Cena €6.49 €12.72

Pilns apraksts

Apraksts

Šī universāls galda tenisa komplekts ir ideāli piemērots atpūtai brīdi starp ģimenes locekļiem, draugiem, klasesbiedriem, kā arī .Vai jūs esat mājās, sporta zālē vai uz ceļa, kempings ceļojums, pikniki, tā ir izvēle jums.

Funkcijas

Airi, sastāv no cietas koksnes stingri pielīmē ar piemaksu gumijas sejas, piedāvājot lielisku elastību, uzlabotu ātrumu un kontroli. |Piemērots bērniem, gan jauniešiem, gan vidējā vecuma un vecuma.|Ar savu bagāžnieka pong neto, jebkurā vietā var pārveidot par spēli lauks nekavējoties.Uzskaites kabata, tur visas sastāvdaļas kopā, droši un skaņu.Dot viņiem praktiski visur.|Uz pong net var pārvērst jebkuru galda, uz galda teniss, piemēram, biroja galda, mājās virtuvē vai pusdienu galda.Tikai apgriezti to uz galda, un jūs varat sākt savu spēli jebkurā kur un jebkurā laikā.| Teniss Airi Uzstādīt Portatīvie Galda Teniss Airi ar Nolaižamu Neto Bumbiņas Mājas Spēlē.

- Izmērs: 60x20x4cm.

- Krāsa: Kā parādīts attēlā.

- Materiāls: PE.

Paketi, Ieskaitot

1 komplekts x Bradāt Tenisa Komplekts Portatīvie Galda Teniss Airi ar Nolaižamu Neto Bumbiņas Mājas Spēlē.

Specifikācijas

  • Feature6: Galda Teniss Prakses Komplekts
  • feature2: Pong - Go
  • Feature9: Galda Tenisa Robots Prakse
  • feature5: Galda Tenisa Bumbiņas Apmācības
  • feature3: Pamata Gumijas Rokturi, Galda Tenisa Bumbiņas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: galda teniss
  • feature4: Galda Tenisa Treneris
  • feature1: Bagāžnieka Galda Tenisa Spēle, Kas
  • Feature10: Regulas Galda Tenisa Piederumi
  • Feature7: Galda Tenisa Spēles

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sākot Rindas Skavas Rīku Komplekta Uzglabāšanas Soma Piederumiem, Tenisa Rakešu
€33.80 €20.28

(apraksts: apraksts: starta rindas skavas rīku komplekts: string plier stangas, kas var turēt badmintons virknes stingri nesabojājot virknes, kas palīdz jums, lai string badmintona raketes vairāk glīti un ērti.paketē iekļauts: 1 nailer, 1 vadu griezējs knaibles, 1 nagu noņemšanas, 1 fiksēta garuma dakša, 1 izvēršana stienis, 1 rokasgrāmata pin konuss, 1 auksti presēti, knaibles, 1 indenter korekcija uzgriežņu)

Izskatās arī
1/2/4GAB Zvejas Lures Spīdīgs Viper Luya Vizuļi saldūdens Tālu Mest Mutē Nogalināt Metāla Viltus Ēsmu, Ar Asins Tvertne Trīs Āķi
€3.32 €2.25

(1/2/4gab zvejas lures spīdīgs viper luya vizuļi saldūdens tālu mest mutē nogalināt metāla viltus ēsmu, ar asins tvertne trīs apraksts: materiāls: metāla krāsa: zelta gludu virsmu, sudraba gluda virsma svars: 7.g iezīmes: plūsma ēsmas ķermenī, trīs āķi spalvu, 360 grādu pārdomas specifikācijas: 1. lielos attālumos, throwing : aizmugures vēja pretestību)

Izskatās arī
1Pc Golfa Piederumi Zīmes Cepuri Klipu Bumbu Marķieri, Uzstādīts Magnētisko Cepuri Klipu Zīmes Bitcoin Formas Golfa Zīmes Magnētisko Cepuri Klipu Atzīmes
€2.22 €1.33

(funkcijas: magnēti, kas ir par klips, marķieri, spieķi stingri un ir viegli noņemt, lai atzīmētu golfa bumbiņu pozīcijas liekot zaļš. augstas kvalitātes metāla un magnēta materiāla, spilgtas krāsas, viegli noteikt, izturīga un izturīga, arī var būt jauka dāvana draugiem un ģimeni. magnētiskā golfa bumbiņu marķieri nenāk viegli zaudēt.to var salīdzināt ar logotipiem, dažādu)

Izskatās arī
Taktiski Atpakaļ Organizatori Cieta Molles Panelis Transportlīdzekļiem, Universal Mount Automašīnas Paneļa Moduļu Uzglabāšanas Panelis
€16.85 €11.79

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiāla, nodiluma izturīgs un izturīgs, mūsu auto atpakaļ organizatori ir būvēts, lai pēdējā. ar regulējamām lencēm nodrošina drošu novietot uz jebkura izmēra.saglabāt organizēta un viegli piekļūt jūsu rīku, vai tas ir rīki, sīkrīku, vai personīgi mantu. piemēroti automašīnas īpašniekiem, kuri baudīt āra aktivitātēm, ceļojumiem,)

Izskatās arī
lēni grimst paraut ēsmu, ar mīksto asti 90&120&150mm mākslīgā KF Lure par Musky Līdaka Slīdni Bass Zvejas Vilinājums Risināt
€5.30 €3.98

(krāsas un specifikācijas mīksta aste nav nejauši saskaņota fotogrāfijas, ir tikai atsaucei.)

Izskatās arī
100gab Mīksto Zvejas Lures 2g/7cm Bionisko Ēsmu Komplekta Jauktu Krāsu Atkārtoti Zivju Ēsmas Sālsūdens / Saldūdens
€3.57 €1.78

(funkcijas: 1. gudrs dizains: dažādi āķīgs krāsas ar lāpstu asti, lai drop shot, makšķerēšana.ļoti mīksts ēsmu, labi veidots, nav viegli hit vai asaru, nav vienkārši sadalīt. 2. vienkārša lietošana: ideāli piemērots profesionāliem makšķerniekiem, bērniem un iesācējiem.super-elastīgs un augstas kvalitātes gumijas savienojums, kas rada papildu apelācijas pateicoties krāsošana, universāls,)

Izskatās arī
Melns 1Pc Golfa Bumbiņas Acs Soma Izturīga Neilona Sietu Neto Bag Maisiņš Golfs Tenisa 12-16 Bumbiņas Turētāju Uzglabāšanas Slēgšanas Golfa Mācību līdzekļi
€2.77 €1.66

(iezīmes: 1 00% pavisam jaunu.glabāšanai bumbas, piemēram, golfa bumbiņas,galda teniss, utt.zīmēšanas string slēgšanu, lai viegli piekļūtu bumbiņas un veikls uzglabāšanai.var pakārt uz golfa maisiņš vai golfa caddy.var turēt līdz 12-16 golfa bumbiņas.izgatavoti no augstākās kvalitātes neilona, gaismas svērto un izturīgs.ideāls, lai baudīt savu zaļo spēlēt.arī ideāli piemēroti lielām taras veicināšanas)

Izskatās arī
Zemledus Makšķerēšana Ūdensnecaurlaidīgi Cimdi, Ziemas Siltuma Darba Cimdi Vīriešiem, Antifrīzs, Saldētava Cimdi darbam Aukstā izturīgi Cimdi jaunas
€4.38 €1.62

(zemledus makšķerēšana ūdensnecaurlaidīgi cimdi, ziemas siltuma darba cimdi vīriešiem, antifrīzs, saldētava cimdi darbam aukstā izturīgi cimdi jaunas aizzīmju punktiem: 1.ūdensizturīgs aizsardzības pasargātu jūsu rokas no ūdens un palieciet mājīgajā ar mūsu cimdi.izstrādāta ūdensnecaurlaidīga akrila materiāla un sauss iekšpusē tehnoloģiju, šie izolēta, darba cimdi saglabāt jūsu rokas pasargāti)

Izskatās arī
Golfa Sparā, Mācību Mat Golfa Sparā Prakses Paklāji, Gumijas Zole, Kas Nav Slīdēšanas Portatīvo Elastīga, Viegla Golfa Piederumi Golfa
€30.86 €21.60

(uzlabot jūsu golf swing ar mūsu izturīga un viegli-to-veikalā golfa sparā mat treneris.paredzēts izmantot jūsu dārza, šis paklājiņš ļauj jums redzēt skaidri, kā jūs praksē jūsu sparā.roll to uz augšu ērtai uzglabāšanai! specifikācija: materiāls: pu līme izmērs: (apm.)77*21.5*0.2 cm/30.31*8.46*0.08 collas veida padomus: 1. sakarā ar krāsu temperatūras displejs,)

Izskatās arī
10Pcs Golfa Zižļa Galu Lielums 0.370 Golfa Piedurknēm Gredzenu Golfa Gludekļi Augstas Kvalitātes Kluba Vārpstas Piederumi
€9.38 €5.25

(10pcs golfa zižļa galu lielums 0.370 golfa piedurknēm gredzenu golfa gludekļi augstas kvalitātes kluba vārpstas piederumi atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. 100% pavisam jaunu. 0.370 piemērots 0.370 padoms gludekļi vārpstu. krāsa:zelta/sudraba materiāls:pvc+plastmasas izmērs:9.3)

Izskatās arī
Golfa Sporta Praksē Barjeru Neto, Golfa Bumbu Hitting Sieti, Golfa Augstas Neto, Lieljaudas Golfa Ierobežošana Neto
€54.57 €26.19

(2.5 mm kvadrātveida linuma acu, 2 mm poliestera aukla. pastiprināta ar 1/4inch virves robežu pa perimetru. bezmezglu linuma acs būvniecība, izturīgs izturību un izcilu kvalitāti. pakārt/instalēt no vertikāli stabi, kabeļi/vadi, metālkonstrukcijas, žogi/koki, āķi. lieliski darbojas kā barjera mājās vai ārā, lai praksē šāvienu ar dzelži. krāsa:melna materiāls:pe izmērs:3m)

Izskatās arī
Skeitborda Soma Rokassomu, Pleca Skate Valdes Saņemt Soma Āra Sporta Piederumu Soma, Mugursoma Longboard
€20.73 €12.44

(skeitborda soma rokassomu, pleca skate valdes saņemt soma āra sporta piederumu soma, mugursoma longboard 1. atbalsta portatīvo un vienu plecu. 2. augstas kvalitātes dizaina, šļakatu necaurlaidīgs. 3. salokāms uzglabāšanai, mazu nospiedumu. 4. palielināt bezmaksas regulēšana drošības jostas un priekšējā zip kabatas. 5. aukliņu dizaina un plecu siksna auto līnijas pārstrādi. nosaukums:)

Izskatās arī
Prakses Golfa Sparā Ceļu Mat Golfa Sparā Ceļu Prakses Paklājiņš Hitting Mat 11.81x23.62in Golfa Mācību Atbalstu Iekārtas Šūpoles
€22.35 €12.29

(mūsu golfa hitting paklājiņš ir lieliska prakse rīku, lai golfers visu līmeņu.tās 4cm/1.57 garā zālē sniedz reālu justies, vienlaikus aizsargājot jūsu zālienu.šis paklājiņš nav viegli saliekt vai salauzt, un ir arī smaržas.ar šo mat, jūs varat prakse, daudz dažādu kadru ar pārliecību. produkta nosaukums: 2 1 golfa prakses paklājiņš produkta izmērs: 30x60cm/11.81x23.62in produkta)

Izskatās arī
Slēpošanas Cimdi Ūdensizturīgs Aukstā Laika Cimdi Touchscreen Pirkstiem Sniega Slēpošanas Cimdi Bez Stiept Ziemas Sniega Cimdi Vīrieši Sievietes
€25.03 €12.51

(vīriešu slēpošana un snovbords cimdi ir ērts un mīksts, kas nodrošina lielisku siltuma uzglabāšanas un siltināšana, lai jūsu rokas siltas.ar plašu programmu, jūs varat tos izmantot visām ziemas aktivitātēm.izmantot tik daudz, kā jums patīk un uzlabotu lietotāju pieredzi ar šiem augstas kvalitātes cimdi. specifikācija: nosaukums: slēpošanas cimdi krāsa: melna izmērs: m/l/xl materiāls:)

Izskatās arī
10pcs Pildīta Lietussargu Karstā Pārdošanas Skrūvi-par Padoms Kvalitātes Biljarda Rezerves Daļas 10mm 12mm Biljards Piederumi
€4.85

(apraksts: 10pcs pildīta lietussargu karstā pārdošanas skrūvi-par padoms kvalitātes biljarda rezerves daļas 10mm 12mm biljards piederumi 100% jauns. materiāls: plastmasa + metāls. preces nr.:767832-767834 izmērs: balta : garums 2,5 cm, diametrs 1cm 10mm: diametrs 0,8 cm, augstums 1cm 12mm: diametrs 1cm, augstums 1.1 cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393)

Izskatās arī
14X3MM Spearfishing Gumijas Cilpas Speargun Joslām, Emulsija, Cauruļu Lateksa Niršanu Spearfishing piederumiem
€12.96 €5.57

(modeļa numurs: rj-0314 izmērs:iekšējais diametrs: 3 mm, ārējais diametrs: 14mm krāsa:melna materiāls:latekss izmērs:50cm / 1m iepakojuma saturs: 1 x spearfishing lateksa caurule tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu)

Izskatās arī
2gab Lab Pasūtījuma Svaru Odyssey Insulta Lab Golfa īsa golfa nūja 25G & 35G
€22.29 €14.71

(2gab lab pasūtījuma svaru odyssey insulta lab golfa īsa golfa nūja 25g & 35g 2x golfa īsa golfa nūja pakāpes: 1 x 25g + 1 x 35g augstas kvalitātes pēcpārdošanas īsa golfa nūja svaru odyssey insulta lab sērija putters fit odyssey insulta lab dubultā plaša plūsma / 2-ball / #7 / v-line pīrāgus utt. specifikācija:25g/35g krāsa:melna materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:diametrs:)

Izskatās arī