Cena €5.67 €7.57

Pilns apraksts

Sony WH-XB910N ausu kausi

To iekļautās būs zīmogs ap jūsu ausīm, lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus.

Augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas.

Ausu spilventiņi pieņemt augsta blīvuma atmiņas sūklis un augstas kvalitātes proteīns ādu, sniedz komfortu jūsu ausīm;

Krāsa:Zila/Melna

Materiāls:ādas olbaltumvielu

Izmērs:10x8x2.5cm

Iepakojuma Saturs:

2 * austiņas vāciņu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Laiks sūtījumu: Visi produktu mēs varam piegāde no 3~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Vai jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

par Shure E3C E3G E4C Ietver Ausu Spilventiņi Bud Austiņas Earbuds Eartips Spilvena
€4.61 €2.31

(1333 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 4gab mīksta silikona austiņas austiņas austiņas spilventiņu attiecas. par shure e3c e3g e4c e5c. elastīgs, ērts un izturīgs. trokšņu izolācija. materiāls: mīksta silikona. specifikācijas: materiāls: silikona krāsa: balta , melna (nav obligāts) daudzums:2pair (s/l) komplektā)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības EVA Uzskaites Pielāgota Grūti Ceļot Gadījumā Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni
€16.60

(vairumtirdzniecības eva uzskaites pielāgota grūti ceļot gadījumā anker soundcore3/2 bezvadu bluetooth skaļruni specifikācijas 1. vienuma tips: eva grūti pārnēsāšanai 2. materiāls: eva 3. iepakojums: polietilēna maiss 4. krāsa: melna 5. neto svars: 117g 6. izmēri ārpusē: 190*75*75mm 7. izmēri iekšpusē: 180*65*45+15mm 8. saderīgi modeļi: 1))

Izskatās arī
12Pcs 40X20mm Alumīnija HIFI AMP Skaļrunis Izolācija Stāvēt Vinilplašu APK Pēdu Spilventiņu (Melns)
€36.63 €24.54

(jauns cnc mehāniski virsma: anodēta,smilšu strūklu ar noņemama neslīdoša gumijas gredzens piemērots skaļruņu,pastiprinātāju,instrumenti,iekārtas,diska,cd / dvd atskaņotāju,apk utt. diametrs: 40mm augstums: 20mm montāžas skrūvju caurumu diametrs: 4,5 mm vienuma tips: banānu dzimums: vīrietis modeļa numurs: ft4020b krāsa:melna materiāls:alumīnija iepakojuma)

Izskatās arī
Transformatoru TF-T12 TWS Bluetooth 5.3 Spēļu Mūzikas Austiņas Trokšņu Samazināšanas Ilgi Izturību, Zema Latentuma Austiņas Sporta Earbuds
€23.05 €18.46

(sākotnējā transformatoru tf-t12 bluetooth 5.3 tws austiņas vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. ap stereo skaņas kvalitāti, pieredzi nesen modernizētas bluetooth 5.3 izcilu muzikālu baudījumu 13mm dinamisku spole hd audio analīze hardcore estētiskos apsvērumus, unikāls dizains,mecha stila sajūtu tehnoloģijas, kas apvienotas ar transformatoru attēlu,ekskluzīvo)

Izskatās arī
Planšetdatora Vispārējo Akrila Austiņas, Austiņu Uzglabāšanas Displejs Stāvēt Atbalsta Plaukts
€6.18 €4.02

(universālā akrila austiņas, austiņu uzglabāšanas displejs stāvēt tablete atbalsta plaukts specifikācijas: austiņu turētājs ir unikāli izstrādāti, kas var noteikt austiņas ar pareizu pozīciju un padarīt jūsu darbvirsmas tīrs un kārtīgs. to var novietot gan vadu, gan bezvadu austiņām. produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir videi draudzīgs un izturīgs. tas)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
Equalizers Preamplifier Amp Aktīvs Skaļrunis, 3,5 mm 6.35 mmJack Audio Kabelis
€74.97

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi pasaulē izņēmuma skaņas kvalitāti ar sk01 austiņu pastiprinātāju, kas nodrošina jaudīgu, amplifikācijas un skaidrs, audio signālus. paredzēti mūzikas cienītājiem, spēlētājiem, un filmu mīļotājiem, kas vēlas skaņas efektus, šo pastiprinātāju nodrošina detalizētu skaņu pārpublicēšana bez izkropļojumiem. ideāls lietošanai, pastiprinātājs)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī
Klasiskā Stila Grūti Rūtiņu PS VR 2 Austiņu Uzglabāšanas Soma Somas Vāks VR Brilles Ceļojumā Turētājs ar Objektīvu Vāciņi Siksna
€39.10 €19.55

(klasiskā stila grūti rūtiņu ps vr 2 austiņu uzglabāšanas soma somas vāks vr brilles ceļojumā turētājs ar objektīvu vāciņi siksna ootdty iezīmes: glabāšanas soma ir speciāli ps vr 2 austiņas. aizsargāt jūsu mīļākie ierīci no triecieniem iespiedumiem un skrāpējumiem. soma ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas nodrošina pietiekamu aizsargā no triecieniem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Anti-slip Silikona Aizsardzības Gadījumā Pilnu Austiņas Vāks Apvalks ar Āķis ViVO TWS Neo Bezvadu Bluetooth Austiņas
€2.19 €1.40

(motīvs: tā ir speciāli izstrādāta, lai vivo tws neo bezvadu bluetooth saderīgas austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, putekļiem un bojājumiem. anti-zaudēja, anti-fall, neietekmē uzlādes funkcija. rezerves lādēšanas caurumu un iekasēt to nenoņemot)

Izskatās arī
Objektīva seguma, Lai Meta Meklējumos 3 Izolētas Anti-scratch Objektīva Vāciņu, Lai Meklējumos 3 VR Brilles Piederumi
€1.29 €0.77

(produkta nosaukums: vr brilles, lēcas aizsarg vāciņš gadījumā modelis: request3 produkta iespējas: vr brilles ir, skrāpējumiem un putekļiem izturīgs, izvairoties no tiešiem saules stariem, utt. produkta izmērs: 15.5 * 6.2 * 1 cm iepakojuma svars: pp caurspīdīga soma iepakojuma iekļauts 1 * objektīva aizsardzībai paldies par jūsu uzmanību, mēs garantējam)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Skaļruņa Režģis Skaļrunis Skaļruņa Aizsardzībai Maska 2/3/4/5/6.5/8/10 jo Dropship
€7.39 €3.62

(produkta iespējas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes uzlabot jūsu klausīšanās sajūta iedarbību,sniegs jums vairāk ir saldi skan. virsma ir gluda un ērti pieskarties. jūsu veselības,lūdzu, nomainiet vai notīriet to ik pēc trim līdz sešiem mēnešiem. produkta specifikācija: 10 collas: rāmja iekšējais diametrs:236mm pa diagonāli)

Izskatās arī
Bluetooth 5.3 Lidmašīnas Aviolīniju Lidojuma Adapteri Bezvadu Raidītāju Skullcandy Sesh Evo Indy ANC Push Ultra TWS Earbuds
€12.57

(produkta datu lapas bluetooth versija bluetooth v5.3+edr, ii šķiras bluetooth protokolā a2dp v1.3 bezvadu diapazons 10 m, bluetooth diapazons 2.402 ghz-2.480 ghz audio pieslēgvieta lidojumu audio pieslēgvieta, aux 3.5 mm darba temperatūra -10℃ līdz +70℃ produkta izmērs 57*45*12mm lādēšanas pieslēgvietas tips c darba v/dc 3.0-4.2 v, 24ma darba laiks 9-10 stundas akumulators iebūvēts li-po 200mah uzlādes v/a dc+5v/150ma)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī
Jaunināt Jūsu Austiņas ar Mūsu Profesionālo un Ērti Spilventiņu Polsterējums Saderīgs ar Plantronics Austiņas
€4.30 €2.15

(1. produkta iespējas: * jauna, augstas kvalitātes 2. produkta specifikācijas: krāsa: melna materiāls: augstas kvalitātes mīksts putu izturīgs un mīksts, lai ērti dzirdes vienkārša un ātra nomaiņa - nav nepieciešami instrumenti, divu soļu uzstādīšana, un jums būs jaunas austiņas tikai sekundes profesionāls dizains - mēs pielāgoti, lai jūs, lai jūsu)

Izskatās arī
par PS5 VR Adapter USB Mini Spēļu Konsole Konversijas Kabelis PS5 Konsoli uz PS VR Spēle Adapteri VR Adapteris Savienotājs
€16.71 €10.87

([function] (funkcija) ps5 vr adaptera kabelis atbalsta ps4 kameru ps5 konsoli uz ps vr spēle adapteri savienojumu ar stabilu savienojumu sniegumu.vr pārveidotājs nav saderīga ar ps5 kameras un ps4 spēļu konsolēm. [konstrukcijas] atjaunināts viedo mikroshēmu lielāku savietojamību un labāku sniegumu.pirmās klases, bieza, tīra, stieples, mazāku pretestību un 20 % ātrāku datu pārraides ātrumu nekā parasti)

Izskatās arī