Cena €19.21 €27.44

Pilns apraksts

Prece ir AsianKorean Izmērs,2-3 izmērs ir mazāks par Euro/ASV.Pls pārbaudiet izmēru chart uzmanīgi

Padomi kā izvēlēties izmēru:

Pls izmantot līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru chart.

1. Pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. Krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē.

3.Ja jūs neesat pārliecināti par lielumu, Pls ļaujiet mums zināt jūsu svars,augums, Krūtis,Viduklis, info, utt, Mēs varam jums palīdzēt izvēlēties pareizo izmēru.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Bleizeri
  • Modeļa Numurs: 32684
  • Slēgšanas Tips: Vienu Pogu
  • Materiāls: Poliestera, Viskoze
  • Apģērba Garums: Regulāri
  • Piemērojamo Sezonu: Pavasarī un Rudenī
  • Piemērojamo Skatuves: Puse
  • CN: Zhejiang
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: Vīrieši
  • Stils: HIP HOP
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • krāsa: Royal Zila Sarkana Zelta, Sudraba Violeta

Komentāri

  1. / Anon - 2023-11-11

    Tās var uzlabot vīlēm, bet žakete ir jauki, tas var būt Dievišķo

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunu Vīriešu Džinsa Žakete Vīriešu Uzvalku Lielgabarīta Modes Kokvilnas Vintage Pavasara, Rudens Vīriešu Blue Coat Džinsa Jaka, Vīriešu Džinsi, Bleizeri
€72.02 €43.21

(padomi: lūdzu, pārbaudiet izmēru pirms pasūtījuma! 1. šī ir āzijas izmēram, tas ir 2-3 izmērs ir mazāks par es/us izmērs.ja jūs nēsājat es/asv izmērs 2. ja jūs neesat pārliecināts par izmēru, jūs varat pateikt mums savu augumu (cm) un svars (kg) pirms 3. kā mēra ar roku,1-3 cm atšķirība ir atļauts (1cm=0.39 collas). 4 dažādas datoru var parādīt dažādās krāsās pat)

Izskatās arī
Elegants Olīvu Zaļā Līgavainis Tuxedos 2 Gabali Pasūtījuma Vīrs Uzvalku, Vīriešu Žakete Terno Masculino Līgavainis Kāzu (Jaka+Elsas)
€74.51 €51.41

(laipni lūgti manā veikalā mēs esam rūpnīcas piegādātājs un 24 stundas internetā .jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā , novēlot jums laimīgu iepirkšanos . mēs varam padarīt standarta izmēra uzvalki un pasūtījuma lielums ir piemērots, ja jūs vēlaties standarta izmēra uzvalki ,jūs varat izvēlēties stilu, kas jums gribēja un veiktu pasūtījumu .ja jūs vēlaties pasūtījuma lieluma)

Izskatās arī
Britu Stila Business Casual Slim Fit Vīriešu Kleitu Bikses Formālās Valkāt Modes Visu Maču Taisni Sociālās Puse Vīriešu Bikses 38-28
€28.66 €17.48

(prece ir āzijas korejas izmēru, atšķiras ar savējo, pls vēlreiz pārbaudīt elsas vidukli. padomi kā izvēlēties izmēru: pls izmantot līdzīgs audums no jums, lai salīdziniet ar izmēru chart. 1. pls, ļauj 1-3cm tolerances dēļ rokasgrāmata pasākums. 2. krāsu var atšķirties no attēla sakarā ar citu datoru ekrānu un gaismas ietekmē. 3.ja jūs neesat pārliecināti par lielumu,)

Izskatās arī
Navy Blue Beach Kāzu Veļa, Vīriešu Uzvalki, Slim Fit Groomsmen Līgavainis Tuxedos pielāgoti Ikdienas 2gab Žakete, Bikses, Kostīmu Homme
€111.02 €74.39

(laipni lūgti mūsu veikalā puse uzvalks, kāzu tērps, biznesa apģērbam, ikdienas apģērbam, lūdzu, laimīgu iepirkšanos! piezīmes: 1.mūsu tērpi tiks veikti vairāk nekā 95% līdzīgi kā attēlā.tātad, tur var būt nelielas krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo uzvalku (tā nav kļūda), tāpēc, ka dažādi displeju ekrāniem būs nedaudz atšķiras liecina par vienu un)

Izskatās arī
Debess Zila, Uzvalki Vīriešiem Terno Eleganta Žakete Vienu Krūtīm Sasniedza Atloks Oficiālu 3 Gabals Jaka, Bikses, Vestes Slim Fit Kāzu Audums
€129.58 €97.18

(veikalā ievads mēs esam rūpnīcas piegādātājs, visi tērpi var pasūtījuma pieaugušo un zēns izmēru, mēs varam pasūtījuma izgatavotu, kā jūsu pieprasījumu.ja jums ir jautājumi par stilu, lielumu, krāsu, kuģniecības, lūdzu, paziņojiet mums, mēs jums atbildi jums pirmo reizi.ja jums ir stils jums patīk, jūs arī varat nosūtīt mums attēlu, mēs to pielāgot, lai jūs par brīvu. produkta)

Izskatās arī
SYUHGFA korejiešu Stila Tendences Bleizeri Jaunu Vīriešu Tumšā Kontrasta Krāsu žakete Izšūšana Dizaina Nišu Elgance Cilvēks Rudens Jaka
€78.42 €39.21

(izmēri (mērvienība: cm) m krūtis: 116cm garums: 72cm plecu: 50cm piedurkne: 61cm l krūtis: 120cm garums: 73cm pleca: 51cm piedurkne: 62cm xl krūtis: 124cm garums: 74cm plecu: 52cm piedurknes: 63cm ( 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 collas ) piezīme:1.ar folllwing lielums informācija ir mearsured no kategoriski bruģēts drēbes. 2.lūdzu, ļauj 1-3cm atšķiras ,un šajā postenī)

Izskatās arī
Zelta Satīna Vīriešu Uzvalki, Biznesa Slim Fit Balli Puses Posmā Līgavainis Kāzu Uzvalku Ternos Kostīmu Homme 3 Gabali (Žakete+Veste+Bikses)
€76.15 €63.97

(laipni lūgti mūsu veikalā modelis liecina, izmēri to, kā pasākums ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
Pasūtījuma Vīriešu Uzvalki Groomsmen Iecirtums Atloks Līgavainis Tuxedos Šampanieša Kāzu Labākais Vīriešu Kostīms (Jaka+Bikses+Savilcējs+Veste)
€136.94 €68.47

(piezīme: dārgie,ja jūs konstatējat, ka iepriekš stanrard tērpi, izmērs neder, jums ļoti daudz, jūs vienkārši izmērīt savu ķermeni accoridng uz šādiem mērīšanas ceļvedis un pēc tam mums rāda ķermeņa izmērus.; mēs varam pielāgotus, uzvalki, lai jūs kā labi.tas ir to pašu cenu! 1 .izgriezums=?cm ( vai collas ) 2 .plecu=?cm ( collu ) 3 .piedurknes=?cm ( collas ) 4 .armhole=?cm ( collas ) 5)

Izskatās arī
Piparmētru Zaļa Vīriešu Uzvalki Īsās Bikses Vasarā Pludmale Dubultā Krūtīm Labākais Cilvēks Žakete Kāzu Līgavainis Balli Pielāgota 2 Gabali
€63.33 €53.20

(laipni lūgti mūsu veikalā modelis liecina, izmēri to, kā pasākums ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarīt kostīmi,lūdzu atstājiet jūsu īpašajām mērījumus saskaņā ar šo attēlu.ir divi veidi, kā izmērīt mērījumi.pasākums savu ķermeni, vai pasākums savu uzvalku. 1,novērtētu savu ķermeni kad jūs novērtētu savu ķermeni,jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu)

Izskatās arī
Tumši Zila Oficiālu Vīriešu Uzvalku Kāzām Līgavainis Uzvalku 3 Gabals Vīriešu Modes Komplekts Jaka Ar Elsas Veste Sasniedza Atloks Drēbes
€135.48 €73.16

(es esmu ļoti priecīgs, ka jums nāca uz manu veikalu un laipni lūdzam 1: mums ir rūpnīcas piegādātāja, mēs varam pielāgot, lai atbilstu jums un cena ir tāda pati.kad jūs pielāgot, jums ir nepieciešams, lai nosūtītu savu ķermeni detalizētu mērījumu rezultātus. 2: pēc tam, kad esat veicis pasūtījumu, mums ir 3-7 dienu laikā no apdzīvotības laiku.dažreiz pārāk daudz pasūtījumu var pārsniegt)

Izskatās arī
B1365 Vasaras Streetwear T-Krekli Vīriešu Apģērbu M-3XL Gadījuma Īsām Piedurknēm T Krekls Vīriešu Slim Fit Cietā T Krekli, Topi, t-veida Krekls
€19.60

(ir 2021. vasaras streetwear t-krekli vīriešu apģērbu m-3xl gadījuma īsām piedurknēm t krekls vīriešu slim fit cietā t krekli, topi, t-veida krekls homme 1. mums ir profesionāli pārdošanas vīriešu audums. 2. mēs nodrošinām zemākās cenas par pack24.lv 3. mēs sniedzam augstas kvalitātes produktu 4. jums būs tieši pirkt no ķīnas rūpnīcas 5. ja jūs vēlaties iegādāties)

Izskatās arī
YIWUMENSA Pavasara Zaļās Svītrainām Smēķēšanas Biznesa Oficiālu pielāgoti Tērpi 3 Gabali Komplekts Vīriešu Mode Vīriešu Žakete Masculino Kleita
€182.68 €113.26

(mēs esam pagodināti par iespēju padarīt skaistu uzvalku, lai jūs un palīdzētu jums un jūsu mīlēja viens ir salds kāzas.mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumiem,mūsu kāzu kleitas ir izgatavoti saskaņā ar augstiem standartiem no slavenā starptautiskā kāzu kleitu/uzvalku,uzņēmumiem, un, izmantojot augstākās)

Izskatās arī
Cietā Žakete Vīriešu Uzvalki, Apdares Žakete Itālijas Puse, Kāzu, Banketu Dizainera Uzvalks Jaka, Bikses Slim Fit Homme
€57.98 €40.01

(1:lielums iepriekš ir faktiskais audums izmērs (, kas ir 1-1.5 collu lielāks nekā jūsu ķermeņa lieluma). 2:lielums, ko mēra ar roku,dažreiz ir kļūdas,bet vienmēr laikā 1 collu. izmērs: mūsu uzvalks, veste ir 7 izmēri no xs-3xl izmēri.lūdzu, pārbaudiet rūpīgi pirms pirkšanas. xs (krūtis 38.6 / wasit ar 36,6 ) s (krūšu 40.5 / wasit 38.6 ) m (krūtis 42.9 / wasit 40.9 ) l)

Izskatās arī
Amerikāņu Modes Stila Vīriešu Plecu Spilventiņu Dizaina Žakete Gadījuma Puse Karstā Pārdošanas Bubble Sleeve Uzvalka Žaketes S-5XL INCERUN Topi 2023
€26.83 €16.10

(izmērs:s,m,l,xl,2xl,3xl,4xl,5xl audums materiāls:100%poliesteris krāsa:melna piemērota tips:fit stils:pamati sakarā:atpūtas modelis:poligrāfija biezums:mērenību produkta apraksts:vīriešu drukāšanas garām piedurknēm galotnēm. marķējums: jā modeļa izmērs:m paketē iekļauts:1 * topi lūdzu, ņemiet vērā: pateicoties)

Izskatās arī
Comfy Modes Dienas Svētku Vestes, Vestes Gadījuma Dekoratīvs Raksts Modes Oficiālu Vīriešu Vienu Krūtīm, Slim Fit
€25.85 €16.80

(informācija: *tagu izmērs: s - 3 xl , lūdzu, pārliecinieties, ka tie faktiski mērījumi būs fit jums. izmēri (1 inch=2.54 cm) tagu izmērs s m l xl 2xl 3xl garums (cm) 63.5 64.8 66 67.3 bija 68,6 69.8 garums (collas) 25.0 25.5 26.0 26.5 27.0 27.5 krūtis)

Izskatās arī
2023 Jauno Vasaras Vīriešiem Haki Lina Uzvalks Vertikālu Svītru Dubultā Krūtīm, Slim Fit Ikdienas Biznesa Uzvalku Kāzu Jaka, Mētelis, Žakete
€132.09 €79.25

(laipni lūgti mūsu veikalā būt džentlmenis mūsu veikšanu: augstas kvalitātes produktus kāpēc izvēlēties mūs? mēs visi uzvalks var būt pasūtījuma, krāsu un izmēru vēlaties. mums ir mūsu pašu rūpnīcā, tāpēc visi tērpi ir roku darbs, mūsu pieredzējušu šuvēju. mēs nejauši nosūtīt kuponu, lai mūsu sekotājiem. piezīmes: mēs esam online)

Izskatās arī
HOO 2024 Vīriešu Jauns Moderns, Ikdienas un Skaists Izšūtas žakete
€13.00

(cienījamie klienti , laipni lūdzam apmeklēt , jo šie lielumi ir āzijas izmērus un ir salīdzinoši neliels.lūdzu ņemt tuvāk apskatīt lieluma diagrammu.ja ir problēmas ar izmēru, lūdzu, pateikt, pārdevējs savu augumu un svaru.pārdevējs dos jums padomu. 1 inch = 2.54 cm 1cm=0.393 collas āzijas izmēra krūtīs plecu platums apģērbu garums piedurknes garums m 92)

Izskatās arī