Cena €3.48 €4.41

Pilns apraksts

DATORA Ekrāna Aizsargs Apvalka Xiaomi Mi Skatīties S2 Smart Skatīties Aizsardzības Gadījumā, Pilns Pārklājums Rūdīts Filmu Kadru Bufera Malu

Funkcijas:

Pilna protective cover-design tur - skatīties ar-labu-nosacījums-ilgāka laika.Smart-konstrukcija ļauj piekļūt visām vadības ierīcēm, - sensori - un skatīties iezīmes.

Viegli uzstādīt un noņemt.Slīd viegli savā vietā.Dažādas krāsas dod savu watch-jaunu izskatu.

PC-materiālu, gaismas un ādai draudzīgas jūtas, gludu touch, spēcīgs un oleophobic, un krāsa ir jauns, anti-fall, vispusīgu aizsardzību-, easy-fit, jutīgi pret pieskārienu.Precīzu atspoguļojumu, jutīga-touch, četriem stūra anti-kritums, vienlaikus aizsargājot ekrāna.Netīrumu izturīgs, mazgājams, izturīgs pret skrāpējumiem, viegli tīrāma, un uzlāde ir ne ietekmēt, kad aizsardzības gadījumos, tiek izmantots.

Izmantojot augstas cietības rūdīta stikla, tas ir efektīvi skrāpējumiem izturīga, nodilumizturīga, un anti-sprāgstvielu aizsardzību.Čaumalas un apvalki - ir integrētas, ultra-light un ultra-plānām dizains, viegli uzstādīt.

Slim un gaismu, tas dod savu skatīties-stilīgs jaunu izskatu.Precīzi-dizains ļauj jums viegli izmantot visām funkcijām, nenoņemot lietu.

Specifikācijas:

Materiāls:PC

Izmērs:Kā Parādīts Attēlā

Krāsa: Caurspīdīga/Melns/Balts/Zils/Rozā, Zaļa

Skatīties S2 42mm/46mm

Piezīme:

① .Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

② .Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Paldies par jūsu viedokli.

Komplektā Ietilpst:

1x seguma

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: AREOFRGB
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Veids: Lādētāji
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2 in 1 C Tipa/Micro Doks Skatīties Adapteris Fenix 7 7x 6 5 instinct2 Vivoactive 3 4 Venu 955 F0T1
€2.18 €1.59

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt fenix7, 6, un 6x uzlāde, izmantojot šo izturīgs uzlādes doks, kas izgatavoti no augstas kvalitātes abs materiāla. šī uzlādes doks nodrošina vairākus aizsardzības pasākumus attiecībā uz drošu un efektīvu uzlādes pieredzi. paredzētas fenix7, 6, un 6x, tas uzlādes doks ir jābūt aksesuārs tiem, kuri ciena)

Izskatās arī
Pulksteņu Siksniņas TPU nepievelk putekļus Un Anti-fall Ergonomisks Dizains, Elpojošs Pārredzamu Bruņas Skatīties Siksna Par Godu Band 6
€1.86 €1.30

(funkcijas: 1. labas kvalitātes: šis produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, izsmalcinātu meistarība, ļoti laba kvalitāte un ilgs kalpošanas laiks. 2. viegla uzstādīšana: šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt, bez papildu līdzekļi ir nepieciešami un instalācijas process ir ļoti ērti. 3. izskats matching: šis produkts atbilst izskats skatīties ļoti cieši, un nebūs)

Izskatās arī
Par Smarttag 2 Locator Gadījumā Skrāpējumiem Anti-Zaudēto Mājokļu seguma slidens Aizsargs Turētājs Čaulas Y9RF
€1.00 €0.86

(funkcijas: ootdty piemērots visiem lietotājiem, šajā gadījumā ir ideāli piemērots ikvienam, kas vēlas, lai aizsargātu savu ierīci.vai jūs esat āra entuziasti vai aizņemts profesionālo, šis piederums ir jābūt. sargājiet ierīci no drošs ar šo uzticamu silikona gadījumā.izgatavoti no mīksta materiāla, tā nodrošina aizsardzību pret skrāpējumiem un ikdienas valkāšanai. modes)

Izskatās arī
Par KOSPET TVERTNE M2 Ultra Siksna, Ādas Smart Watch Band Mīksto Aproce Ekrāna aizsargs filmu
€12.33 €9.86

(funkcijas: - 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes - piemērots uzlabot un nomainīt skatīties - ādas un nerūsējošā tērauda sprādzi - lielu caurlaidību, kas piemērots ikdienas valkāšanai - iekļaujas delnas izmērs:155-205mm - komplektā ietilpst: 1 x ādas skatīties band 2 x screen protector piezīme:nav ietverta smart skatīties.)

Izskatās arī
Samsung Galaxy Skatīties 3 45mm Smart Pulksteņu Siksniņas Grupa Galaxy 46mm Watchband Rīku S3 Classic Pierobežas Aproce 22mm Wriststrap
€4.36 €2.18

(samsung galaxy skatīties 3 45mm smart pulksteņu siksniņas grupa galaxy 46mm watchband rīku s3 classic pierobežas aproce 22mm wriststrap funkcijas: izmēru var pielāgot saskaņā ar apstākli, atsevišķu rokas piemērots rokas apkārtmērs: 5.1 -8.5 joslas platums: 20mm/22mm īss jostas: 85mm ilgi, jostas: 128mm svars: ap 20g compression molding, studiju un izturīgs materiāls:)

Izskatās arī
L43D neslīdošu Silikona Anti-scratch Aizsardzības Gadījumā, Ekrāna Aizsargs, Pilns Pārklājums ir Savietojams Edge840 GPS Datoru Piedurknēm
€6.92 €3.39

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ne fedings, ne krāsas, ūdens skalošana, viegli tīrāma. augstas kvalitātes silikona materiāla, vieglas, spēcīgas-stingrība, izturīga, nodilumizturīga un izturīgs pret skrāpējumiem. nav izbalināt, nemaina krāsu, var mazgāt ar ūdeni, viegli tīrāma. 8 krāsas ir pieejamas, uzsverot, modes un personības, un nevar)

Izskatās arī
Mīksto Nomaiņa 22MM Skatīties Siksniņa Rokas Joslā, lai Ticwatch Pro/Ticwatch Pro2020/Ticwatch GTX Skatīties Piederumi
€2.69 €2.15

(mīksto nomaiņa 22mm skatīties siksniņa rokas joslā, lai ticwatch pro/ticwatch pro2020/ticwatch gtx skatīties piederumi apraksts: l, kas izgatavoti no augstas kvalitātes mīksta materiāla, ērta ikdienas valkāšanai l materiāls ir nekaitīgs cilvēka ādu, videi drošu un nav alerģisks l vienkārši, bet modes, der noskatīties perfekti l viegli uzstādīt un noņemt l viegli)

Izskatās arī
Par Smarttag 2 Locator Gadījumā Skrāpējumiem Anti-Zaudēto Mājokļu seguma slidens Aizsargs Turētājs Piliens kuģniecība
€7.32 €3.66

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu izsekošanas ierīce un drošs ar šo izturīgs silikona gadījumā.tā piedāvā uzticamu aizsardzību pret skrāpējumiem, triecieniem, un citi bojājumi, nodrošināt tās ilgmūžību. slīdēšanas izturīga konstrukcija piedāvā labu saķeri un lielāku stabilitāti, novērš nejaušu pilieni un nodrošinot mieru lietošanas laikā. paredzēts visiem lietotājiem,)

Izskatās arī
Mīksta Neilona Siksnas, Apple Skatīties Joslas 44mm 8 7 41 45mm Elastīgs Pītā Sporta Rokas Joslā, lai iWatch 6 5 4 3 SE 38 40 42 44 49mm
€4.50 €3.15

(mīksta neilona siksnas, apple skatīties joslas 44mm 8 7 41 45mm elastīgs pītā sporta rokas joslā, lai iwatch 6 5 4 3 se 38 40 42 44 49mm)

Izskatās arī
Par Garmin 245 Siksna Oficiālais Silikona Skatīties Josla Sporta Siksnu Priekštecis 245M/645/Vivoactive 3/Venu/Venu KV. Aproce
€2.58 €1.29

(par garmin 245 siksna oficiālais silikona skatīties josla sporta siksnu priekštecis 245m/645/vivoactive 3/venu/venu kv. aproce specifikācija: 20mm universālo: garmin priekštecis 245 245m 645 / vivoactive 3 / 3 mūzikas / venu / venu kv. godu skatīties, es huami amazfit rkp u / robežkontroles punkts / robežkontroles punkts s / gts / gts 2 / vtn 42mm / neo samsung galaxy watch3 41mm / active3 41mm / aktīvā 2 44mm 40mm)

Izskatās arī
USB Magnētiskas Uzlādes Kabelis 4pin 9mm Telpu JEEP P03/MT1 Skatīties Piederumu
€5.72 €2.86

(funkcijas: ootdty magnētiskā absorbcijas uzlāde, vienkārši pievienojiet lādētāja kabeli uz skatīties un baudīt bez piepūles lietotāja pieredzi, viegli darboties. materiālu kvalitāte, zemas pretestības,pretoties lieces pretestības un nodiluma, ne likvidācijas, ne lauzt, un pilns ar izturību. viedo mikroshēmu proetctions, tas var pasargāt no sargiem, tiek bojātas, stabilu pašreizējo)

Izskatās arī
D905 Četrkodolu WiFi Smart TV KASTĒ Tīkla Spēlētājs 4K 1080P Video Spēli Lietā 2G Cortex-A53 Četrkodolu Top Box Media Player
€42.92 €21.46

(funkcijas: 1. ar d905 smart tv box ir aprīkots ar 100% oriģināls pavisam jaunu flash un ddr3 mikroshēmas un vēlāk quad-core arm cortex-a53 cpu līdz 2 ghz, uhf, sniedzot jums super-ātru braukšanas ātrumu un profesionālās grafikas apstrādes jaudu. 2. ar d905 tv kastē izmanto ātri un spēcīgi darbojas sistēma, lai viegli piekļūt visu rīki, spēles un programmas ir pieejamas play store. 3.)

Izskatās arī
EIGIIS Vīriešiem Smart Skatīties Militārās Āra Sporta pulkstenis Ar Kompasu sirdsdarbība, Asins Spiediena, Skābekļa Piesātinājumu 1.95" TFT IP68 NX6
€166.04 €38.19

(modname=ckeditor dārgie draugi, mēs esam oficiālie eigiis skatīties veikalā. eigiis ir balstīts uz filozofiju, inovācijas, stilu un tehnoloģijām, kas ir padarījusi mūs līderis mūsu uzņēmējdarbības valsts līmenī.šodien, mēs pārdodam vairāk nekā 500 000 pulksteņi gadā, un tas ir tikai sākums. mūsu pulksteņi ir izgatavoti ar augstas kvalitātes, lai jūs varētu nopirkt ar pārliecību.ja)

Izskatās arī
Datumi Skatīties 6/4 Skatīties 5 Nomaiņa Aproces Piederumu Krāsainu Silikona Aproces Ātri Atbrīvot Siksna
€1.49 €0.77

(funkcijas: ootdty fit watch 6/4 skatīties 5 noskatīties 3 41mm. mūsu sporta datumi var fit ar savu ierīci, nodrošina jums komfortablu valkā pieredzi. izgatavots no videi, ādai draudzīga silikona materiāla, izturīga pret noberšanos, bez smaržas, ūdensizturīgs, bez crackings, ne kairina ādu. alternatīvā caurumi, kas pieejamas, lai jūs varētu pielāgot garumu, viegli uzvilkt)

Izskatās arī
1~6PCS Stikla + Lietā par band 8 Accessoroy PC Visu apkārt Bufera Aizsardzības pārklājums + Screen Protector for band8
€5.08 €2.65

(1~6pcs stikla + lietā par band 8 accessoroy pc visu apkārt bufera aizsardzības pārklājums + screen protector for band8 apraksts: gadījumā modelis: band8 materiāls: pc+rūdīts filmu svars: 0.013 kg mērķis: aizsardzības apvalks ir veidots, lai atbilstu ergonomika, un ir izgatavoti no datora cieto līmi, kas ir izolētas un rudenī apliecinājums specifikācijas: pilnīga)

Izskatās arī
Smart Skatīties Lādētāju Smartwatch Uzlādes Kabelis USB Iekasējams Adapteris-Lenovo S2/S2 Pro
€1.77 €1.22

(ātri, lādētāju, usb adapteris, smart skatīties uzlādes kabelis vads-lenovo s2/s2 pro iekasējams līnijas ootdty iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un novecošanas pretestība. multi-aizsargāt tehnoloģija nodrošina īssavienojumu aizsardzība, pārmērīga slodze un pārsprieguma aizsardzību. mazu dc ripple,)

Izskatās arī
Pilna Izliekta Ekrāna Aizsargs, Lai Xiaomi Mi Skatīties 2 Pro Smartwatch Elastīgu Skaidrs, Aizsardzības Mīksto Filmas Aptver Ne Rūdīta Stikla
€4.45 €0.45

(specifikācijas produkta nosaukums: xiaomi watch2 pro kompozītu filmu tips: kompozītu membrānu gadījumā modelis: xiaomi watch2 pro iezīmes: hd, anti-scratch (anti-pirkstu nospiedumu materiāls: pet daudzums: 1/2/3/4/5 izmērs: 37*37mm paketē ietilpst: 1/2/3/4/5* skatīties filmu)

Izskatās arī
Par Huawei Xiaomi NFC Smart Skatīties Vīrieši GPS Tracker AMOLED 454*454 HD Ekrāns sirdsdarbība EKG+PPG Bluetooth Zvanu SmartWatch Līdz 2023. Jaunas
€414.92 €41.49

(dārgais draugs, es jums ļoti pateicos par jūsu atbalstu.šis ir daudzfunkcionāls sporta smartwatch!šis produkts ir daudzas ļoti noderīgas funkcijas!piemēram, gps pozicionēšanas funkcija, kompass funkcija, nfc funkciju, jūs varat atvērt durvis, izmantojot jūsu skatīties!bluetooth zvanu funkciju, kad ir izveidots savienojums ar tālruni, bluetooth, varat veikt tālruņa zvanu tieši caur skatīties!ai balss palīga)

Izskatās arī
Fitnesa Tracker,1.91" Smart Skatīties,Ar Sirdsdarbību,Asinsspiedienu Oximetry,Sporta Pasākums,Miega Signalizācijas,Bluetooth Zvanu Funkcija
€38.42 €26.90

(iepakojums satur: 1. sporta skatīties 2. pulksteņu siksniņas 3. lādētājs 4. instrukcijas produkta parametri: 1. uzlādes interfeiss: bezvadu maksas 2. akumulatora kapacitāte: 250mah 3. ekrāna izmērs: 1.91 collas 4. materiāls: sakausējums+silikona jostas 5. bluetooth versija: 5.0 ble 6. sistēmas prasības: android 4.4+/ios8.2+ 7.)

Izskatās arī
Skatīties Aizsargplēvi Bērniem Skatīties Aizsargs Q12 Bērniem Smart Aproce Ekrāna Aizsargs, Augstas Kvalitātes Piederumi
€0.21 €0.08

(aizsardzības plēve q12 funkcijas: 1. augstas kvalitātes optiskā matēts ciešāku mīksto pārklājumu. 2. viegli uzstādīt. 3. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 4. lieliski piemērota q12 bērniem smart pulksteņi. 5. tas nav pretrunā ar touch screen sensoru. specifikācija: nosaukums: aizsardzības filmu q12 bērnu skatīties materiāls: pmma mīksto pārklājumu stils:)

Izskatās arī