Cena €16.60

Pilns apraksts

Vairumtirdzniecības EVA Uzskaites Pielāgota Grūti Ceļot Gadījumā Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni

Specifikācijas

1. Vienuma Tips: EVA Grūti pārnēsāšanai

2. Materiāls: EVA

3. Iepakojums: Polietilēna Maiss

4. Krāsa: Melna

5. Neto Svars: 117g

6. Izmēri Ārpusē: 190*75*75mm

7. Izmēri Iekšpusē: 180*65*45+15mm

8. Saderīgi modeļi:

1) Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni

2) Kādu Digitālo Produktu

( Piezīme:Lūdzu, pārbaudiet izmēriem, kad jūs to iegādāties kādu digitālo produktu!!! )

Funkcijas

1. Izmantojot augstas kvalitātes EVA materiālu apstrāde un pārstrāde, vides aizsardzības brīvi no piesārņojuma.

2. Modes vienkāršs dizains,Anti rudenī un saspiešanas pretestība, spēcīgs cietība.

3. Var triecienizturīgs,Daļēji ūdensnecaurlaidīgs,nepievelk putekļus,praktiski un izturīgi.

4. Klasiskās rāvējslēdzēju ērtības ir viegli Atvērt un Aizvērt.

5. Tērauda āķi saglabā jūsu ierīces ērts,viegls un ērts, lai iet ārā, vai ceļojumu.

Bildes

Paketē iekļauts

1* EVA Grūti Ceļot Gadījumā Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni

(Piezīme: Gadījumā, Tikai , Citi piederumi demo attēlā nav iekļauta!)

Piezīme

1. Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

2. Pāreja: 1cm=10mm=0.39 collas

3. Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jums bija.

4. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: SWC-009
  • Neto svars: 117g
  • Krāsa: Melns
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Materiāls: EVA
  • Vienuma Tips: Skaļruņu Somas
  • Veids: Vairumtirdzniecības Uzskaites Pielāgota Gadījumā
  • Iepakojums: nē, Poly spilvenu
  • Saderīgs: par Anker Soundcore3/2 Bezvadu Bluetooth Skaļruni
  • Izmēri Iekšpusē: 180*65*45+15mm
  • Izmēri Ārpus: 190*75*75mm

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Par QCY T13 / HT03 / T10 T11 / T18 / T8S Gadījumā Cute mīlestība Pārredzamu TPU Silikona Austiņas Gadījumā Būtiska mīksto Aizsargātu kaste
€2.27 €1.82

(1.materiāls: augstas kvalitātes silikona mīksto gadījumos , pilnīga aizsardzība. (var izmantot tīru ūdeni, lai mazgāt shell) 2.viegli un ērti lietot.viegli uzstādīt un noņemt 3.augstas kvalitātes austiņas gadījumā, pilnībā aizsargāt jūsu austiņas, trieciena absorbcija 4. modes aksesuāri ideāls portatīvās atmiņas ar lietu. (nav iekļauts jebkuras austiņas.ja tikai) piezīme:)

Izskatās arī
H9000 Iekļautās Par Rapoo Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€9.85

(1 ķīnas slavens zīmols: yhcouldin 2 materiāls: olbaltumvielas 3 pildījumu: putu sūklis 4 saderīgs ar modeli(pārbaudiet sadaļu) 5 piezīme: nav oriģināls, bet laba kvalitāte.ne salīdzināt ar jūsu oriģinālu. 6 informācija: vairāk izturīgas un ērtas, cik nepieciešams ir ausu spilventiņi nomaiņa? 1. problēma veca ausu spilventiņi novecošanās.mēs esam, lai aizstātu)

Izskatās arī
EMS Krēslu Magic Seat Ella Iegurņa Grīdu Apstrāde pēc Dzemdībām Remonts EMS Maksts Stingrāku Krēslu Uzlabot noplūdes
€5 109.36 €4 956.07

(ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums ,whatsapp:+86 15580043427,email:[email protected] ems krēslu magic seat ella iegurņa grīdu apstrāde pēc dzemdībām remonts ems maksts stingrāku krēslu uzlabot noplūdes preces nosaukums ems krēsls iegurņa grīdas kopšanas tehnoloģija augstas enerģijas koncentrējas elektromagnētisko viļņu ieejas spriegums ac100v-220v 50 / 60hz elektromagnētisko)

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī
DC 12V Bluetooth 5.0 DIY MP3 WMA Decoder Valdes 6.5 mm Mikrofona Auto Audio USB TF FM Radio, MP3 Mūzikas Atskaņotājs ar Tālvadības pulti
€8.21 €4.10

(ar 6.5 mm mikrofona ligzda bluetooth versija 5.0 mūzikas formāts: mp3/wma/wav/flac/ape bezzudumu formātā radio fm frekvence: 87.5-107.5 mhz atbalsta funkciju ievads: atbalsta mp3 / usb / tf / line in / fm / bluetooth / tālvadības savienojums / dc 5v vai 12v (pēc izvēles) par struktūru: paneļa izmērs: 75*50 mm, skrūvju caurumi visā panelis, dziļums valdes 18mm infrasarkano staru uztvērēju modulis)

Izskatās arī
Top Piedāvājumus VR Power Bank Stiprinājuma Akumulators, Siksna, lai Oculus Quest 2 Regulējama Galvas Siksna, Akumulators ar Fiksētu Īpašnieka VR Accessorie
€13.39 €8.17

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [ilgāk rotaļu laiks] vr power bank nostiprināšanas siksnas, novērš strāvas bankas vr austiņas, kas var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku vr ierīces,glabāt spēlē par jūsu oculus meklējumos, līdz pat 8 stundām bez uzlādēšanas! [enhanced līdzsvaru un komfortu]elastīgs un pielāgojams, grūti siksna ar fit)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
Equalizers Preamplifier Amp Aktīvs Skaļrunis, 3,5 mm 6.35 mmJack Audio Kabelis
€74.97

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi pasaulē izņēmuma skaņas kvalitāti ar sk01 austiņu pastiprinātāju, kas nodrošina jaudīgu, amplifikācijas un skaidrs, audio signālus. paredzēti mūzikas cienītājiem, spēlētājiem, un filmu mīļotājiem, kas vēlas skaņas efektus, šo pastiprinātāju nodrošina detalizētu skaņu pārpublicēšana bez izkropļojumiem. ideāls lietošanai, pastiprinātājs)

Izskatās arī
Netīrumi Izturība Austiņu Lodziņā Viegli Pārvadāt Austiņas Cietais Apvalks Austiņu Seguma Galvanizācijas Kastē, Skaisti
€13.60 €6.66

(netīrumi izturība austiņu lodziņā viegli pārvadāt austiņas cietais apvalks austiņu seguma galvanizācijas kastē, skaisti apraksts: nosaukums: pumpuri live/pumpuri /buds2 austiņas gadījumā tips: galvanizācijas drop-pierādījums datora cietais apvalks modelis: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 atbilstošajiem produktiem: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 produkta)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
4511396 Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates Pcb Kuģa Einhell Enerģijas X-Change 18V 20V Litija
€18.83 €13.56

(ne sākotnējā pcb, bet 100% brand new, bez akumulatora šūnu!šis produkts tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.materiāls:plastmasa, metāls krāsa:zaļa iepakojuma saturs: 1 * pcb kuģa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī
Profesionālās labākais audio jaudas mikseris konsoles USB 10-kanāls B&T Studio Audio Skaņas Mikseris Sajaukšanas profesionālās dj mikseris
€824.96 €775.46

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! 10-kanāls bt studio audio skaņas mikseris sajaukšanas 6/12 mono + 4 stereo 1 stereo skaņa 2 aux papildu izeja+1 stereo atgriešanās 3 segmentiem, eq kontrole katrā kanālā 11-band master)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 100% Jaunu Oriģinālu SPHE1507E-DRNK SPHE1507E QFP IC Chip
€11.44

(laipni lūgti mūsu veikalā uzņēmuma profils: shenzhen najiatai technology co., ltd ir profesionāla starptautisko izplatītāju, no ic un citu elektronisko komponentu, pēc gadiem vienmērīga attīstība, izveide laba starptautiskā biznesa reputāciju un sabiedrības atzinību.ievērojot lielisku biznesa reputāciju, ievērot godīgumu-biznesa filozofiju, ar lielu skaitu klientu atzinību un atbalstu.turpmāk,)

Izskatās arī