Cena €11.37 €17.24

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā.

Mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .Ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.Ar Laba Vēlējumiem!

Augsta skaņas kvalitāte, konferenču mikrofons ir iebūvēts trokšņu mazināšana procesors un skaņas kontūra ir skaidra un tīra.Jums nav jāuztraucas par skaņas krekinga vai muffling.Ļaujiet skaņas nav lag, ne aizkavēt, un skaidrāks.

Ar plašāku uztveršanas diapazonā, apaļas mikrofons, ko var uzņemt mazākais skaņas attālumā 6,5 pēdas un 360 grādiem sapulcē.Tas var arī bloķēt troksnis, kas ir labāk nekā tradicionālās, dators, mikrofoni.Ņemiet vērā, ka tas ir tikai kondensatoru mikrofonu, nevis runātājs.

USB plug-and-play, nav nepieciešams instalēt draiveri, sapulču USB mikrofons ir saderīgs ar visām operētājsistēmām, vienkārši pievienojiet USB savienotājs jāiesprauž datora portatīvo datoru, un pēc tam pievienojiet audio izvades ierīci ar datoru, portatīvo datoru, kuru ir vienkārši un ātri, ietaupot jūsu laiku.

Ļoti piemērotas sanāksmēm, jūs varat izmantot to, lai tiesas ziņojumi, semināri, attālinātā apmācība, biznesa sarunu, video tērzēšana, utt.

Augstas kvalitātes materiāliem, galda mikrofons ir izgatavots no izturīga materiāla, un bāze ir aprīkoti ar neslīdošu paliktni, lai saglabātu to, stabils uz rakstāmgalda lietošanas laikā.Tas ir neliels un ērts, un neprasa daudz vietas, kad izmanto

Skaņas: apļveida norādot

Mikrofons tips: kondensatoru

Strāvas patēriņš: 3mA

Frekvenču diapazons: 20HZ-20kHZ

Ekvivalentais trokšņa līmenis: 16dBA

izmērs: 7x7cm

Materiāls:ABS

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

1 x USB mikrofons

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Austiņu Mikrofons
  • Iestatīt Tipu: Viena Mikrofons
  • Izmantošana: Karaoke Mikrofons
  • Transducer: Kondensatoru Mikrofons

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

VR Kabeļu Skavas, Sprādzes Datu Līnijas Fiksāžas Austiņu Vadu Klipu Meta Meklējumos 3 Saites Standarta VR Austiņas Siksna Datu Vadu Turētājs
€5.00 €3.00

(piemērots meta meklējumos 3 austiņas, datu kabelis, aksesuāri komplektā paredzētas vr tikai drukas piederumi iekļauti, nav iekļauti ouest3 austiņas nosaukums:par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs piemērojamie modeļi: par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs krāsa:melna/balta process: 3d drukāšana ietver:1gb par meta meklējumos 3 datu vadu turētājs cienījamais)

Izskatās arī
Portatīvie Radio Mini Kabatas FM AM MW / SW WB Pilna Diapazona Uztvērējs, Mūzikas Atskaņotājs Atbalsta Bluetooth MP3 Spectrumlight TF-Card Baterijas
€33.91 €22.53

(ņemiet vērā,: par transporta drošību, akumulators ir iepakots maisā.lūdzu, atveriet bateriju nodalījuma vāku, izņemiet akumulatoru un mest prom maisā, pirms ieslēdziet! apraksts tas ir multimediju atskaņotājs, ko mūsu kompānija ar highfidelity, cerot, lai vairāk jautrības, lai draugi, kuriem patīk mūzika! dot radio mīļotājiem dažādu pieredzi. šis produkts ir šādas)

Izskatās arī
1~5GAB tws bezvadu austiņas sporta earbuds, com, lai tālrunis oppo
€72.72 €47.99

(1~5gab tws bezvadu austiņas sporta earbuds com tālrunis oppo apraksts: 1. specifikācija:v5.1 2. profils:a2dp,avrcp, hfp;hsp 3.darba spriegums:3.1 v~4,2 v 4.uzlādes spriegums:5v-1a 5.akumulatora kapacitāte austiņas: 50mah 6.akumulatora kapacitāte uzglabāšanas kaste:2000mah 7.pārraides attālums: aptuveni 10m 8.sarunu laiks:4-5h 9.spēlēt ilgums:4-5h 10.waterprof)

Izskatās arī
Ādas draudzīgu čaula Oladance PLŪSMAS Gadījumā Anti-scratch Segtu ShellsNon-slip
€8.00 €6.55

(funkcijas: ootdty eļļas aerosoli pārklājums, anti-pirkstu nospiedumu un bez krāsošanas, ja traipu ir iekrāso ar mitru drānu, to var noņemt. īstu mašīnu pelējuma atvēršana, precīzu caurumu atvēršana, saspringts fit, nav viegli falloff.nav nepieciešams veikt offthe austiņu uzmavas un tas neietekmēs maksu. ādas draudzīgas jūtas, kas noņemama un to var mazgāt un izmantot longtimes)

Izskatās arī
3Pieces Auss Āķi Earbuds Silikona Uzmava par Huawei Band b5 Bezvadu Austiņas Melna Austiņu Rezerves Daļas
€1.50 €1.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 3pieces melnā silikona nomaiņa austiņu uzgaļi. nāk ar 1 mazo austiņu,1 austiņu,un 1 liels austiņu. piemērots huawei band b5 bluetooth saderīgu bezvadu austiņas. atkārtoti lietojami un mazgājami. garums:17mm/0.67 gadā;platums:9mm/0.35 gadā. specifikācijas: materiāls:silikona garums:17mm/0.67)

Izskatās arī
Usb 1080p Augstas Izšķirtspējas Iegādes Lodziņā Gamem Video Spēli Capture Kartes Gadījumā Placa Video Dvd Saderīgu Kameru
€65.65 €32.83

(usb 1080p augstas izšķirtspējas iegādes lodziņā gamem video spēli capture kartes gadījumā placa video dvd saderīgu kameru apraksts: apraksts: funkcijas: 1. produkts atbilst usb video uvc specifikācija un usb audio uac specifikācija; 2. atbalsta operētājsistēmām, piemēram, windows, android, linux un macos; 3. atbalsta lielākā daļa iegāde, programmatūra, piemēram,)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Vēnu Finder Piemērots Klīnika Infrasarkano Ierīci Instruments Slimnīcas Atklāšanas Medicīnas Vēnu Finder
€2 064.43 €2 002.50

(#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-5{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-6{white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-7{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-9{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:607.311320754717 px}#detail_decorate_root .magic-11{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:615.4465004022526)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī
4-In-1 Bluetooth Raidītāju un Uztvērēju, Zema Latentuma Bezvadu Bluetooth 5.0 Audio AUX Adapteri, lai Auto/Home Stereo Sistēma
€15.82 €10.60

(automašīnas bluetooth raidītāju šīs automašīnas bluetooth adapteri var savienot ar ne-bluetooth auto audio sistēmas, mājas audio, skaļruņi, austiņas ar vadu, izmantojot 3,5 mm aux adapteri; un ir aprīkots ar bluetooth 5.0 čipu, ar stabilu savienojumu/ātri pārraides ātrums/plašs signāla diapazons.vienkārši savienojiet to pārī ar tālruni un sāktu klausīties savu iecienītāko mūziku!šī redzamā bluetooth)

Izskatās arī
Portatīvo Ceļojumu Gadījumā, ja Runātājs Uzglabāšana UE Wonderboom 3 Skaļruņu Aizsargs J60A
€10.76 €8.28

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas quailty eva materiāla, nodiluma izturīgs, triecienizturīgs, ūdensizturīgs un izturīgs. nodrošina labu forprotection skaļruņa no pilienus, triecieniem,skrāpējumiem, putekļiem un nobrāzumi. gluda, bet spēcīgu rāvējslēdzēji ērtai atvēršanai un aizvēršanai. speciāli izstrādāti ue wonderboom)

Izskatās arī
Austiņu Soma Flannelette Uzliku Austiņas Aizsardzības Kritums Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Uzskaites Maisiņš Austiņas ForPixel Pumpuri-Sērija
€10.77 €4.84

(apraksts: ar triecienizturīgs slānis aizsargā iekšējo slāni no bojājumiem un flannelette oderes materiāls skrāpējumiem. elpojošs un skaisti, uzglabāšanas datu līnija un citi aksesuāri. justies ērti, atvērt un aizvērt gludi, bez kavēšanās. specifikācijas: piemērots: google pixelbuds pro, google pixelbuds, a-series izmērs: 7*7*4cm/2.76x1.57in materiāls:)

Izskatās arī
5.1 CH Digitālā Audio Converter Dekoderi SPDIF Koaksiālais Uz RCA DTS, AC3 HDTV Par Pastiprinātājs Soundbar
€45.70 €29.25

(apskats:šajā audio dekoderi var automātiski pārvērst optisko / koaksiālo kanāls (lpcm / pcm / raw atbalstu) no ieejas līdz analogās audio izejas, un atbalsta dolby ac-3 / dts dekodēšanas.tāpēc tas ir plaši izmanto ģimenēm, skolām, laukumiem, koncertu zālēs, kinoteātros un citās publiskās vietās, lai baudīt šoka efektu, dts vai dolby. funkcijas:audio decoder --- digitālo audio converter ne tikai)

Izskatās arī
Jaunu 50gab 12" 32.3 cm*32cm Ierakstu Aizsargājošu Uzmavu par Vinilplašu Atskaņotājs LP Vinila Ieraksts pašlīmējošās Ieraksti Soma dropship
€5.20 €2.55

(funkcijas: ootdty ★anti-static. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus no putekļiem, skrāpējumiem un datu korupciju piedurknēm ★var lieliski aizsardzības vinila ierakstus, kas samazina berzi un nodilumu. ★piedurknēm atloks-bezmaksas ērtai ievietošanai un piekļuvi diskiem. ★aizsargātu jūsu vinila ierakstus , ļaujiet jūsu vinila ierakstus drošāku un izmantot ilgāk. ★šis)

Izskatās arī
NUROUM HP11-S Augstfrekvences Trokšņu Atcelšana Austiņas ar Vienu Ausu Austiņas Ar Mikrofonu Konferenču Sistēmas
€154.13

(universālā komforts, bizness klases audio sniegumu metāla galvas funkcijas, komfortablu ādas nuroum vadu datora austiņas nodrošina optimālu sviest, bet elpojošs spilvena, mīksti ausu spilveni pieredzi tās trokšņu slāpēšanas mikrofons, ai-pamatojoties piedāvā īpaši labu lietotāja pieredzi.denoise,un properclean pašu izstrādāto tehnoloģiju. plaša saderība nepārspējamas audio)

Izskatās arī
Ērtas Austiņas Iekļautās Galvas Gaismu AKG Y50 Y55 Y50BT Austiņas Austiņas Atmiņas Putu Attiecas Galvassegu
€3.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. izturīgs un mīksts, lai ērti klausīties. par ideālu aizstājēju bojātu, dot austiņas. sūklis kvalitāte dod jums komfortablu pieredzi. efektīvi mazinātu berzi starp ausīm un austiņas. viegli uzstādīt un lietot. perfect fit: savietojams akg y50 y55 y50bt iekļautās austiņas austiņas specifikācijas: krāsa:)

Izskatās arī
CellClip Āķi Mikrofons Āķis Cb Turētājs Šūnu Auto Mount Radio Klipu Auto Stiprinājumi Rokas Karājas Pakaramais Skrūves, Kronšteini
€5.92 €2.96

(apraksts šī cb radio mount ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība nodrošina praktiskumu.jūs varat izmantot mūsu produktu ar pārliecību. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:nerūsējošais tērauds -izmērs:5.00x3.00x0.80cm/1.97x1.18x0.31in -piezīme:)

Izskatās arī