiprinātāju, ir paredzēti, lai pielāgotu skaļruņa skaļumu un atbalsta bluetooth 5.0, viegli, lai izveidotu savienojumu ar tālruni vai planšetdatoru. digitālo jaudas pastiprinātāju funkcijas, labs siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī
Mini Portatīvo Krāsains Gaismas Skaļrunis Bezvadu Bluetooth Stereo Bass Mazo Mūzikas Kaste Kempings TF Kartes Atskaņošanas Skaņas Kaste
€39.85 €17.93

(mini portatīvo krāsains gaismas skaļrunis bezvadu bluetooth stereo bass mazo mūzikas kaste kempings tf kartes atskaņošanas skaņas kaste produkta funkcijas 1. plastmasas korpuss + rgb led gaismas 2. iebūvēts mikrofons, ar handfree(tālrunis) funkciju 3. iebūvēts led gaismas, ar 7 gaismas režīmā (balts/rgb/mirgo ar mūziku ) 4. atbalsta tws(patiess bezvadu stereo) 5. ar)

Izskatās arī