Tagi: broša

Cena €0.58 €0.97

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Piespraudes Tips: Piespraudes
  • Vienuma Tips: Piespraudes
  • Materiāls: Metāla
  • Formas\raksts: Dzīvnieku
  • Dzimums: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: vintage
  • Modeļa Numurs: XZ1073
  • Sods vai Modes: Modes
  • Zīmola Nosaukums: FXM

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

40Pcs Double Sided MDF Atslēgu Ķēdes, Sublimācijas Tukšu Keychains Komplekti Keyring Tukšu 264E
€8.02 €5.21

(funkcijas: ootdty pievienot pieskārienu personalizācija, lai jūsu keychain kolekcija ar šo komplektu 40 double sided mdf keychains, kas raksturo dažādu dizainu. izgatavots no augstas kvalitātes mdf materiāla, šie keychains ir izturīgs un izturīgs pret izbalēšanu, nodrošina ilgstošu krāsas. ideāls cilvēkiem, kas novērtē unikālo piederumi un pielāgojamu veikt savu atslēgas)

Izskatās arī
Princese Kristāla Rhinestone Tiaras un Vainagi, ap Galvu stiprināmas Bērniem, Meitenēm, Līgava Mazulis Balli Kāzu Puse, Matu Aksesuāri, Rotaslietas
€3.60 €2.52

(3492 princese kristāla rhinestone pērles tiaras un vainagi, ap galvu stiprināmas bērniem, meitenēm, līgava balli kāzu puse, matu aksesuāri, rotaslietas)

Izskatās arī
Sveķu Kratītāju Pelējuma Epoksīda Liešanas Veidnes Silikona Pelējuma Kulons Dropship
€5.79 €2.84

(funkcijas: ootdty sveķu kratītāju veidņu materiāli,kas izgatavoti no silikona sveķu, elastīgi un spīdīgi apdare, ecofriendly un viegli tīrāma.šie silikona veidnes ir māla, sveces un citas liešanas materiāli. guka piedurknēm silikona sveķu kratītāju veidnes, varat izveidot unquie piederumi ,tas ir viegli atbilstu jūsu apģērbs, apģērbs. daudzfunkcionāls epoksīda sveķiem,)

Izskatās arī
Vankula 2GAB Līnijas Ausu Aizbāžņi Tuneļa Expander Nerūsējoša Tērauda Dubultā Uzliesmoja Kontūras Nestuvēm Ķermeņa Pīrsings Rotaslietas Sievietēm un Vīriešiem
€6.00 €4.80

(1.lielums šajā auss platums: izmērs: 8mm(0g) .10mm(00g) .12 mm(1/2 ) .14mm(9/16 ) .16 mm(5/8 ) .19mm(3/4 ) .22mm(7/8 ) .25mm(1 ) . var viens izmērs, kas būs piemērots jūsu auss ļipiņā. 2.materiāls: 316l nerūsējošā tērauda, hipoalerģiska un niķeļa bezmaksas, piemērots jutīgas ķermeņa, nekad izbalināt, zaļš un videi draudzīgs, augstas kvalitātes produkts, elegants un ērts valkāšanai, viegli)

Izskatās arī
Kristus krusta kristiešu ikona broša. Žēlīgais Jēzus Krusta Broša, Guadalupe. Zila Maria Broša 1.5X2.2CM
€5.36 €4.83

(modname=images&cols=1&colspace=0&rowspace=0&align=center modname=products&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showname=true&showprice=true asv dolārus, 12 asv dolārus 16)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības 50GAB 10mm " A " pilna rhinestones slaidu vēstuli diy piekariņi , piemērots 10mm aproce / kaklarota
€8.25 €6.19

(mix min pasūtījums ir 10usd . ja jūsu samaisa pasūtījums ir mazāks par 10usd , pls jāmaksā 1.88 usd kā, piemēram, ķīna post aviopastu kuģniecības maksa zemāk saites : apraksts materiāls:cinka sakausējums + rhinestones daudzums: 50gab krāsa : sudraba stāvoklis: jauns izmērs : iekšējais dia. 10mm ( var caur 10mm diapazonā ) paziņojums: lūdzu,)

Izskatās arī
Huitan Modes Princese Laukumā CZ Pirksta Gredzenu Sieviešu Kāzu Joslā Delikāts Rotaslietas Dizaina Piederumi Saderināšanās Ceremonija
€5.69 €3.07

(produkta informācija zīmols: huitan modeļa numurs: q414 materiāls: misiņš, kubiskā cirkonija izmērs: #6 7 8 9 10 ; svars: apmēram 2g stāvoklis: 100% pavisam jaunu lielisks kuģis iepakojuma saturs: 1pc gredzenu, opp maisā ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā. rotaslietas uzturēšana: *)

Izskatās arī
Ziemassvētku Pāriem, Aproces, Dāvanas, Idejas Draugs, Draudzene Red String Liktenis Pieskaņotu Rokassprādzi tālsatiksmes Attiecības
€3.27 €3.08

(par šo preci nozīme:leģenda vēsta,tur ir neredzama sarkans pavediens, kas savieno mūs ar tiem, kas mums ir paredzēti, lai apmierinātu.tas simbolizē veiksmi,aizsardzību un mīlestību,neatkarīgi no tā, cik tālu viens no otra ,nav svarīgi, cik ilgi viens no otra,būs atkal satiekas,un liktenis tiks realizēti. regulējams izmērs: red string roku darbs,nav noraizējies par lielumu, pielāgotu slip-on vienmērīgu)

Izskatās arī
6 Loksnes Flash Filmu Uzlīmes Skaidrs, Amatniecības Uzlīmes Dekorēšanai Kausa Albumus Piezīmju grāmatiņā Tālruņu Kartes, Sienas, Loga
€3.74 €2.77

(6 loksnes flash filmu goo kartes uzlīme diy vēstnesis kolāža apdare scrapbooking tālrunis uzlīmes modes kancelejas preces funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir droši un bez smaržas, izturīgs, videi draudzīgs,un nav izbalināt. uzlīme ir vidēja izmēra, viegli pārnēsājams, vienkārši un ātri darbojas, tas ir ideāls dāvanu. unikālu)

Izskatās arī
Smaguma Rudenī Rēķinu Keychain Jocīgi mazpilsētā Karikatūra Trijstūra Viens eyed Velns Kulons Keychain, Rotaslietas, Dāvanu
€0.97 €0.59

(rokām veidotas stikla kupola kulons keychain materiāls: metāla sakausējums, stikls kulons izmērs: 25mm krāsu, kā parādīts attēlā paketē iekļauts: 1 keychain/app soma sakarā ar krāsu kalibrēšanas katra monitora, krāsa var nedaudz atšķirties.lūdzu, skatiet faktisko produktu.)

Izskatās arī
Modes Ziedu Gredzens S925 Sudraba Dabas Dzeltenu Kristāla Ametista Gredzens Gaismas Luksusa
€116.65 €58.33

(par kuģniecības: ● visas preces ir bez piegādes maksa. par metāla ● metāla, mūsu rotaslietas ir 100% reāla 925 sterling sudraba. atsauksmes: ● ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes. ● ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas)

Izskatās arī
Stonefans Sexy Rhinestone Sirds Augšstilba Ķēdes Kāju Rotaslietas Sievietēm Dobi Mīlestību Sirdī, Ķermeņa, Kāju Ķēdes Prievīte Naktsklubs Piederumi
€5.74

(nosaukums: stonefans sexy rhinestone sirds augšstilba ķēdes kāju, rotaslietas sievietes firmas nosaukums: stonefans produkts: kājas augšstilba ķēdes materiāls: rhinestone krāsa: zelta,sudraba biežāk uzdotie jautājumi 1. j:ja mana daudzums ir liels, vai es varu saņemt atlaidi? a:yes.please sazinieties ar mums.mēs centīsimies mūsu labāko jums sniedz labāku)

Izskatās arī
12 Jaunus 13.5x23mm Eņģelis Piekariņi Sajauc Tiny Sirds Akrila Sudraba Pārklājumu Retro Ar Omāru Raust Skavām
€3.27 €2.12

(_____ ___ __ j: kad būs mans pasūtījums tiks nosūtīti ārā? a: 95% pasūtījumiem tiks nosūtīts veic 24-48 stundas. j: kad es varu saņemt paku? a: parasti ilgst 12~35 dienām, lai jūsu valstis. q: ko darīt, ja iepakojums nav jāierodas? a: neuztraucieties, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs vēlamies paplašināt piegādes laiku vai kompensāciju par jums. q:)

Izskatās arī
Klasiskās Pāva Spalvu Broša Šalle Sprādzes Atloks Pin Broša Rotaslietas Tilta Uzstādītu Kāzu Aksesuāri
€1.21 €0.84

(motīvs: a broša ir skaists ornaments. to var valkāt virs kleitas, krekli un šalles. tā ir arī lieliska dāvana jūsu sieva vai dāma. specifikācija: materiāls: audums krāsa: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: ņieburs*1 piezīmes: 1. sakarā ar dažādu ražošanas partijas numuru, produkta informācija var būt nedaudz atšķirīgs.ja)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Oriģināls Logotips Mūžizglītības Saules Sērijas Sieviešu Gredzenu, Saulespuķu Loku Gredzenu, Vienkārši un pilnīgi Skaidrs,Demonstrēs Doraci
€20.39 €2.58

(sākotnējais logotipu augstas kvalitātes rotaslietas, ko ražo rūpnīcā un ir izgatavotas no tērauda un titāna balto vara metāla.tā ir augsta blīvuma vakuuma pārklājumu un nav rūsas vai izbalināt.dārgakmens ir inkrustēts ar kristāldzidru zircon.lūdzu, veiciet pasūtījumu ar pārliecību.)

Izskatās arī
Mazo Nerūsējošā Tērauda auskariem Sieviešu Modes Dzīvības Koks Earings Gudrs Tauriņš Kokosriekstu Unicorn Auss Pīrsings, Rotaslietas
€1.36

(materiāls:nerūsējošais tērauds auskari auskaru svars:3g iepakojums:opp maisiņu sakarā: kāzas, ballītes, ziemassvētki, pateicības diena, dzimšanas dienas svinības, valentīna dienas, mātes dienas. laipni lūdzam apmeklēt mūsu veikalu, lai iegūtu vairāk līdzīgu produktu)

Izskatās arī