Cena €6.34 €7.92

Pilns apraksts

Apraksts:

OOTDTY

pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Motīvs:

Izgatavoti no augstas kvalitātes neausts, mitruma necaurlaidīgs, elpojošs, mīksts un ērts, nontoxic un nav stimula.

Tie aptver darīt to triks ietaupījums ausu spilventiņi no eļļas , netīrumiem un kontaktu.

Lieliska Higiēniska, Ļoti parocīgs pie auss liekamā daļa attiecas.Tur jūsu austiņas meklē jaunu.Aizsargā jūsu ausis, pārāk.

Padara to drošu un higiēnisku dalīties austiņas, starp daudziem un dažādiem cilvēkiem bez apmaiņas , , par Galvas utīm, produktu un vīrusiem.

Lieliski piemērots birojiem, datorklases, bibliotēkas, slimnīcām, zvanu centriem, rāda un pēc , un vēl vairāk, ja austiņas tiek pārstrādāti un izmantoti daudzi un dažādi indivīdi.

Austiņu Segtu tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta!

Specifikācijas:

Vienuma Tips: Vienreizējās Lietošanas Austiņu Vāciņu

Materiāls: neausts

Izmērs: 10-12cm/3.9-4.7.

Krāsa: Balta, Zila, Melna(Nav Obligāts)

Daudzums: 100pcs/maiss( Piezīme:

par 100gab, vairāk vai mazāk ir normāli, pls saprast)

Piezīme:

Nē, mazumtirdzniecības iepakojumā.

: 1cm=10mm=0.39 collas

Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Komplektā Ietilpst:

100 x Austiņu Vāciņu

Specifikācijas

  • Izmērs: 10-12cm/3.9-4.7in
  • Modeļa Numurs: W8KE4NB402113
  • Krāsa: Balts, zila, Melns(nav obligāts)
  • Iepakojums: No
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos, vienreizējās lietošanas austiņu vāciņu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Neausts
  • Daudzums: 100pcs/maiss

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

par Shure E3C E3G E4C Ietver Ausu Spilventiņi Bud Austiņas Earbuds Eartips Spilvena
€4.61 €2.31

(1333 funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 4gab mīksta silikona austiņas austiņas austiņas spilventiņu attiecas. par shure e3c e3g e4c e5c. elastīgs, ērts un izturīgs. trokšņu izolācija. materiāls: mīksta silikona. specifikācijas: materiāls: silikona krāsa: balta , melna (nav obligāts) daudzums:2pair (s/l) komplektā)

Izskatās arī
Regulējams RGB VR Galvas Siksna 8000mAh Uzlādējams par Meta Meklējumos 3 (Balta)
€132.58 €66.29

(specifikācija: izcelsmes valsts: ķīna tips: pad saderīgu zīmols: par meta saderīgs modelis: meta meklējumos 3 produkta krāsa: tīri balta, tīra melnā, baltā un melnā krāsā (nav obligāts) produkta materiāls: abs+pu siksnas+atmiņas sūklis produkta īpašības: ar akumulatoru, regulēšana, led apgaismojums, ātrā uzlāde darba spriegums: dc 5v/2a ieejas)

Izskatās arī
Elastīgas Ausu Spilventiņi Segtu Austiņu Aizstāj Ādas Ausu Polsterējumi Piederumi Dropship
€3.10 €2.20

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs ādas spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Klēpjdators Shell Zīmola Dell Latitude 11 3180 3181 3190 Čaulas D Korpusa Augšējā Vāka Apakšpusē Čaulas Gadījumā Grāmatiņa
€102.83 €51.41

(klēpjdators shell zīmola dell latitude 11 3180 3181 3190 čaulas d korpusa augšējā vāka apakšpusē čaulas gadījumā grāmatiņa)

Izskatās arī
573A Ērtu Austiņu Kaste ar Type-C Uzlādes Vadu Elite75T/Aktīvā 75T
€10.08 €7.67

(funkcijas: ootdty iebūvēts 600mah uzlāde notiek ar gaismas, sarkano gaismu, kad uzlādes, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts. neliela izmēra un viegls, pārnēsājams un viegli veikt. izgatavots no kvalitātes un videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas izturīgs pret skrāpējumiem, un nepievelk putekļus, izturīgs un uzticams. precīzu izgriezumiem, lādēšanas caurumu stāvokli)

Izskatās arī
1/2GAB Caurspīdīgs Aizsardzības Gadījumā ForNothing Auss 1TWS Austiņas Aksesuāri Uzlādes Kasti Par velti, Auss (1) Silikona
€5.13 €2.56

(1/2gab caurspīdīgs aizsardzības gadījumā fornothing auss 1tws austiņas aksesuāri uzlādes kasti par velti, auss (1) silikona apraksts: materiāls: silikona gadījumā zīmoli: piemērojamas nekas stils: soft shell stils: universal process: izkalšana funkcijas: bezvadu austiņas lādēšanas nodalījumā specifikācijas: 1. tā ir speciāli paredzētas)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī
2PC Skaļrunis Pieslēgspailes Subwoofer Pastiprinātājā Piederumi NL4 SpeakOn Ligzda Mājas Kinozāles Profesionālās Audio DJ 2GAB
€13.48 €12.26

(apraksts -materiāls plastmasas -plāksnītes izmērs 148 x 119 mm -nl4 ligzda +-1 +-2 lieljaudas konstrukcija -darbojas lieliski, mājas vai automašīnas skaļruņa kastes aizsardzības dizains nav viegli sabojāt)

Izskatās arī
Skaļruņu Nelielu Sienas Turētājs Skaļruņu Stiprinājums Turētājs AmazonEcho Pop Portatīvo Skaļruņu Stabilu & Stingri Nostiprināts Stiprinājumi
€14.13 €10.18

(funkcijas: paaugstināt jūsu skaļrunis ar šo stabilu un uzticamu wall mount bracket, dizains, lai droši turēt savu skaļruņa vietā bez nokrišanas risks. izgatavots no augstas kvalitātes abs materiāla, tas wall mount stiprinājums ir ne tikai izturīgs, bet arī piedāvā gluds un minimālisma dizains, kas nemanāmi saplūst jebkuru istabas interjeru. ideāli piemērots mūzikas entuziasti un)

Izskatās arī
1/2/3PCS Austiņas Stāvēt LED Strip Gaismas Mūzikas Skaņas Uztveršanas Kontroles Ritms, Apkārtējā Atmosfēra Lampas Apgaismojums Austiņas Turētājs
€70.26 €49.89

(1/2/3pcs austiņas stāvēt led strip gaismas mūzikas skaņas uztveršanas kontroles ritms, apkārtējā atmosfēra lampas apgaismojums austiņas turētājs apraksts: produkta specifikācijas: rgb apgaismojums, dual usb hub interfeiss audio interfeiss interfeiss: 2xusb, 1x3.5mm audio pieskarieties pieskarieties taustiņu, lai pārslēgtu gaismas režīmā: noklusējuma gaismas - krāsains)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulis Stereo Sound 2 Kanālu Bezvadu Bluetooth saderīgu 5 0 Digital Power Amp Valde
€17.82 €10.69

(apraksts: šī bezvadu stūres pastiprinātāja modulis nodrošina bluetooth 5.0, aux, u diska un usb ievades metodes, var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. digitālo jaudas pastiprinātāju, ir paredzēti, lai pielāgotu skaļruņa skaļumu un atbalsta bluetooth 5.0, viegli, lai izveidotu savienojumu ar tālruni vai planšetdatoru. digitālo jaudas pastiprinātāju funkcijas, labs siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
Stilīgs galda Statīvu Atbalss Skaļrunis , kas Izgatavoti no Akrila
€7.56 €5.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila. paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju. piemērots visiem lietotājiem,)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī