Cena €6.27 €14.25

Pilns apraksts

Apraksts

Vai jūs joprojām meklējat praktisku Kajaks Drenāžas Spraudni?Pēc tam, mūsu kajaku drain plug ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.Tie var efektīvi novērstu ūdens iekļūšanu laivu laikā airu.Viegli uzstādīt un piemērotas profesionālai un personīgai lietošanai.Viegli rīkoties un darboties ar regulējamu rotācijas griezes momentu .Šīs vienkāršās un praktiskās rīks būs labs palīgs jūsu darbā .

Funkcijas

-Krāsa:Asorti Krāsas

-Materiāls:Nerūsējošais Tērauds, Gumijas

-Izmērs:10.00X4.00X3.20cm/3.93X1.57X1.26in

-Piezīme:S uitable par kalibrs 32mm/1.26 gadā.

-Viegls, pārnēsājamie, spēcīgs un izturīgs, būtiski kajaku kanoe laivu piederumi.

-Šis Jūras Drenāžas Spraudni var izmantot, plug scupper caurumus jūsu kajaks.

-Pārtrauc ūdens infiltrācija un tiek izmantota, lai drenāžas ūdens no iekšējās jūsu laiva.

-Izgatavota no izturīga materiāla, vidēja cietība, spēcīgs un izturīgs, izturīgs pret ūdens burbulis.

-Ieguldītajam šis produkts ir ideāls, un jums ir laba pieredze, izmantojot to.

1 x Kajaks Drenāžas Spraudni

Specifikācijas

  • Feature6: kajaks drenāžas caurums spraudnis
  • feature2: drenāžas caurumi aizbāzni
  • Feature9: jūras mazo drenāžas spraudni
  • feature5: scupper plug kajaks
  • feature3: kanoe scupper sveces
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: kanoe scupper aizbāzni
  • feature4: kajaku piederumi
  • feature1: Laivu Drenāžas Aizbāžņi
  • Feature10: laivu drenāžas spraudni
  • Feature7: profesionālās kajaks plug

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1Pair Unisex Varde Tipa Silikona Zeķturi Peldēšana Rokas Spuras Pleznas Pirkstu Webbed Cimdi Bradāt Ūdens Sporta
€3.29 €1.71

(iezīmes: 100% new band un augstas kvalitātes ātrums: peldēt kā vardes.peldēties un noķert vilni ātrāk!apmācība: palielina izturību un uzlabotu tehniku.lieliski piemērots iesācējiem.hydro rokturis: peldēšana webbed nodrošina pilnu elastīgumu jūsu puses, un palielina turēt uz slidenas virsmas.hidrodinamiskais dizains padara to viegli izmantot.nodrošinot maksimālu efektivitāti uz lietotāja peldoties..specifikācija:)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
Kajaks Rokturus ar Skrūvēm Pad Acu DIY Viegls Kanoe Rīkoties ar Kajaku Pārvadāt Roktura, Laivu Āra Bagāžas Kajaks Piederumu
€14.20 €8.81

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina šo kajaku rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes izturīga pvc materiāla, uzticams, lai greifers. 【ergonomisks dizains] aicina laivu pusē mount veikt rokturi ar ergonomisku dizainu, sniedz ērti justies, vairāk izturīgs rokturis. 【iezīme] aicina mūsu kajaku rokturi ir divreiz caurumi, garums 29cm/11.42 collu, un viegli uzstādīt.iepakojumā)

Izskatās arī
Virvi Piesien Pie Radžu Laivu Radzes & Bremžu Paliktņus Ar Quick-Grip Kāta Radžu Virves Radzes Laivu Radzes Stiprinājuma Virvi, Lai Kāta
€1.55 €0.59

(apraksts: augstas kvalitātes neilona materiāla, ļoti izturīgas un videi draudzīgas ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves,viegli montēt viegli nomainīt bojātās viens no karoga kārts, un tur virvi no pūš vējš. liels izmantošana stiprinājuma virvi, lai kāta, mazas laivas, markīzes, tarps un vairāk specifikācija: vienuma tips: virves radžu nosaukums: laivu)

Izskatās arī
Nirt Zeķes Ūdens Kurpes Peldēšana Zeķes Ātri Žāvēšanas Smaiļošana Beach Izturīgs, Elpojošs un Viegls, Elastīgs
€3.51 €2.11

(apraksts: elpojošs materiāls: niršanas zeķes izgatavotas kvalitātes gumijas materiāla, elastīgs un elpojošs, quick dry pretslīdes zole: vīriešiem, sievietēm, niršanas zeķes ar rakstu gumijas zole, nodrošina lielisku saķeri, aizsargā jūs no slīdēšanas efektīva polsterējuma aizsardzība: pludmales zeķes nodrošina aizsardzību jūsu bērniem kājas tiek ievainots ar karstā smilts,)

Izskatās arī
Pūķis Laiva, Airi, Sēdeklis Pad EVA Ūdensizturīgs Triecienizturīgs Laivu Sēdekļa Spilvenu
€3.23 €1.75

(apraksts: 【augstas elastības] aicina mūsu pūķis laiva, airi, sēdeklis paliktnis ir izgatavots no augstas kvalitātes eva materiāls, ūdensizturīgs, triecienizturīgs, izturīgs un viegls. 【u formas sēdeklis] aicina pūķis laivu airi sēdekļa spilvena ir u formas, ērts un relaksējošs sēdvietu. 【lielumam] aicina dragon boat seglu ir ar lieluma 32.5x15.5x5cm/12.8 x6.1 x2 , viegli izmantot)

Izskatās arī
Flipsky Efoil Mehānisko Ūdensizturīgs Brushless Inrunner 7070 Mehānisko 110kv 4300w Par Sērfošanu Laivu Zemūdens Dzinekli, Hidro Efoil
€182.84

([xlmodel]-[foto]-[0000] apraksts max strāva: 100.a nominālā strāva:45a spriegums:6-20s maks. griezes moments : 9.5 m n. nominālais griezes moments:3.8 m n. pretestība(r): 64.5 mohm mehānisko struktūru: 12n/14.p diametrs *garums (mm): 70*70 vārpstu (mm): 10mm kārtas vārpstas krāsa:melna materiāls:abs+metāla iepakojuma)

Izskatās arī
ELOS-4gab Kajaku Pārvadāt Rokturi,12Pcs C-Formas Sprādzes Ar 24 Tri-Grip Kniežu Komplekts Kajaki,Universāls Kajaks Scupper Plug
€22.37 €15.88

(elos-4gab kajaku pārvadāt rokturi,12pcs c-formas sprādzes ar 24 tri-grip kniežu komplekts kajaki,universāls kajaks scupper plug dizains:šo kajaku pārvadāt rokturi ir izgatavoti no profesionālās pielāgošana, humanizēts groove dizains padara jūsu rokas nav viegli zaudēt, ideāls fit un lielisku rokturi, lai padarītu apstrādes vieglāk, spēcīgs un izturīgs, ilgi lietot. materiāls:šo kajaku pārvadāt)

Izskatās arī
Niršanas Maska, Brilles Uzglabāšanas Kaste Niršana, Snorkelēšana Uzstādīt Daudzfunkciju Sejas Segtu Trubiņa Rāvējslēdzēju Gadījumā, Zemūdens Peldēšana
€1.65 €0.77

(funkcijas: premium materiāls: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir izgatavota no premium eva, kas ir nodiluma izturīgs ilgi lietot. turēt drošā: niršanas brilles uzglabāšanas kaste funkcijas, rāvējslēdzēju un sprādzi, kas var saglabāt savu niršanas brilles droši. viegli lietojams: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir viegli izmantot, un jūs varat tērēt mazāk laika fussing ar)

Izskatās arī
1x Plāksteris Komplektu Remonta Līme Caurulēm, Sporta PVC Materiāla Paddleboard Kajaks 13.5x3.5cm 29g 30ml Kajaks Cauruļu Remonts Līme Izžūst Ātri
€0.79 €0.42

(apraksts: 1. izmantot remontu uz citiem piepūšamās laivas ar pvc materiālu. 2. derīgs piepūšamās ūdenstilpe, gaisa matrača, peldēšana gredzenu, piepūšamās dīvāns, piepūšamās rotaļlietas utt. 3. izžūst ātri, viegli izmantot. parametrs: svars: 29g izmērs: 13.5*3.5 cm tilpums: 30ml komplektā ietilpst: remonta līme*1 piezīme: 1.)

Izskatās arī
SLINX 5MM Vīriešiem Pilna Ķermeņa Ziemas Wetsuit Ūdenslīdēju Kostīms Neoprēna Vilnas Odere viengabala Peldkostīmi, Snorkeling, Sērfošanu Triatlona
€190.14 €123.59

(vienuma tips: hidrotērpi sporta veids: peldēt materiāls: neilons,neoprēna dzimums: vīriešu modelis tips: print klemme: der patieso lielumu, ņem savu normāla izmēra modelis skaits: 1106 firmas nosaukums: slinx krāsa: melna izmērs: s/m/l/xl/xxl/xxxl)

Izskatās arī
Anti-Miglas Un Ūdensizturīgs Retro Stila Freediving Maska Zemūdens Niršanas, Zvejas Maska Niršanas Aprīkojums
€37.21 €17.86

(tā ir viena objektīva zemūdens niršanas maska classic retro ovālas formas.šis classic retro stila freediving maska ir pārtaisīt no populārākajām niršanas maska '50s. tas ir aprīkots ar skrāpējumiem izturīgs rūdīts stikls, lai gan skaidrības un drošības, un gumijas svārki un siksnu lielu zīmogu un komfortu. nāk ar viegli regulējamas sprādzes. liels zemūdens fotogrāfija maska, iecienīts)

Izskatās arī
Pa vējam Vēja Buru Komplekts 42 collas Kajaku Kanoe Piederumi, Viegli Setup & Izvieto Ātri, Kompakts un Pārnēsājams
€23.31 €15.15

(kompakts dizains, izturīgs, izmantojot, viegli izveidot un izvietot ātri.pls piezīme :malām, kas produktu saglabā šuves,viegli uzturēšana,neietekmē normālas lietošanas jaudīga bura: vīlēm, kas ir triple-sašuj un perimetru batten ir izdarīts praktiski neiznīcināmi kompozīta materiāla produkta izmēri: 42.5 * 42.5 cm (108 * 108 cm), sagriezta/salocīts diametrs: 15.7 cm (40 cm) izgatavots no rip-stop neilona sailcloth)

Izskatās arī
Freediving Maskas Anti-Miglas 120 Grādu Skatu Maza Tilpuma Zemūdens Niršanu, Aizsargbrilles, Rūdīts, Snorkeling Brilles
€22.98 €13.79

(apraksts: sveķu: niršanas brilles ir izgatavotas no sveķiem, stikla lēcu, kuras ir ērti valkāt. plaša lauka acīs: vienvirziena spoguli, var veikt jomā redzi plašāk un skaidrāk.foto rāmis pieņem pu cepšanas krāsas process, ar gludu un tīru virsmu. regulējams: garums brilles var pielāgot saskaņā ar izmēru individuālās galvas, lai samazinātu spiedienu uz galvu. 3d dizains: niršanas)

Izskatās arī
1/3pcs Sērfinga Fin Skrūves M4 Sērfot Fin Skrūves Bīdāmās Fin Nagus Tainless Tērauda Aizstāt Skrūves Longboards Piepūšamās SUPs
€0.97 €0.68

(funkcijas: * izgatavota no 316 nerūsējošā tērauda, izturīga. * top vadītājs nodrošina vieglu saķeri un ērti rotācija. * nav nepieciešami darbarīki, tikai roku pievelciet. * viegli piestiprināt spuras (nav iekļauts), lai vējdēlis, lai nodrošinātu vienmērīgu sērfošanu. * der lielākā daļa standarta longboards, sups, piepūšamās sups, un vairāk. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Korķa Keyring Bumbu, Āra Sporta Preces Virves Buru Rīku Peldošas Kayakd Taustiņu Multi-funkcionālo Piederumi, Laivu, Zvejas
€1.68 €1.09

(produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *ultraweight, izturīga un ērta, lai veiktu *stipra virve, kas pievienots keyring turēt atslēgas drošā *izgatavotas no augstas kvalitātes eva un nerūsējošā tērauda,viegls, spēcīgs un portatīvo *spilgtas krāsas padara jūsu taustiņus, viegli identificējama un uztur jūsu atslēgas peld ūdenī *pievienojiet savu)

Izskatās arī
Profesionālās Pieaugušo Elastīgu Komfortu TPR neslīdoša Peldēšana, Daivings Spuras Gumijas Snorkeling Peldēšanas Pleznas Ūdens Sporta veidi Pludmalē Apavi
€147.41 €73.70

(modname=images&cols=4&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.tips:niršana, peldēšana finsmaterial:tpr + pomsize:kā attēlu showncolor:balta blackthe izmantot ultra-slip materiāli, ne tikai neslīdoša, bet arī lieliska nodilumizturība.plūst varde plaukstām un simetriski montāžas līnijas, formas, panākt lielāku stabilitāti un samazināt pretestību par)

Izskatās arī
Piepūšamās Sūkņa Adapteri Portatīvo Airi, Sūknis, Gaisa Vārstu Universālā Sūkņu Vadītājs Savienotājs Dinghy Piepūšanas Sūkņa Adapteri Dinghy
€4.18 €2.30

(ar piepūšanas sūkņa adapteri ir must ir par kanoe entuziasti!sasniegt bez piepūles piepūšanai ar savu kvadrātveida kopīga izstrāde un baudīt savu viegls un pārnēsājamo raksturs.izgatavotas ilgstošai lietošanai, šis adapteris padarīs jūsu kanoe pieredze brīze. specifikācijas: nosaukums: piepūšamās sūkņa adapteri materiāls: pvc+vara izmērs: aptuveni 7,8*3.5 cm/3.07*1.38)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Iatable Laivu, Kajaku Kanoe Zvejas Laivu Portatīvo Zvejas Laivu, Plostu Ezera ar Airiem Sūknis Pieaugušajiem Zvejas
€147.29 €73.64

(aizzīmju punktiem: 1、ātri inflācijas & deflācija: mūsu piepūšamās laivas kanoe ir viegli uzpūst un veikalā.tas ir viegli uzpūst ar 2 atsevišķu vārstu.jūs varat uzpūst to uz augšu, vairākas minūtes ar sūkni! 2、lielisku pvc materiāls: mūsu pieaugušo piepūšamās laivas ir izgatavotas no īpaši izturīga un augsta blīvuma pvc materiāliem, pieņem starptautiskās papildu šūšanas tehnoloģiju,)

Izskatās arī