Cena €6.05 €8.77

Pilns apraksts

Saderīgs Modelis:

Samsung Galaxy Pumpuri / Pumpuri Live / Pumpuri Pluss

Paziņojums:

1.Dropshipping atbalstu!Vairumtirdzniecības atlaide atbalstu!

2.Krievijas Draugi, lūdzu, atstājiet mums Pilns Nosaukums, jo Russain Politiku, Paldies!

3.Ja jums ir jebkādas problēmas ar pasūtījumu, jūs varat atstāt ziņu, lai pastāstītu mums , un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu tā, lai jums.

Specifikācijas

  • Iepakojums: No
  • Savietojams Ar: Samsung Galaxy Pumpuri / Pumpuri Pluss / Pumpuri Live / Buds2
  • Modeļa Numurs: Bluetooth bezvadu uzlādes lodziņā soma case for Galaxy Pumpuri Plus
  • 2. stils: Triecienizturīgs Cietais PC Marmora Modeļu Austiņas Gadījumos Galaxy Pumpuri
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Dāvanu: Labākā Dāvana jūsu draugu vai ģimenes
  • Iezīme: Viegli Uzstādīt Vai Noņemt
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Atbalsts: Dropshipping / Vairumtirdzniecība

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Transformatoru TF-T12 TWS Bluetooth 5.3 Spēļu Mūzikas Austiņas Trokšņu Samazināšanas Ilgi Izturību, Zema Latentuma Austiņas Sporta Earbuds
€23.05 €18.46

(sākotnējā transformatoru tf-t12 bluetooth 5.3 tws austiņas vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. ap stereo skaņas kvalitāti, pieredzi nesen modernizētas bluetooth 5.3 izcilu muzikālu baudījumu 13mm dinamisku spole hd audio analīze hardcore estētiskos apsvērumus, unikāls dizains,mecha stila sajūtu tehnoloģijas, kas apvienotas ar transformatoru attēlu,ekskluzīvo)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
ioio Mini Tālvadības DC 3,7 V 4.2 V 4.5 V 5V 6V 7.4 V 9V 12V Mazo Bezvadu Komutācijas Vērtība NAV COM NC 315/433
€2.46 €1.53

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty instrukcijas: īslaicīgs--nospiediet vienu pogu, ir darba /uz.atraisīt savu pirkstu uz to pašu pogu ir stop/off .viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults pārslēgties,--nospiediet vienu pogu vienu reizi ir darba/uz .nospiediet to pašu pogu atkal ir stop/off .(viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults latched--nospiediet vienu)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
Austiņu Aizsardzības Gadījumā ir Savietojams BaseusBowieE13 Segtu Triecienizturīgs Čaulas Mazgājams Korpuss Anti Putekļu Piedurknēm Rāmis 41QA
€2.12 €1.70

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
Portatīvo Ceļojumu Gadījumā, ja Runātājs Uzglabāšana UE Wonderboom 3 Skaļruņu Aizsargs J60A
€10.76 €8.28

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas quailty eva materiāla, nodiluma izturīgs, triecienizturīgs, ūdensizturīgs un izturīgs. nodrošina labu forprotection skaļruņa no pilienus, triecieniem,skrāpējumiem, putekļiem un nobrāzumi. gluda, bet spēcīgu rāvējslēdzēji ērtai atvēršanai un aizvēršanai. speciāli izstrādāti ue wonderboom)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
Karaoke Bezvadu Mikrofonu Uztvērējs Audio Dziedāšanas Darbības Echo Trīskāršot, Bass 2.4 G Bezvadu Rokas Mikrofons
€47.50 €34.67

(maksimālā frekvences novirze:+ / - 45khz akumulatora darbības laiks:8 stundas uzlādes laiks:3-4 stundas uzlādes režīms:usb uzlāde, 5v tips:uzlādēšanas echo trīskāršot, bass 2.4 g bezvadu mikrofons priekš karaoke antenas programma:iebūvēts pārraides jauda:10mw neīstās slāpēšanas:-60db barošanas bloks:dc 5v(uzlādes) galvenie virzieni:sirdsveida pikaps:dinamisks mikrofons darba plūsma:100ma izmantot attālums:30-50)

Izskatās arī
Austiņu Triecienizturīgs Korpuss Ādai draudzīgu Segumu, kas Piemērots Gaisa 3SE TPU Gadījumā neslīdoša Trieciena izturīgs Aizsargs
€4.56

(funkcijas: ootdty ; augstas permeabilitytpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršanu. lai apvalks ir mīksts, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumiem, izturīgs un efektīvs nepievelk putekļus. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un)

Izskatās arī
Objektīva seguma, Lai Meta Meklējumos 3 Izolētas Anti-scratch Objektīva Vāciņu, Lai Meklējumos 3 VR Brilles Piederumi
€1.29 €0.77

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu uzmanību, mēs garantējam)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
NUROUM HP11-S Augstfrekvences Trokšņu Atcelšana Austiņas ar Vienu Ausu Austiņas Ar Mikrofonu Konferenču Sistēmas
€154.13

(universālā komforts, bizness klases audio sniegumu metāla galvas funkcijas, komfortablu ādas nuroum vadu datora austiņas nodrošina optimālu sviest, bet elpojošs spilvena, mīksti ausu spilveni pieredzi tās trokšņu slāpēšanas mikrofons, ai-pamatojoties piedāvā īpaši labu lietotāja pieredzi.denoise,un properclean pašu izstrādāto tehnoloģiju. plaša saderība nepārspējamas audio)

Izskatās arī
Bluetooth 5.3 Lidmašīnas Aviolīniju Lidojuma Adapteri Bezvadu Raidītāju Skullcandy Sesh Evo Indy ANC Push Ultra TWS Earbuds
€12.57

(produkta datu lapas bluetooth versija bluetooth v5.3+edr, ii šķiras bluetooth protokolā a2dp v1.3 bezvadu diapazons 10 m, bluetooth diapazons 2.402 ghz-2.480 ghz audio pieslēgvieta lidojumu audio pieslēgvieta, aux 3.5 mm darba temperatūra -10℃ līdz +70℃ produkta izmērs 57*45*12mm lādēšanas pieslēgvietas tips c darba v/dc 3.0-4.2 v, 24ma darba laiks 9-10 stundas akumulators iebūvēts li-po 200mah uzlādes v/a dc+5v/150ma)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
5gab Rullīšu Gultņu Ripu Kasešu Atskaņotājs, Diktofons Kasešu magnetofona
€5.41 €2.66

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco vai bojāts spiediena rullītis ar šo kvalitātes 5gab centrā zobrats. izgatavots no plastmasas materiāla, šie kompaktie un maza šķipsniņa rullīši ir izturīgs un viegli veikt. piemērots magnetofoni, auto magnetofoni, atskaņotāji, personalstereos, radio un vairāk, šie centrs rīku rullīši ir ideāls audioenthusiasts. vai jūs esat remonts)

Izskatās arī
Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulis Stereo Sound 2 Kanālu Bezvadu Bluetooth saderīgu 5 0 Digital Power Amp Valde
€17.82 €10.69

(apraksts: šī bezvadu stūres pastiprinātāja modulis nodrošina bluetooth 5.0, aux, u diska un usb ievades metodes, var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. digitālo jaudas pastiprinātāju, ir paredzēti, lai pielāgotu skaļruņa skaļumu un atbalsta bluetooth 5.0, viegli, lai izveidotu savienojumu ar tālruni vai planšetdatoru. digitālo jaudas pastiprinātāju funkcijas, labs siltuma izkliedi,)

Izskatās arī