Cena €4.09 €8.18

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Aizsargāt jūsu Skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā.

Izgatavoti no kvalitātes PU materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā.

Īpaši izstrādāts, lai Apskatītu Golfa Skaļrunis Remote.Mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem.

Piemērots ceļojumiem, pārgājieniem, tūrismam, vai vienkārši uzglabātu jūsu skaļrunis remote, kad to neizmanto, tā nodrošina ērtu un drošu aizsargātu par ceļojumu.

Aizsardzības vāciņš ir aprīkots ar karabīne, kas var viegli piestiprināt uz savu somu, maku, vai jostas, gredzeni, lai novērstu zaudējumus.

Specifikācijas:

Materiāls:PU

Krāsa:Melna

Izmērs:Apm.13.7x7x9.5cm/5.39x2.76x3.74in

Apskatīt Golfa Skaļrunis;

Komplektā Ietilpst:

1xCarry Gadījumā

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu preci

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Shell
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Gudrs Plīša Baby Elephant Austiņas Gadījumā AirPods Par Airpods 1 2 3 Pro 2 Bluetooth Bezvadu Uzlādes Lodziņā Karikatūra Segtu D9R4
€9.08 €5.45

(materialsilicone+plīša colorblue bt headest seguma nepievelk putekļus austiņu seguma triecienizturīgs anti-kritums atbalsts par airpods 1 2 lieta par airpods pro gadījumā par airpods 3 2021 gadījumu par airpods pro 2 lieta iepakojums 1case cienījamais pircējs,laipni lūdzam mūsu veikalā.tur ir tik daudz noderīgu)

Izskatās arī
1Pair Par Austiņu Attiecas Sony WH-XB910N Austiņu Viegli Aizstāt Austiņu Aizsargs Piedurknēm Sprādzes Iekļautās Izturīgs Zila
€7.57 €5.67

(sony wh-xb910n ausu kausi to iekļautās būs zīmogs ap jūsu ausīm, lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas. ausu spilventiņi pieņemt augsta blīvuma atmiņas sūklis un augstas kvalitātes proteīns ādu, sniedz komfortu jūsu ausīm; krāsa:zila/melna materiāls:ādas olbaltumvielu izmērs:10x8x2.5cm iepakojuma)

Izskatās arī
100Pcs/Spilvenu Nomaiņa Vienreizējās lietošanas Austiņu Segtu Neausta Auduma Earmuff attiecas Spilvena 10-12CM, Austiņas, Aksesuāri
€7.92 €6.34

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. motīvs: izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula. tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu. lieliska higiēniska, ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.tur jūsu austiņas meklē jaunu.aizsargā)

Izskatās arī
par Shure E3C E3G E4C Ietver Ausu Spilventiņi Bud Austiņas Earbuds Eartips Spilvena
€4.61 €2.31

(1333 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 4gab mīksta silikona austiņas austiņas austiņas spilventiņu attiecas. par shure e3c e3g e4c e5c. elastīgs, ērts un izturīgs. trokšņu izolācija. materiāls: mīksta silikona. specifikācijas: materiāls: silikona krāsa: balta , melna (nav obligāts) daudzums:2pair (s/l) komplektā)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
USB Mikrofonu Konferences Mikrofons Ar Trokšņu Samazināšanas Funkciju, Sarunas, Tiešsaistes Konferences, Video Konferences,
€17.24 €11.37

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! augsta skaņas kvalitāte, konferenču mikrofons ir iebūvēts trokšņu mazināšana procesors un skaņas kontūra ir skaidra un tīra.jums)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības EVA Uzskaites Pielāgota Grūti Ceļot Gadījumā Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni
€16.60

(vairumtirdzniecības eva uzskaites pielāgota grūti ceļot gadījumā anker soundcore3/2 bezvadu bluetooth skaļruni specifikācijas 1. vienuma tips: eva grūti pārnēsāšanai 2. materiāls: eva 3. iepakojums: polietilēna maiss 4. krāsa: melna 5. neto svars: 117g 6. izmēri ārpusē: 190*75*75mm 7. izmēri iekšpusē: 180*65*45+15mm 8. saderīgi modeļi: 1))

Izskatās arī
Grūti EVA Uzglabāšanas Kaste Noderīgu Ceļojumu Uzskaites Lietu Galvas Piederumu Soma Oculus Quest 2 Glāzes
€12.27 €8.71

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viengabala paredzētas brilles uzglabāšanas soma oculus quest 2, kas ļauj jums saglabāt jūsu austiņas perfekti. aizsargāt jūsu austiņas un piederumi no skrāpējumiem, putekļiem, saules stariem, un ietekmi. eva grūti apvalks, dekompresijas un amortizācijas, aizsargātu iekārtu no bojājumiem, precīzu)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
BT350 Mūzikas Uztvērējs 2 in1 Bezvadu Bluetooth saderīgu 5.0 Uztvērējs, Raidītājs Adapteris 3,5 mm Jack Uztvērējs Auto Audio rīks
€5.07 €2.74

(bt350 mūzikas uztvērējs 2 in1 bezvadu bluetooth saderīgu 5.0 uztvērējs, raidītājs adapteris 3,5 mm jack uztvērējs auto audio rīks apraksts productmaterial: plastmasa + metāls produkta krāsa: melns interface type: 3.5 mm bluetooth saderīga versija: bluetooth-compatible4.1 pazīmes: atbalsts, lai pieslēgtu austiņas, kas savieno mobilo telefonu, kas savieno skaļruņi,)

Izskatās arī
Regulējams RGB VR Galvas Siksna 8000mAh Uzlādējams par Meta Meklējumos 3 (Balta)
€132.58 €66.29

(specifikācija: izcelsmes valsts: ķīna tips: pad saderīgu zīmols: par meta saderīgs modelis: meta meklējumos 3 produkta krāsa: tīri balta, tīra melnā, baltā un melnā krāsā (nav obligāts) produkta materiāls: abs+pu siksnas+atmiņas sūklis produkta īpašības: ar akumulatoru, regulēšana, led apgaismojums, ātrā uzlāde darba spriegums: dc 5v/2a ieejas)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
Anti Zaudēja Atslēgu Meklētājs Smart Bluetooth 4.2 GPS Tracker Signāls Seifa KeyFinder Locator Pet Suns, Bērns Tracker Meklētājs
€13.16 €8.56

(app pieņem skaista ui dizaina interfeisu, kas ir ļoti ērts, lai kontrolētu.izmantojot mazjaudas bluetooth mikroshēma, akumulators ir vairāk izturīgas, signāla savienojums ir stabils, un atgriešanās ātrums ir ļoti ātri anti-zaudēts: ja ierīce atstāj noteiktu attālumu (10-15m), mobilajā telefonā saņems atgādinājumu ziņas atrast objektus: ja meklē ierīci ar mobilo aplikāciju, ierīci atskan)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
Anti-slip Silikona Aizsardzības Gadījumā Pilnu Austiņas Vāks Apvalks ar Āķis ViVO TWS Neo Bezvadu Bluetooth Austiņas
€2.19 €1.40

(motīvs: tā ir speciāli izstrādāta, lai vivo tws neo bezvadu bluetooth saderīgas austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, putekļiem un bojājumiem. anti-zaudēja, anti-fall, neietekmē uzlādes funkcija. rezerves lādēšanas caurumu un iekasēt to nenoņemot)

Izskatās arī
NUROUM HP11-S Augstfrekvences Trokšņu Atcelšana Austiņas ar Vienu Ausu Austiņas Ar Mikrofonu Konferenču Sistēmas
€154.13

(universālā komforts, bizness klases audio sniegumu metāla galvas funkcijas, komfortablu ādas nuroum vadu datora austiņas nodrošina optimālu sviest, bet elpojošs spilvena, mīksti ausu spilveni pieredzi tās trokšņu slāpēšanas mikrofons, ai-pamatojoties piedāvā īpaši labu lietotāja pieredzi.denoise,un properclean pašu izstrādāto tehnoloģiju. plaša saderība nepārspējamas audio)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī