Cena €4.60 €6.57

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts.

Rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma.

Iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas

Ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību.

Piemērots ATH-AR5BT AR5IS Austiņas.

Specifikācijas:

Materiāls:Audums

Izmērs:Apm.280x80mm/11.02x3.15 collu

Krāsa:Melna,Balta, Melna, (Nav Obligāts)

Piemērots ATH-AR5BT AR5IS Austiņas;

Komplektā Ietilpst:

1xHeadband Vāciņu

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • piemērots: par ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
  • Izmērs: Approx.280x80mm/11.02x3.15in
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Materiāls: audums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Skullcandy PLYR X STREET FIGHTER Limited Edition Ar Smart Mikrofons Austiņu Earbuds Bezvadu Austiņas Spēļu Skaidras Balss Par Dāvanu
€267.98

(skullcandy plyr x street fighter speciālais bezvadu spēļu vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. funkcijas: ⬤.[vairākas gadījumā ierīces]: izveidot savu audio ierīci, izmantojot skullcandy app un dual-savienot, lai izveidotu savienojumu, lai konsolēm un mobilajām ierīcēm ⬤.[jutības mikrofonu]: var skaidri izteikt vārdus, lai otra puse pat trokšņainā vidē. ⬤.[jaunas)

Izskatās arī
Ausu Spilventiņi, lai CORSAIR HS55 Austiņu Komfortu Iekļautās Trokšņa Slāpēšanas Earmuff Dropship
€9.62 €4.72

(funkcijas: ootdty uzlabota komforta ausu spilventiņi, lai corsair hs55 austiņas sūklis ausu spilventiņi par ērtu un patīkamu klausīšanās pieredzi. izgatavoti no augstas kvalitātes sūklis, ausu spilventiņi ir izturīgs un mīksts, kas nodrošina ilglaicīgu komfortu. ausu spilventiņi ir liels, lai ikviens, kurš vēlas pilnveidot savu komforta līmeni. ideāls lietošanai intensīvas)

Izskatās arī
DC 12V Bluetooth 5.0 DIY MP3 WMA Decoder Valdes 6.5 mm Mikrofona Auto Audio USB TF FM Radio, MP3 Mūzikas Atskaņotājs ar Tālvadības pulti
€8.21 €4.10

(ar 6.5 mm mikrofona ligzda bluetooth versija 5.0 mūzikas formāts: mp3/wma/wav/flac/ape bezzudumu formātā radio fm frekvence: 87.5-107.5 mhz atbalsta funkciju ievads: atbalsta mp3 / usb / tf / line in / fm / bluetooth / tālvadības savienojums / dc 5v vai 12v (pēc izvēles) par struktūru: paneļa izmērs: 75*50 mm, skrūvju caurumi visā panelis, dziļums valdes 18mm infrasarkano staru uztvērēju modulis)

Izskatās arī
Elastīgas Ausu Spilventiņi Segtu Austiņu Aizstāj Ādas Ausu Polsterējumi Piederumi Dropship
€3.10 €2.20

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs ādas spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
1~4GAB Galaxy Pumpuri Zilo zobu Austiņu Segtu tīrtoņa Krāsu Matēts Maisiņš Vāks Pumpuri Pluss, Ja Soma
€4.75 €2.85

(1~4gab galaxy pumpuri zilo zobu austiņu segtu tīrtoņa krāsu matēts maisiņš vāks pumpuri pluss, ja soma apraksts: īpašības: 1.izgatavots no augstas kvalitātes cieto datora korpusa, augstas kvalitātes austiņas gadījumā pilnīgi jūsu austiņas, trieciena absorbcija 2.modes austiņas lietu dizains. lādēšanas caurumu dizains, apakšā rezervēšanas maksas caurumu, veicina)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Iekļautās Par Philips SHO8802 SHO8803 Austiņu Accessaries Nomaiņa Auss Spilveni Krunkains Ādas Materiāls
€5.47 €5.36

(>>>>must-sk vēstuli mūzikas cienītājs ausu spilventiņi ir ļoti nepieciešams, lai mūzikas cienītājs, ausu spilventiņi ir palīgmateriālus un būs sadalīti, mums ir jāmaina ausu spilventiņi laika gaitā. labas kvalitātes ausu spilventiņi ļaus uzlabot baudot mūziku, saņemsiet oriģinālā sajūta atpakaļ >>>>apraksts ķīnā slavens zīmols: yhcouldin saderīga ar philips sho8802)

Izskatās arī
3D Apgaismojums Kameras Austiņas Gadījumā Bezvadu Uzlādes Austiņas Segtu Triecienizturīgs Gadījumā Earburd Putekļu Aizsardzības Vāks Gaisa pākstis Pro
€7.58 €3.79

(apraksts: 1. augstas kvalitātes interesants 3d kameru, triecienizturīgs austiņas gadījumā 2. moderns bezvadu austiņas gadījumā gaisa pods1/2/3/pro 3. aizsargā jūsu gaisa pākstis no netīrumiem, skrāpējumiem, dings, un šoks 4. izvēlieties augstas kvalitātes tpu ražošanai specifikācija: nosaukums: aizsardzības gadījumā, gaisa pākstis materiāls: tpu iepakojuma)

Izskatās arī
Austiņu Triecienizturīgs Korpuss Ādai draudzīgu Segumu, kas Piemērots Gaisa 3SE TPU Gadījumā neslīdoša Trieciena izturīgs Aizsargs
€4.56

(funkcijas: ootdty ; augstas permeabilitytpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršanu. lai apvalks ir mīksts, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumiem, izturīgs un efektīvs nepievelk putekļus. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Nomaiņa Ādas Ausu Spilventiņi Spilvens Segums Iekļautās par Jabra attīstīties 20se 30II 40
€1.94 €1.07

(funkcijas: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties.br/>,par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas.br/>,kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi.br/>,efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas.br/>,viegli uzstādīt un lietot.br/>,perfect fit: par attīstās 20se 30ii 40 65+ 75 headsetsbr/>,ņemiet vērā,: modelis ir)

Izskatās arī
3 Krāsas Kaķēns Kaķis Ausis RAZER, Kraken, V2 Special / Kraken 2019 / Kraken TE / 7.1 V2 Austiņas Austiņas
€16.01 €14.41

(3 krāsas kaķēns kaķis ausis razer, kraken, v2 special / kraken 2019 / kraken te / 7.1 v2 austiņas austiņas par atsauksmes 1. lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma. 2. ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.mēs)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī
5gab Rullīšu Gultņu Ripu Kasešu Atskaņotājs, Diktofons Kasešu magnetofona
€5.41 €2.66

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco vai bojāts spiediena rullītis ar šo kvalitātes 5gab centrā zobrats. izgatavots no plastmasas materiāla, šie kompaktie un maza šķipsniņa rullīši ir izturīgs un viegli veikt. piemērots magnetofoni, auto magnetofoni, atskaņotāji, personalstereos, radio un vairāk, šie centrs rīku rullīši ir ideāls audioenthusiasts. vai jūs esat remonts)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
3 Pāri Universāls Austiņu Iekļautās Earbuds Nomaiņa Hua-wei xSport/par Ho
€1.26 €0.95

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: aizvieto veco/ broken/ krekinga/ bojāta/ sliktu auss earbuds vāciņu. mīksts silikona materiāls sniedz vairāk trokšņa izolācija, auss stabilitāti un ilgstošu komfortu. samazina troksni un nodrošina labāku skaņas klausīšanās pieredzi. auss āķis dizains palīdz saglabāt savu austiņu palikt jūsu ausīs un novērstu)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī