Cena €24.61 €27.35

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: QIGOM
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojums: No
  • Materiāls: Plastmasas
  • Vienuma Tips: Adapteri
  • Modeļa Numurs: 1

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
T2 TWS Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.3 Austiņas Sporta Spēļu Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Bass Touch Kontroli par allphone
€7.94 €4.76

([advanced bluetooth chip & auto ātri pārī] trokšņu slāpēšanas bezvadu earbuds pieņem augstas skaitļošanas jaudu bluetooth mikroshēma risinājumu, kas ir stabils signāls un skaidru skaņu bez kvalitātes vājināšanās.t6 bezvadu austiņas var panākt vienkāršu un liela ātruma automātisko savienojumu.pieņemot zālē slēdzi,pēc pirmā savienojumu, tas izveidos savienojumu ar jūsu ierīci, tiklīdz uzlāde gadījumā)

Izskatās arī
Datora Skaļruņi DATORA Darbvirsmas Viedtālruni, Klēpjdatoru ar Subwoofer LED Krāsains Apgaismojums Mājas Kinozāles Sistēma ar USB Vadu SoundBox
€5.46 €2.45

(apraksts krāsains led gaismas, ar krāsainiem elpošanas gaismu, tas dos jums abiem un vizuālo baudījumu usb piegādes jaudu tieši, viegli savienojumu liela diametra pilna frekvences vibrācijas skaļrunis, dziļš bass, bagāts vidējas un skaidra diskants aizmugures bass, trompete, bass biezs, lai jūs augstas kvalitātes bass augstu magnētisko skaļrunis, jums dažādas klausīšanās)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
USB Mikrofonu Konferences Mikrofons Ar Trokšņu Samazināšanas Funkciju, Sarunas, Tiešsaistes Konferences, Video Konferences,
€17.24 €11.37

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! augsta skaņas kvalitāte, konferenču mikrofons ir iebūvēts trokšņu mazināšana procesors un skaņas kontūra ir skaidra un tīra.jums)

Izskatās arī
Par QCY T13 / HT03 / T10 T11 / T18 / T8S Gadījumā Cute mīlestība Pārredzamu TPU Silikona Austiņas Gadījumā Būtiska mīksto Aizsargātu kaste
€2.27 €1.82

(1.materiāls: augstas kvalitātes silikona mīksto gadījumos , pilnīga aizsardzība. (var izmantot tīru ūdeni, lai mazgāt shell) 2.viegli un ērti lietot.viegli uzstādīt un noņemt 3.augstas kvalitātes austiņas gadījumā, pilnībā aizsargāt jūsu austiņas, trieciena absorbcija 4. modes aksesuāri ideāls portatīvās atmiņas ar lietu. (nav iekļauts jebkuras austiņas.ja tikai) piezīme:)

Izskatās arī
H9000 Iekļautās Par Rapoo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€9.85

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
BT350 Mūzikas Uztvērējs 2 in1 Bezvadu Bluetooth saderīgu 5.0 Uztvērējs, Raidītājs Adapteris 3,5 mm Jack Uztvērējs Auto Audio rīks
€5.07 €2.74

(bt350 mūzikas uztvērējs 2 in1 bezvadu bluetooth saderīgu 5.0 uztvērējs, raidītājs adapteris 3,5 mm jack uztvērējs auto audio rīks apraksts productmaterial: plastmasa + metāls produkta krāsa: melns interface type: 3.5 mm bluetooth saderīga versija: bluetooth-compatible4.1 pazīmes: atbalsts, lai pieslēgtu austiņas, kas savieno mobilo telefonu, kas savieno skaļruņi,)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
1Pc 4Inch Audio Portatīvo Skaļruņu 4 Ohm 15W Basu Skaļrunis DIY Profesionālo Multimediju Subwoofer Skaļruņi Skaņas Sistēma
€24.84 €14.90

(pretestība jauda: 4 omi +/- 15% nominālā jauda: 15w jutība: 91db frekvence: 90-10k bungas papīra: gumijas sānu pītā podi svars: 390g nominālais spriegums: 7.75 v ārējais diametrs: 104 x 104 x 52hmm magnēts: φ70 x 32 x 10mm balss spole: φ25.5mm alumīnija pārklājumu krāsa: krāsu attēlu materiāls: abs iepakojuma saturs: 1 * audio portatīvo skaļruni, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Silikona seguma Čaulas Gadījumā Meta Meklējumos 3 VR Austiņas, Galvas Vāka Pret Skrāpējumiem Apvalka Quest3 Piederumi
€4.83 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargāt jūsu austiņas ar silikona aizsardzības vāks vr austiņas.izgatavots no izturīga silikona, tas segtu absorbē triecienus un novērš skrāpējumus, nodrošināt drošību jūsu ierīci. silikona aizsardzības vāks vr austiņas, kas piedāvā precīzu fit, iesaiņošana jūsu austiņas, pilnīgi bez kavēšanas pogas, ostām, vai)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
573A Ērtu Austiņu Kaste ar Type-C Uzlādes Vadu Elite75T/Aktīvā 75T
€10.08 €7.67

(funkcijas: ootdty iebūvēts 600mah uzlāde notiek ar gaismas, sarkano gaismu, kad uzlādes, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts. neliela izmēra un viegls, pārnēsājams un viegli veikt. izgatavots no kvalitātes un videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas izturīgs pret skrāpējumiem, un nepievelk putekļus, izturīgs un uzticams. precīzu izgriezumiem, lādēšanas caurumu stāvokli)

Izskatās arī
6V-12V Paneli, VU Metrs Spuldze, Silti Atpakaļ Gaismas Audio Ierakstu Līmenī Amp Metru 1GAB.
€9.71 €5.83

(6v-12v paneli, vu metrs spuldze, silti atpakaļ gaismas audio ierakstu līmenī amp metru 1gab. specifikācija: jauns materiāls: plastmasa+ elektroniskās daļas, krāsa: melna izmērs: apm. 35 * 35mm galvenes dc pretestība: 630 ohm elektriskā strāva: (5x10-4) atpakaļ gaismas kvēldiega spriegums: dc/ac 6~12v motīvs: 500µa paneļa bloks skaitītāja)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi Spilvena Segums JBL Kluba 700BT Bezvadu Earmuff Headphone Austiņas Uzmava
€17.27 €12.61

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze gala komforta ar šiem augstas kvalitātes rezerves iekļautās par jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu. kas ar durable atmiņas putas un piemaksas proteīna ādas, šie auss spilveni nodrošina mīkstu un grezns justies, vienlaikus uzlabojot skaņas izolāciju. paredzētas jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu, šie iekļautās)

Izskatās arī
Profesionālās labākais audio jaudas mikseris konsoles USB 10-kanāls B&T Studio Audio Skaņas Mikseris Sajaukšanas profesionālās dj mikseris
€824.96 €775.46

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! 10-kanāls bt studio audio skaņas mikseris sajaukšanas 6/12 mono + 4 stereo 1 stereo skaņa 2 aux papildu izeja+1 stereo atgriešanās 3 segmentiem, eq kontrole katrā kanālā 11-band master)

Izskatās arī
Austiņu Triecienizturīgs Korpuss Ādai draudzīgu Segumu, kas Piemērots Gaisa 3SE TPU Gadījumā neslīdoša Trieciena izturīgs Aizsargs
€4.56

(funkcijas: ootdty ; augstas permeabilitytpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršanu. lai apvalks ir mīksts, anti-kas un amortizācijas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumiem, izturīgs un efektīvs nepievelk putekļus. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī