Cena €32.08 €64.17

Pilns apraksts

1~10PCS Auklas HD560S Kabelis, Austiņas Nomaiņa Kabeļu augstas precizitātes Kabeļi OCC Stieples Auklas Audio Kabelis

Apraksts:

Produkta Nosaukums: Audio Kabelis

Produkta Veids: 6.35 Mono Līnijas

Līnijas Garums: 1.8 Metri

Materiāls: 26AWG Alvotas Vara Vadu + Matēts Vides Aizsardzības Gumijas + Metāla korpusu

Stieples: OD 6.0 mm

Izmanto: Lieto DVD, Stūres Pastiprinātājs, Utt.Lai izveidotu Savienojumu ar Audio, TV, Audio Un Video Saskarnes Ir Kopīgas

Specifikācijas:

1. Augstas kvalitātes 26AWG Alvotas Vara Vadu + Matēts Vides Aizsardzības Gumijas Materiāls + Metāla Korpusa Materiāls, Izturīgs

2. Naudas Sodu Meistarība, Labs Kontakts, Viegli Lietot

3. Emaljēts Vara Kodols Tiek Izmantots.Pēc tam, kad Vara Stieple Ir Annealed Un Mīkstināts, Tas Ir Bijuši Krāsoti Un Cep Daudzas Reizes, Lai Cast augstas precizitātes līmeņa Skaņas Kvalitāti

4. Viegli Darboties, Vienkārši Pievienojiet Šo Adapteri Uz Jūsu Ierīci Un Izveidot Savienojumu Ar Jūsu Mīļākie Austiņas Vai Skaļruņi

5. Vairāk Izturīga, Smalka Kokvilnas Acs Pītā Stieple, Mīksta Un Nav Mezglotos, Nodiluma izturīgs, izturīgs pret Skrāpējumiem Un izvelkamās sistēmas

Paketē Iekļauts:

1*Skaņas Kabelis

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: centechia
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Austiņu Vadu
  • Materiāls: Metāla
  • Modeļa Numurs: PYT-972
  • Iepakojums:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Flex Auduma Austiņas Spilventiņu Attiecas Sanitāro Earcup Aizsargi Austiņām Ausu Spilventiņi Sporta Apmācības
€1.49 €1.13

(flex auduma austiņas spilventiņu attiecas sanitāro earcup aizsargi austiņām ausu spilventiņi sporta apmācības saderīgs ar:bose quietcomfort qc35, qc25, qc3, qc2, qc15, a20, ae, ae2, oe2, tp-1, soundtrue ii, soundtrue, soundlink ii, soundlink spilventiņu attiecas ath-msr7, esw9, esw10, ws55, ws77, ws99, m10, m20, m20x, m30, m30x, m35, m40, m40x, m50, m50s, m50x, ws33, anc29, anc27 spilventiņu attiecas akg)

Izskatās arī
8 Iestatīt Skaļruņu Statīvu Kājas Pēdu Spilventiņu Alumīnija Sakausējuma Metāla Tapas Konuss Grīdas, Kāju Nagu Melns
€19.33 €11.99

(funkcija: var izmantot, lai hifi skaļruņiem, vai arī runātājs rāmis to var likt zem skaļruņa, vai saskaņā ar triecienu valdes un anti-šoka rāmis tas ir beigu punkts uz zemes, var samazināt kaitīgo vibrācijas var piesārņojuma likvidēšanai starp zemi un skaļrunis, iegūt skaņas efektu izskats ir absolutly klasiskās un augsta profila specifikācija modeļa numurs: m23*20 kopējais garums nagu: 20mm kāju paliktņa)

Izskatās arī
Modernizētas Galvas Siksna Meta/Oculus Quest 2,Nomaiņa Quest 2 Elite Strap Aksesuāri Labāku Atbalstu Un Komfortu
€34.72 €21.18

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! jaunināšanas versiju - šī unikālā cepure dizaina oculus quest 2 galvas siksna var efektīvi iemaisa smagumu no vr austiņas)

Izskatās arī
WEAH-600 Ūdensizturīgs Griestu Skaļrunis 25W 4Ω Āra Pasīvo Skaļruni, Vannas istaba Baseins, Virtuve, Ieejas Lievenis
€60.99 €30.49

(funkcijas: ootdty pieredze telpisku skaņu ar weah 600 ūdensizturīgs griestu stiprinājums skaļrunis, ir ideāli piemērots gan iekštelpu un āra lietošanai. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas griestu skaļrunis ir būvēts, lai izturētu mitrumu un nodrošina ilgstošu veiktspēju. viss iekļauts aizsardzības dizains ir rūsas necaurlaidīgs, mitruma izturīgs, un prusaku pierādījums,)

Izskatās arī
Cietā Lietā Ceļojuma Soma Uzglabāšanas Kārba ar Rokturi, Siksnu Skaļruņu Aksesuāri
€5.35 €3.47

(funkcijas: ootdty paredzēts skaļrunis. viegli piekļūt jūsu skaļrunis ar rāvējslēdzēju atvēršanu. uzglabāšanas soma tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! izgatavots no ūdensizturīga eva ārējais materiāls, nodilumizturīga un traipu izturīgs. iebūvēts augsta blīvuma eva materiāla, augsta cietība, padara sevi vairāk izturīgs pret spiedienu, vienmērīgi)

Izskatās arī
Trokšņa Samazināšanas Pīt Nomaiņa Audio Kabelis QC35 II QC35 QC35II Austiņas Ar Mikrofonu Mikrofona skaņas Izslēgšanas Slēdzis
€21.25

(mikrofons ir īpaši veidota jūsu quietcomfort 35 (qc35) un klusu komfortu 35ii (qc35 ii), jauninājumus jūsu mūzikas austiņas uz profesionālo spēļu austiņas spēļu straumēšanas, youtube, radio, skype zvanus, zoom tikšanās un mūziku. šis mikrofons ir cardioid uztveršanas sistēmu, kas ietver skaidru, vienmērīgu un kraukšķīgus skaņu priekšā mikrofons un nomāc nevēlamo fona troksni.liels spēlētājiem)

Izskatās arī
Deju Kaķis Bezvadu Austiņu Stāvēt Pildspalvu Turētājs Austiņu Turētājs AirPods 1&2 un Pro Desktop Displejs (Balts)
€1.72 €1.44

([interesanti austiņu stāvēt]: parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [saderīgs ar airpods, utt.] piemērots karājas airpods 1&2 un pro, un vairāk, bluetooth austiņas. [labākā dāvana]: radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni)

Izskatās arī
Izskatās arī
Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
5 Pins Tonearm Plug Din Savienotājs Ātri Pārraides Vinilplašu Ieraksti Sieviešu Plug
€18.95 €11.37

(apraksts: šajā 5 pin vīriešu/sieviešu din spraudni ar misiņa tapām standarta tonearm konfigurācijas. izturīgs tonearm 5 pin male connector. piemērots lp, vinilplašu rakstītāji, vinila ierakstus, utt., un ir dažādas savietojamība. nav viegli izbalējis, labu sniegumu. efektīvi atrisināt signāla traucējumus,?ātri, transmisijas. specifikācija: tips: vīriešu)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
Silikona seguma Čaulas Gadījumā Meta Meklējumos 3 VR Austiņas, Galvas Vāka Pret Skrāpējumiem Apvalka Quest3 Piederumi
€4.83 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargāt jūsu austiņas ar silikona aizsardzības vāks vr austiņas.izgatavots no izturīga silikona, tas segtu absorbē triecienus un novērš skrāpējumus, nodrošināt drošību jūsu ierīci. silikona aizsardzības vāks vr austiņas, kas piedāvā precīzu fit, iesaiņošana jūsu austiņas, pilnīgi bez kavēšanas pogas, ostām, vai)

Izskatās arī
Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
6V-12V Paneli, VU Metrs Spuldze, Silti Atpakaļ Gaismas Audio Ierakstu Līmenī Amp Metru 1GAB.
€9.71 €5.83

(6v-12v paneli, vu metrs spuldze, silti atpakaļ gaismas audio ierakstu līmenī amp metru 1gab. specifikācija: jauns materiāls: plastmasa+ elektroniskās daļas, krāsa: melna izmērs: apm. 35 * 35mm galvenes dc pretestība: 630 ohm elektriskā strāva: (5x10-4) atpakaļ gaismas kvēldiega spriegums: dc/ac 6~12v motīvs: 500µa paneļa bloks skaitītāja)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī
Mīksts Putu Ausu Spilventiņi, Spilventiņi Olbaltumvielu SONY MDR-Z7 Z7M2 Austiņas Augstas Kvalitātes 8.30
€14.40 €9.80

(1 100% jaunu un augstas kvalitātes. 2 izturīga un mīksta, viegla montāža 3 materiāls: augstas kvalitātes olbaltumvielu ādas, atmiņas putu sūklis 4 krāsa: melna 5 izmērs ir piemērots : sony mdr-z7 z7m2 austiņas paketē iekļauts: 1 pāris ausu spilventiņi(nav iekļautas austiņas) mēs piedāvājam piliens kuģis 1.tur ir ne tikai akciju, lai)

Izskatās arī
Netīrumi Izturība Austiņu Lodziņā Viegli Pārvadāt Austiņas Cietais Apvalks Austiņu Seguma Galvanizācijas Kastē, Skaisti
€13.60 €6.66

(netīrumi izturība austiņu lodziņā viegli pārvadāt austiņas cietais apvalks austiņu seguma galvanizācijas kastē, skaisti apraksts: nosaukums: pumpuri live/pumpuri /buds2 austiņas gadījumā tips: galvanizācijas drop-pierādījums datora cietais apvalks modelis: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 atbilstošajiem produktiem: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 produkta)

Izskatās arī