Cena €32.78 €81.95

Pilns apraksts

Ideāls Golfa Klubs, Ceļojumu Soma, golfa entuziasti!Ar savu unikālo dizainu un augstas kvalitātes riteņi, tas nodrošina ideālu aizsardzību jūsu klubi ceļojuma laikā.Tā ir arī labākā dāvana tiem, avid golfers jūsu dzīvē.Get gatavs par savu nākamo piedzīvojumu, par to, protams, ar šī Golfa Ceļojumu Soma!

Specifikācija:

Nosaukums: Golfa Ceļojumu Soma

Materiāls: 900D Oxford Audums

Krāsa: Melna

Produkta Svars: ap 1,6 kg

Produkta Izmērs: aptuveni 128x38x 26cm/50.3 x 15 x 10.2 collas

Viena Iepakojuma Lielums: par 45x20x15cm/17.72x7.87x5.91 collas

Iepakojuma Saraksts:

1* Golfa Ceļojumu Soma

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Ideāls Ērtības: Baudīt mieru, ceļojot ar saviem golfa klubiem šajā maisā, kas izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem par izcilu izturību.Ar 900D oxford audums, kas ir ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs, nodrošinot lielisku aizsardzību pret skrāpējumiem un bojājumiem.

2.Ērti Organizē: golfa ceļojumu soma lepojas inovatīvu ārpuse glabāšanas risinājums, kas nodrošina ērtu piekļuvi jūsu golfa kurpes, dvieļi un citi piederumi.Nodalījums ir aprīkots ar diviem stabilitātes siksnām un priekšējā kabatā, lielāku stabilitāti un ērtības.

3.Nepiespiesta Kustība: Pārvietot jūsu golfa maisā ar vieglumu starp kursi un lidostām ar mūsu augstas kvalitātes riteņu un ērti rokturi, kas piedāvā vairākus uzskaites veidus, kā par savu klubu.

4.Labākā Dāvana Golfa Faniem: Ja jūs vēlaties pārsteigt savu mīļoto cilvēku, kam patīk golfs, izskatās ne tālāk par šī Golfa Ceļojumu Soma.Tā lepojas pietiekami daudz vietas, izturību un viegli-to-carry dizainu, padarot to par ideālu klāt jebkurā gadījumā, vai tā būtu dzimšanas dienas vai Ziemassvētku.

5.Universāls un Izturīgs: Šī golfa ceļojumu soma ir universāla izmēra 50.3 x 15 x 10.2 collas, kas var fit gandrīz jebkādu golfa klubi vīriešu un sieviešu.Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas var izturēt un nodiluma ceļojuma laikā.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Iestatiet Bradāt Tenisa Komplekts Portatīvie Galda Teniss Airi ar Nolaižamu Neto Bumbiņas Bērniem Mājās Spēlēt
€12.72 €6.49

(apraksts šī universāls galda tenisa komplekts ir ideāli piemērots atpūtai brīdi starp ģimenes locekļiem, draugiem, klasesbiedriem, kā arī .vai jūs esat mājās, sporta zālē vai uz ceļa, kempings ceļojums, pikniki, tā ir izvēle jums. funkcijas airi, sastāv no cietas koksnes stingri pielīmē ar piemaksu gumijas sejas, piedāvājot lielisku elastību, uzlabotu ātrumu un kontroli. |piemērots)

Izskatās arī
Mākslīgās Ēsmas Zvejas Sarkano Acu Efekta Mākslīgiem Mānekļiem Ar Āķi Zvejas Risina Ar Atstarojošo Efektu Un Saldūdens Zveja
€4.25 €2.97

(šī ir dabas spalvu materiāls, un sarkanā galvanizācijas acīm, padarot to ne tikai stipra, bet arī pievilcīgi ar stilīgu sudraba folijas dizains.turklāt, augsta oglekļa tērauda, barba hook point nodrošina jūsu nozvejas paliek drošs līdz beigām. specifikācija: produkta nosaukums: fly zvejas vilinājums komplekts produkta krāsa: balts produkta izmērs: āķa izmērs: mazs,)

Izskatās arī
Karpu Zvejas Pakārtotā Zvejas Ēsmas Būri Hook Rig Uzstādīt 35cm Inline Metodi Pakārtotā Iscas ...........................
€1.79 €0.94

(produkti displeja --> produktu apraksts --> funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *izstrādāts ar sinker, un tās apkārtnē ir dobi. * * šīs inovācijas būris pakārtotā var saglabāt ēsmu, efektīvāku, lai piesaistītu lielās zivis. *ēsmu, izšķīdina un izkliedēto ārā ūdeni, pēc liešanas zvejas līniju. *liels)

Izskatās arī
Krāsains Komiksu Grafiti Modeļus, Elektriskā Motorollera Anti-slip Uzlīme Smilšpapīrs Skeitborda Rokturi Tape Lapa 60*30cm
€14.34

(nosaukums: skeitborda skrubis kategorijas uzlīme, scooter smilšpapīru izmērs: 60*30cm svars: 0.2 kg izmanto: skrituļdēļiem, skūteriem, elektrisko velosipēdu pedāļi, utt. iezīmes: personalizētu jūsu bērna izskatu, neslīdoša iepakojuma saraksts: 1 * skeitborda uzlīme)

Izskatās arī
5gab/daudz Ložu Texas 1.8 g 3.5 g 5g 7.g 10g Āķu Zvejas Savienotājs Texas Carolina Rig Misiņa Sinker Svaru, Saldūdens, Sālsūdens
€5.34 €2.56

(apraksts - viņi palīdzēs jums iegūt zvejas lures, vai mīksta ēsmu uz leju, lai bagātīgo zivju zonu.viņi parasti izmanto saldūdeni vai sālsūdeni. - bullet dizains viegli nomest uz ūdens, pat uz leju, lai apakšā ezera!tie samazinātu iespēju, pieturoties pie akmeņiem vai klintīm un samazināt pretestību. - izgatavoti no misiņa, spēcīgs un izturīgs, gluds jūras pretestību un ilgstošai)

Izskatās arī
1/2/4GAB Zvejas Lures Spīdīgs Viper Luya Vizuļi saldūdens Tālu Mest Mutē Nogalināt Metāla Viltus Ēsmu, Ar Asins Tvertne Trīs Āķi
€3.32 €2.25

(1/2/4gab zvejas lures spīdīgs viper luya vizuļi saldūdens tālu mest mutē nogalināt metāla viltus ēsmu, ar asins tvertne trīs apraksts: materiāls: metāla krāsa: zelta gludu virsmu, sudraba gluda virsma svars: 7.g iezīmes: plūsma ēsmas ķermenī, trīs āķi spalvu, 360 grādu pārdomas specifikācijas: 1. lielos attālumos, throwing : aizmugures vēja pretestību)

Izskatās arī
Zvejas Āķi 2pair/daudz Augsta Oglekļa Tērauda Lēni Džiga Lure Spalvu Āķis, Lietie Stendus Palīdzēt Āķis Dzeloņstiepļu Dubultā Āķi
€4.04 €3.24

(īpašas postenis firmas nosaukums:histolure stāvoklis:okeāna zvejas laivu/jūras zvejas preces nosaukums: lēni džiga āķis materiāls:augsta oglekļa tērauda virves materiāls: japāna pe līnijas daudzums:2pair/daudz)

Izskatās arī
GHOTDA Krasta Džiga makšķeri 1.8 m 1.65 m Gaismas Spēli Long Casting ML Jauda Max Lure Svars 20g Vērpšanai Jūras Ceļojumu Lure Stieņi
€22.50 €13.95

(pircēji no brazīlijas, lūdzu, pievērsiet uzmanību šādām piezīmēm: 1 jums ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis par pārrobežu pirkumiem. 2 par pirkumiem zem 50 asv dolāru, tikai icms attiecas. 3 par iepirkumiem, kuru vērtība ir vienāda vai lielāka nekā asv $50 icms un nodokļi tiek piemēroti. 4 cena par šo preci neattiecas nodoklis, lūdzu, apmaksāt icms un nodevas, ja pakas nonāk)

Izskatās arī
1pc Mini Portatīvo Oglekļa Mazo Jūras Stienis Mazo Liešanas 1 M 1.3 M Īsu Sadaļā-ar makšķeri Sarauties 30cm maza daļa Mazo Jūras Stienis
€6.38 €4.15

(funkcijas: 1. vibrācijas-eject oglekļa šķiedras vērpšanai stienis: izstrādāts ar augstas kvalitātes oglekļa šķiedras materiāla, tas makšķeri eksponāti ārkārtas jutību un izturību, uzlabojot savu lure zvejas pieredzi. 2. kompakts un pārnēsājams: ultra-īsu garumu un teleskopiskie dizains padara šo stienis ļoti portable, kas ļauj jums, lai paņemiet to līdzi visur, kur savu zvejas ceļojums)

Izskatās arī
Golfa Sparā, Mācību Mat Golfa Sparā Prakses Paklāji, Gumijas Zole, Kas Nav Slīdēšanas Portatīvo Elastīga, Viegla Golfa Piederumi Golfa
€30.86 €21.60

(uzlabot jūsu golf swing ar mūsu izturīga un viegli-to-veikalā golfa sparā mat treneris.paredzēts izmantot jūsu dārza, šis paklājiņš ļauj jums redzēt skaidri, kā jūs praksē jūsu sparā.roll to uz augšu ērtai uzglabāšanai! specifikācija: materiāls: pu līme izmērs: (apm.)77*21.5*0.2 cm/30.31*8.46*0.08 collas veida padomus: 1. sakarā ar krāsu temperatūras displejs,)

Izskatās arī
Coldre Gloks Maksts Šaujamieroci, Anti Slip Taktiskās Pistole Gumijas Aizsargātu Vāka Rokturis Fotografēšanas Gloks Maksts Medību Piederumu Gloks
€8.01 €4.08

(motīvs: piemērojams ar: kas piemērojami gloks g17 g19 g20 g21 g22 g23 g25 g31 g32 g34 g35 g37 g38 vai kādu citu stiprināt kontroli un samazina atsitiena.palielināt taktiskās medību roktura materiāls: izgatavots no augstas izturības mīksta gumijas materiāla. 100% augstas kvalitātes un pilnīgi jauns silikona uzmava nodrošina ērts ergonomisks rokturis.ļoti piemērots zemapmetuma uzskaites. produkta)

Izskatās arī
Zvejas Vēdera Augšējā Praktiskā Melnā Krāsa Sfērisku Vēdera Augšējā Jūras Zvejas Vēdera Augšējā Zvejas rīki Makšķerēšanas Piederumi
€6.67 €3.01

(svarīga informācija materiāls:faux ādas iepakojuma lielums: 15.5 cm x 8cm/6.1 x 3.15 (apm.) apskats: ko lodveida vēdera augšdaļā, kas var piedāvāt jums ir, ka, lai novērstu zilumi uz vēdera un augšstilbiem, ko izraisa muca ar makšķeri, kad zvejas lielas zivis un aizsargā stienis no skrāpējumiem.jūs varat noķert lielās zivis bez piepūles. izstrādāts ar daudz)

Izskatās arī
1GB Portatīvo Zvejas Spole Soma 6 Krāsas Viegls Sabiezējumu Uzglabāšanas Soma Protector makšķeres un Piederumi, Vairumtirdzniecība
€3.50 €1.96

(apraksts: nosaukums: zvejas spole soma krāsa: melna sarkana zila zaļa oranža maskēties izmērs: 13x13cm materiāls: augstas elastības ok audums + putu gumijas reljefs + neilona burvju uzlīmes mērķis: stacionārās soma zema profila spole svars: 43g (tas ir normāli, auduma svars ir nestabila dažreiz, lūdzu, piedod man) iepakojuma izmērs: garums-16cm, platums 16cm)

Izskatās arī
Zvejas Pārgājienu Saules Cepure Vīriešiem, Sievietēm Boonie Cepuri Platām Malām Spaiņa Cepuri, Āra Vasaras Cepurīte Kokvilnas Kausa Cepure
€17.11 €11.98

(specifikācija: materiāls: neilons amats: saules aizsardzības, kakla aizsardzību, ātri žāvēšanas, elpojošs izmērs: kā parādīts attēlā tas ir regulējams: regulējams sauļošanās: upf50+ stils: visu maču, ikdienas, sporta iepakojuma saraksts: 1*zvejnieka cepure)

Izskatās arī
TIBHAR Evolution S Sērijas Galda Tenisa Gumijas Veikti DE Punkti-Nav lipīga Iekšējā Enerģijas Ping Pong Gumijas ar Sūklis Kūka
€112.55 €73.16

(tibhar evolution s sērijas galda tenisa gumijas veikti de punkti-nav lipīga iekšējā enerģijas ping pong gumijas ar sūklis kūka specifikācija zīmols: tibhar modelis: touch mx-s krāsa: sarkana/melna sūklis: vācija redpower sūklis gumijas: nav lipīgs, vācija gumijas biezums: 2.1-2.2 mm cietība: ciets ātrums: 125 kontrole: 80 spin: 120 spēlēt)

Izskatās arī
ROMEO3 1x25mm 3 MOA Mini Red Dot Reflex Sight ar Stāvvadu 20mm QD Picatinny Rail Mount par Šautene AR15 M4 Riflescope
€101.02 €70.72

(romeo3 mini rmr 1x25mm 3 moa mini red dot reflex sight ar stāvvadu 20mm qd picatinny rail mount par šautene ar15 m4 riflescope specifikācijas spilgtuma intensitāte : 9 līmeņiem dot izmērs : 3 moa baterijas tips : 1xcr2032 (sānu iekraušanas)( nav iekļauts ) svars : 170g korekcijas : 1 moa / noklikšķiniet --windage & augstuma regulēšana piemērots : 20mm picatinny)

Izskatās arī
Makšķeres Viegls, lai Tētis
€6.15 €4.00

(mc889 makšķeres ergonomisks rokturis vīriešiem mc889 apraksts: funkcijas: 1. ar ergonomisku rokturi padara to ērtāku un vieglāk zvejot.ar teleskopisko makšķeri ir teleskopiskie, kas var viegli fit automašīnas bagāžnieka, laivu lūku vai mugursoma. 2. daudzfunkcionāls-vai tas ir forele, asaris vai lielas zivis upē, vai par zvejas ostu vai jūras, tā ir augstas kvalitātes makšķeri. 3.)

Izskatās arī
25Pcs/daudz 2.5 mm/3,0 mm/3,5 mm/4.0 mm Lidot ar Piesaisti Materiāls Jauki Izstrādāta Iešķeltu Volframa Lodītes Lidot ar Piesaisti Volframa Lodītēm
€6.35 €0.45

(25pcs/daudz 2.5 mm/3,0 mm/3,5 mm/4.0 mm lidot ar piesaisti materiāls jauki izstrādāta iešķeltu volframa lodītes lidot ar piesaisti volframa lodītēm izgatavots no videi draudzīgas volframa sakausējuma materiāla, 95% augsta blīvuma volframa un zeltītiem uz virsmas. stabilu sniegumu, pretkorozijas, pretrūsēšanas. volframs ir 60% smagākas, nekā svins un 240% smagākas, nekā no misiņa. krāsa)

Izskatās arī
Metāla Metāla VIB Lure Jaunu Sudraba, Zelta 10g/15g/20g VIB Zvejas Lures Long Cast Lure Dziļā Ūdenī Grimst Ripu Karoti Zvejas
€1.92 €1.31

(tips: metāla vib garums: 56mm/64mm/70mm svars: 10g/15g/20g krāsa: zelts, sudrabs, krāsains dziļums: visu ūdens slāni darbība: vibrācijas/plandīšanās/izciršanas / rakšanas funkcijas: 1.pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.zvejas vilinājums grimst ripu karoti 10g/15g/20g viena āķa grūti ēsmu. pakete ietver: 1x metāla vib lure piezīmes: produkts)

Izskatās arī
Taktiskā OKW PL350 Gaismas 1000 Lumeni LED Metāla Lukturīti lieljaudas Medību Skautu Uzmanības centrā Fit 20mm
€114.50 €73.28

(funkcijas: nosaukums: okw pl350 lukturīti baterijas tips: 1*cr123a/1*18350 (nav iekļautas) krāsa: bk/de materiāls: alumīnija sakausējuma no ievietot: 1000 lm funkcija: konstanta-par fit: pistole dzelzceļa / picatinny rail)

Izskatās arī