Cena €7.83 €10.44

Pilns apraksts

Premium Milzīgais Organza Auduma Ar: organza vīna maisi ir izgatavoti no milzīgais acs auduma, elegants un pārredzamu, dot savu pudeles elegantu izskatu kā dāvana.Mirdzoša Satīna Aukliņu Dizains: Vīna pudele dāvanu maisiņš ar aukliņu ir viegli aizvērt un atvērt, unikālā veidā, lai wrap vīna pudeles, kāzu dāvanas vai jebkuru ilgi-ish vai garš-ish dāvanu par izmēru pudeles.Klasiskais melns (Classic Black Krāsas: Melna organza vīna somas ir jauki, par dekorēšanas jūsu mājās gatavota vīna, puses dod priekšroku, vai Halloween dāvanas.Labs veikali, boutiques un skatēs.Universāls, Organza Labu Somas: Uz organza labu dāvanu maisiņi ir labs brīvdienu pudeles iesaiņošana, Ziemassvētku iepakojuma, jubileju, kāzu, duša puse, svētku dāvanas, viesu dāvanas vai citos gadījumos.IZMĒRS: Apmēram 14,5 collu (garums) / 37cm x 5.5 collu / 14cm (platums), kas der lielākā daļa standarta 750ml / 25.3 oz vienas vīna pudeles, un šampanieti pudelēs, ļoti elegants veids, kā iepazīstināt vīna dāvanu.Krāsa: melna Materiāls: Organza Iepakojuma Saturs: 30 * Organza Vīna Pudeļu Somas Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Organza Somas
  • Godu: Halloween
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Imitējot Koka Ziedu Cementa Stādāmās par Sukulenti puķu podu Bonsai Dekori
€13.80 €6.89

(funkcijas: ootdty izturīgs, ūdens taupīšanas, viegli deformācijas, korozijas izturība par radošu un īpašu dizainu, lielu apdares un diy tā, kā vēlaties piemērojami balkons, dārzs, apzaļumošana darbi, biroja, mājas mēbeles, dārza mājas, iepirkšanās centri, ziedu dārzs, bērnudārzs ražošanas, viesnīca specifikācijas: tips: 2#/3# krāsa: skatīt bildes materiāls:)

Izskatās arī
10/20Pcs Augu Sakņu Augšanas Bumbu Potēšanas Saknes Lodziņā Bērnudārzos, Renes Vaislas Koka Sētu Potzaru Gadījumā, Dārza Stādīšanas Instrumenti
€15.22

(funkcijas diametrs 5cm: var spiedienu filiāles 3-9cm diametrs 8cm: var spiedienu filiāles 7-12cm 🌱drošu un bez zaudējumiem: augu sakņu ierīces ir drošas mātes auga.augu saknes aug lodziņā neradīs bojājumus, tas izmanto tikai nelielu filiāli par augu, kuru vēlaties, lai klons,nav traucēt augu dabisko izaugsmi. 🌱strong & straujai izaugsmei:augu saknes aug lodziņā izveidots ar)

Izskatās arī
Grāmatas, Ziemassvētku Rotājumu Radošā Akrila Plakanā Iespiestas Ziemassvētku Eglīšu Piekariņu Mājas Karājas Apdare, Sienas Koka Logi
€1.21 €0.49

(grāmatas, ziemassvētku rotājumu ( šis ornaments ir akrila dzīvoklis poligrāfija dekori, ne 3d rotājumu, lūdzu, zināt, ka, ja jums prātā, nav to pasūtīt. ) aizzīmju punktiem: 1. radīt svētku atmosfēru: pārveidot jūsu mājas par brīnumzeme ar mūsu katalogā ziemassvētku eglītes rotājumu.šī unikālā apdare vitrīnas grāmatu elements, kas atveras uz augšu, lai atsegtu burvīgs brīvdienu)

Izskatās arī
200-220cm ūdens plūsmas cikla akrila backdrops ar led ūdenskritums fons puse
€2 952.43 €2 804.81

(mūsu galvenie produkti: ziedu stends, eju stāvēt, kāzu fons, galda, uzglabāšanas, amatniecības un dekori.burtu kaste, burtu tabulā, svečturi, karti kaste, galda numurs, vīna plaukts, foto rāmis,deserti grozs pārdošanai... mūsu mērķis ir panākt, lai gadījumā, ja plānošanas procesā brīze un izveidotu satriecošus mirkļus jums un jūsu viesiem. 1.izmērs ir ļaut pastāvēt maz)

Izskatās arī
Jauns balkona grīdas stāv puķu paliktni, āra, dārza, pagalmu sienas stūra plaukts, dekoratīvie puķu poda paliktni, multi-layer
€122.90

(par mums 1 , mūsu kompānija atrodas ķīnā lielākais vairumtirdzniecības tirgus.jebkurš produkts, kas jums nepieciešams, var nosūtīt uz mani ar produkta attēli vai modeļiem.es došu jums zemāko citāts cik drīz vien iespējams, un pēc tam likt produkta uz veikalu, lai iegādātos. 2 , visiem produktiem, ko pārdod veikalā ir patiesa, lūdzu, atpūtas droši)

Izskatās arī
5 GAB. Ilgi, Varš, Augu Dārzs, Mieti Electroculture Vara Spoles Antenas Audzēšanas Dārzs Daļas Komplekts
€19.25 €6.74

(5 gab. ilgi, varš, augu dārzs, mieti electroculture vara spoles antenas audzēšanas dārzs daļas komplekts palielināt augu augšanu: pieredze transformējošo spēku electroculture dārzkopības ar mūsu premium antenas kopumu, kas paredzēti, lai optimizētu augu vitalitāti un izaugsmi. augstas kvalitātes konstrukcija: katra antena ir rūpīgi izstrādāts ar augstas kvalitātes vara stieples un funkcijas)

Izskatās arī
Liela Sirds Formas Fona Sienas Balonu Mīlestību, Folija Baloni, Kāzu Dekorācijas, Dzimšanas Dienas Svinības Piegādēm, Foto Aksesuārus, Dāvanas
€1.86 €1.19

(funkcijas: baloni ir izgatavoti no alumīnija folijas materiāls, izturīgs un atkārtoti. uzspridzināt vienmērīgi un zīmogs cieši, kad riepa. var būt piepildīta ar hēliju pie jūsu vietējā veikalā vai izmantot salmus, lai aizpildītu ar gaisa par savu. pārsteidz mīļoto ar šiem baloniem par kāzām. piemērotas valentīna dienai, jubilejai, kāzas, saderināšanās, dzimšanas)

Izskatās arī
3PCS Rotājumi Vāks Vīna Pudeli Par Ziemassvētku Rotājumi,Svētku Dāvanas, 3.9X10.6 Inch
€15.25 €9.46

(1. trikotāžas vīna pudele vāki ir izgatavoti no poliestera, kas ir zināma elastība, un to ir viegli stiept.jūs varat nodot to uz ārpusi no pudeles, kā rotājums, šie maisi pievienotu svētku pieskārienu. 2. piemēram, ziemassvētku rotājumi, šie vīna pudele vāki ir lielisks papildinājums ziemassvētku.šie rotājumi var saģērbt ziemassvētku puse, un ir ideāls dekorēšanai vīna un šampanieša pudeles. 3.)

Izskatās arī
21cm Dzelzs Stieples Piestiprināja Rāmis Sulīgs Pot Metāla Karājas Poda Augu Turētājs
€6.20 €3.41

(apraksts: liels rotājumi laikā un citus svētkos vai pasākumos, kuros izturīga bāzi vainags, svaigi, žāvēti vai mākslīgā skaisti zemniecisks dekoratīvās karājas / brīvi stāvošās metāla pods iekštelpām, dārzu vai terasi. ļauj pakārt šo pods podu no kāda filiāle, eave, vai griestiem funkcijas vadi būs viegli aptīt ap ziediem un citiem rotājumiem pievienot, lai)

Izskatās arī
Āra Automātiskā Telts Kempinga Telts Āra Automātiskā Telts Nojume Bērnu Āra Automātiskā Ātri Atvērt Pludmales Telts M
€15.68 €11.44

([dizainu nojumi un logu ventilācijas] mini -up telti ar 360 grādu logu ventilācijas funkcija ir paredzēta, kas var labāk izkliedē siltumu un smaržu cilvēka organismā.sniedz visvairāk skaistas pludmales ainavu. [anti-ultravioleto staru, vēja un smiltīm] uz augšu pludmales telts ir izgatavota no augstas kvalitātes anti-ultravioleto materiāli, kas var ievērojami bloķē saules gaismu, un tieši aizsargātu)

Izskatās arī
2024 Kalendārs Laika Vadība Portatīvo Ikdienas Grafiku No Augusts 2023 Dec 2024. Gadam Ar Twin-Wire Saistoši
€0.76 €0.42

(apraksts: produkta nosaukums: 2024 kalendārs krāsa: balta, zila, melna, zila, bēša, lotus rozā veids iepakojums:opp materiāls: papīrs stils: vienkāršs un moderns iesējums: spole izmēri: 76x60x100mm iepakojuma saraksts: 1 x 2024 kalendārs piezīme: faktiskā produkta krāsa var atšķirties no foto dēļ gaismas. tur var būt)

Izskatās arī
Smilšu Komplekts Smilšu Inžektora Sprauslas Piederumi K Sērijas Šļūteni, Augstspiediena Mazgāšanas Iekārtu Nomaiņa Smilšu Strūklu Rezerves Daļas
€20.60 €14.42

(funkcijas: * jūs iegūt pavisam jaunu un augstas kvalitātes spridzināšanas mazgātājs jauda rīks! * izgatavotas no augstas kvalitātes materiāli, augstas kvalitātes un ražošanas procesa, spēcīgs un izturīgs, lieliski kalpošanas laiku. * piemērots noņemot eļļas, rūsas un grūti netīrās,viegli tīrīt noturīgiem traipiem *var izmantot uz spiediena mazgātāju. specifikācijas)

Izskatās arī
50 100gab 12inch Skaidrs, Lateksa Baloniem, Konfeti Pārredzamu Balons, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Kāzu Dekorācijas, Bērnu Globos
€13.14 €8.54

(50 100gab 12inch skaidrs, lateksa baloniem, konfeti pārredzamu balons, dzimšanas dienu, bērnu dušas kāzu dekorācijas, bērnu globos)

Izskatās arī
Tabletop Ziemassvētku Gaismas Svētku Mēness Zvaigžņu Ziemassvētku Eglītes Top Gaismas Radītu Gaisotni ar Mirgojošām Svētku Dekorēšana Lampas
€5.80 €1.74

(tabletop ziemassvētku gaismas svētku mēness zvaigžņu ziemassvētku eglītes top gaismas radītu gaisotni ar mirgojošām svētku dekorēšana lampas apraksts: izsmalcinātu ziemassvētku eglīte cilindrs gaismas izgatavoti no izturīga un droša plastmasas materiāla. piebilst eleganci un svētki uz jūsu svētku galda. var izmantot kā koka cilindrs, vai novietotas uz galda plāksnes, galda)

Izskatās arī
90CM Mākslīgo Zaļo Augu Karājas Efejas Lapu Aļģu Redīsi Mākslīgo Ziedu Vīnkopības Mājas, Dārza Mūra Sētas Puses Apdare
€7.25 €0.45

(nosaukums: augu sienas karājas apraksts: zaļā mākslīgā plastmasas efejas lapu vainags augu rotangpalmas lapu ziedu mājas apdare 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes mākslīgā karājas leaf ir labi veikts un spilgtas krāsas.tas izskatās spilgti un skaisti lapas ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un viegli tīrāma ideāls dekorēšana, kāzu personām,)

Izskatās arī
Pat Apsveikuma kartiņu Aploksnē ar Noslēpumainu Svētību Puses Rakstveidā Kartes Bērniem Klāt Svētība
€5.06

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes delikāts dizains: dzimšanas karti, iezīmes skaisti unikālais dizains, kas atgādina . lieliska dāvana: tā ir lieliska dāvana draugam. materiāls: šī karte no cardstock. piemērots gadījumos: ideāli piemērota jebkuram gadījumam, piemēram, mātes diena, viena dzimšanas diena, jubileja, kāzas. pārsteigums)

Izskatās arī
Salvešu Gredzeni Puse Autiņu Gredzeni Kopumu, Galda Dekori, Metāla Salvešu Turētājs Ēdamistabas Kostīmu Spooky Autiņu Gredzeni Mājās
€19.56 €9.78

(pievienot spooky vibe jūsu halloween galda dekoru ar mūsu labi izstrādāts, salvešu turētājs.wrap autiņu labi un saglabāt savu pušķi organizēta vienlaikus ir nodilumizturīga.viegli piesaistītu viesu uzmanību un padarīt jūsu iestatījums picture-perfect.ideāls papildinājums jūsu halloween puse. specifikācijas: izmērs: (apm.)5*4cm/1.97*1.57 collas, gredzenu diametrs (apm.)3.8 cm/1.5 collas materiāls:)

Izskatās arī
King Charles III Karogs | Kronēšanas Roku Vilnis Mazo Karoga Stick | Lielbritānijas Karaļa Karogu Britu Rotājumi fortreet Puses
€1.94 €1.36

(aizzīmju punktiem: 1、[ paredzēti karaļa kronēšanas ] king charles iii savienības jack kronēšanas karogs ir paredzēta, lai atzīmētu karaļa kronēšanas, tas ir ideāls dienas 6. maijs 2023, kad jaunais karalis čārlzs iii tiks kronēts valsts, lieliski rotājumi, mājas un ielas. 2、[ izvēlētā materiāla.] king charles iii karogs ir izgatavots no augstas kvalitātes poliestera šķiedras, tas izmanto)

Izskatās arī