Cena €4.80 €9.80

Pilns apraksts

Apraksts:

OOTDTY

Funkcijas:

pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Uzlabot apjoms runas.

Paplašināt skaņas pārraidi.

Viegls, un pārnēsājamo.

Specifikācijas:

Postenis Veids: Skaļruņi Tweeter

Materiāls: Plastmasa

Modeļa Numurs: TR-05

Frekvence: 5-20 KHz

Jutība: 91dB

Maksimālā jauda: 150

Krāsa: Melna

Ārējais Diametrs: 9.8 cm/3.86 gadā (Aptuveni)

Iekšējais Diametrs: 6cm/2.36 gadā (Aptuveni)

Augstums: 8.5 cm/3.35 gadā (Aptuveni)

Daudzums: 1 Komplekts(2gab) (citi piederumi attēlā nav iekļauta)

Piezīme:

1.Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas

2.Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

3.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā Ietilpst:

(Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā)

1 Pāris Skaļruņi Tweeter

Specifikācijas

  • Biežums: 5-20 KHz
  • Modeļa Numurs: Y98A4NB400507
  • Jutība: 91dB
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vienuma Tips: Skaļruņu Aksesuāri Komplekti
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojums: No
  • Maksimālā jauda: 150 W

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
Gradientu, Krāsu Bezvadu Austiņas Stereo Sporta, Mūzikas Austiņas Ar Mikrofonu Hifi Bass Anti Trokšņa Spēle Austiņas
€23.97 €11.99

(gradientu, krāsu bezvadu austiņas stereo sporta, mūzikas austiņas ar mikrofonu hifi bass anti trokšņa spēle austiņas apraksts: versija: v5.1 pārraides attālums: 10m skaļruņa izmērs 40mm dienesta laiks: 4-6 stundas gaidīšanas laiks: 5-8 minūtes automātiskā izslēgšanas akumulators: 200mah uzlādējams litija akumulators materiāls: abs produkta)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
Silikona seguma Čaulas Gadījumā Meta Meklējumos 3 VR Austiņas, Galvas Vāka Pret Skrāpējumiem Apvalka Quest3 Piederumi
€4.83 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargāt jūsu austiņas ar silikona aizsardzības vāks vr austiņas.izgatavots no izturīga silikona, tas segtu absorbē triecienus un novērš skrāpējumus, nodrošināt drošību jūsu ierīci. silikona aizsardzības vāks vr austiņas, kas piedāvā precīzu fit, iesaiņošana jūsu austiņas, pilnīgi bez kavēšanas pogas, ostām, vai)

Izskatās arī
Regulējams RGB VR Galvas Siksna 8000mAh Uzlādējams par Meta Meklējumos 3 (Balta)
€132.58 €66.29

(specifikācija: izcelsmes valsts: ķīna tips: pad saderīgu zīmols: par meta saderīgs modelis: meta meklējumos 3 produkta krāsa: tīri balta, tīra melnā, baltā un melnā krāsā (nav obligāts) produkta materiāls: abs+pu siksnas+atmiņas sūklis produkta īpašības: ar akumulatoru, regulēšana, led apgaismojums, ātrā uzlāde darba spriegums: dc 5v/2a ieejas)

Izskatās arī
2X W5500 Ethernet Tīkla Moduļa SPI Saskarne Ethernet/TCP/IP Protokolu Saderīgu Wiz820io
€14.86 €9.37

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! 80mhz ātrgaitas spi interfeisu iebūvēts hardware tcpip protokolu steks, lietotājiem, diez vai ir nepieciešams apgūt sarežģītus tīkla protokols)

Izskatās arī
Jaunā HiFi konversijas kabeļu Lossless pārvades XLR līdz 2,5 mm/3,5 mm/4.4 mm/6,5 mm sieviešu Drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis
€26.37 €18.46

(hifi konversijas kabeļu lossless pārvades xlr, lai 2.5/3.5/4.4/6.5 mm sieviešu drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis)

Izskatās arī
Klēpjdators Shell Zīmola Dell Latitude 11 3180 3181 3190 Čaulas D Korpusa Augšējā Vāka Apakšpusē Čaulas Gadījumā Grāmatiņa
€102.83 €51.41

(klēpjdators shell zīmola dell latitude 11 3180 3181 3190 čaulas d korpusa augšējā vāka apakšpusē čaulas gadījumā grāmatiņa)

Izskatās arī
MBP-1100 Sporta Stereo Bluetooth Austiņas Kakla Uzstādīts AUTO HD Skaņas Kvalitātes Ūdensizturīgs Trokšņu Slāpēšanas Sporta Austiņas
€32.14 €19.93

(mbp-1100 sporta stereo bluetooth austiņas kakla uzstādīts auto hd skaņas kvalitātes ūdensizturīgs trokšņu slāpēšanas sporta austiņas 1. unikālo kakla siksnas dizainu ir viegli uzskaites 2. ultra-viegls svars, visu dienu komforts 3. bagāžnieka austiņas 4. trokšņa samazināšanas & echo anulēšanu 5. bluetooth versija 4.1+edr 6. a2dp bluetooth, mūzikas atskaņotājs)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
Austiņu Aizsardzības Gadījumā ir Savietojams BaseusBowieE13 Segtu Triecienizturīgs Čaulas Mazgājams Korpuss Anti Putekļu Piedurknēm Rāmis 41QA
€2.12 €1.70

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.nav nepieciešams novilkt austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
ACT550 saspraudes Izkliedētā Lavalier Atloks Mikrofons MiPro ACT Bezvadu BeltPack 4-Pin Bloķēšanas Mini Microfone Sistēma
€24.07 €17.81

(laipni lūgti mūsu uzņēmums, interneta veikals - micwl audio inc. act550 nomaiņa sākotnējā clip-on lavalier mikrofons mipro bezvadu sistēma ir saderīga ar ķermeņa pack raidītāji mipro wirelss sistēmas visas sērijas ta4f mini xlr 4pin lock savienotājs (apskatīt foto) msrp: $2899.00 pilnīgi jauns - oriģinālā iepakojumā autorizēts izplatītājs - garantijas, ko ražotājs micwl)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
Anti-slip Silikona Aizsardzības Gadījumā Pilnu Austiņas Vāks Apvalks ar Āķis ViVO TWS Neo Bezvadu Bluetooth Austiņas
€2.19 €1.40

(motīvs: tā ir speciāli izstrādāta, lai vivo tws neo bezvadu bluetooth saderīgas austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, putekļiem un bojājumiem. anti-zaudēja, anti-fall, neietekmē uzlādes funkcija. rezerves lādēšanas caurumu un iekasēt to nenoņemot)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
HOCO TWS Bezvadu Bluetooth 5.3 Austiņas LED Displejs Uzlādēšanas Lodziņā Touch Kontroli Mūzikas Earbuds Sporta Austiņas iphone 14 13 12
€17.98 €13.38

(35 stundas klausīšanās dzidri skan led ciparu displejs hi-fi skaņas kvalitāte 7h baterijas dzīvi baudīt mūziku akumulatoru dzīves par vienu austiņu normālā režīmā var sasniegt 7h,un jūs varat baudīt mūziku ilgāk. pro līmeņa uzlādes gadījumā ar 400mah lielas ietilpības apmaksas gadījumā.akumulatora kalpošanas laiks var būt līdz 35h. led ciparu displejs)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī