Tagi: Ausu Spilventiņi

Cena €11.25 €19.75

Pilns apraksts

*Sekojiet veikalā un saņēma dāvanas un vairāk atlaide.

● Jūs joprojām endur šādu annoance?

Ausu spilventiņi ir palīgmateriāli.Pēc ilgstošas lietošanas, tie parādīsies nolietojusies, tāpēc tās ir jāmaina regulāri.

Laipni~

*Sniegtu jums labāku taustes pieredzi.

● Par informāciju?

◎Stāvoklis: Kvalitātes Nodrošināšanas & Brand New & Drošs

◎Krāsa: Melna

◎Forma: Ovāla

◎Piemērots (bet ne tikai):

- Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari Austiņas.

◎Iepakojums Iekļauti: (Nav iekļautas austiņas)

1 pāris Iekļautās ( 2 gab.)

*Padomi 1: Lūdzu, ļauj 1-2mm atšķiras, jo manuāla mērīšana, (Visi mērījumu mm un lūdzu, ņemiet vērā, (1mm=0.039 collu).Paldies!

*Padomi, 2: sūklis ir elastīgus un izspiež transportēšanas laikā, lai izmērīto lielumu būs atkāpies, un tas automātiski atgūt pēc tam, kad stāv uz laiku, kas neietekmē to instalēt.

JAUNU JAUNINĀŠANAS:

●Attēlu:

※ Produktu Attēlus, Tika Veikti Natūrā.

Ādas:

Samta:

*Piezīme: Krāsas parādīti attēli var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma sakarā ar apgaismojuma un krāsu iestatījumu.

● Kā novērtēt austiņu izmērs diamete?

● Iekļaut pakalpojumi:

◎KVALITĀTES NODROŠINĀŠANAS ◎15 DIENU LAIKĀ PĒC TAM, KAD PĀRDOŠANA

◎VIEGLI UZSTĀDĪT ◎IZTURĪGS

◎ŪDENSIZTURĪGS ◎ĀTRA PIEGĀDE

◎AUGSTA BLĪVUMA ◎TIEŠSAISTES APSPRIEŠANĀS PIEEJAMS

*Lūdzu, aizpildiet samaksu 15 minūšu laikā pēc uzņemšanas foto.Ja to pārsniedz, jūsu pasūtījums var būt neveiksmīga.

● Produkts satur:

● Produkta Novērtējums:

◎Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sniedziet mums piecas zvaigznes.

◎Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas pirmkārt, mēs ar to galā, lai jums, cik ātri vien iespējams.

Paldies~~ Ir jauka diena.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: morepwr
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Ausu Spilventiņi
  • Materiāls: Ādas & Velvet
  • Modeļa Numurs: Par Razer Kraken X BlackShark 1.0 BlackShark V2X Nari
  • Iepakojums:

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Portatīvie Radio Mini Kabatas FM AM MW / SW WB Pilna Diapazona Uztvērējs, Mūzikas Atskaņotājs Atbalsta Bluetooth MP3 Spectrumlight TF-Card Baterijas
€33.91 €22.53

(ņemiet vērā,: par transporta drošību, akumulators ir iepakots maisā.lūdzu, atveriet bateriju nodalījuma vāku, izņemiet akumulatoru un mest prom maisā, pirms ieslēdziet! apraksts tas ir multimediju atskaņotājs, ko mūsu kompānija ar highfidelity, cerot, lai vairāk jautrības, lai draugi, kuriem patīk mūzika! dot radio mīļotājiem dažādu pieredzi. šis produkts ir šādas)

Izskatās arī
2Pairs Mīksta Silikona Ausu Spilventiņi Eartips Par Austiņu Silikona Gadījumā Auss Āķis Auss Earbuds Austiņas Aksesuāri Auss Padomus
€1.03 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šo spārnu gali dizains ar āķi ,lielu pastaigu ,skriešanas un citām gaismas izmantošanu. augstas kvalitātes silikona ausu āķi, mīksts un ērts. atkārtoti lietojams, var mazgāt ar ūdeni. paketē iekļauts: 2 pāri silikona ausu āķi (s/l , katra izmēra 1pair). eartips tikai austiņas nav iekļautas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Uzlabot Spēļu Komfortu Iekļautās par Anker Kosmosa Q45 Austiņām Ausu Spilventiņi Earcups Dropship
€10.25 €5.02

(funkcijas: ootdty uzlabot savas klausīšanās pieredzi ar rezerves ausu spilventiņi segtu spilveni.šos trokšņu slāpēšanas spilventiņi ir savietojams anker kosmosa q45 virs auss, bezvadu austiņas, kas nodrošina ērtu fit un uzlabota skaņas kvalitāte. paredzētas izturību un komfortu.mīksts un elastīgs materiāls atbilst jūsu ausīm, efektīvi izolācijas ārējo troksni nepārtrauktu skaņu. ideāli)

Izskatās arī
Komplekts 8pcs Piederumi Vāciņu Sejas Maska, Silikona Rokturis Vāks Meklējumos 3 W3JD
€52.85 €26.95

(funkcijas: ootdty aizsardzības, šis komplekts nodrošina vispusīgu aizsardzību, tostarp maskas, somas un citi aksesuāri, lai aizsargātu objektīvu no austiņas no skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi maska seguma var novērst skrāpējumiem, putekļiem vai citiem bojājumiem, maska, bet soma var novērst, ierīci no sadursmes vai krišanas laikā uzskaites. soma komplektā ir īpaši izstrādāta,)

Izskatās arī
Skaļruņu Gofrētu Biezumu EVA Blīvi Skaļrunis Surround Pusē Tukšu Turētājs Subwoofe T21A
€0.87 €0.71

(skaļruņu gofrētu biezumu eva blīvi skaļrunis surround pusē tukšu turētājs subwoofe t21a ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 1gb pastiprinātājā skaļrunis putu skaļrunis pad 4-hole/8-atvere skaļruņu remonts piederumi diy sūklis skaļruņa korpusa funkcijas: cena: cena kopa, kopa 4, viens skaļrunis kā lietot: noteikt vibrācijas malas skaļrunis ar līmi. bez)

Izskatās arī
MBP-1100 Sporta Stereo Bluetooth Austiņas Kakla Uzstādīts AUTO HD Skaņas Kvalitātes Ūdensizturīgs Trokšņu Slāpēšanas Sporta Austiņas
€32.14 €19.93

(mbp-1100 sporta stereo bluetooth austiņas kakla uzstādīts auto hd skaņas kvalitātes ūdensizturīgs trokšņu slāpēšanas sporta austiņas 1. unikālo kakla siksnas dizainu ir viegli uzskaites 2. ultra-viegls svars, visu dienu komforts 3. bagāžnieka austiņas 4. trokšņa samazināšanas & echo anulēšanu 5. bluetooth versija 4.1+edr 6. a2dp bluetooth, mūzikas atskaņotājs)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī
Rezerves Samta Iekļautās Auss Spilventiņu Spilvenu Tases Austiņas Remonta Daļas Sennheiser Impulsu 2 2.0 HD1 1.0 1 Viens Uz Auss Austiņas
€14.63

(followourshopandyouwillreceiveacoupon .bookmarkandaddourproductstotheshoppingcart,youcankeepabreastofproductpricefluctuations.atthesametime,youcanincreasetheactivityofyourpack24.lvaccount!let'sdoitnow!!! compatibleheadphones: -compatiblewithsennheisermomentumon-earearpads. biežāk uzdotie jautājumi q1:whatisincluded?(asshownintheskudiagram) vai: 1pairofearpad+1pairofdustcover(dāvanu), vai)

Izskatās arī
4-In-1 Bluetooth Raidītāju un Uztvērēju, Zema Latentuma Bezvadu Bluetooth 5.0 Audio AUX Adapteri, lai Auto/Home Stereo Sistēma
€15.82 €10.60

(automašīnas bluetooth raidītāju šīs automašīnas bluetooth adapteri var savienot ar ne-bluetooth auto audio sistēmas, mājas audio, skaļruņi, austiņas ar vadu, izmantojot 3,5 mm aux adapteri; un ir aprīkots ar bluetooth 5.0 čipu, ar stabilu savienojumu/ātri pārraides ātrums/plašs signāla diapazons.vienkārši savienojiet to pārī ar tālruni un sāktu klausīties savu iecienītāko mūziku!šī redzamā bluetooth)

Izskatās arī
ACT550 saspraudes Izkliedētā Lavalier Atloks Mikrofons MiPro ACT Bezvadu BeltPack 4-Pin Bloķēšanas Mini Microfone Sistēma
€24.07 €17.81

(laipni lūgti mūsu uzņēmums, interneta veikals - micwl audio inc. act550 nomaiņa sākotnējā clip-on lavalier mikrofons mipro bezvadu sistēma ir saderīga ar ķermeņa pack raidītāji mipro wirelss sistēmas visas sērijas ta4f mini xlr 4pin lock savienotājs (apskatīt foto) msrp: $2899.00 pilnīgi jauns - oriģinālā iepakojumā autorizēts izplatītājs - garantijas, ko ražotājs micwl)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
Profesionālās labākais audio jaudas mikseris konsoles USB 10-kanāls B&T Studio Audio Skaņas Mikseris Sajaukšanas profesionālās dj mikseris
€824.96 €775.46

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! 10-kanāls bt studio audio skaņas mikseris sajaukšanas 6/12 mono + 4 stereo 1 stereo skaņa 2 aux papildu izeja+1 stereo atgriešanās 3 segmentiem, eq kontrole katrā kanālā 11-band master)

Izskatās arī
Iekļautās Par Philips SHO8802 SHO8803 Austiņu Accessaries Nomaiņa Auss Spilveni Krunkains Ādas Materiāls
€5.47 €5.36

(>>>>must-sk vēstuli mūzikas cienītājs ausu spilventiņi ir ļoti nepieciešams, lai mūzikas cienītājs, ausu spilventiņi ir palīgmateriālus un būs sadalīti, mums ir jāmaina ausu spilventiņi laika gaitā. labas kvalitātes ausu spilventiņi ļaus uzlabot baudot mūziku, saņemsiet oriģinālā sajūta atpakaļ >>>>apraksts ķīnā slavens zīmols: yhcouldin saderīga ar philips sho8802)

Izskatās arī
Klasiskā Stila Grūti Rūtiņu PS VR 2 Austiņu Uzglabāšanas Soma Somas Vāks VR Brilles Ceļojumā Turētājs ar Objektīvu Vāciņi Siksna
€39.10 €19.55

(klasiskā stila grūti rūtiņu ps vr 2 austiņu uzglabāšanas soma somas vāks vr brilles ceļojumā turētājs ar objektīvu vāciņi siksna ootdty iezīmes: glabāšanas soma ir speciāli ps vr 2 austiņas. aizsargāt jūsu mīļākie ierīci no triecieniem iespiedumiem un skrāpējumiem. soma ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, kas nodrošina pietiekamu aizsargā no triecieniem, skrāpējumiem,)

Izskatās arī
Anti-slip Silikona Aizsardzības Gadījumā Pilnu Austiņas Vāks Apvalks ar Āķis ViVO TWS Neo Bezvadu Bluetooth Austiņas
€2.19 €1.40

(motīvs: tā ir speciāli izstrādāta, lai vivo tws neo bezvadu bluetooth saderīgas austiņas. izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāls, mīksts un ērts, drošs un nontoxic. tā var arī pasargāt ierīci no skrāpējumiem, triecieniem, putekļiem un bojājumiem. anti-zaudēja, anti-fall, neietekmē uzlādes funkcija. rezerves lādēšanas caurumu un iekasēt to nenoņemot)

Izskatās arī
Nomaiņa Ādas Ausu Spilventiņi Spilvens Segums Iekļautās par Jabra attīstīties 20se 30II 40
€1.94 €1.07

(funkcijas: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties.br/>,par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas.br/>,kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi.br/>,efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas.br/>,viegli uzstādīt un lietot.br/>,perfect fit: par attīstās 20se 30ii 40 65+ 75 headsetsbr/>,ņemiet vērā,: modelis ir)

Izskatās arī
3 Pāri Universāls Austiņu Iekļautās Earbuds Nomaiņa Hua-wei xSport/par Ho
€1.26 €0.95

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: aizvieto veco/ broken/ krekinga/ bojāta/ sliktu auss earbuds vāciņu. mīksts silikona materiāls sniedz vairāk trokšņa izolācija, auss stabilitāti un ilgstošu komfortu. samazina troksni un nodrošina labāku skaņas klausīšanās pieredzi. auss āķis dizains palīdz saglabāt savu austiņu palikt jūsu ausīs un novērstu)

Izskatās arī
I2C OLED Displeju 0.96 Collu IIC Sērijas LCD LED Modulis SSD1306 128 64 Arduino ar 40 Gab. Dupont Vadu
€7.58 €4.32

(augsta kvalitāte, zemas cenas, 40pcs dupon vadi.piezīme: šī i2c oled displejs nāk ar unsoldered, nepieciešams lodēšanu.i2c iic sērijas oled lcd led zila displeja modulis, interfeiss: vcc: 3.3-5v, gnd zemes, scl: serial clock, sda: serial datu izmērs: 0.96 collas, izšķirtspēja: 128*64, krāsa: zila, skata leņķis: 160 grādi, atbalstītās platformas: par , 51 sērija, msp430 sērijas, stim32 / 2, mikroshēmas, zems)

Izskatās arī
AU-10X NE5532 Austiņu Pastiprinātāju Amp Austiņu Pastiprinātāju Valdes Iegūt 20Db RCA UN 3,5 MM Skaļuma Kontrole ES Plug
€27.75 €14.98

(au-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es au plug-10x ne5532 austiņu pastiprinātāju amp austiņu pastiprinātāju valdes iegūt 20db rca un 3,5 mm skaļuma kontrole es plug jūs varat izmantot šo shēmu, ja ierīcei ir izveidots savienojums ar nelielu jaudas pastiprinātāju. piemērots audio maza signāla pastiprinājums, 10 reižu palielinājumu)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī