Cena €4.21 €6.38

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Derīgs HD4.50BTNC Austiņas;

Ausu Spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta!

Izgatavoti no augstas kvalitātes auduma auduma materiāls, izturīgs un elastīgs, par stundām, par komfortablu sajūtu.

Ausu spilventiņi ir izgatavoti no kvalitatīviem atmiņas sūklis;

Tās ērti piegulētu pie auss un netraucējot skaņas.

Specifikācijas:

Materiāls: Sūklis

par HD4.50BTNC austiņas

Krāsa:Melns, Zaļš,Melns, Zils, (Nav Obligāts)

Komplektā Ietilpst:

2x Ausu Spilventiņi

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Y1AA4NB1105282
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Austiņas Gadījumos
  • Iepakojums: No
  • Materiāls: sūklis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Wishcolor ZS-MD MD4 Dual CS43198 (MUSES02/JRC2068) Lossless Player USB DAC Headphone Amp Atbalsta Bluetooth LDAC
€122.50 €85.75

(wishcolor zs-md md4 dual cs43198 (muses02/jrc2068) lossless player usb dac headphone amp atbalsta bluetooth ldac apraksts: md4 ir plaukstas lieluma augstas precizitātes digitālo vinilplašu, kas atbalsta usb disks un bluetooth.dziesmas var izvēlēties ar mobilo tālruni app.to var izmantot arī kā usb dac, ar koaksiālo un optisko rezultātu, rca izeja, un 3,5 mm austiņu ports izejas. funkcijas: -)

Izskatās arī
Poyatu Skatīties Uzglabāšanas Gadījumā Smartwatch rokas Pulkstenis Ūdensizturīgs Pārnēsāšanas Soma Portatīvo Rāvējslēdzēju Kabata Lodziņā triecienizturīga nepievelk putekļus
€3.27 €3.11

(savietojams 38mm 42mm 40mm 44mm 41mm 45mm smartwatch/ watch gadījumā tikai tad,skatīties nav iekļauts krāsa:melna produkts ir izgatavots ar poyatu.tas nav nekādas preču zīmes, kas pieder sākotnējo austiņu uzņēmuma, un pārdevējs nav saistīti ar austiņu uzņēmuma jebkurā veidā.)

Izskatās arī
Novatoriskas Spēles Gaitu Maksimālu Aizsardzību Spožo Modes Nepievelk Putekļus Austiņas Gadījumā, Uzlabota Funkcionalitāte, Augsta Kvalitāte Top Rated
€2.46 €1.48

(novatoriskas spēles gaitu maksimālu aizsardzību spožo modes nepievelk putekļus austiņas gadījumā, uzlabota funkcionalitāte, augsta kvalitāte top rated apraksts: produkta nosaukums: austiņas aizsardzības gadījumā materiāls: silikona krāsa: melns, balts, tumši zils, sarkans, tumši zaļš, dzeltens, debesis zilas, rozā stils: universal specifikācijas: 1.100%)

Izskatās arī
BSL36A18 Li-Ion Akumulatora korpusa PCB Kuģa Ķēdes KASTE, lai Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Akumulatoru Korpusi
€34.05 €22.14

(par 36v 18v multivolt mv -jonu akumulators ,nē akumulatora šūnu !šis produkts ir komponents, bez akumulatora kodols.tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni, cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.tā var automātiski pielāgot, lai sprieguma prasībām 36v un 18v, dažādas lādēšanas instrumentu un automātiski nodrošina divas dažādas izejas)

Izskatās arī
Mīksts Silikona Acu Maska Segtu Gaismas Pretbloķēšanas Acu aizsegs Pad HP Atbalss G2 VR Brilles Aizsardzības Paklājs Ar VR Objektīva Vāciņš.
€25.55 €9.20

(apraksts: 1. paredzētas atbalss g2: vr segtu perfekti atbilstu akciju putu interfeiss and piešķir viegli austiņas . 2. mīksts silikona materiāls: hp silikona vāciņš ir izgatavots no mīksta silikona materiāla, viegls and viegli tīrīt.mīksto and ērti, ļaujiet, lai jūs izbaudīt jautrību vr spēles uz ilgu laiku, tādējādi dodot jums dažādus spēļu pieredzi! 3.2 silikona)

Izskatās arī
1Pair Par Austiņu Attiecas Sony WH-XB910N Austiņu Viegli Aizstāt Austiņu Aizsargs Piedurknēm Sprādzes Iekļautās Izturīgs Zila
€7.57 €5.67

(sony wh-xb910n ausu kausi to iekļautās būs zīmogs ap jūsu ausīm, lieliski, nodrošinot jums izcilu skaņas izolācija un pastiprinātu basus. augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas. ausu spilventiņi pieņemt augsta blīvuma atmiņas sūklis un augstas kvalitātes proteīns ādu, sniedz komfortu jūsu ausīm; krāsa:zila/melna materiāls:ādas olbaltumvielu izmērs:10x8x2.5cm iepakojuma)

Izskatās arī
10Pcs LM386 200 Reizes Iegūt Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulī(Pastiprinātājs Valdes Mono Jaudas Pastiprinātājs ) Lai Arduino EK1236
€10.50 €3.99

(borta lm386 čipu.ar 200 reizinātājs priekšrocības circuit design borta 10k mainīga pretestība, jūs varat pielāgot amplifikācijas apjoms. borta strāvas indikators, galvenais kājas čipu, ir ar svinu, var ievadi audio signālu tieši . chip : lm386 barošanas bloks : 5-12v krāsa:zila materiāls:abs izmērs:4.1 x 1.4 x 0.5 cm iepakojuma saturs: 10)

Izskatās arī
Ērti Sūklis Auss Spilveni Austiņas Austiņu par H150 H130 Austiņas
€1.15 €0.56

(funkcijas: ootdty šī austiņām ausu spilventiņi nomaiņa ir h150 h130 austiņu; augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērti ausu spilventiņi; samazināt trokšņus un uzlabot mūzikas kvalitāte; augsta blīvuma atmiņas putu ausu spilventiņi nomaiņa ir īpaši paredzēti ilgtermiņa komfortu ar jūsu austiņām. ausu spilventiņi tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! specifikācijas: materiāls:sūklis krāsa:melns,pelēks; izmērs:apm.48x48mm/1.89x1.89in par)

Izskatās arī
par Black Shark JoyBuds Pro Triecienizturīgs Bezvadu Austiņu Piedurknēm Trieciena izturīgs Korpuss Anti-putekļu Mazgājams
€5.97 €2.87

(funkcijas: ootdty augstas caurlaidības tpu, drošs materiāls, ilgmūžīgs, kas nav dzelte. izsmalcinātu meistarība, īstu mašīnu pelējuma atvēršana, personas aizsardzību. lai apvalks ir mīksts, triecienus absorbējošu un anti-kas, mīksts un ādai draudzīgs, un izturīgs. izturīga kā jauns, , netīrumu izturīgs, un efektīvu putekļu necaurlaidīgs. savienojums ir)

Izskatās arī
Regulējams RGB VR Galvas Siksna 8000mAh Uzlādējams par Meta Meklējumos 3 (Balta)
€132.58 €66.29

(specifikācija: izcelsmes valsts: ķīna tips: pad saderīgu zīmols: par meta saderīgs modelis: meta meklējumos 3 produkta krāsa: tīri balta, tīra melnā, baltā un melnā krāsā (nav obligāts) produkta materiāls: abs+pu siksnas+atmiņas sūklis produkta īpašības: ar akumulatoru, regulēšana, led apgaismojums, ātrā uzlāde darba spriegums: dc 5v/2a ieejas)

Izskatās arī
1~4GAB Galaxy Pumpuri Zilo zobu Austiņu Segtu tīrtoņa Krāsu Matēts Maisiņš Vāks Pumpuri Pluss, Ja Soma
€4.75 €2.85

(1~4gab galaxy pumpuri zilo zobu austiņu segtu tīrtoņa krāsu matēts maisiņš vāks pumpuri pluss, ja soma apraksts: īpašības: 1.izgatavots no augstas kvalitātes cieto datora korpusa, augstas kvalitātes austiņas gadījumā pilnīgi jūsu austiņas, trieciena absorbcija 2.modes austiņas lietu dizains. lādēšanas caurumu dizains, apakšā rezervēšanas maksas caurumu, veicina)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Austiņu Silikona Gadījumā Karikatūra Astronauts Pārredzamu Mīkstā seguma
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
Piemērota Epson WF-C5790/C5710/C5290/C5210 Apkopes Kaste/Atkritumu Tintes Tvertne Dekoderi Resetter T6716 Dekoderi
€28.06 €22.45

(piemērota epson cartridge t6715 t6716 t3661 t04d1 t04do dekoderi resetter atrisināt problēmu, ka tradicionālo dekoders ir palicis uz ilgu laiku, elektroniskā jaudas ir izsmeltas, un jauda ir miris vai zems, tās lietojot aizplūšana elektronisko elektrolītu corrodes dekoderi, un dekoderi nevar izmantot, parasti novietojiet mikroshēmas ar attiecīgo groove tā, ka zonde, kas atbilst kontakta mikroshēmā par tehniskās apkopes)

Izskatās arī
Portatīvo Ceļojumu Gadījumā, ja Runātājs Uzglabāšana UE Wonderboom 3 Skaļruņu Aizsargs J60A
€10.76 €8.28

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas quailty eva materiāla, nodiluma izturīgs, triecienizturīgs, ūdensizturīgs un izturīgs. nodrošina labu forprotection skaļruņa no pilienus, triecieniem,skrāpējumiem, putekļiem un nobrāzumi. gluda, bet spēcīgu rāvējslēdzēji ērtai atvēršanai un aizvēršanai. speciāli izstrādāti ue wonderboom)

Izskatās arī
4511396 Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates Pcb Kuģa Einhell Enerģijas X-Change 18V 20V Litija
€18.83 €13.56

(ne sākotnējā pcb, bet 100% brand new, bez akumulatora šūnu!šis produkts tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.materiāls:plastmasa, metāls krāsa:zaļa iepakojuma saturs: 1 * pcb kuģa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var)

Izskatās arī
Austiņu Soma Flannelette Uzliku Austiņas Aizsardzības Kritums Aizsardzības Uzglabāšanas Kaste Uzskaites Maisiņš Austiņas ForPixel Pumpuri-Sērija
€10.77 €4.84

(apraksts: ar triecienizturīgs slānis aizsargā iekšējo slāni no bojājumiem un flannelette oderes materiāls skrāpējumiem. elpojošs un skaisti, uzglabāšanas datu līnija un citi aksesuāri. justies ērti, atvērt un aizvērt gludi, bez kavēšanās. specifikācijas: piemērots: google pixelbuds pro, google pixelbuds, a-series izmērs: 7*7*4cm/2.76x1.57in materiāls:)

Izskatās arī
3D Apgaismojums Kameras Austiņas Gadījumā Bezvadu Uzlādes Austiņas Segtu Triecienizturīgs Gadījumā Earburd Putekļu Aizsardzības Vāks Gaisa pākstis Pro
€7.58 €3.79

(apraksts: 1. augstas kvalitātes interesants 3d kameru, triecienizturīgs austiņas gadījumā 2. moderns bezvadu austiņas gadījumā gaisa pods1/2/3/pro 3. aizsargā jūsu gaisa pākstis no netīrumiem, skrāpējumiem, dings, un šoks 4. izvēlieties augstas kvalitātes tpu ražošanai specifikācija: nosaukums: aizsardzības gadījumā, gaisa pākstis materiāls: tpu iepakojuma)

Izskatās arī