Cena €4.37 €11.79

Pilns apraksts

10 Collu 80/65-6 evakuatora 255X80 Gumijas Nulles 10X Kugoo M4 Elektriskā Motorollera Lielisku Nomaiņa Programmas

Atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai.

10 collu 80/65-6 iekšējā caurule, lielisks nomaiņa lietojumprogrammas, kas izmanto to pašu riepu izmēri.

Modelis: 80/65-6

Krāsa: melna

Materiāls: gumijas

Iepakojuma Saturs:

1 * Iekšējā caurule

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3X Road Bike Radžu Ietilpst Velosipēdu Apavu Clipless Aizsargs Der Meklēt Ceļu Radzes Vāks Shimano Spd-Sl Pedāli Sistēmas
€20.97 €13.63

(3x road bike radžu ietilpst velosipēdu apavu clipless aizsargs der meklēt ceļu radzes vāks shimano spd-sl pedāli sistēmas aizsargāt jūsu kniedes no nodiluma un novērstu netīrumu un putekļu iekļūšanu iekšpusē kurpes viegls, elastīgs un izturīgs; neietekmē temperatūras karstuma vai zema temperatūra viegli uzstādīt un noņemt; pietiekami mazs, lai ietilptu ne-ptfe radzēm kompleksa)

Izskatās arī
1Set Velosipēdu Sienas Āķi, Velosipēdu Detaļas, Āķi Kalnu Velosipēds Āķi Kalnu Velosipēds Izjādes zvejas Rīku
€25.78 €19.08

(1. kombinācija āķi un skrūvju droši paātrina āķiem pie sienas un novērš velosipēdi no nokrišanas. 2. telpas taupīšanas.vertikālā velosipēds plaukts uzstādīšanas ietaupa telpu.ideāli piemērots karājas velosipēdu, elektrisko iekārtu, mēbeles, darbarīki u.tml. 3. viegli uzstādīt.izmantojot mūsu velosipēds sienas plaukts, lūdzu, pārliecinieties, lai instalētu to pie attiecīgās izturīgas)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Saliekamo Velosipēdu Remonts, Riepu Remonts Uzgriežņu Atslēgas 20-In-1+Uzgriežņu Atslēgas Kaulu Apkopes Instrumentu
€19.52 €12.49

(daudzfunkcionāls saliekamo velosipēdu remonts, riepu remonts uzgriežņu atslēgas 20-in-1+uzgriežņu atslēgas kaulu apkopes instrumentu 20-in-1 multifunkcionāla velosipēdu apkope rīks, kas ir nepieciešams, lai vienkārša lietošana un āra izjādes. naudas sodu meistarība un nevainojama stila. viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā. augsta nodiluma izturīgs un lielisku izturību. 100%)

Izskatās arī
2gab Velosipēda Rokturiem Mīkstas Gumijas Riteņbraukšana Rokturi Anti-slip MTB Velosipēds Stūres Vāciņu, Āra Sporta Triecienizturīgs Velo Piederumi
€2.84 €1.56

(2 gab velosipēdu rokturi mīkstas gumijas riteņbraukšana rokturi anti-slip mtb velosipēds stūres vāciņu, āra sporta triecienizturīgs velo piederumi nosaukums:velosipēdu rokturi garums:90mm krāsa :melna materiāls:gumijas svars:60/70g)

Izskatās arī
32x26MM Velosipēdu Stūres uzgaļi no Alumīnija Sakausējuma Velosipēdu Stūres Plug 3D Reljefa Velosipēdu vilcējstienis Beigām
€3.16 €1.74

(produkta nosaukums: spraišļa slēdzenes rokturis materiāls: plastmasa+alumīnija sakausējuma izmērs: 32x26mm(1.26x1.02in) skrūvju specifikācija: m4 * 29mm(0.16 * 1.14 gadā) stils: desmit iespējas, ieskaitot cyclops, skeleti, greenheads, haizivs zobu, mutes, kalnu wraith, virtuļi, teleportation veidošanos, halloween smaidošas sejas, futbols, u.c neto svars: 20g tāds ir:)

Izskatās arī
25 mm ceļa nav āķis saistās jostu nospriegošanas ierīci, nostipriniet drošības jostu spriegotāji sprūds taut, motociklu jostas
€12.60 €6.55

(specifikācijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:oglekļa tērauds sprādzes+poliesteris auduma krāsa: kā attēlu izmērs: ilgi sānu sprādzes ir 11cm* īsās malas ir 8cm.virves garums 200cm* platums ir 2,5 cm konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.394 collas silts padoms : 1.atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus)

Izskatās arī
RIETUMU RITEŅBRAUKŠANAS 3D Iespiesti Seglu Ultravieglajiem Ērtu Velosipēdu Seglu Zoned Triecienu Absorbciju Sēdekļa Spilvena Triatlona Sacīkšu Seglu
€183.64 €91.82

(187-īss deguns sacīkšu seglu zīmols:west riteņbraukšanas materiāls:em23+neilona apakšā lietu+cr-mo tērauds loku krāsa:melna svars:aptuveni 265g piemērots:road bike kalnu velosipēds izmēri:245mm*145mm)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Kalnu MTB Velosipēdu BB Nosaka Centrālā Ass Keramikas Gultņi Road Bike Apakšā Iekavās 22/24mm par SHIMANO SRAM
€36.62 €21.97

(specifikācijas: nosaukums: sakausējuma mtb velosipēdu turētājs apakšdaļā modelis: m68c materiāls: alumīnija sakausējuma diametrs: 24mm samazināt piedurknes: 22-24mm garums: 68-73mm piemērota diegu zobu: bc1.37x24t gultņu: keramikas gultņi svars: 109g krāsa: melna / sarkana paketē iekļauts: 1 komplekts x keramikas paturot)

Izskatās arī
Elektriskā Motorollera Kontrolieris Rezerves Daļas, Piederumi 36V 350W Par Xiaomi M365
€56.74 €35.18

(elektriskā motorollera kontrolieris rezerves daļas, piederumi 36v 350w par xiaomi m365 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. inteliģents dizains nodrošina vienmērīgu ātrumu un jutīga kontrolē bremžu un virziena izmaiņas. cieta metāla, kas var efektīvi aizsargāt iekšējo shēmu un veicinātu siltuma izkliedi. izturīgs vads un saskarne nodrošina zema neizdošanos, ja to izmanto)

Izskatās arī
Elektrisko Velosipēdu Savienotājs Kabeļu Ūdensizturīgs Līnijas Pagarinājuma Kabelis, Elektrisko Velosipēdu Conversion Kit Rīku Sensors Bremžu Sensors Twist
€3.93 €2.75

(meklē risinājumu, lai paplašinātu sasniegt savu velosipēdu akumulatoru?izskatās ne tālāk, nekā mūsu velosipēds pagarinātāja vads!ar plašu savietojamību, jūs varat izmantot to ar pārliecību un bez jāuztraucas par motora izslēgšanas.tas pagarinātāja vads ir lielisks papildinājums jūsu velosipēds piederumi un ir ideāls, lai sev vai kā dāvanu, lai citi svētku reizēs! specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Gaisa Aizmugures Triecienu Alumīnija Sakausējuma DNM AO-38RL Par DH XC ESMU Atsitiens/Bloķēt/Gaisa Spiediena Ar Tālvadības Lokauts 2023 Jaunas
€179.56 €95.17

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs * tumši anodējot cietināta al-7075 ķermeni,vairāk spēcīgu un viegls * * šīs air-ieplīsis šoks apgādā ar vairākiem kompresijas regulēšanas iespējas: atsitiena regulēšanas rokturi un stūres piestiprināma tālvadības lock out *regulējama amortizācija korekcija *kompresijas)

Izskatās arī
Jauns Retro Saulesbrilles Sieviešu Sexy Mazs Ovāls Rāmis, Saules Brilles Modes Āra Riteņbraukšana Toņos Y2K Brilles UV400 Saulesbrilles
€2.68 €1.61

(retro ovālas formas saulesbrilles par sievietēm, vīriešiem, modes mazas ovālas saules brilles 90s vintage stila nianses produkta nosaukums: mazs ovālas formas saulesbrilles stils: y2k stilā, moderns krāsas: 10 krāsu jūsu izvēles lēcu materiāls: polikarbonāts rāmja materiāls: pc polarizācijas veids: nav polarizēta produkta izmērs: kopējais platums:)

Izskatās arī
Velosipēdu Seglu Silikona Sēdeklis Dobi Velosipēdu Pad Triecienu Absorbciju Polsterēta Velosipēda Sēdekļa Spilvenu Kalnu Velosipēdu, Velo Aksesuāri
€7.60 €4.03

(apraksts: 【izturīgs materiāls] aicina: šajā ērts velosipēds sēdeklis ir izgatavots no augstas kvalitātes biezāka mīksts silikona pildījumu, pu ādas virsma, augsta blīvumu un augstu elastību sūklis, dobu elpojošs, nodiluma izturīgs un izturīgs, izbaudīt jautrību braukšana ar velosipēdu. 【viegli uzstādīt & universal fit] aicina: mūsu velosipēdu sēdekļus var uzstādīt uz visvairāk)

Izskatās arī
JAUNAS Alumīnija Threadless Ceļu MTB Velosipēds Cilmes Piederumi Austiņas Top Vāciņš Vāks
€1.21 €0.91

(cilmes austiņas top cap vāku, universāls austiņu klp ceļu velosipēds tie ir absolūti vienkāršs un elegants dizains, vienkrāsainu. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, praktiskas un izturīgas alumīnija sakausējuma viegls svars un izturība. digitālā drukāšana, skaistu un acij tīkamu. padomi: uz produkts būs izlases piegādi. specifikācijas: daudzums:)

Izskatās arī
2X Elektriskā Motorollera Piederumi Galvenās Valdes LED Displejs Paneli, Lai Xiaomi 1S Elektriskā Motorollera Detaļas
€30.73 €20.89

(motīvs: 1. piemērojami xiaomi 1s elektriskā motorollera paneļa plates 2. materiāls: elektriskā motorollera vadības panelis ir izgatavots no materiāla, izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs, ar labu anti oksidācijas efekts 3. datu displejs: elektriskā motorollera dashboard paneli, var uzreiz parādīt datus, vēsu un skaidru displeju.jauda un ātrums ir skaidri redzams uz ekrāna 4. viegli uzstādīt:)

Izskatās arī
Priekšējo un Aizmugurējo Riepu Quick Release Iesms par Velosipēda Riteņa Rumbas Alumīnija Sakausējuma Materiāla Melnā, Sarkanā, Zilā Zelta
€9.55 €4.59

(motīvs: *velosipēdu velosipēda riteņa rumbas priekšā un aizmugurē uzstādīt riepu ātri atvērt qr iesms *priekšējā+aizmugurējā ātri atbrīvot iesms sviru ass ir ideāls velosipēdu. *četras krāsas ir pieejamas, melna, sarkana, zila, zelta *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, izturīgs un izturīgs pret koroziju. specifikācija: *postenis)

Izskatās arī
Velo Pārslēdzēju Piekare Aizmugurējā Piekare Pacelšanas Cilpu Aizmugurējo Pārslēdzēju Āķis Velosipēdu Aizstāt Daļas, Velosipēdu Asti Āķis Milzu NEPADOTIES
€9.70 €3.88

(apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *process: cnc precīzijas apstrādi ar alumīnija sakausējuma *velosipēds aizmugures mech pārnesumu pārslēdzēju pakaramais paplašinātājs par milzu nepadoties velosipēdu nomainītu detaļas specifikācija: *materiāls: alumīnija sakausējuma *krāsa:)

Izskatās arī
ķivere Aero Ceļu Sacīkšu Velosipēds ķivere sarkana Vīrieši, sievietes, MTB Velo ķiveres Kalnu Velosipēds ķivere capacete ciclismo 3
€27.73

(ķivere aero ceļu sacīkšu velosipēds ķivere sarkanā vīrieši, sievietes, mtb velo ķiveres velosipēda ķivere capacete ciclismo 3 apraksts: [triecienizturība] šajā pieaugušo velo ķivere ir izgatavota no spēcīga datora korpusa ar augsta blīvuma eps putu interjera un iebūvētu kukaiņu sietu dizains lielisko triecienu absorbcijas un aizsardzību.ergonomisks iekšējā noņemams sviedru absorbējošu)

Izskatās arī
Uzlīme, Lai NINEBOT MAX G30 Elektriskā Motorollera Riteņa Rumbas Aizsardzības Atstarojoša Uzlīme Drošības Nakts Izjādes Riteņbraukšana Daļas
€4.10 €3.15

(funkcijas: 1. pilnīgi mainīt izskatu motorollera, lai padarītu to vairāk moderns un skaists. 2. ar ūdensizturīgu efektu, tas nav viegli tikt attīrīti ar hidratācijas ar ūdeni pēc tam, līmēšana. 3. 100% atbilst ninebot max g30, ar atstarojošu efektu.krāsa: multi-krāsa pēc izvēles materiāls: atstarojošs materiāls piezīme: 1. reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko)

Izskatās arī
Āra riteņbraukšana, Kalnu ceļu saliekamo velosipēdu riepu iekšējā caurule 29X1.75/2.125/2.125/2.4 velosipēdu iekšējā caurule
€5.19 €2.49

(produkta nosaukums:29in velosipēdu iekšējā caurule produkta izmērs aptuveni : par 29x1.75/2.125,29x2.125/2.4,velosipēdu riepas produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:pu+butilkaučuka produkta iespējas: 1. izgatavots no 1.12 mm bieza butila gumijas, mūsu velosipēdu iekšējā caurule ir plānāks nekā lielākā daļa tirgū, bet piedāvā izcilu gaisa)

Izskatās arī