Cena €26.95 €52.85

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

aizsardzības, šis komplekts nodrošina vispusīgu aizsardzību, tostarp maskas, somas un citi aksesuāri, lai aizsargātu objektīvu no austiņas no skrāpējumiem, putekļiem un ietekmi

Maska seguma var novērst skrāpējumiem, putekļiem vai citiem bojājumiem, maska, bet soma var novērst, ierīci no sadursmes vai krišanas laikā uzskaites.

Soma komplektā ir īpaši izstrādāta, lai Meta Meklējumos 3 ierīces glabāšanas un uzskaites vai aksesuāri, ar atbilstoša izmēra un iekšējie nodalījumi, kas ļauj jums ērti organizēt un novietojiet ierīci un atbilst piederumi vienā vietā, un veikt tos jebkurā laikā, jebkurā vietā.

Izmantot izturīga materiāla, var efektīvi aizsargātu iekārtu no bojājumiem un nodilumu, vienlaikus saglabājot labu izskatu.

Daudzfunkcionāla, papildus nodrošinot aizsardzības iekārtas, tas var arī saglabāt piederumi, vadi, vai citu mazu priekšmetu grauzdēšanai.

Rūpīgi izstrādāta ar modernu, kodolīgi un estētiski patīkams izskats, tas ir ne tikai praktiski, bet arī papildina modes un profesionalitāti, lai jūsu ierīci.

Specifikācijas:

Materiāls: PC, Silikona, utt.

Krāsa: Melna, Tumši Brūna(nav obligāts)

Gadījumā Modelis: Meta Meklējumos 3 Austiņas

Komplektā Ietilpst:

1x Ķivere Kristāla Maska (lai Aizsargātu Ķivere Un Kamera)

2x Silikona Uzmava (pa Kreisi, pa Labi, Katram Viena)

1x Objektīva Tīrīšanas Audums

1x Silikona Acu Maska

1x Objektīvs Putekļu Vāciņu

1x Aukliņu Kabatas

1x Uzglabāšanas Maiss

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Lūdzu atļaut nelielas krāsu atšķirības, dažādas displeja izšķirtspēju.

Specifikācijas

  • Veids: Portatīvā soma
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: WEIHENG
  • Saderīgu Zīmols: Par Meta meklējumos 3
  • Saderīgs Modelis: Par Meta meklējumos 3

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
Transformatoru TF-T12 TWS Bluetooth 5.3 Spēļu Mūzikas Austiņas Trokšņu Samazināšanas Ilgi Izturību, Zema Latentuma Austiņas Sporta Earbuds
€23.05 €18.46

(sākotnējā transformatoru tf-t12 bluetooth 5.3 tws austiņas vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. ap stereo skaņas kvalitāti, pieredzi nesen modernizētas bluetooth 5.3 izcilu muzikālu baudījumu 13mm dinamisku spole hd audio analīze hardcore estētiskos apsvērumus, unikāls dizains,mecha stila sajūtu tehnoloģijas, kas apvienotas ar transformatoru attēlu,ekskluzīvo)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Planšetdatora Vispārējo Akrila Austiņas, Austiņu Uzglabāšanas Displejs Stāvēt Atbalsta Plaukts
€6.18 €4.02

(universālā akrila austiņas, austiņu uzglabāšanas displejs stāvēt tablete atbalsta plaukts specifikācijas: austiņu turētājs ir unikāli izstrādāti, kas var noteikt austiņas ar pareizu pozīciju un padarīt jūsu darbvirsmas tīrs un kārtīgs. to var novietot gan vadu, gan bezvadu austiņām. produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir videi draudzīgs un izturīgs. tas)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
1~4GAB Galaxy Pumpuri Zilo zobu Austiņu Segtu tīrtoņa Krāsu Matēts Maisiņš Vāks Pumpuri Pluss, Ja Soma
€4.75 €2.85

(1~4gab galaxy pumpuri zilo zobu austiņu segtu tīrtoņa krāsu matēts maisiņš vāks pumpuri pluss, ja soma apraksts: īpašības: 1.izgatavots no augstas kvalitātes cieto datora korpusa, augstas kvalitātes austiņas gadījumā pilnīgi jūsu austiņas, trieciena absorbcija 2.modes austiņas lietu dizains. lādēšanas caurumu dizains, apakšā rezervēšanas maksas caurumu, veicina)

Izskatās arī
Anti Zaudēja Atslēgu Meklētājs Smart Bluetooth 4.2 GPS Tracker Signāls Seifa KeyFinder Locator Pet Suns, Bērns Tracker Meklētājs
€13.16 €8.56

(app pieņem skaista ui dizaina interfeisu, kas ir ļoti ērts, lai kontrolētu.izmantojot mazjaudas bluetooth mikroshēma, akumulators ir vairāk izturīgas, signāla savienojums ir stabils, un atgriešanās ātrums ir ļoti ātri anti-zaudēts: ja ierīce atstāj noteiktu attālumu (10-15m), mobilajā telefonā saņems atgādinājumu ziņas atrast objektus: ja meklē ierīci ar mobilo aplikāciju, ierīci atskan)

Izskatās arī
Equalizers Preamplifier Amp Aktīvs Skaļrunis, 3,5 mm 6.35 mmJack Audio Kabelis
€74.97

(funkcijas: ootdty iegremdēt sevi pasaulē izņēmuma skaņas kvalitāti ar sk01 austiņu pastiprinātāju, kas nodrošina jaudīgu, amplifikācijas un skaidrs, audio signālus. paredzēti mūzikas cienītājiem, spēlētājiem, un filmu mīļotājiem, kas vēlas skaņas efektus, šo pastiprinātāju nodrošina detalizētu skaņu pārpublicēšana bez izkropļojumiem. ideāls lietošanai, pastiprinātājs)

Izskatās arī
2PC Skaļrunis Pieslēgspailes Subwoofer Pastiprinātājā Piederumi NL4 SpeakOn Ligzda Mājas Kinozāles Profesionālās Audio DJ 2GAB
€13.48 €12.26

(apraksts -materiāls plastmasas -plāksnītes izmērs 148 x 119 mm -nl4 ligzda +-1 +-2 lieljaudas konstrukcija -darbojas lieliski, mājas vai automašīnas skaļruņa kastes aizsardzības dizains nav viegli sabojāt)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
Karājas pie Auss, Bezvadu Austiņas, Bluetooth 5.0 Sporta Austiņas ar Mikrofonu Uzlādes Gadījumā Binaural Austiņas, lai Visiem Viedtālruņu
€30.11 €15.06

(karājas pie auss, bezvadu austiņas, bluetooth 5.0 sporta austiņas ar mikrofonu uzlādes gadījumā binaural austiņas, lai visiem viedtālruņu motīvs: humanizēts dizaina princips ir pieņemts.saskaņā ar komfortu auss, tas ir paredzēts valkāt ar radiāns.sweatproof / hd skaņas kvalitāti ios / android / windows saderīgu binaural stereo magnētisko maksas atbildēt uz zvaniem ar iebūvēto mikrofonu var lietot)

Izskatās arī
Tolcat 16L lauksaimniecības smidzināšanas sākotnējā dzenskrūves bla uzraudzības drones par Lauksaimniecības Augu Aizsardzības un Fumigācija
€14 493.92

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{font-size:26px}#detail_decorate_root .magic-5{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-augstums:28px;padding:5px 10px;width:259px;min-height:18px;box-izmēra:saturs-box}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Melns Displejs Ekrāna Displejs Ekrāna Displejs Modulis 1.28 Collu IPS Kārta Krāsains LCD Valdes 240X240 SPI Interfeisu GC9A01 Vadītāja
€6.52 €4.24

(ar 1.28 collu apkārtraksts tft displeja modulis ir iebūvēts gc9a01 vadītāja chip un izmanto spi saskarne komunikācijas, tā izšķirtspēja sasniedz 240x240. fona apgaismojums tips: 2 white led paralēli produkta parametri: izmēri: 1.28 collas materiāls: hd ips lcd izšķirtspēja 240(h)rgb x 240(v) vadītāja chip: gc9a01 komunikāciju interfeiss: 4 līnijas spi displejs)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī
The Weeknd Minimālisma Plakātu Austiņas Gadījumā par Apple Gaisa Pākstis Pro 3 Pārskatāmu Vāku, Soft Fundas par Airpods 2 1 Soma Accessorie
€3.47 €0.45

(the weeknd minimālisma plakātu austiņas gadījumā par apple gaisa pākstis pro 3 pārskatāmu vāku, soft coque par airpods 2 1 soma accessorie piezīme: šis produkts ir tikai aizsegs nav iekļautas austiņas.)

Izskatās arī
Silikona Ausu Padomi par Sitienu Eartips X/ Austiņas Padomi
€4.70 €2.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 8 gabali, lai viens komplekts, kas izgatavots no mīksta silikona, un detaļas ir ļoti standarta. piemērojamo: piemērots sitienu x bezvadu bluetooth saderīgas austiņas, kas vienāda izmēra. skaņas kvalitātes uzlabošana: ausu uzgaļi ir izgatavoti no premium silikona, ērti valkāt, jūsu x headphone. viegli izmantot:)

Izskatās arī
587D Skaļruņa Membrānas Nomaiņa Galvas Balss Spole Tweeter Piederumu 25.5 mm Mūzikas Straumēšanu vai Interneta
€6.56 €3.28

(1294 apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes specifikācijas: materiāls: skaņu filma:sveķu pārklājumu balss krāsa: kā attēlu diametrs balss spole: 25,5 mm pretestība: 8 omi daudzums:2pcs piezīme: nē, mazumtirdzniecības iepakojumā. lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties,)

Izskatās arī
par PS5 VR Adapter USB Mini Spēļu Konsole Konversijas Kabelis PS5 Konsoli uz PS VR Spēle Adapteri VR Adapteris Savienotājs
€16.71 €10.87

([function] (funkcija) ps5 vr adaptera kabelis atbalsta ps4 kameru ps5 konsoli uz ps vr spēle adapteri savienojumu ar stabilu savienojumu sniegumu.vr pārveidotājs nav saderīga ar ps5 kameras un ps4 spēļu konsolēm. [konstrukcijas] atjaunināts viedo mikroshēmu lielāku savietojamību un labāku sniegumu.pirmās klases, bieza, tīra, stieples, mazāku pretestību un 20 % ātrāku datu pārraides ātrumu nekā parasti)

Izskatās arī
2.4 collas, Full Screen Touch MP3 Atskaņotāju, Portatīvo MP3 Atskaņotāju Walkman Mini Hifi HD Lossless Balss ieraksts FM Radio Video, E-grāmatas
€25.33 €15.20

(2.4 collas, full screen touch mp3 atskaņotāju, portatīvo mp3 atskaņotāju walkman mini hifi hd lossless balss ieraksts fm radio video, e-grāmatas funkcijas: 1.2.4 collu krāsu ekrāns, led apgaismojums spilgti plata ekrāna, sniedzot jums vizuālā svētki, vairāk jutīgu skārienekrānu darbību. 2.šis mp3 atskaņotājs nodrošina hi fi skaņas un atbalsta vairāku formātu mūzikas atskaņošanai)

Izskatās arī