Cena €1.44 €1.72

Pilns apraksts

[Interesanti austiņu stāvēt]: Parādīt radošumu un jautru, interesantu izskatu dos vairāk sarakstē. [Viegli atrast] austiņas, dažkārt tiek ievietotas ar roku, bet nevarat to atrast.Tagad jūs varat nodot to uz kaķa roku, un tas tiks rezervēta jums. [Saderīgs ar AirPods, utt.] Piemērots karājas AirPods 1&2 un Pro, un vairāk, Bluetooth austiņas. [Labākā dāvana]: Radošu un jaunu dāvanu, kas pārsteigs jūsu ģimeni un draugiem, un, piemēram, šo dāvanu. [Interesanta forma]: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas, lelle ir apmēram 5,5 cm augstu, un caurule ir par 2.1 collas garš x 3 cm plata.Tas ir tikai kaķis, āķi un nesatur AirPods austiņām.krāsa: balta Materiāls: plastmasas Iepakojuma Saturs: 1 x Kaķis Austiņu Stāvēt Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Austiņas Aksesuāri Komplekti
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Silikona Gadījumā, Bezvadu Skaļrunis Mājokļu Ērts Skaļrunis Piedurknēm somiņa ar Siksniņa seguma
€5.68 €4.61

(funkcijas: ootdty nāk ar siksniņa, viegli līdzi. savu viegls un pārnēsājamo dizains padara to ideāli, lai aizsargātu jūsu ierīci. mini speaker somiņa ir vienkārši pārnēsājams, un to ir ļoti piemērots mājas, ceļojumi, āra, darbs. izgatavots no izturīga silikona materiāla, tas runātājs gadījumā nodrošina uzticamu aizsardzību jūsu valkājamas ierīci no putekļiem)

Izskatās arī
2023 Jaunu Uzglabāšanas Soma Aizsargātu Kabata, Piedurkņu Segtu Ceļa, Gadījumā, Sonos Klīst Skaļrunis
€8.94

(hxbe uzglabāšanas soma aizsargātu kabata, piedurkņu segtu ceļa, lai gadījumā, sonos klīst skaļrunis pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1、perfect fit: ceļojumu čemodāns, ir speciāli paredzētas sonos klīst pārnēsājamie bezvadu bluetooth saderīgu skaļruņi, tāpēc nav jāuztraucas par pielāgošanos. 2、milzīgs aizsardzības soma: mini skaļrunis bluetooth saderīgu)

Izskatās arī
PU Mic Uzglabāšanas Somas Rāvējslēdzējs Dizains nodilumizturīga Mic Maisiņš Mic Gadījumā Mikrofons Gadījumā, Āra Mic Maisiņš
€9.23 €4.34

(apraksts šo preci ir mikrofons uzglabāšanas soma, pieņemšanas, premium un izturīga pu materiāla.tas var efektīvi aizsargāt savu mikrofonu.ideāls ceļojumos vai mājās, uzglabāšanas,, lai saglabātu jūsu mikrofons droša.jūs varat arī dot to, lai jūsu ģimenes un draugiem. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:pu -izmērs:30.50x10.10x0.50cm/11.99x3.97x0.20in - izgatavots)

Izskatās arī
Trokšņa Izolējošas Ausu Spilventiņi, lai WH1000XM5 Austiņas Iekļautās Spilvenu Lēna Atveseļošanās Atmiņas Putu Earcups Laba Skaņas Kvalitāte
€12.38 €6.07

(funkcijas: ootdty jauninājumus jūsu austiņas ar olbaltumvielu ausu spilventiņi!pieredze uzlabota komforta un jaunu izskatu jūsu austiņas. kas ar izturīga materiāla, ikdienas lietošanai, šie ausu spilventiņi ir paredzēti, lai pēdējā.say goodbye, lai problēmu pastāvīgi nomainīt savu ausu spilventiņi. paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas,)

Izskatās arī
Jauns Meta Meklējumos 3 Piederumi Objektīvu Aizsardzības Putekļu Aizsardzības Vāks, Saules Aizsardzības Un Skrāpējumiem Aizsardzības VR Glasse V6I2
€5.08 €2.55

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu atbalstu!laipni lūgti pirkt)

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
Uzlabot Spēļu Komfortu Iekļautās par Anker Kosmosa Q45 Austiņām Ausu Spilventiņi Earcups Dropship
€10.25 €5.02

(funkcijas: ootdty uzlabot savas klausīšanās pieredzi ar rezerves ausu spilventiņi segtu spilveni.šos trokšņu slāpēšanas spilventiņi ir savietojams anker kosmosa q45 virs auss, bezvadu austiņas, kas nodrošina ērtu fit un uzlabota skaņas kvalitāte. paredzētas izturību un komfortu.mīksts un elastīgs materiāls atbilst jūsu ausīm, efektīvi izolācijas ārējo troksni nepārtrauktu skaņu. ideāli)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
Elastīgs Vāks Ērti Iekļautās Auss Spilvenu DT990/DT880/DT770 Austiņas Dropship
€2.89 €2.05

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Luksusa Electroplated Marmora Austiņas Case For Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Pumpuri Dzīvot 2 Lieta Bluetooth Austiņas Aizsargs Vāciņu
€8.77 €6.05

(saderīgs modelis: samsung galaxy pumpuri / pumpuri live / pumpuri pluss paziņojums: 1.dropshipping atbalstu!vairumtirdzniecības atlaide atbalstu! 2.krievijas draugi, lūdzu, atstājiet mums pilns nosaukums, jo russain politiku, paldies! 3.ja jums ir jebkādas problēmas ar pasūtījumu, jūs varat atstāt ziņu, lai pastāstītu mums , un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu)

Izskatās arī
Transformatoru TF-T12 TWS Bluetooth 5.3 Spēļu Mūzikas Austiņas Trokšņu Samazināšanas Ilgi Izturību, Zema Latentuma Austiņas Sporta Earbuds
€23.05 €18.46

(sākotnējā transformatoru tf-t12 bluetooth 5.3 tws austiņas vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. ap stereo skaņas kvalitāti, pieredzi nesen modernizētas bluetooth 5.3 izcilu muzikālu baudījumu 13mm dinamisku spole hd audio analīze hardcore estētiskos apsvērumus, unikāls dizains,mecha stila sajūtu tehnoloģijas, kas apvienotas ar transformatoru attēlu,ekskluzīvo)

Izskatās arī
Nomaināms Atmiņas Sūklis Ausu Spilventiņi Austiņu Iekļautās par H9/WH-G900N/H7 Austiņu Ledus Zīda Ausu Spilventiņi Earcups Piederumu
€11.90 €8.57

(funkcijas: ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! izgatavots no augstas kvalitātes dzesēšanas želejveida materiāla, izturīga un elastīga, lai varētu stundām ērti klausīties. piemērots h9/wh-g900n/h7 austiņu. dzesēšanas ausu spilventiņi piedāvā dzesēšanas efekts, kas palīdz novērst svīšanu un diskomfortu laikā ilgstoši klausoties. ērti)

Izskatās arī
Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
Anti Zaudēja Atslēgu Meklētājs Smart Bluetooth 4.2 GPS Tracker Signāls Seifa KeyFinder Locator Pet Suns, Bērns Tracker Meklētājs
€13.16 €8.56

(app pieņem skaista ui dizaina interfeisu, kas ir ļoti ērts, lai kontrolētu.izmantojot mazjaudas bluetooth mikroshēma, akumulators ir vairāk izturīgas, signāla savienojums ir stabils, un atgriešanās ātrums ir ļoti ātri anti-zaudēts: ja ierīce atstāj noteiktu attālumu (10-15m), mobilajā telefonā saņems atgādinājumu ziņas atrast objektus: ja meklē ierīci ar mobilo aplikāciju, ierīci atskan)

Izskatās arī
NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika
€10.72 €7.18

(nfc, bluetooth uztvērēju, bluetooth 5.3 aux adapteri, par automašīnu, mājas stereo/speaker/mūzika atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [5.3 bluetooth uztvērēja mikroshēmu] šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas)

Izskatās arī
Austiņu Triecienizturīgs Korpuss Ādai draudzīgu Segumu, kas Piemērots Gaisa 3SE TPU Gadījumā neslīdoša Trieciena izturīgs Aizsargs
€4.56

(funkcijas: ootdty ; augstas permeabilitytpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršanu. lai apvalks ir mīksts, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumiem, izturīgs un efektīvs nepievelk putekļus. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Jaunu Basu Skaļrunis Balss Spole Pozicionēšanas Rādītājs, ko Izmanto, lai noteiktu palīglīdzekļi Balss Spole Pozicionēšanas Platums Apkope
€5.86 €2.88

(funkcijas: ootdty tas ir pastiprinātājā balss spole pozicionēšanas kontūras un arī pastiprinātājā balss spole remonta daļas. to var izmantot, lai runātājs pastiprinātājā balss spole apkopes. nelikv produktu, var izmantot atkārtoti. katrā partijā ir dažādi, krāsas ir dažādas, neietekmē to lietošanas. pārbaudiet izmēru uzmanīgi, ja izmēri neatbilst, pircējs)

Izskatās arī
5gab Rullīšu Gultņu Ripu Kasešu Atskaņotājs, Diktofons Kasešu magnetofona
€5.41 €2.66

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco vai bojāts spiediena rullītis ar šo kvalitātes 5gab centrā zobrats. izgatavots no plastmasas materiāla, šie kompaktie un maza šķipsniņa rullīši ir izturīgs un viegli veikt. piemērots magnetofoni, auto magnetofoni, atskaņotāji, personalstereos, radio un vairāk, šie centrs rīku rullīši ir ideāls audioenthusiasts. vai jūs esat remonts)

Izskatās arī
CellClip Āķi Mikrofons Āķis Cb Turētājs Šūnu Auto Mount Radio Klipu Auto Stiprinājumi Rokas Karājas Pakaramais Skrūves, Kronšteini
€5.92 €2.96

(apraksts šī cb radio mount ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība nodrošina praktiskumu.jūs varat izmantot mūsu produktu ar pārliecību. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:nerūsējošais tērauds -izmērs:5.00x3.00x0.80cm/1.97x1.18x0.31in -piezīme:)

Izskatās arī