Cena €11.36

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Mašīna, kas izgatavoti no cinka sakausējuma, kas ir ilgs kalpošanas laiks, jums nav nepieciešams, lai mainītu to bieži.

Viegli lietojams: Jums vienkārši ir atskrūvēt un nodrošinātu iekšējā zīme ir uzstājām uz leju cilindru, atsevišķu mašīnu viņš-ad no cilindra, pielej eļļu uz mašīnu, un pēc tam likvidēt lieko gaisu, un, visbeidzot, push virzuļa uz priekšu.

Maza izmēra un viegli pārvadāt, jūs varat ņemt to ar jums, lai visur, kur vēlaties, lai izmantotu to.

Pieņem nerūsējošā tērauda kompresijas atsperes, ir smalkas, elastība, ļauj jums justies ērti, pat pēc ilga laika izmantošanu.

Eļļa ir ātri un nebūs noplūde, ja to izmanto, sniedz jums labāku, izmantojot gūto pieredzi.

Specifikācijas:

Materiāls:Sakausējuma

Izmērs: Apm.15x4x11.5cm/5.9x1.57x4.52inch

Krāsa:Sudraba

Komplektā Ietilpst:

1x Spiediena Oiler

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Paldies par jūsu viedokli.

Specifikācijas

  • Veids: Citi
  • Modeļa Numurs: T3EC5AC406729
  • Materiāls: Sakausējuma
  • Vidējais Gaisa Patēriņš: Citi
  • Apgriezieni Bez Slodzes: Citi
  • Izmantošana: Home DIY
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Maksimālais Griezes Moments: Citi
  • Izmērs: Approx.15x4x11.5cm/5.9x1.57x4.52inch
  • Krāsa: Sudraba
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null, NoEnName_Null

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Par Murray Trimmera Galvas Nomaiņa Rezerves Daļas String Trimmeris RM2520 RM2560 RM2570 RM2750 2-Taktu krūmgrieži
€15.00 €7.50

(funkcijas: *trimmera galvas murray remington string trimmeris *daļa numurs:791-153066b sasist galvu rokturi 753-1155 iekšējās spoles 791-610317b pavasarī 753-04284 no spolei montāža *der murray m 560se par remington rm2510 rm2520 rm2560 rm2570 rm2750 specifikācijas: *tips:trimmera galvas *dzinēja tips:2-taktu *saderīgs produktam:krūmgrieži,)

Izskatās arī
Auto Van Valeting Polisher Rezerves Jēra Vilnas Pulēšanas Spilventiņu 6 collas
€2.79 €2.14

(lambswool cepurītes kluči auto/van polisher. lieto atsevišķi vai kopā ar spodrināšanas šķidrumu, pastu vai enerģijas, lai sasniegtu labākus rezultātus. uzlabotas ražošanas tehnoloģijas, kas ir mīksta, elastīga un nav izlietas, lai garantētu pulēšanas kvalitāti. videi draudzīgs materiāls, kuru var mazgāt ar ūdeni un atkārtoti izmantot un tādējādi samazina izmaksas. ar)

Izskatās arī
800W Elektrisko Koka Router Mašīna Kokapstrādes Elektriskais Trimmeris Rievu Mašīna, Elektriskā Koksnes Frēzēšanas Griešanai Maršrutētāju elektroinstrumentus
€125.19 €68.85

(800w elektrisko koka router mašīna kokapstrādes elektriskais trimmeris rievu mašīna, elektriskā koksnes frēzēšanas griešanai maršrutētāju elektroinstrumentus produkta iespējas: 1.pastiprināta neilona ķermeni,dziļi precīzu un kontrolēt,regulēt dziļumu rievu / apgriešana pēc vajadzībām,viegli lietot; 2.visi vara stieples motoru,spēcīgu jaudu, piemērots dažādu intensitāti darba,nav)

Izskatās arī
Brushless Elektriskās Šķēres Bezvadu Atzarošanas Bīdes Dārza Akumulatora Pruner Bonsai TapenerTools Krājumus, 18V, Makita Akumulatoru
€91.01 €45.50

(piezīme ●draugi, mūsu saikne ir opcijas, ar vai bez baterijām.to, kas jums izvēlēties, lai jūsu neietilpst baterijas un lādētāji.lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir piemērotu bateriju pie mājas, lai izmantotu. ●klientiem, dienvidkorejā, lūdzu, atstājiet ziņu ar personas muitošanas numuru uz mums, kad pasūtījums, lai mēs varētu netraucēti organizēt piegādes. ●mēs atbilstu spraudņa)

Izskatās arī
Pulēšanas Piederumu Pulēšanas Riteņu Darbnīcu Aprīkojums Piederumi, Kokvilnas Audums Balts 100mm/4inch 6mm Rīkoties ar Dia
€1.45 €0.73

(funkcijas: *pavisam jauna neizmantoto *tas ir izgatavots no augstas kvalitātes kokvilnas auduma, ar labu pulēšanas efekts. *piemērots virsmas pulēšanas metāla, rotaslietas, aparatūras, nerūsējošā tērauda, alumīnija izstrādājumu, woodware, plastmasa, stikls, pulksteņi un rokas pulksteņi. *satur 6mm savienojuma stienis *pulēšanas pulēšanas ripas kokvilnas, vilnas auduma)

Izskatās arī
Neilona Šķiedras Pulēšanas Riteņu Abrazīvie polijas Slīpēšanas Dzelzs Instruments, 75*19*10mm
€5.12 €2.56

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: šis produkts ir plaši izmanto smalku pulēšana nerūsējošā tērauda, alumīnija un citu metāla un stikla, mēbeļu, keramikas, marmora un citu nemetāla tas izpaužas labu efektu un ar augstu apkalpošanas dzīvi. tas jālieto kopā ar pulēšanas vasks vai slīpēšanas pastas. pieņemot augstas kvalitātes neilona materiāla,)

Izskatās arī
FoodSaver Vakuuma Roņu Ruļļos (Multi-Pack, 3 Ruļļi (11" x 16") un 2 Ruļļi (8" x 20')
€76.89 €38.44

(foodsaver siltuma roņu ruļļos, kas ļauj jums izveidot pielāgotus izmēra maisi ar kompleksiem un pārtikas aizsardzība.vakuuma roņu rullīšu var izmantot uz pārtikas un ne-pārtikas preces, līdzīgi, lai saglabātu lietas svaigu un ierobežo vietu aizņem.ruļļus var izgriezt un salocīt uz jebkuru izmēru vai garumu, kas jums nepieciešams - vienkārši izgriezt gabalu, lai jūsu vajadzīgajā garumā, seal viens beigām,)

Izskatās arī
Elektrisko Urbi Graviera Pildspalvu Rotējošu USB Polisher Griešanai Koka Griešanai Gravēšana Pulēšana, Slīpēšana Smalcinātāju Piederumi
€19.60 €9.80

(10000rpm 5v elektrisko urbi graviera pildspalvu rotējošu usb polisher griešanai koka griešanai gravēšana pulēšana, slīpēšana smalcinātāju piederumi funkcijas: 1.drill bits ir precīzas un ilgmūžīgas, ar labu koncentriskumam, stabilu ātrumu un izturību, 2.groove tipa slēdzis dizains, var efektīvi novērstu nejaušu saskari ar slēdzi darbības laikā un nejaušu saskari ar pārslēgšana)

Izskatās arī
15mm/25mm Daudzfunkcionāls Dzirnaviņas Mini Electric Belt Sander DIY Pulēšanas un Slīpēšanas Mašīnas Kuteri Malām Asināmais
€108.88 €42.47

(šis ir daudzfunkcionāls belt sander, mini portatīvo, ar zemu trokšņa līmeni, viegli uzstādīt un ekspluatēt, ir mājas diy rīks. funkcijas: korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, stingra un praktisks. smiltis no smilšu josta ir vienādi, nav viegli zaudēt, smilšu, vairāk nodilumizturīga. izmanto ātrgaitas gultņi, ātrgaitas, augsta griezes momenta un klusāku. ar)

Izskatās arī
CNC Offline Kontrolieris Ar Touchscreen CNC Router Offline Kontroles Modulis 2.8 Collu GRBL Offline Kontrolieris
€42.24 €32.95

(cnc offline kontrolieris ar touchscreen cnc router offline kontroles modulis 2.8 collu grbl offline kontrolieris [touch screen lcd dizaina] ar grbl offline kontrolieris ar touch screen lcd ir viegli lasīt 2.8 collu touch screen displejs, kas ir ļoti viegli darboties.touch screen kontroles dizains offline mašīna var veikt kontroli gravēšanas mašīnas vairāk vienkāršs un ērts. [spēcīgu saderība] cnc)

Izskatās arī
Pilnu Specifikāciju Gaisa Kompresors Sūkņa Virzuļa Gredzeni Gaisa Kompresoru Cilindru Galvu Precīzi Ražošanas Ilgtermiņa Lietošanai
€0.47 €0.21

(funkcijas: *precīzu ražošanas, kvalitātes nodrošināšanu. *pilnīga specifikācijas,ilgtermiņa lietošanai. *4gab/set nitrila gumijas blīve, tai skaitā 2*o-veida starplikas + 1*katetra blīvi + 1*kvadrātveida gasket specifikācijas: *produkta nosaukums: gredzenblīvi *materiāls: gumijas *krāsa: kā rādīt attēlu *pēc izvēles veidi: par 550/750/950w,)

Izskatās arī
Elektriskais Instruments Uzlādes Urbt 50NM Bezvadu Skrūvgriezis ar Litija-Jonu Akumulatoru Mini Electric Power Skrūvgriezi (Bez Akumulatora)
€83.13 €53.21

(21v brushless motors: brushless triecienurbis komplektu izmanto brushless motors, kas var piegādāt līdz 30% vairāk enerģijas un 40% vairāk run-laiku matēts motoru.pulēts urbt ir nepieciešams jauns birstes ik pēc 50 līdz 60 stundām izmantošanas, bet brushless treniņi nav jāaizstāj.ar brushless urbi nav berzes motoru, kas nozīmē mazāku nodilumu, un mazāk siltuma.tas ir vairāk izturīgas un apkope. stāvoklī)

Izskatās arī
TD-53E 1100W Adatu Derusting Gun Elektriskais Rokas Elektrisko Adatu Scaler Rūsas Noņemšanas Tīrīšanas Mašīna 110V/220V LK
€308.82 €210.00

(td-53e 1100w adatu derusting gun elektriskais rokas elektrisko adatu scaler rūsas noņemšanas tīrīšanas mašīna 110v/220v lk produkta funkcijas 1. ar racionalizētu-pagarināt priekšējo kanālu ir aprīkota ar kompaktu kartera, lai palielinātu efektīvu darba dziļumu. 2. priekšējie rokturi ir viegli izjaukt un salikt un var ātri nosaka, jebkurā vietā priekšā, padarot darbību ērtāku. 3.)

Izskatās arī
1/4 Collu Leņķi Gaisa Die Grinder Mini Gaisa Leņķi Die Grinder Pneimatiskās Leņķi Die
€43.77 €29.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ātrgaitas slīpēšana, viegli dažādi darbi, akmens slīpēšana, metāla derusting un slīpēšana. dažādas slīpēšanai, galvas ir piemērota izmantošanai.aizstāt slīpēšanas galviņas ar dažādām funkcijām slīpēšana, pulēšana, gravēšana un derusting. 3mm/6mm chuck, augstas precizitātes, augstas concentrics darbību,)

Izskatās arī
DCB120 Elektriskās Urbjmašīnas Akumulatora PCB Uzlādes Aizsardzības plates par DeWalt 12V 10.8 V Li-Jonu Baterija
€5.10 €3.47

(1.tas tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, 2.tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēja un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu. 3.standarta čipu kuģa pcb, lai aizstātu par dewalt instrumenti akumulatora dcb120 4.par dewalt 12v 10.8 v dcb120 li-ion akumulators piezīme: šis produkts ir maksas aizsardzību plates bez akumulatora kodols. izmērs:8x3.5x1cm materiāls:pcb krāsa:melna iepakojuma)

Izskatās arī
4 Collu Ar 6 Collu, 8 Collu Ūdensizturīgs Izslēgt Vannas istaba Nosūcējs Izplūdes Ventilators, Logu, Virtuves, Tualetes Ventilācijas Ventilators
€55.19 €32.56

(funkcijas izplūdes gāzu tilpums, zems trokšņu līmenis, stabila, droša, uzticama, skaisto izskatu pie sienas montējams par vannas istabas, tualetes un mazu telpu ventilācijas plaši tiek izmantotas mājās, birojā, spēlēt, slimnīcās, ēdamistaba, virtuve, vannas istaba, vannas istabas, tualetes, utt. ekstrakti līdz pat 80m stundā (23 litri sekundē) piemērots)

Izskatās arī
Hormy Elektriskā Kārta Šķēres Rotācijas Auduma Griešanas Auduma Rokas Mašīna Āda Jutās Griešanas Jauda Instruments Bosch Akumulators
€102.08 €61.25

(specifikācijas: motoru: visas vara serdi mehānisko spriegums: dc12v ātrums: 2000r/min asmens diametrs: 90mm griešanas spējas: ar mīkstu drāniņu, 33mm mašīnu var lietot ar oriģinālu par bosch 12v akumulatori funkcijas: patentētā produkta augstas veiktspējas custom motora jauda zinātnisko projektu izmantošanas jomas vienkāršu un ērtu)

Izskatās arī
2X Slēdzis Sliekšņa, Lai Makita 650699-7 6506997 650645-0 6506450 DF330DWE DF030DWE TD090DWE TD090D DF330D DF030D DF330DWLE
€67.45 €58.01

(2x slēdzis sliekšņa, lai makita 650699-7 6506997 650645-0 6506450 df330dwe df030dwe td090dwe td090d df330d df030d df330dwle materiāls: plastmasa modelis: piemērots makita 650699-7 6506997 650645-0 6506450 df330dwe df030dwe td090dwe td090d df330d df030d df330dwle krāsa: melna iepakojuma saturs: 2 * sprūda slēdzis tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī