Cena €2.47 €3.69

Pilns apraksts

Specifikācijas:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

00# garums 40mm diametrs = 0.27 mm; piemērots mazo vai mikro kukaiņi, piemēram, odu, mušu un lapseņu

0# garums 40mm diametrs = 0.29 mm; piemērots mazo vai mikro kukaiņi, piemēram, odu, mušu un lapseņu

1# garums 40mm diametrs = 0.32 mm; izmanto mazāko insektu paraugs

2# garums 40mm, diametrs = 0.38 mm; izmanto, lai iegūtu maza vai vidēja lieluma kukaiņu paraugus, piemēram, mazo un vidējo saimnieciskās septiņi pasūtījumi (Coleoptera, Lepidoptera, Orthoptera, Hymenoptera, Diptera, Homoptera, Hemiptera), utt.

3# garums: 40mm, diametrs = 0.45 mm; tas tiek izmantots, lai ražotu vidēja lieluma kukaiņu paraugus, piemēram, neliela izmēra ekonomikas septiņi pasūtījumi, spāres utt.

4# garums 40mm, diametrs = ir 0,56 mm; tā ir paredzēta vidēja izmēra vai lielāku kukaiņu paraugus, piemēram, cikāžu sisināšanu, vaboļu, tauriņu kodes, utt.ar lielu ķermeņa formu, vai smagā svara.

5# garums 40mm, diametrs = 0.71 mm; tas tiek izmantots, lai padarītu lieli vai lieli kukaiņu paraugus, piemēram, giant, vai liekais svars

Paketē iekļauts:

100gab ar caurules

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: kukaiņu adatas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Rotāšanās Prieks, Augstas Kvalitātes Materiālus, Ir Daudz Izmanto Svētku Atmosfēru Viegli Montēt Cute Sniegavīrs Darbvirsmas Apdare
€22.64 €14.27

(rotāšanās prieks, augstas kvalitātes materiālus, ir daudz izmanto svētku atmosfēru viegli montēt cute sniegavīrs darbvirsmas apdare apraksts: materiāls: papīrs komplekts: 350g baltā karte + šūnveida bumbu + trīs karogi izmērs: kā parādīts attēlā funkcijas: 1. izgatavoti no augstas kvalitātes papīra materiāliem, kas nav toksiski, bez smaržas, videi draudzīgu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023 Ziemassvētku Kristus Dzimšanas Jigsaw Puzzle 24 Dienas Atpakaļskaitīšanas Ģimenes Puses Pārsteigums, Dāvana Bērniem Zēni Meitenes
€35.73 €17.86

(aizzīmju punktiem: 1.brīvdienu prieku: atbloķētu svētku puzzle ar adventes kalendārs ziemassvētku puzzle.kā jūs pabeigt daļa no puzzle katru dienu no 1. dec.-24..izbaudiet jautrību saliekot kopā, unikālu attēlu, lai svinētu brīvdienu sezonu. 2.saskaņā ar ziemassvētku tēmu: radīt svētku atmosfēru ar šo ziemassvētku finierzāģis puzzle attēloti dievišķā kristus dzimšanas ainas modelis.ideāls)

Izskatās arī
Radošā Balkons, Plastmasas Puķu Podi Viltus Ziedi Flocking Putu Puķu Podi, Galda Ziedu Arrangers Dārza Dekorēšanai
€5.23 €0.45

(nosaukums:puķu pods krāsa:balta izmērs:kā parādīts attēlā materiāls:plastmasa iepakojumā:1 gab puķu pods lūdzu, ņemiet vērā: 1.krāsa var nedaudz atšķirties atkarībā no monitora. 2.tur var būt 1-3cm lieluma novirze, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
4 Gab. Ziemassvētku Lina Galda piederumu Somas Naži Dakšas Karotes Sudrablietas Turētājs Maisiņš Galda piederumi Somas Hotel Restaurant (Sniegpārsliņu)
€7.89 €4.03

(apraksts izgatavota no premium lina auduma materiāls, šo ziemassvētku galda soma ir izturīga un jautri paskatīties.tas ir speciāli konstruētas, lai noturētu galda piederumi, kā pusdienu galda dekorēšana ziemassvētkiem.tā piebilst, svētku un jautrības atmosfērā, lai puse, un sniegs jums daudz pārsteigumu. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: lina audums. -)

Izskatās arī
Ziemassvētku Durvis Vāciņš Suņu Ziemsvētki Koks Dāvanu Fona Dekori Ziemassvētku Durvju aizkari Āra Foto Karājas Auduma Sega Mājas
€2.76 €1.90

(apraksts: augstas kvalitātes poliestera auduma izturību un ilgmūžību. viegli pakārt ar ietvēra virkni un četriem stūra caurumiem. pietiekami liela, lai izrotāt durvis, sienas, un vairāk. piemērota iekštelpu un āra lietošanai, ideāls brīvdienu pusēm. mazgājams audums viegli uzturēt un ilgstošu izmantošanu. posteņa nosaukums: ziemassvētku materiāls:)

Izskatās arī
Simulācijas Zaļš Gurķis Mākslīgā Gurķis Modeļi, Plastmasas Gurķis Rotājumi Viltus Augu Dabīgas Pārtikas Gurķis
€15.51 €7.76

(apraksts 3pcs mākslīgā gurķu augu spilgti modelis augļi, kas rotājumi, mājas virtuve, mājas tabula liecina, dekoratīvās apdares iezīme - krāsa: zaļa. - izmērs: 30 x 4 x 4cm. - materiāls:.)

Izskatās arī
9 Vadītāji Mākslīgo Rožu Pušķis Puses Saimniecības Ziepes, Puķu Valentīna Diena Dāvanu Kāzu Dekorēšana Mākslīgie Ziedi
€3.37 €1.79

(specifikācija materiāls: ziepes, puķu/pvc izmērs: 28x18x11cm svars: 280g krāsa: rozā, dzeltens, šampanietis, zils stils: radošs, romantisks sakarā: kāzas, dzimšanas dienas, valentīna diena puse, utt. akumulators: tostarp trīs 1,5 v elektronisko baterijas komplektā ietilpst: ķekars ziepes ziedi + stīgu gaismas + dāvana soma + a, apsveikuma kartes piezīmes: 1.lūdzu,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Durvju Rāmja Apdares Santa Elk Koka Stūrī Durvju Zīme Loga Rāmja Ziemassvētku Rotājumi Mājās Jauno Gadu Radošumu Dāvanu
€9.38 €4.69

(dot priecīga vibes, lai jūsu mājās šajā brīvdienu sezonā ar mūsu ziemassvētku tēmu durvju stūrī zīme!izgatavoti no augstas kvalitātes koka materiāliem, tas izstaro izsmalcinātu un interesantu dizainu, kas lieliski atspoguļo svētku gars.tā ir lietotājam draudzīga, bez sarežģītas darbības, un plaši izmanto kā stūri, dekori/sānu zīmi.šī ir arī lieliska dāvana ideja par jūsu mīļajiem! specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Ķirbju Triks Vai Ārstēšanai Tote Somas Bērniem, Bērniem Konfektes Soma Halloween Puse Konfektes Uzglabāšanas Kausa Portatīvo Dāvanu Grozs
€3.47 €2.40

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš. halloween candy soma izmērs(aptuveni):kā attēlu daudzums:1gab. piezīme: 1.sakarā ar gaismas un ekrāna)

Izskatās arī
30Pcs Melna Organza Vīna Pudeļu Somas, Milzīgais Acs Pudeli, Dāvanu Maisiņi, Vīna Attiecas Kleitas ar Aukliņu, Kalvītis
€10.44 €7.83

(premium milzīgais organza auduma ar: organza vīna maisi ir izgatavoti no milzīgais acs auduma, elegants un pārredzamu, dot savu pudeles elegantu izskatu kā dāvana.mirdzoša satīna aukliņu dizains: vīna pudele dāvanu maisiņš ar aukliņu ir viegli aizvērt un atvērt, unikālā veidā, lai wrap vīna pudeles, kāzu dāvanas vai jebkuru ilgi-ish vai garš-ish dāvanu par izmēru pudeles.klasiskais melns (classic black)

Izskatās arī
Karājas Ziemassvētku Dekori Ziemsvētki Koks Kulons Roku darbs Klasiskās Krāsas Durvīm Ziemassvētku Vainags ar Bell Priekšgala mezgls Svētku Dizainu
€16.06 €7.55

(karājas ziemassvētku dekori ziemsvētki koks kulons roku darbs klasiskās krāsas durvīm ziemassvētku vainags ar bell priekšgala mezgls svētku dizainu apraksts: svētku ziemassvētku piekārtiem rotājumi lieliski piemērots darbam mājās vai birojā. viegli pakārt dizains ļauj universāls izvietošanu. pievilcīgs lielumu nodrošina redzamību no attāluma. izgatavots no izturīga)

Izskatās arī
12 Galvas Mākslīgo Rožu Ziedi Viltus Ziedu Sākuma Kāzu Puse, Apdare, Līgavas Pušķi, Laulību Piederumi Rakstāmgalda Rotājumi
€0.73 €0.39

(apraksts 1.mākslīgās rožu ziedu,labi veikts un vibrantly krāsainu, izskatās reālā patīk. 2.7 krāsas jūsu izvēles. 3.jums nozīmē skaistums un labs garastāvoklis šajā dienā. 4.ideāli lieku vāzē, aizpildot centerpieces vai mājās, kāzu dekorēšana.(vāze nav iekļauta komplektācijā) 5.ideāls, lai persona, kāzu, izstāžu zāle, birojs, veikals, mājas, dārza, utt. postenis)

Izskatās arī
Halloween Punduri Dzīvo Shot Trikotāžas Sejas Lelle Rotaslietas Halloween Dāvanu Halloween Rotājumi Mājās Guļamistaba Dzīvo Jamo Istabu Apdare
€9.76 €4.88

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! halloween punduri dzīvo shot trikotāžas sejas lelle rotaslietas halloween dāvanu halloween rotājumi mājās guļamistaba dzīvo jamo istabu apdare funkcijas: svētku rūķis var dot labu veiksmi, un klasiskās krāsas var būt lielisks papildinājums jūsu mājas dekoru. izgatavoti no augstas kvalitātes kokvilnas,)

Izskatās arī
2024 Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Surround Bāzes Ziemassvētku Dekori Mājas Rotājumi
€7.98 €5.27

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šīs apkakles ir radošo modernizētas uz koka statīva, darbojas kā chokers kaklarotas vai segtu apakšā savu koku. līdzeklis ar ziemassvētku modelis ir ideāli piemērots ziemassvētku rotājumi. vienkārši vieta svārki ap bāzi ziemassvētku eglītes, izmantot tā gadu pēc gada. izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,)

Izskatās arī
2GAB Loga Kārbas Kronšteini Kronšteini Logu Kārbu Stādāmās Karājas Puķu Kastes Turētāji, lieljaudas Sienas
€32.83 €24.95

(2gab loga kārbas kronšteini kronšteini logu kārbu stādāmās karājas puķu kastes turētāji, lieljaudas sienas [ko jūs saņemsiet] komplekts, 2 regulējami poda iekavās.augšējā platums margu turētājs puķu pods var regulēt ar 2 collu līdz 6,8 collas brīvi saskaņā ar platuma margu.piezīme: pods podu, nav ietverta. [reālu lieljaudas] šāda veida metāla turētājs ir izgatavots no 3mm biezums augstas)

Izskatās arī
(85Pieces) 1/4 Dzīvoklis Ventilators Vee Jet Ūdens Smidzināšanas Sprausla 316SS Materiāls HVV V Jet Sprauslas, Dzesēšanas Rūpniecības Dzīvoklis Ventilators Reaktīvo Izsmidzināšanas Sprausla
€363.83

(produkta apraksts: spray modelis:dzīvoklis ventilators materiāls:nerūsējošais tērauds vītnes izmērs:1/8 -2 izsmidzināšanas leņķis:0-110 grāds plūsmas ātrums:0 līdz 4720 litri minūtē pieteikums:atputekļošanas, dzesēšanas, tīrīšanas,mazgāšanas,ugunsdzēsības dzīvoklis ventilators sprauslu ražot dzīvoklis vēdekļveida spary modeli, kas ar lielu)

Izskatās arī
200-220cm ūdens plūsmas cikla akrila backdrops ar led ūdenskritums fons puse
€2 952.43 €2 804.81

(mūsu galvenie produkti: ziedu stends, eju stāvēt, kāzu fons, galda, uzglabāšanas, amatniecības un dekori.burtu kaste, burtu tabulā, svečturi, karti kaste, galda numurs, vīna plaukts, foto rāmis,deserti grozs pārdošanai... mūsu mērķis ir panākt, lai gadījumā, ja plānošanas procesā brīze un izveidotu satriecošus mirkļus jums un jūsu viesiem. 1.izmērs ir ļaut pastāvēt maz)

Izskatās arī
Halloween Atpakaļskaitīšanas Koka DIY Svētku Dekori, Unikālu Centrālais Kalendāra piliens kuģis
€26.24 €13.12

(funkcijas: ootdty šo fantastisko koka apdare ir izgatavoti no kvalitātes koksni, nodrošinot izturību. ideāls, lai radītu spokaini un fun halloween unikālo dizainu šo halloween atpakaļskaitīšanas kalendāra funkcijas, apaļas formas, kas ļauj skaitīt dienas līdz halloween radošā, gan interaktīvā veidā. piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem, šī universāls koksnes)

Izskatās arī
45 Vadītājs Mākslīgo Rožu Stādījumiem Plastmasas Viltus Ziedu Stādījumiem Zaļo Lapu Augu, Ziedu Stādījumiem Kāzu Mājas Apdare Ziedu
€4.72 €2.35

(rūpnīcas tiešu vairumtirdzniecības augstas kvalitātes mākslīgie ziedi, visas rūpnīcas pārdošanas cena specifikācija: aptuveni 2,5 metrus garš/sloksnes, ar 45 ziedi uz vienu joslu, un ziedu diametrs ir apmēram 4cm. sver aptuveni 0.04 kg/bārs)

Izskatās arī
Halloween Rūķis Plīša Sejas Lelle Gaismas Roku darbs Fona Rotājumi Halloween Brīvdienu Puse Mājas Rotājumi
€7.62 €5.49

(1:halloween rūķis plīša: šo halloween rūķis ir viss gatavs halloween, katru gnome plīša ir absolūti burvīgs, dos smaidu un uzvarēt jebkuru gnome mīļāko sirds! 2:burvīgs dizains: roku darbs .gnome funkcijas garu plīša pelēku bārdu.cepure un spider piebilst, svētku atmosfēru.tur ir apakšā, kas nepieciešami trīs aaa baterijas(bez akumulatora).krāsains gnome plīša sejas lelle ir labs noformējums, kalvītis 3:halloween)

Izskatās arī
Smilšu Komplekts Smilšu Inžektora Sprauslas Piederumi K Sērijas Šļūteni, Augstspiediena Mazgāšanas Iekārtu Nomaiņa Smilšu Strūklu Rezerves Daļas
€20.60 €14.42

(funkcijas: * jūs iegūt pavisam jaunu un augstas kvalitātes spridzināšanas mazgātājs jauda rīks! * izgatavotas no augstas kvalitātes materiāli, augstas kvalitātes un ražošanas procesa, spēcīgs un izturīgs, lieliski kalpošanas laiku. * piemērots noņemot eļļas, rūsas un grūti netīrās,viegli tīrīt noturīgiem traipiem *var izmantot uz spiediena mazgātāju. specifikācijas)

Izskatās arī