Cena €2.86 €5.72

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Magnētiskā absorbcijas uzlāde, vienkārši pievienojiet lādētāja kabeli uz skatīties un baudīt bez piepūles lietotāja pieredzi, viegli darboties.

Materiālu kvalitāte, zemas pretestības,pretoties lieces pretestības un nodiluma, ne likvidācijas, ne lauzt, un pilns ar izturību.

Viedo mikroshēmu proetctions, tas var pasargāt no sargiem, tiek bojātas, stabilu pašreizējo netraucēs skatīties pat tad, ja pārmaksāti.

Pārnēsājams un viegls, viegli pārvadāt, izvēle āra ceļojumu, mazais izmērs padara to viegli ievietot somā.

Gadījumā ar gandrīz visiem smartwatch ar 4-pin 9mm 3.0 mm attālums, piemēram, JEEP P03/MT1 skatīties.

Specifikācijas:

Materiāls: PC+ABS

Krāsa: Melna

Garums: aptuveni 60 cm/23.6 collas

Jauda: 5V1A

Ports: USB

Stieples

Piemērojamie Modeļi: Piemērots 4-pin 9mm 3.0 mm Atstarpe Smartwatch, piemēram, JEEP P03/MT1 Skatīties

Komplektā Ietilpst:

1Pc Magnētisko Kabelis

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.

Lūdzu atļaut nelielas krāsu atšķirības dēļ dažādiem monitora izšķirtspēja.

Specifikācijas

  • Garums: about 60cm/23.6inch
  • Ostas: USB
  • Izejas: 5v1a
  • Veids: Lādētāji
  • Vadu core: tīra vara serdi
  • Materiāls: PC+ABS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Krāsa: Melns
  • Funkcijas: Uzlādes Kabelis
  • Valodas: Uzlādes Kabelis
  • Zīmola Nosaukums: OOTDTY

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Anti-scratch Nerūsējošā Band Siksnu Google Pikseļu Skatīties 2 Smartwatch Aproce Aproce Ūdensizturīgs Ātri atvērt Cilpa
€11.76 €8.35

(funkcijas: ootdty tās augstas kvalitātes materiāla, kas nodrošina ērti justies un drošu fit, bet tās rūsas pierādījums un izbalināt resistantproperties guaranteelong ilgstošu izturību. izgatavots no premiumstainless tērauda, šo skatīties joslas funkcijas, gluds un strukturētas dizains, kas papildina touch izsmalcinātība, lai savu izskatu.tās elpojošs un izturīgs pret skrāpējumiem)

Izskatās arī
Aizsardzības Slaidu Cove Telefonu Gadījumā Aizsardzības Apvalks Kamera Lenr ar Gredzenu, Statīvu Samsung Galaxy S21 PLUS/ULTARPLUS/ULTAR
€16.41 €12.31

(funkcija s: l brand jaunu un augstas kvalitātes l stingru aizsardzību, aizsargāt tālruni katrā pusē l dubultā aizsardzība anti-scratch + anti-app privātā sākt objektīvs l iebūvēts četru stūrī anti-kritums gaisa spilveni priekšā, augstas elastības molekulas spilvenu ietekme l cinka sakausējuma galvanizācijas jums, 360 ° brīvu rotāciju, atbrīvojot jūsu rokās l)

Izskatās arī
Gadījumā, ja Vāks Haylou RS3 Smartwatch Aizsardzības Apvalks, Lai Xiaomi Haylou LS04 PC Rāmis Grūti Aizsargs Gadījumos, Bampers Piederumi
€3.70 €2.78

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. personalizētu aproces, lai atbilstu jūsu ikdienas stils ar šo vāciņu.jaunu krāsu izvēli. kodolīgi un vogue stila, lai pievienotu krāsu uz jūsu attēla. materiāls: pc saderīgs modelis: par haylou rs3 par haylou ls04 iepakojuma saraksts: 1* aizsardzības gadījumā (skatīties nav iekļauts))

Izskatās arī
Sporta Skatīties Joslas Amazfit GTS Siksna Maskēties Aproce par Xiaomi Huami Amazfit Rkp/VTN 42mm Delnas Siksniņu, lai Huawei Skatīties 2
€4.50 €3.37

(sporta skatīties joslas amazfit gts siksna maskēties aproce par xiaomi huami amazfit rkp/vtn 42mm delnas siksniņu, lai huawei skatīties 2 piezīme: rezerves joslu, tikai, neietver skatīties!sakarā ar dažādiem displeja un gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies par jūsu sapratni.iezīmes: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes piemērots uzlabot un nomainīt skatīties, kas izgatavoti)

Izskatās arī
Īstas Ādas Siksna, Lai Xiaomi Mi Joslā 8 Aproce Miband 8 NFC miband 8 Correa Watchband Aproces, Jostas, Metāla Interfeiss
€10.38 €5.18

(īstas ādas siksna, lai xiaomi mi joslā 8 aproce miband 8 nfc miband 8 correa watchband aproces, jostas, metāla interfeiss)

Izskatās arī
EIGIIS Vīriešiem Smart Skatīties Militārās Āra Sporta pulkstenis Ar Kompasu sirdsdarbība, Asins Spiediena, Skābekļa Piesātinājumu 1.95" TFT IP68 NX6
€166.04 €38.19

(modname=ckeditor dārgie draugi, mēs esam oficiālie eigiis skatīties veikalā. eigiis ir balstīts uz filozofiju, inovācijas, stilu un tehnoloģijām, kas ir padarījusi mūs līderis mūsu uzņēmējdarbības valsts līmenī.šodien, mēs pārdodam vairāk nekā 500 000 pulksteņi gadā, un tas ir tikai sākums. mūsu pulksteņi ir izgatavoti ar augstas kvalitātes, lai jūs varētu nopirkt ar pārliecību.ja)

Izskatās arī
uhgbsd Balts Sieviešu Skatīties Joslas Huawei Skatīties 2 Classic GT 3 42mm Pro Keramikas 43mm 20mm Keramikas Siksna
€177.21 €168.35

(iepakojuma saraksts : 1 * siksna (neskaitot skatīties) produkta iespējas: keramika ar fāzes maiņas toughening un mikro plaisa toughening, tāpēc ir augsta izturība un stingrība, kas pazīstams kā keramikas steel , cirkonija keramika ir šādas īpašības: 1, keramikas cietība tuvu dabiskiem dimantiem, vieglāks nekā metāla, ar nodiluma, nemaina krāsu un citu gem īpašības; 2,)

Izskatās arī
Atslēgu Meklētājs Ierīce Mobilā Tālruņa Zaudēja Signalizācijas Bi-Virziena Meklētājs Artefakts Gudru Frāzi, GPS Tracker Seifs Meklēšanas Izsekošanas Stāvoklis
€11.84 €5.92

(atslēgu meklētājs ierīce mobilā tālruņa zaudēja signalizācijas bi-virziena meklētājs artefakts gudru frāzi, gps tracker seifs meklēšanas izsekošanas nostāju apraksts: shēma: broadcom bluetooth: 4.0 app: ifindu neto svars: 8 g bruto svars: 20 g materiāls: abs akrils produkta izmēri: 40*7mm dāvanu kastīte izmērs: 103*70*15mm baterijas: pogu)

Izskatās arī
Aproce Bērniem Skatīties Joslas Ūdensizturīgs, Mīksts Silikona Mazulis Skatīties Rokassprādzi, Viegls GPS Tracker Protector for Apple Air Tag
€3.21 €2.22

(speciāli paredzētas gaisa frāzi finder, precīzu spraugas gaisa frāzi aproce bērniem piemērots gaisa frāze piemērota jūsu ģimenēm, jo īpaši bērniem un mazbērniem, garums der 5.51-7.87 (140mm-200mm) izgatavota no premium mīksta silikona gumijas apvienota ar viegla un ādas draudzīgu vienā, ļauj ērti valkājot pieredzi. ļoti elastīga siksna ir triecienizturība, anti-scratch, sviedri-pierādījums)

Izskatās arī
Silikona Siksniņa 8 Sporta Aproces, Silikona Watcband
€5.81 €2.79

(funkcijas: ootdty fit 8 mūsu sporta datumi var fit ar savu ierīci, nodrošina jums komfortablu valkā pieredzi. izgatavots no videi, ādai draudzīga silikona materiāla, izturīga pret noberšanos, bez smaržas, ūdensizturīgs, bez crackings, ne kairina ādu. alternatīvā caurumi, kas pieejamas, lai jūs varētu pielāgot garumu, viegli uzvilkt, vai takingoff.piemērots vairumam rokas)

Izskatās arī
Par Huawei Xiaomi NFC Smart Skatīties Vīrieši GPS Tracker AMOLED 454*454 HD Ekrāns sirdsdarbība EKG+PPG Bluetooth Zvanu SmartWatch Līdz 2023. Jaunas
€414.92 €41.49

(dārgais draugs, es jums ļoti pateicos par jūsu atbalstu.šis ir daudzfunkcionāls sporta smartwatch!šis produkts ir daudzas ļoti noderīgas funkcijas!piemēram, gps pozicionēšanas funkcija, kompass funkcija, nfc funkciju, jūs varat atvērt durvis, izmantojot jūsu skatīties!bluetooth zvanu funkciju, kad ir izveidots savienojums ar tālruni, bluetooth, varat veikt tālruņa zvanu tieši caur skatīties!ai balss palīga)

Izskatās arī
Piemērots ZeblazeAres 3 Magnētiskas Strāvas Adapteris USB Uzlādes Vadu Līnijas Turētājs Stāvēt Smartwatch Turētājs Stacijas R2LB
€4.41 €3.13

(funkcijas: ootdty ar smartwatch uzlādes doks ir izstrādāta ar magnētisko bāzi, lai bez piepūles un droša uzlāde.izgatavota no izturīga plastmasas materiāla, tas uzlādes doks nodrošina ilglaicīgu sniegumu un drošu enerģijas pārvades. ātrā uzlāde: ātra datu pārsūtīšanas ātrums.augsta lietošanas biežums, mīkstas līnijas, nodiluma izturība, līkums-pretestība ar ilgu izturību. drošas)

Izskatās arī
1/2GAB Nomaiņa Ādas Siksniņas Pulksteņu Fit Mini Attiecīgajiem Siksna Aproce Aproce Cilpa Patiesu Band Smart Skatīties
€9.43 €5.56

(1/2gab nomaiņa ādas siksniņas pulksteņu fit mini attiecīgajiem siksna aproce aproce cilpa patiesu band smart skatīties apraksts: gadījumā modelis: skatīties fit mini svars: 13 grami piemērots rokas apkārtmērs: 5.5-8.7 collas materiāls: silikona specifikācijas: krāsa: balta, melna, oranža, olīvu zaļa, ezers zils, pelēks, smilšu , koraļļu sarkanā, pusnakts)

Izskatās arī
Datumi Uzglabāšanas Maiss Kastē Ceļojumu Siksna Uzskaites Lietu Apple-W Dropship
€12.32 €6.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes tilpums: tas var būt līdz 12 siksnas, un elastīgo saiti, cilpa ir piemērots apple-38mm, 40mm, 42mm, 44mm siksnas.vienā caurspīdīgā rāvējslēdzēja kabatas iekšpusē var saglabāt pulksteņi vai pulksteņu piederumi, piemēram, un kabeļus. laba aizsardzība: šo ceļojumu aksesuāru glabāšanas soma ir izklāta ar materiālu un spilveniem,)

Izskatās arī
Watchband Siksna Suunto 9 Aproce Nomaiņa Joslā, Silikona Siksnas Suunto9 Smartwatch Correa Aproce Piederumi
€14.77

(watchband siksna suunto 9 aproce nomaiņa joslā, silikona siksnas suunto9 smartwatch correa aproce piederumi paketē iekļauts: 1*suunto 9wa aproce piezīmes: sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. salīdzināt sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. lūdzu, atstājot ziņu,)

Izskatās arī
Modes NFC Kontroles Smart Gredzens Jaunu Elektronisko Bluetooth Gredzenveida Saules Gredzens IC Pārrakstāmie Analog Piekļuves Karte Frāzi Taustiņu Ip68 Ūdensnecaurlaidīga
€19.38 €9.69

(specifikācijas: smart gredzenu, izmantojot nfc radiofrekvenču komunikācijas tehnoloģijas, lai sasniegtu mobilo tālruņu funkciju darbības un datu koplietošana. pieskaroties tālruņa nfc signālu zonā, lai sasniegtu ekrānā, lai to atbloķētu; pieteikums bloķēšana quick start pieteikumu, nosūta lasīt vizītkartes, url informācijas un citas funkcijas. multi-funkcionālo nfc smart gredzenu,)

Izskatās arī
3D Izliekta, Mīksta Malas Skaidrs, ar aizsargplēvi Smartwatch Pilnībā Segtu Godu Noskatīties 4 Ekrāna Aizsargs Watch4 Smart Piederumi
€3.27

(apraksts : liels ekrāns jutību un ērtu pieskārienu sajūta. ekrāna aizsargs var pretoties skrāpējumiem un bojājumiem no nevēlamas skrāpējumiem. anti eļļas/ ūdens laka, izvairīties no traipu un samazināt pirkstu nospiedumu. viegli uzstādīt, patstāvīgi-ievērojot, neatstāj lipīgu atlieku pēc tam, kad noņemta.paketē ietilpst: 3d ekrāna aizsargs, sausās un mitrās salvetes)

Izskatās arī
USB Uzlādes Kabelis, Lādētājs, Kabeļi + Screen Protector Vairogs Filmu Par Garmin Priekštecis 35 Forerunner35 Smart Skatīties Piederumi
€18.59 €16.55

(modname=ckeditor (lādēšanas vads) produkta apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nomaiņas lādētājs garmin priekštecis 35. tas ir liels ceļotājiem un biznesa lietotājiem ar kompakts un pārnēsājamo dizains. ar varu aizsardzības ķēde iekļauti. krāsa: melna materiāls: abs garums: 1m saderīgs ar: par garmin priekštecis 35 (ekrāna)

Izskatās arī
Android IOS Universālā 1.45 Collas Bluetooth Zvanu Smartwatch Vīriešiem Atbalstu 100+ Sporta 2024. Gadam Jaunas Sievietes Rotācijas Atslēgas Smart Skatīties +Kaste
€46.50 €26.97

(1.45 collas bluetooth zvanu smartwatch vīriešiem atbalstu 100+ sporta 2024. gadam jaunas sievietes rotācijas atslēgas smart skatīties +kaste amats: * skaidru displeju * sirds ritma monitors * asins spiediena tests * displejs veselības parametri * mazkustīgs atgādinājums * signāls atgādinājums * kalorijas nodedzinātas * miega monitors *)

Izskatās arī