Cena €5.45 €9.08

Pilns apraksts

MaterialSilicone+Plīša

ColorBlue

bt headest seguma

Nepievelk putekļus austiņu seguma

Triecienizturīgs

Anti-kritums

Atbalsts

Par airpods 1 2 lieta

Par airpods pro gadījumā

Par airpods 3 2021 gadījumu

Par airpods pro 2 lieta

iepakojums

1case

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.Tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.Laipni lūdzam apmeklēt.Ceru, ka jums ir jauka diena!

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Austiņu Vadu
  • Materiāls: Silikona
  • Iepakojums: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Piemērots Pumpuri Gaisa 5 Triecienizturīgs Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti Putekļu Mazgājams Silikons, Mīksto Segumu
€3.70 €2.77

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. nosūtīt anti-zaudēja āķis, viegli pārvadāt, nav - nav, aizņem vietu, un jums nav bail zaudēt-to, kad jūs iet. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli nokrist.ir-nav nepieciešams novilkt piedurknēm)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Jaunu Jaunināšanas Nomaiņa Ausu Spilventiņi par Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari Austiņas Ādas Spilvena Samta Earmuff
€19.75 €11.25

(*sekojiet veikalā un saņēma dāvanas un vairāk atlaide. ● jūs joprojām endur šādu annoance? ausu spilventiņi ir palīgmateriāli.pēc ilgstošas lietošanas, tie parādīsies nolietojusies, tāpēc tās ir jāmaina regulāri. laipni~ *sniegtu jums labāku taustes pieredzi. ● par informāciju? ◎stāvoklis: kvalitātes nodrošināšanas & brand new & drošs ◎krāsa:)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Elastīgs Vāks Ērti Iekļautās Auss Spilvenu DT990/DT880/DT770 Austiņas Dropship
€2.89 €2.05

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Skullcandy PLYR X STREET FIGHTER Limited Edition Ar Smart Mikrofons Austiņu Earbuds Bezvadu Austiņas Spēļu Skaidras Balss Par Dāvanu
€267.98

(skullcandy plyr x street fighter speciālais bezvadu spēļu vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. funkcijas: ⬤.[vairākas gadījumā ierīces]: izveidot savu audio ierīci, izmantojot skullcandy app un dual-savienot, lai izveidotu savienojumu, lai konsolēm un mobilajām ierīcēm ⬤.[jutības mikrofonu]: var skaidri izteikt vārdus, lai otra puse pat trokšņainā vidē. ⬤.[jaunas)

Izskatās arī
Usb 1080p Augstas Izšķirtspējas Iegādes Lodziņā Gamem Video Spēli Capture Kartes Gadījumā Placa Video Dvd Saderīgu Kameru
€65.65 €32.83

(usb 1080p augstas izšķirtspējas iegādes lodziņā gamem video spēli capture kartes gadījumā placa video dvd saderīgu kameru apraksts: apraksts: funkcijas: 1. produkts atbilst usb video uvc specifikācija un usb audio uac specifikācija; 2. atbalsta operētājsistēmām, piemēram, windows, android, linux un macos; 3. atbalsta lielākā daļa iegāde, programmatūra, piemēram,)

Izskatās arī
Jaunā HiFi konversijas kabeļu Lossless pārvades XLR līdz 2,5 mm/3,5 mm/4.4 mm/6,5 mm sieviešu Drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis
€26.37 €18.46

(hifi konversijas kabeļu lossless pārvades xlr, lai 2.5/3.5/4.4/6.5 mm sieviešu drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis)

Izskatās arī
Rezerves Samta Iekļautās Auss Spilventiņu Spilvenu Tases Austiņas Remonta Daļas Sennheiser Impulsu 2 2.0 HD1 1.0 1 Viens Uz Auss Austiņas
€14.63

(followourshopandyouwillreceiveacoupon .bookmarkandaddourproductstotheshoppingcart,youcankeepabreastofproductpricefluctuations.atthesametime,youcanincreasetheactivityofyourpack24.lvaccount!let'sdoitnow!!! compatibleheadphones: -compatiblewithsennheisermomentumon-earearpads. biežāk uzdotie jautājumi q1:whatisincluded?(asshownintheskudiagram) vai: 1pairofearpad+1pairofdustcover(dāvanu), vai)

Izskatās arī
Sienas Stiprinajums Bāzes Kandidēt Studio 4 Metāla grupu Skaļrunis Āķis
€68.49

(funkcijas: ootdty ietaupot vairāk vietas, tādējādi palīdzot, lai iet caur jūsu studija, padarot telpu jūtas lielāks grupu, kas neietekmē izskatu, runātājs. mount skaļrunis sienas kronšteins kronšteins pie sienas, lai baudīt perfektu listenings, piemērota jebkuram gadījumam, piemēram: klasē, mājās, darbstacijas, virtuve, sporta zāle, biljarda telpa, utt. izgatavotas no)

Izskatās arī
VR Piederumi Aizsardzības Vāks Oculus Meklējumos 3 VR Touch Kontrolieris Silikona Vāciņu, Rokturi, Rokturis ar Šarnīrs(Balts)
€14.21 €10.52

(1. roktura vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, kas var efektīvi novērst, sviedriem, putekļiem un skrāpējumiem.anti-slip izciļņiem uzlabot justies un jūtas. 2. regulējama stūres josta ļauj jūsu rokās, lai atpūsties, nometot pārzinis.augstas kvalitātes pu materiāla ir super izturība, un neilona uzlīmes dizains ļauj viegli pielāgot garumu siksnas, lai atbilstu dažādām vajadzībām. 3.)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
2.4 G Bezvadu Galvas Liekamu Lavalier Mikrofons Uzstādīt Raidītāju Ar Uztvērēju Pastiprinātājs Balss Skaļrunis
€16.68 €11.51

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. motīvs: 1. mikroshēmas, ko izmanto skaņas un audio ierīces ir savas mazjaudas brīdinājuma un zemu strāvas atslēgšanas funkciju. 2. struktūra pieņem augstas izturības abs, kas ir skaistas un praktiskas. 3. vairāk nodilumizturīga, u-joslas frekvenču izplatība)

Izskatās arī
USB uz C Tipa Adapteri Uzlādes Kabelis Vadu freeLace Pro Bluetooth Austiņas par Godu xSport Pro Bezvadu Austiņas
€2.75 €2.22

(usb vīrietis uz c tipa sieviešu adaptera kabeli, lai freelace pro bluetooth austiņas par godu xsport pro bezvadu austiņas lādēšanas t21a ootdty apraksts: funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb lādētāja kabeli huawei freelace pro bluetooth austiņas un godu xsport bezvadu austiņas. piemērojamie datora uzņēmēja vai mobilajām ierīcēm, pārveidojot usb portu)

Izskatās arī
Iekļautās Par Philips SHO8802 SHO8803 Austiņu Accessaries Nomaiņa Auss Spilveni Krunkains Ādas Materiāls
€5.47 €5.36

(>>>>must-sk vēstuli mūzikas cienītājs ausu spilventiņi ir ļoti nepieciešams, lai mūzikas cienītājs, ausu spilventiņi ir palīgmateriālus un būs sadalīti, mums ir jāmaina ausu spilventiņi laika gaitā. labas kvalitātes ausu spilventiņi ļaus uzlabot baudot mūziku, saņemsiet oriģinālā sajūta atpakaļ >>>>apraksts ķīnā slavens zīmols: yhcouldin saderīga ar philips sho8802)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
NUROUM HP11-S Augstfrekvences Trokšņu Atcelšana Austiņas ar Vienu Ausu Austiņas Ar Mikrofonu Konferenču Sistēmas
€154.13

(universālā komforts, bizness klases audio sniegumu metāla galvas funkcijas, komfortablu ādas nuroum vadu datora austiņas nodrošina optimālu sviest, bet elpojošs spilvena, mīksti ausu spilveni pieredzi tās trokšņu slāpēšanas mikrofons, ai-pamatojoties piedāvā īpaši labu lietotāja pieredzi.denoise,un properclean pašu izstrādāto tehnoloģiju. plaša saderība nepārspējamas audio)

Izskatās arī
Jaunināt Jūsu Austiņas ar Mūsu Profesionālo un Ērti Spilventiņu Polsterējums Saderīgs ar Plantronics Austiņas
€4.30 €2.15

(1. produkta iespējas: * jauna, augstas kvalitātes 2. produkta specifikācijas: krāsa: melna materiāls: augstas kvalitātes mīksts putu izturīgs un mīksts, lai ērti dzirdes vienkārša un ātra nomaiņa - nav nepieciešami instrumenti, divu soļu uzstādīšana, un jums būs jaunas austiņas tikai sekundes profesionāls dizains - mēs pielāgoti, lai jūs, lai jūsu)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
CellClip Āķi Mikrofons Āķis Cb Turētājs Šūnu Auto Mount Radio Klipu Auto Stiprinājumi Rokas Karājas Pakaramais Skrūves, Kronšteini
€5.92 €2.96

(apraksts šī cb radio mount ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība nodrošina praktiskumu.jūs varat izmantot mūsu produktu ar pārliecību. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:nerūsējošais tērauds -izmērs:5.00x3.00x0.80cm/1.97x1.18x0.31in -piezīme:)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī