Cena €1.37 €3.60

Pilns apraksts

Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri

Apraksts:

Uzstādīšanas Metode:

1. Notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa.

2. Asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。

3. Efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta apmēram 12 stundas.

Funkcijas:

Vienkāršs Stils: austiņu turētājs pasargā jūsu austiņas prom no jucekli un viegli sasniegt.

Augstas Kvalitātes: austiņu turētājs ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma ar augstu izturību un nometiet pretestību.Ar gludu malu konstrukcija pasargā austiņas no saskrāpēts un nokritusi.

Būra Microfiber: Ar gludām malām aizsargātu austiņas no skrāpējumiem kronšteins.

Viegli Uzstādīt: austiņu turētājs ir viegli uzstādīt, bez bojājumiem, vai putru.

Saderīgs un Garantijas: austiņu turētājs ir universāli savietojams ar visām austiņām un gamings austiņām.

Specifikācijas:

Nosaukums: Austiņu Uzglabāšanas Plaukts

Materiāls: aviācijas alumīnija sakausējuma

Svars: aptuveni 30g

Stils: top līmi

Krāsa: melna

Alumīnija plāksnes biezums: aptuveni 2,0 mm

Starplikas biezums: par 4.0 mm

Stiprinājuma platums: par 35mm

Pieteikums: multifunkcionālā uzglabāšanas paliktni var izmantot, lai pakārt austiņas, somas, pakaramie, lietussargi, utt.

Iepakojuma Saraksts:

1 * Kronšteins

1. Par Atsauksmēm: 1.1 Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

1.2 Atsauksmes MUMS ir ļoti svarīgas, Tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu visas problēmas un nodrošināt vislabāko klientu apkalpošanu.

1.3 Tas ir neiespējami, lai atrisinātu tas, ja mēs nezinām par viņiem!

2. Kādas ir pieejamās metodes, par maksājumu? 2.1 Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.2 Piezīme: Citi par samaksu, IZMANTOJOT šo saiti:

2.3 Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

2.4. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

3. Par Kuģniecības: 3.1 WORLDWIDE SHIPPING. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO),Rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3.2 Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3.3 redzamie attēli ir ne faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

3.4 PAKALPOJUMU TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

3.5. Ja neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā termiņā?lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.Mēs trase ar kuģniecība, cik drīz vien iespējams un atbildēt jums.

3.6 Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

3.7 Pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

3.8 BR pircējs, lūdzu, sniedziet CPF vai CNPJ, tā būs labāk, lai jūs saņemtu to ASAP.paldies

4. Atgriešanās un Kompensāciju: 4.1 Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos pēc tam, kad to saņēmusi.Ja tur par to vairāk, kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

4.2 NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

4.3 atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

4.4 Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem komponentiem aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.5 Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produktu, ko reklamē.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Austiņu Stāvēt Pakaramais
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Atbalsts: dropshipping

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3Pieces Auss Āķi Earbuds Silikona Uzmava par Huawei Band b5 Bezvadu Austiņas Melna Austiņu Rezerves Daļas
€1.50 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 3pieces melnā silikona nomaiņa austiņu uzgaļi. nāk ar 1 mazo austiņu,1 austiņu,un 1 liels austiņu. piemērots huawei band b5 bluetooth saderīgu bezvadu austiņas. atkārtoti lietojami un mazgājami. garums:17mm/0.67 gadā;platums:9mm/0.35 gadā. specifikācijas: materiāls:silikona garums:17mm/0.67)

Izskatās arī
1Pc 4Inch Audio Portatīvo Skaļruņu 4 Ohm 15W Basu Skaļrunis DIY Profesionālo Multimediju Subwoofer Skaļruņi Skaņas Sistēma
€24.84 €14.90

(pretestība jauda: 4 omi +/- 15% nominālā jauda: 15w jutība: 91db frekvence: 90-10k bungas papīra: gumijas sānu pītā podi svars: 390g nominālais spriegums: 7.75 v ārējais diametrs: 104 x 104 x 52hmm magnēts: φ70 x 32 x 10mm balss spole: φ25.5mm alumīnija pārklājumu krāsa: krāsu attēlu materiāls: abs iepakojuma saturs: 1 * audio portatīvo skaļruni, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Usb 1080p Augstas Izšķirtspējas Iegādes Lodziņā Gamem Video Spēli Capture Kartes Gadījumā Placa Video Dvd Saderīgu Kameru
€65.65 €32.83

(usb 1080p augstas izšķirtspējas iegādes lodziņā gamem video spēli capture kartes gadījumā placa video dvd saderīgu kameru apraksts: apraksts: funkcijas: 1. produkts atbilst usb video uvc specifikācija un usb audio uac specifikācija; 2. atbalsta operētājsistēmām, piemēram, windows, android, linux un macos; 3. atbalsta lielākā daļa iegāde, programmatūra, piemēram,)

Izskatās arī
Nomaināms Atmiņas Sūklis Ausu Spilventiņi Austiņu Iekļautās par H9/WH-G900N/H7 Austiņu Ledus Zīda Ausu Spilventiņi Earcups Piederumu
€11.90 €8.57

(funkcijas: ausu spilventiņi tikai, neskaitot citas palīgierīces demonstrācijas bildes! izgatavots no augstas kvalitātes dzesēšanas želejveida materiāla, izturīga un elastīga, lai varētu stundām ērti klausīties. piemērots h9/wh-g900n/h7 austiņu. dzesēšanas ausu spilventiņi piedāvā dzesēšanas efekts, kas palīdz novērst svīšanu un diskomfortu laikā ilgstoši klausoties. ērti)

Izskatās arī
2X W5500 Ethernet Tīkla Moduļa SPI Saskarne Ethernet/TCP/IP Protokolu Saderīgu Wiz820io
€14.86 €9.37

(laipni lūgti mūsu veikalā.lūdzu, rakstnieks, savu pareizo adresi un pasta indeksu, lai jūs varētu saņemt savu paku drīz.tas būtu zemāka, ja pērkat vairāk.lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.ar laba vēlējumiem! 80mhz ātrgaitas spi interfeisu iebūvēts hardware tcpip protokolu steks, lietotājiem, diez vai ir nepieciešams apgūt sarežģītus tīkla protokols)

Izskatās arī
Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
573A Ērtu Austiņu Kaste ar Type-C Uzlādes Vadu Elite75T/Aktīvā 75T
€10.08 €7.67

(funkcijas: ootdty iebūvēts 600mah uzlāde notiek ar gaismas, sarkano gaismu, kad uzlādes, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts. neliela izmēra un viegls, pārnēsājams un viegli veikt. izgatavots no kvalitātes un videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas izturīgs pret skrāpējumiem, un nepievelk putekļus, izturīgs un uzticams. precīzu izgriezumiem, lādēšanas caurumu stāvokli)

Izskatās arī
MBP-1100 Sporta Stereo Bluetooth Austiņas Kakla Uzstādīts AUTO HD Skaņas Kvalitātes Ūdensizturīgs Trokšņu Slāpēšanas Sporta Austiņas
€32.14 €19.93

(mbp-1100 sporta stereo bluetooth austiņas kakla uzstādīts auto hd skaņas kvalitātes ūdensizturīgs trokšņu slāpēšanas sporta austiņas 1. unikālo kakla siksnas dizainu ir viegli uzskaites 2. ultra-viegls svars, visu dienu komforts 3. bagāžnieka austiņas 4. trokšņa samazināšanas & echo anulēšanu 5. bluetooth versija 4.1+edr 6. a2dp bluetooth, mūzikas atskaņotājs)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Austiņu Silikona Gadījumā Karikatūra Astronauts Pārredzamu Mīkstā seguma
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
4-In-1 Bluetooth Raidītāju un Uztvērēju, Zema Latentuma Bezvadu Bluetooth 5.0 Audio AUX Adapteri, lai Auto/Home Stereo Sistēma
€15.82 €10.60

(automašīnas bluetooth raidītāju šīs automašīnas bluetooth adapteri var savienot ar ne-bluetooth auto audio sistēmas, mājas audio, skaļruņi, austiņas ar vadu, izmantojot 3,5 mm aux adapteri; un ir aprīkots ar bluetooth 5.0 čipu, ar stabilu savienojumu/ātri pārraides ātrums/plašs signāla diapazons.vienkārši savienojiet to pārī ar tālruni un sāktu klausīties savu iecienītāko mūziku!šī redzamā bluetooth)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi Spilvena Segums JBL Kluba 700BT Bezvadu Earmuff Headphone Austiņas Uzmava
€17.27 €12.61

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze gala komforta ar šiem augstas kvalitātes rezerves iekļautās par jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu. kas ar durable atmiņas putas un piemaksas proteīna ādas, šie auss spilveni nodrošina mīkstu un grezns justies, vienlaikus uzlabojot skaņas izolāciju. paredzētas jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu, šie iekļautās)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulis Stereo Sound 2 Kanālu Bezvadu Bluetooth saderīgu 5 0 Digital Power Amp Valde
€17.82 €10.69

(apraksts: šī bezvadu stūres pastiprinātāja modulis nodrošina bluetooth 5.0, aux, u diska un usb ievades metodes, var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. digitālo jaudas pastiprinātāju, ir paredzēti, lai pielāgotu skaļruņa skaļumu un atbalsta bluetooth 5.0, viegli, lai izveidotu savienojumu ar tālruni vai planšetdatoru. digitālo jaudas pastiprinātāju funkcijas, labs siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
Stilīgs galda Statīvu Atbalss Skaļrunis , kas Izgatavoti no Akrila
€7.56 €5.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila. paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju. piemērots visiem lietotājiem,)

Izskatās arī
CellClip Āķi Mikrofons Āķis Cb Turētājs Šūnu Auto Mount Radio Klipu Auto Stiprinājumi Rokas Karājas Pakaramais Skrūves, Kronšteini
€5.92 €2.96

(apraksts šī cb radio mount ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība nodrošina praktiskumu.jūs varat izmantot mūsu produktu ar pārliecību. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:nerūsējošais tērauds -izmērs:5.00x3.00x0.80cm/1.97x1.18x0.31in -piezīme:)

Izskatās arī