Cena €11.15 €18.59

Pilns apraksts

Apraksts:

Izturīgs Materiāls: Vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes PVC materiāla, bez smaržas, izturīga.

Komplektā Ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves.

Softboard Fin Piederumi: Double Cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount.

Izmērs: Soft top fin plug kopējais izmērs 13.3cmx3.5cmx3.7cm/5.24inchx1.38inchx1.46inch; Centrālā caurumi, attālums 5cm/1.97 collas; Plastmasas skrūvju garums diametrs-5.5cmx0.8cm/2.17inchx0.31inch.

Viegli Uzstādīt: Ideāls sērfošanu valdes fin plug rezerves daļas, sērfot Softboard bāzes kontaktdakšu, viegli izmantot.

Komplektā Ietilpst:

3x mīksto sveces

6x plastmasas skrūves

1 plastmasas uzgriežņu atslēgas

1 stūres uzgriežņu atslēgas

6 skrūves stūres

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Tooyful
  • sērfošanas dēli: sērfošana
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • tāfeles: piepūšamās laivas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Laivu: paddleboard
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • pludmales piederumi: kajaks
  • Laivu Piederumi: kajaku piederumi
  • kajaks: pludmales piederumu
  • Veids: Sērfinga
  • Modeļa Numurs: Plug Fin
  • peldēšanas piederumus: elektriskā vējdēlis
  • vējdēlis: vējdēlis
  • bradāt valde: pūķis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Laivu, Virvju Kāpnes Lieljaudas Poliestera Līnijas Jūras Kāpšanas Virve Pieaugušajiem Piepūšamās Laivas Pontonu Laivu
€32.36 €22.65

(aizzīmju punktiem: 1. [ izturīgs izmantojiet ] izgatavots no neilona un nerūsējošā tērauda, ar šo laivu, virvju kāpnes ir izturīgs un izturīgs.jūs varat atkārtoti izmantot to daudz sezonu, neuztraucoties par to, fedings vai pārkāpj. 2. [ viegli lietojams ] šī papildu laivu trepes var novietot uz laivu ar 2 āķiem, nekādi instrumenti nav nepieciešami.tas ir ērti un ātri uzstādīt un salocīt,)

Izskatās arī
Trubiņa, Spuras Un Peldēt Pleznas Īss Niršanas Varde Kurpes Duck Audums Regulējams Silikona Ceļojumu Izmērs Atvērtā Papēža Pieaugušo, Vīriešu, Sieviešu, Jauniešu Mazulis
€33.93 €12.56

(regulējams snorkeling spuras(pāris) augsta kvalitāte un stilīgs meklē viegls, lai atvieglotu ceļojumu atvērtu papēža dizains mīkstas gumijas kāju kabatas, lai komfortabli pielāgots vai nu ar zeķēm vai basām kājām viegli regulēt siksniņas ar atbrīvošanas pogu funkcija ziņas: materiāli: pp+tpr+silikona materiāli pieejamās krāsas: melns/zils)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
Gaisa Vārsts Astoņstūra Gāzes Vārsts Intex Piepūšamās Laivas/jilong Zvejas Laivu/ Airbed 2-in-1 38g/set Melna PLASTMASAS
€1.28 €0.62

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska 2-in-1 inflācijas vārstu bostonas skrūves vārstu tāpēc, ka tur ir daudzas sērijas ietvaros katrs zīmolu, pat ja pats modelis vārsti ir arī dažādu, lūdzu, skatiet, vai oriģinālo vārstu saskan vai izmērītu pirms pasūtījuma. (ārējais diametrs, skrūvju)

Izskatās arī
18/25CM Niršanu Silikona Regulators Kaklarota Turētājs Elastīgu Iemuti Regulators Kaklarota Gredzeni Astoņkāji Turētājs
€13.49 €8.91

(funkcijas: izgatavota no elastīga silikona materiāla. tur astoņkāji regulators, kur tas ir nepieciešams. ļauj regulators, lai karājas tuvu zem zoda. ērti un viegli lietot. būtisku piederumi niršanai mīļāko. specifikācijas: materiāls: silikona diametrs: 18 cm/25cm krāsa: melna/dzeltena komplektā ietilpst: 1x niršanas regulators)

Izskatās arī
1Pair Snorkelēšana, Daivings Spuras Pieaugušo Elastīgu Komfortu Peldēšanas Pleznas Zemūdens Kāju Flipper Niršanas Aprīkojums Ūdens Sporta Dropship
€109.35 €32.81

(apraksts: nosaukums: peldēšanas pleznas izmērs: s r xl materiāls: pp, tpr svars: 1.6-2.5 kg iepakojums: pāris spuras + pāris nerūsējošā tērauda paralīze jostas iepakojuma saraksts: 1 pāris x peldēšana spuras piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. manuālā mērīšana,lūdzu,)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēšanas Pludmali, Valkāt Bikses Valdes Vīriešu Peldbikses Iekāpšanas Klāja, trenažieru ZĀLE Skriešanas Bikses Peldkostīmu Peldēties uzvalku Īss Homme Zwem
€10.66 €0.66

(izmērs:m,l,xl,xxl . izmērs cilvēks ±1cm m l xl xxl boxerwaist platums dzīvoklis pasākums 35cm 37cm 39cm 41cm fit ķermeņa viduklis(cm) 66-80cm 79-89cm 88-96cm 95-102cm garums pusē cm 36 cm 37cm 38cm 39cm viduklis (collas) džinsi izmērs 28-30' 30-32' 32-34' 36-38' izmērs)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
Jaunu Full Sausā Elpošanas Caurulīti Maska Šķidro Silikonu Niršanas Maska Pieaugušo Niršanas Aprīkojums
€37.19 €26.03

(jaunu full sausā elpošanas caurulīti maska šķidro silikonu niršanas maska pieaugušo niršanas aprīkojums)

Izskatās arī
4gab Kajaks Scupper Aizbāžņi Scupper Sveces Tapām Kajaks Drain Plug Kajaku Kanoe Drenāžas Caurumi Sveces Nomaiņa
€6.43 €3.27

(apraksts liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, makšķerēšana, un tā tālāk.laba veiktspēja, viegli uzstādīt jūsu kajaks, kas ļauj jums palikt sausa, bet jums ir rotaļu. funkcijas izgatavota no premium materiāla, izturīga un ilglaicīga izmantošana.|viegli uzstādīt vai noņemt no kajaks.|tā var sasniegt labāku blīvēšanas efektu, un ir grūts un izturīgs ilgstošu izmantošanu.|tas)

Izskatās arī
Jūras Pakāpes 316 Nerūsējošā Tērauda Locīšanas Šarnīra Sakabes Caurules, Cauruļu salaiduma vietu Savienotājs Laivas Aparatūras Margas, armatūra 22mm/25mm
€23.93 €14.36

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izgatavots no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda un izturīgs lietošanā. maksimālo izturību pret koroziju un izturību, sālsūdens vidē. līdzināšanas virsma, pēc pulēšanas un virsmas nelīdzenums ir samazināts. viegli uzstādīt bez papildus regulēšanas. šis caurules savienotājs ļauj 2 sekcijas, caurules, lai var nolocīt)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Gaisa Vārstu Deflācija Drošības Vārsts Izplūdes Vārsts Gaisa Uzgalis Kajaks Raftings Laivu Piederumi Dropshipping
€4.61 €2.58

(motīvs: 1. viegli uzstādīt, labu sniegumu un ilgi kalpo dzīvi. 2. ventilācijas vārsts, automātiska izlaišana no gaisa kuģa, kas pie noteikta spiediena samazina spiedienu kuģa iekšpusē, lai aizsargātu kuģi. 3. labas nomaiņa piepūšamās laivas, laivu, airbed, kanoe, baseins, plostu, gumijas dinghy, utt.. apraksts: nosaukums: piepūšamā laiva gaisa vārsts krāsa:)

Izskatās arī
Gaisa Sūkņa Caurule Bradāt Valdes Kajaku Piederumi, Rezerves Sūkņa Adapteri, Šļūtene, Šļūtenes
€9.65 €6.08

(apraksts: izmantot spiediena gaisa sūkņa marka..(lūdzu, vērsieties klientu apkalpošanas).piemērota laivu un airi valdes un citi produkti. augsta spiediena gaisa sūknis piederumu augsta spiediena gaisa sūkni.ar 5 dažādām sprauslu izmēru montāžas visvairāk vārsti garums: apm. 110cm.izgatavoti no kvalitātes plastmasas, izturīgas ar augstu spiedienu, izturīgs . pārbaudiet sūkņa)

Izskatās arī
8"9" Sup Dēlis Fin Centrālā Spura Ar Rīks Fin Skrūvi Vienu Fin Par Longboard Stikla Reinforeced Vējdēlis Fin Bradāt Valde
€75.41 €37.70

(viena vējdēlis fin 8/9 garums longboard fin centrālā fin 1.paredzētas centrs fin, piemēram, sup dēļi, longboards,sērfinga un paddleboards. 2.materiāls: fiberglass 3.1 pc vienu fin 4.ilgums:8 9 5.skrūvju fiksēšanai ir iekļauti. 6.krāsa:balta ar melnu 7.motīvs: stikla, ādas, lai radītu gaismas fin ar pārsteidzošu stingrību un labāku elastību nekā parastie)

Izskatās arī
1x Plāksteris Komplektu Remonta Līme Caurulēm, Sporta PVC Materiāla Paddleboard Kajaks 13.5x3.5cm 29g 30ml Kajaks Cauruļu Remonts Līme Izžūst Ātri
€0.79 €0.42

(apraksts: 1. izmantot remontu uz citiem piepūšamās laivas ar pvc materiālu. 2. derīgs piepūšamās ūdenstilpe, gaisa matrača, peldēšana gredzenu, piepūšamās dīvāns, piepūšamās rotaļlietas utt. 3. izžūst ātri, viegli izmantot. parametrs: svars: 29g izmērs: 13.5*3.5 cm tilpums: 30ml komplektā ietilpst: remonta līme*1 piezīme: 1.)

Izskatās arī
Zemūdens Niršanas Vilcināties Japāņu Nerūsējošā Tērauda Tehnisko Virves Turētājs Pozicionēšanas Caurumu Stiprinājuma Sprādzes Niršana Ar Akvalangu
€5.05 €3.59

(specifikācijas: 100% jauns un augstas kvalitātes nosaukums: stiprinājuma sprādzes izmērs: aptuveni 68*18*2mm materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: sudraba svars: apmēram 9,5 g piemērots bīdāmās sprādzes niršanu pretsvaru jostas turētājs. nerūsējošā tērauda materiāls, izturīgs, gaismu, anti-korozijas. efektīvi novērš nejaušas atbrīvojot)

Izskatās arī
Laivas Airi Nomaiņa T Rokturis Mazs Izmērs, Viegli Uzstādīt Ērtu Portatīvo PVC Materiāla Piederumi Sērfošanas Dēlis
€2.55 €1.78

(apraksts: 【lieluma informācija] aicina t izliektas bradāt rīkoties apm. 11.5cmx9cmx3cm/4.53inchx3.54inchx1.18inch 【pvc materiāls] aicina bradāt rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga 【viegli uzstādīt] aicina bradāt nomaiņa t rokturis ir gaismas svara, kompakts, viegli pārnēsājams, viegli uzstādīt un lietot 【profesionālās piederumi])

Izskatās arī