Cena €2.55 €5.08

Pilns apraksts

Produkta Nosaukums: VR Brilles, Lēcas Aizsarg Vāciņš

Gadījumā modelis: request3

Produkta iespējas: VR brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt.

Produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm

Iepakojuma svars: PP caurspīdīga soma

Iepakojuma iekļauts

1 * Objektīva aizsardzībai

Paldies par jūsu atbalstu!Laipni lūgti pirkt no mums!Jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informāciju par precēm .Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: CUJMH
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Portatīvā soma
  • Iepakojums:
  • Saderīgu Zīmols: Par meta meklējumi
  • Saderīgs Modelis: Par Meta meklējumos 3

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Botāniskais Saulespuķu Alfabēta Burtu Mīksto TPU Case for AirPods 2 1 Caurspīdīga Silikona Bezvadu Bluetooth Austiņas Box Ietilpst
€6.78 €3.39

(100% jauni augstas kvalitātes,kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta silikona , tas ievērojami uzlabo triecienizturība, nodrošinot maksimālu aizsardzību jūsu airpods. - materiāls: mīksta silikona (viegli izjaukt) - piemērots airpods 1/2 - iezīmes: maiga tekstūra, anti-vibrācijas; novērš netīrumus, profilēšanai un nodilumu; precīza lādēšanas caurumu, vispusīgu aizsardzību, maza)

Izskatās arī
Earbuds Padomi BOSE Soundsport Wileless QC20 QC30 Nomaiņa Trokšņa Izolācija Silikona Ausu Austiņas S M L
€3.92 €3.10

(earbuds padomi bose soundsport wileless qc20 qc30 nomaiņa trokšņa izolācija silikona ausu austiņas s/m/l piezīme: soundtrue ultra sirdsdarbība versiju nevar izmantot!iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. augstas kvalitātes mīksts, ērts silikona, izturīgs, elastīgs, noņemams un nomaināms valkā earbuds ar komfortablu sajūtu uz ilgu laiku ar šo mīksto earbuds vāciņu saderīgs)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
H9000 Iekļautās Par Rapoo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€9.85

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
Tweeter Kompresijas Ragu Vadītāja Sistēma Apļveida Pjezo Tweeter Skaļrunis Ragu
€9.80 €4.80

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. uzlabot apjoms runas. paplašināt skaņas pārraidi. viegls, un pārnēsājamo. specifikācijas: postenis veids: skaļruņi tweeter materiāls: plastmasa modeļa numurs: tr-05 frekvence: 5-20 khz jutība: 91db maksimālā jauda: 150 krāsa: melna ārējais)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
Stereoskopisks Diamond Modeli, Krāsu, Lietu Vāku, lai AirPods 1 2 3 AirPods Pro Pro 2
€8.22 €5.75

(materiāls: tpu pakete ietver: 1 x airpods uz lietu & karabīne 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes speciāli paredzētas apple airpods 1/2/3 vai airpods pro / pro 2 austiņas, aizsargāt savu austiņu pret triecieniem, pilieniem, un šoks nodrošina pilnu aizsardzību jūsu austiņas lādēšanas gadījumā. precizitātes lieti dizains, ideāls fit. aizsargā virsmu pret nulles atzīmes)

Izskatās arī
Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
ioio Mini Tālvadības DC 3,7 V 4.2 V 4.5 V 5V 6V 7.4 V 9V 12V Mazo Bezvadu Komutācijas Vērtība NAV COM NC 315/433
€2.46 €1.53

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty instrukcijas: īslaicīgs--nospiediet vienu pogu, ir darba /uz.atraisīt savu pirkstu uz to pašu pogu ir stop/off .viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults pārslēgties,--nospiediet vienu pogu vienu reizi ir darba/uz .nospiediet to pašu pogu atkal ir stop/off .(viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults latched--nospiediet vienu)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Rezerves Samta Iekļautās Auss Spilventiņu Spilvenu Tases Austiņas Remonta Daļas Sennheiser Impulsu 2 2.0 HD1 1.0 1 Viens Uz Auss Austiņas
€14.63

(followourshopandyouwillreceiveacoupon .bookmarkandaddourproductstotheshoppingcart,youcankeepabreastofproductpricefluctuations.atthesametime,youcanincreasetheactivityofyourpack24.lvaccount!let'sdoitnow!!! compatibleheadphones: -compatiblewithsennheisermomentumon-earearpads. biežāk uzdotie jautājumi q1:whatisincluded?(asshownintheskudiagram) vai: 1pairofearpad+1pairofdustcover(dāvanu), vai)

Izskatās arī
4-In-1 Bluetooth Raidītāju un Uztvērēju, Zema Latentuma Bezvadu Bluetooth 5.0 Audio AUX Adapteri, lai Auto/Home Stereo Sistēma
€15.82 €10.60

(automašīnas bluetooth raidītāju šīs automašīnas bluetooth adapteri var savienot ar ne-bluetooth auto audio sistēmas, mājas audio, skaļruņi, austiņas ar vadu, izmantojot 3,5 mm aux adapteri; un ir aprīkots ar bluetooth 5.0 čipu, ar stabilu savienojumu/ātri pārraides ātrums/plašs signāla diapazons.vienkārši savienojiet to pārī ar tālruni un sāktu klausīties savu iecienītāko mūziku!šī redzamā bluetooth)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika
€10.72 €7.18

(nfc, bluetooth uztvērēju, bluetooth 5.3 aux adapteri, par automašīnu, mājas stereo/speaker/mūzika atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [5.3 bluetooth uztvērēja mikroshēmu] šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas)

Izskatās arī
Portatīvo Ceļojumu Gadījumā, ja Runātājs Uzglabāšana UE Wonderboom 3 Skaļruņu Aizsargs J60A
€10.76 €8.28

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas quailty eva materiāla, nodiluma izturīgs, triecienizturīgs, ūdensizturīgs un izturīgs. nodrošina labu forprotection skaļruņa no pilienus, triecieniem,skrāpējumiem, putekļiem un nobrāzumi. gluda, bet spēcīgu rāvējslēdzēji ērtai atvēršanai un aizvēršanai. speciāli izstrādāti ue wonderboom)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī
Nomaiņa Ādas Ausu Spilventiņi Spilvens Segums Iekļautās par Jabra attīstīties 20se 30II 40
€1.94 €1.07

(funkcijas: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties.br/>,par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas.br/>,kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi.br/>,efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas.br/>,viegli uzstādīt un lietot.br/>,perfect fit: par attīstās 20se 30ii 40 65+ 75 headsetsbr/>,ņemiet vērā,: modelis ir)

Izskatās arī
par PS5 VR Adapter USB Mini Spēļu Konsole Konversijas Kabelis PS5 Konsoli uz PS VR Spēle Adapteri VR Adapteris Savienotājs
€16.71 €10.87

([function] (funkcija) ps5 vr adaptera kabelis atbalsta ps4 kameru ps5 konsoli uz ps vr spēle adapteri savienojumu ar stabilu savienojumu sniegumu.vr pārveidotājs nav saderīga ar ps5 kameras un ps4 spēļu konsolēm. [konstrukcijas] atjaunināts viedo mikroshēmu lielāku savietojamību un labāku sniegumu.pirmās klases, bieza, tīra, stieples, mazāku pretestību un 20 % ātrāku datu pārraides ātrumu nekā parasti)

Izskatās arī
2.4 collas, Full Screen Touch MP3 Atskaņotāju, Portatīvo MP3 Atskaņotāju Walkman Mini Hifi HD Lossless Balss ieraksts FM Radio Video, E-grāmatas
€25.33 €15.20

(2.4 collas, full screen touch mp3 atskaņotāju, portatīvo mp3 atskaņotāju walkman mini hifi hd lossless balss ieraksts fm radio video, e-grāmatas funkcijas: 1.2.4 collu krāsu ekrāns, led apgaismojums spilgti plata ekrāna, sniedzot jums vizuālā svētki, vairāk jutīgu skārienekrānu darbību. 2.šis mp3 atskaņotājs nodrošina hi fi skaņas un atbalsta vairāku formātu mūzikas atskaņošanai)

Izskatās arī