Cena €11.72 €22.11

Pilns apraksts

Apraksts:

Openadjustable dizains der atkarīgs no kājas izmēra, kas nozīmē, ka jūs varat dalīties ar jūsu ar jūsu ģimenēm un draugiem

Viegls un viegli pārnēsājams; Viegli uzvilkt un novilkt.

Zinātnisko projektu, samazinot pretestību, kanalizācija, noderīgi rīki, peldēšana iesācējiem mācību vai apmācību.

Modes unikālo piesaista acis

Piemērots peldēt apmācība, niršana ar akvalangu un snorkeling un tā tālāk

Specifikācija:

Materiāls: TPE

Izmērs S/M : ES 37-40/MUMS 4-7 (Gxpxa: 54x17.8x9cm/54x7x3.5 collas)

Izmērs M/L : ES 40-43/MUMS 7-10 (Gxpxa: 57x18.4x9cm/22x7.2x3.5 collas)

Izmērs L/XL : ES 43-46/MUMS 10-13 (Gxpxa: 60x19x9cm/23.6x7.5x3.5 collas)

Komplektā Ietilpst:

1 Pāris Daivings

:

Lūdzu atļaut nedaudz atšķirība, jo manuāla mērīšana.Krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo dažādu monitoru.Paldies!

Specifikācijas

  • MainKey4: Bezmaksas Niršanas, Zvejas Rīku, Iekārtu,
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • MainKey7: niršana ar akvalangu
  • MainKey3: Zemūdens Pleznas Atvērtu Papēža
  • MainKey1: peldēt apmācība
  • Vecums: Pieaugušie
  • MainKey6: Ūdens
  • MainKey2: Snorkelēšana, Daivings
  • Materiāls: Citi
  • MainKey9: daivings
  • MainKey10: aksesuāri
  • MainKey5: Regulējams Pieaugušo Bērni Pleznas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
Fanny Pack Jostas Soma Pack Ūdensnecaurlaidīgs Viegla Jostas Soma Āra Sporta Vīrieši Sievietes
€2.94

(specifikācija:nosaukums: sporta āra fanny pack izmērs: par 26*11*1/10.24*4.33*0.39 inpackage izmērs: aptuveni 12*18*3cm/4.72*7.09*1.18 inweight: par 80gcolor: melna, rožu redpacking saraksts:1*fanny pack piezīme:1. sakarā ar dažādu fotografēšanas iekārtas un displejus, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no attēlā.2. rokasgrāmata mēra, var būt pielaide 1-3mm, kas ir normāli.)

Izskatās arī
1Pair Unisex Varde Tipa Silikona Zeķturi Peldēšana Rokas Spuras Pleznas Pirkstu Webbed Cimdi Bradāt Ūdens Sporta
€3.29 €1.71

(iezīmes: 100% new band un augstas kvalitātes ātrums: peldēt kā vardes.peldēties un noķert vilni ātrāk!apmācība: palielina izturību un uzlabotu tehniku.lieliski piemērots iesācējiem.hydro rokturis: peldēšana webbed nodrošina pilnu elastīgumu jūsu puses, un palielina turēt uz slidenas virsmas.hidrodinamiskais dizains padara to viegli izmantot.nodrošinot maksimālu efektivitāti uz lietotāja peldoties..specifikācija:)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Siksna, Gumijas Gredzens, Siksna Siksna Sērfošanu Drošības Josta Siksnu, Ūdens Sporta Drošības Iekārtas Īss Valde
€2.48 €0.99

(šis ultra-izturīgs bradāt valdes siksna ir ideāls, lai nodrošinātu jūsu bradāt valdes vai citas peldēšanas apmācību iekārtas.ar regulējamu, viegla tekstūra un garantēta ne lauzt, tas siksniņu pasargās jūsu zvejas rīku, droši un droša. specifikācijas: nosaukums: savienojuma sprādzes materiāls: neoprēna svars: apmēram 10g krāsa: melna īpašības: viegls,)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
2X Bumbu Mount Ar Fish Finder Un Universāla Montāžas Plāksne, Kajaku Piederumi
€36.19

(2x bumbu mount ar fish finder un universāla montāžas plāksne, kajaku piederumi 1.lielāka bumbu dizains nodrošina daudz lielāku spriegošanas spēks ir lielāks, aksesuāri. 2.piedāvā nevainojamu pilnu klāstu kustībā 3.paredzēts pieņemt lielu zivju finders produkta nosaukums: navigācija, fish finder un citu daudzfunkcionāls platformas krāsa: melna materiāls: neilons + silikona izmērs:)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī
Apmācība, Sērfošanas Fingerless Ir Unikāla, Guļamistaba, Viesistaba, Mājas
€7.77 €4.97

(nin668 apmācība, sērfošanas fingerless droša un izturīga, biroja, auto, dīvāns nin668 objektu specifikācija: produkta apraksts funkcijas: neoprēna cimdi ūdens izturības treniņa palīdz toni un nostiprina muskuļus webbed pirkstiem iegūt lielāku dzinēju izmantojot ūdens pirkstiem dizains četri veidā stiepjas atpakaļ šūts ar ūdeni)

Izskatās arī
Portatīvo Siltuma Dzesētāja Soma Dzērienu Dzesētājs Organizators Alumīnija Folijas Siltuma Kaste Ūdensizturīgs Ledus Iepakojuma Pusdienas Kaste Kajaks
€55.21 €18.22

(portatīvo siltuma dzesētāja soma dzērienu dzesētājs organizators alumīnija folijas siltuma kaste ūdensizturīgs ledus iepakojuma pusdienas kaste kajaks apraksts: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes 600d oxford audums. 2. tas var būt jūsu iecienītāko dzērienu un ledus. 3. piesūcekni dizainu, spēcīgu adsorbcijas spēku, var būt stingri adsorbcija uz klāja. 4. sniedz strukturālu)

Izskatās arī
Izturīgs Piepūšams Peldošs Krēsls Baseins Peldošo Bumbu Peldēšana Gredzenu Baseins, Rotaļlietas, Baseins, Ūdens Pool Puse Baseins Rotaļlietas
€22.12 €13.94

(izturīgs piepūšams peldošs krēsls baseins peldošo bumbu peldēšana gredzenu baseins, rotaļlietas, baseins, ūdens pool puse baseins rotaļlietas atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. mūsu vasaras baseins bojas ietver 2gab piepūšamo baseinu pludiņiem ziedu nūdeles, ūdens sauļošanās krēslu, izmērs: 6.5x150cm. lietošanas ērtums.baseins krēslu ir viegli izmantot, tas ir viegls,)

Izskatās arī
Metāla cam Sprādzes Sprūds Sprādzes Stiprinājums ar Skrūvēm Jostas Piederumi Slēdzenes Smaiļošana Sērfinga Auto Jumta Bagāžnieks Sērfot Bagāžas
€5.65 €3.50

(apraksts: tips: sasaista siksnas cam sprādzes materiāls: izgatavots no 304 nerūsējošā tērauda, izturīgs, spēcīgs, un laba izturība. augstu kvalitāti-unikālo dizainu, precizitāti liešana, vienmērīgu izskatu, ilgs kalpošanas laiks. plaši izmantots: metāla sprādzes ir piemērots jumta saites uz leju ar kajaki, kanoe, utt. vienkārša lietošana: viegli pievilkt un viegli)

Izskatās arī
Izturīgs Niršanu Tvertnes Pogu, OD: 37mm Rokas Piederumi
€4.25 €2.46

(apraksts: izgatavots no kvalificēta abs plastmasas, izturīgs un anti-korozijas ovālas desgin, lieliska saķeres spēja innder diametrs: 22.9 mm/0.9 collas 40mm/1.57 collas garš , 34mm gabals/ 1.3 collu plata; 35mm/1.37 collu augstums krāsa: melna, oranža, zaļa(optonal) komplektā ietilpst: 1 tvertnes rokturi piezīme: lūdzu atļaut nedaudz atšķirība,)

Izskatās arī
Vīriešu Sieviešu 3mm Īsām piedurknēm Hidrotērpi Niršanu, Sērfošanu, Kostīmi, Snorkeling Smaiļošana Spearfishing Freediving Peldēšana Pilna Ķermeņa
€42.35 €29.65

(vīriešu/sieviešu viengabala īsām piedurknēm wetsuit-3mm neoprēna materiāls: neilons + neoprēna, biezums 3mm dizains sērfošanu, ziemas peldēšana, niršana ar akvalangu, snorkeling,kombinēts, stand-up paddle iekāpšanas, zveju, okeāna atpūtas, utt.ūdens sporta veidiem. izmērs rokasgrāmata:)

Izskatās arī
SLINX 5MM Vīriešiem Pilna Ķermeņa Ziemas Wetsuit Ūdenslīdēju Kostīms Neoprēna Vilnas Odere viengabala Peldkostīmi, Snorkeling, Sērfošanu Triatlona
€190.14 €123.59

(vienuma tips: hidrotērpi sporta veids: peldēt materiāls: neilons,neoprēna dzimums: vīriešu modelis tips: print klemme: der patieso lielumu, ņem savu normāla izmēra modelis skaits: 1106 firmas nosaukums: slinx krāsa: melna izmērs: s/m/l/xl/xxl/xxxl)

Izskatās arī
Anti-Miglas Un Ūdensizturīgs Retro Stila Freediving Maska Zemūdens Niršanas, Zvejas Maska Niršanas Aprīkojums
€37.21 €17.86

(tā ir viena objektīva zemūdens niršanas maska classic retro ovālas formas.šis classic retro stila freediving maska ir pārtaisīt no populārākajām niršanas maska '50s. tas ir aprīkots ar skrāpējumiem izturīgs rūdīts stikls, lai gan skaidrības un drošības, un gumijas svārki un siksnu lielu zīmogu un komfortu. nāk ar viegli regulējamas sprādzes. liels zemūdens fotogrāfija maska, iecienīts)

Izskatās arī
8 L Raftings Soma Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Mugursoma Somas Pārgājienu Mugursomas par Lielgabarīta Salokāms Uzglabāšanas Somiņa
€8.33 €4.00

(apraksts šo sauss soma saglabā jūsu mantu drošu laikā āra aktivitātes, piemēram, pārgājieni, burāšana, slēpošana, kāpšana vai laivu.var sarullēt, kad nav ko izmanto, lai ietaupīt vietu transportēšanas laikā.vai jūs esat dodas, raftings, makšķerēšana, kanoe, airu vai slēpošana, izmantojiet šo elastīgu duffle soma, lai saglabātu jūsu viedtālruņiem un citus priekšmetus, droši un sausa. funkcijas -)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Silikona Iemuti Zemūdens Regulators Iemuti Zemūdens Peldēšanas Aprīkojuma Piederums Lielākā Daļa Parasto Ūdenslīdēju Elpošanas Caurules &
€2.32 €1.62

(apraksts: 1. tā pieņem īpašu muti, kas paredzēti, lai samazinātu zodu nogurumu un paaugstina komfortu. 2. jūs varat to izmantot, dziļūdens niršana, bezmaksas niršanas aprīkojums, un to der lielākā daļa standarta regulatoru. 3. ja daivings regulators ir maz zaudēt, jums var sasiet to ar konkrētā kaklasaiti, lai novērstu ūdens noplūdes. specifikācija: produkta nosaukums:)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Laivu Vāciņu, Anti-UV Laivu Aizsardzības mehānisma Maziem Uz Lieliem Universālā Laivu Segtu Putekļu Necaurlaidīgs Paplašinātās Gumijas Laivu Vāciņu
€62.95 €23.29

(kas ar asaru izturīgs 210d oksfordas audums, šis segums ir pilnīgi ūdensnecaurlaidīgs un nodrošina anti-uv staru iedarbību, lai saglabātu savu laivu izskatīties kā jaunām. produkta materiāls: 210d oksfordas audums produkta specifikācijas: v-veida 230x165x46cm/90.55x64.96x18.11, svars 730g, iepakojuma izmērs: 30x25x4cm/11.8x9.8x1.5 v-veida 270x165x46cm/106.3x64.96x18.11 jo, kas sver)

Izskatās arī