Cena €2.05 €4.37

Pilns apraksts

Funkcijas:

* Brand jaunu un augstas kvalitātes

*Mākslīgās puķes ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, labi veikts un vibrantly krāsainu izskatās reāli.

*Var pievienot pakļauti atrašanās vietas, Ziemassvētku eglītes, vainagi, galvenie rotājumi, pušķi, pasākumu un citi rotājumi.Jūs varat izmantot līmlentu, lai ielīmētu uz apsveikuma kartes, kuru vēlaties nosūtīt draugiem un radiniekiem, kas pilns ar svētku atmosfēru

*Piemērota dārza,virtuves, palodzes,viesistaba, pusdienu galdu, guļamistaba, terase, laukuma, dzimšanas dienas, Ziemassvētku, lai piepildītu jūsu sirdi ar prieku.

Specifikācija:

*Materiāls: Plastmasas

*Krāsa: sarkana

*Izmērs:20cm

Iepakojuma Saturs:

12 x Mākslīgās Sarkano Augļu ķekaru

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Elektroniskā: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Mākslīgie Ziedi, Ogas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2 Gab trīsdimensiju Simulāciju Krāsu Vistu Dārza Zemes Ielikt Akrila Vistas Apdare Likmes Zālienu Rotājumi
€15.71 €8.02

(apraksts izgatavots no delikāts meistarība un labus materiālus, dārzs, vistu zīme dekoru var kalpot jums uz ilgu laiku.pieņemot vistu, formas dizains, tas izskatās skaisti un reāli .to var izmantot dārza noformējums, kā arī pagalma dekorēšanai. funkcijas - krāsa: krāsains -materiāls:akrils - izmērs: 30.00x22.30x0.30cm/11.79x8.76x0.12ar - dārza likme ir izgatavotas)

Izskatās arī
25Cm Koka Puķu Pods Noņemama Paplāte Augu Turētāja Statīva Pamatne Ar Riteņiem, Stādāmā Puķu Pods Mover Trolejbusa Plate
€24.94 €18.71

(piedāvājot kombinācija, ērtības un stilīgumu, šī pievilcīgā poda caddy ir ideāls, lai padarītu tendence lielos podos un ap māju daudz vieglāk.šī parocīgiem dolly ļauj augus un podiņos, lai to varētu pārvietot uz apgriešanu, putekļu, un laistīšanas bez celšanas. plastmasas riteņi novērstu skrāpējumiem, koka grīdām, un, ja tendence ir pabeigti divi no četriem riteņiem, kas ietver slēdzenes,)

Izskatās arī
4gab/daudz Tornado Viesulis Pudeli Ūdens Savienotājs Zinātnes Ciklona Caurule Eksperimenta Maņu Krāsu Izlases
€4.04 €2.79

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: plastmasa krāsa: krāsa izlases skatīties jūsu vortex spin ar pudeli!!!tas ir lielisks izglītības un jautru eksperimentu un aktivitātes skolas nodarbības, homeschoolers, skauti un citu grupu.radīt viesuļvētra no diviem 2 litru plastmasas pudeles, ūdens un krāsains plastmasas savienojuma caurules.kratot ūdens rada piltuvveida miksēt,)

Izskatās arī
Dekoratīvās Ziemassvētku Dāvanu Sniegavīrs Lelle Soma, Santa Claus/Sniegavīrs/Soft Elk Santa Dāvanu Maisu ar Aukliņu, Karikatūra
€3.70 €2.08

(veids: ziemassvētku dāvanu sniegavīrs lelle soma izmērs: kā attēlu krāsa: kā attēlu motīvs: viegls, maigs iepakojumā: 1gab.*ziemassvētku dāvanu sniegavīrs lelle soma izgatavota no premium flannelette, viegls, maigs un izturīgs. piemērots, lai uzglabātu augļi, konfektes, cepumi, utt.)

Izskatās arī
Koka Apaļas Formas Apdare Pirmo Ziemassvētku Mūsu Jaunajā Mājas Zīme Karājas Plāksne Amatu Mājas Dekori Ziemassvētku Eglīte Apdare
€3.51 €2.53

(jaunas mājas ziemassvētku rotājumu 2023. gadam pirmās ziemassvētku mūsu jaunajā mājas rotājumu 2023,ģimenes ziemassvētku rotājumi,2023 ziemassvētku rotājumi,eglīšu rotājumi jaunas mājas ziemassvētku rotājumu 2023. gadam pirmās ziemassvētku mūsu jaunajā mājas rotājumu 2023,ģimenes ziemassvētku rotājumi,2023 ziemassvētku rotājumi,eglīšu rotājumi motīvs: īpašu oriģinalitāti)

Izskatās arī
48/50sets Priecīgus Chirstmas Dāvanu Saiņošanas Frāzi Ziemsvētki Koks Apdare Frāzi Multi-Dizainu Santa Claus, Sniegavīrs Pūce Svētku Iesaiņojums, Etiķetes
€5.35 €4.28

(preces nosaukums 48/50sets priecīgus chirstmas dāvanu saiņošanas frāzi ziemsvētki koks apdare frāzi multi-dizainu santa claus, sniegavīrs pūce svētku iesaiņojums, etiķetes izmērs informācija papīra birkas: pls atsaukties, lai bildes. ziemassvētku eglīte tagu izmērs 4.6x5cm stīgu garums: apmēram 25cm saturs 48/50 komplekti ziemassvētku dāvanu frāze =)

Izskatās arī
Kāzu Viesu Grāmata | Tumši Zils un Balts | 50 Loksnes Papīrs | Krāsu Izvēli | Dizains: A028
€74.77 €61.31

([ kā pasūtīt ] kad esat izvēlējies savu grāmatu lielumu un lapas iespējas, lūdzu, turpiniet, pievienojot grāmatu, lai jūsu grozā vai iegādāties to tagad.būs atzīmē lodziņu, lai izmantotu ievadot nepieciešamo informāciju, kas attiecas uz šo dizainparaugu.pārliecinieties, lai iekļautu šādu: vāka krāsa/teksta krāsa 1. pāris vārdi, 2. kāzu datums 3. citējot, vai)

Izskatās arī
NuoNuoWell 10Heads 14" Mākslīgā Zīda Neļķes Ziedu Līgavas Puses Kāzu Dekori Mātes Diena Dāvanu, 5gab-Pack
€19.35 €14.32

(piegāde *bezmaksas piegāde mēs bezmaksas kuģis pasaulē ar china post air pasta caur china post.preces tiks nosūtīta uz jūsu adresi uzskaitīti pack24.lv.lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi un pasta indeksu, ir pareizs.jums būs pamanījuši ar izsekošanas numuru pēc tam, kad krava jau ir veikts.tas prasīs apmēram 15-20 dienas shippment ierašanās. *pircējs informācija mēs)

Izskatās arī
2023 Halloween Prop Puse Āra Spookhuis Bārs Halloween Dekorēšanai Šausmu Schedel Pakaramais Schedel
€15.04 €7.82

(modname=ckeditor halloween opknoping schedel spoku spookhuis decoratie šausmu aksesuārus halloween puse pakaramais iekštelpu āra mājās deur bāra dekori klientu atsauksmes nekustamā fotogrāfijas↓↓↓ maat: 50*90cm zirnekļa tīkls uitbreiding ongeveer 1 vierkante mērītājs.)

Izskatās arī
Svečturi Dekori Galda Burvīgs Dekoratīvs Līkne Dizaina Ziemeļvalstīm Sveču gaismā Vintage Statīva Turētājs Svece
€21.05 €13.89

(2gab svece īpašnieks burvīgs dekoratīvs līkne dizaina ziemeļvalstīm sveču gaismā stāv mājas dekoru apraksts: paredzēts ar augstām kājām, un tas svečturis ir ļoti retro, un tas ir izliektu dizainu, lai jūs varētu izvietot divus krustus vai ievietot tos atsevišķi, ļoti unikālu. attēloti ir plakana pamatne, svece īpašnieks var ievietot stabili, un tā ir izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
Halloween Piepūšamās Spoku Šausmu Logu Spoku Salokāms Kvēlojošs Balonu Āra Pagalmu, Dārzu Dekorēšana Puses Rīku
€28.21 €19.75

(halloween piepūšamās gara.tas ir aptuveni 1,4 metrus garš un 1,4 metrus plata.sver ap 300 grami un aprīkots ar ventilatoru, tas var būt paaugstināta, īsā laikā vienkārši tikt galā, jo barošanas.to var salocīt uz augšu, lai viegli uzglabāšanas un uzstādīšana.vienkārši pielāgot garumu siksniņa, pievelciet skrūves, noņemt piepūšamās materiāls no loga, un, visbeidzot, izmantot pievienoto piesūcekni,)

Izskatās arī
Halloween Koka Daudzpakāpju Renes Dekoru Happy Halloween Saimnieka Galda Parakstīt Apdares Komplekts Zemniecisks Ķirbju Haunted House Tabula Pazīmes
€18.54 €9.27

(apraksts: halloween daudzpakāpju renes apdares komplekts ir ideāli piemērots jūsu puses piederumi un mājas rotājumi, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, apstrādāti ar izsmalcinātu meistarība, izstrādāti pilnībā par svētku elementiem. specifikācija: nosaukums: halloween daudzpakāpju renes apdares komplekts materiāls: koks iepakojums: opp maisā izmērs:)

Izskatās arī
OSALADI LED Zvaigžņu Treetop Koka Cilindrs Darbināmas Metāla Ziemassvētku Eglīte Cilindrs Ziemassvētku Eglīte Cilindrs Zvaigzne Izgaismo
€22.08

(apraksts pievienot animācijas un dzirksti, lai jūsu ziemassvētku koks ar šo 3d zvaigžņu koka cilindrs.klasisks 5-punktu star dizains, dekorēts ar izsmalcinātu krelles un silts led gaismas viegli iedegas svētku atmosfēru.šī treetop zvaigžņu piešķir, droši jūsu koka, kas atbilst spirāli, bāzes.powered by 3 x aa (nav iekļauti), viegli lietot un pārvietot. funkcijas zīmola: osaladi. -)

Izskatās arī
50 Gab./daudz Iesaiņošanas Papīrs Ziedi Rožu Ziedu Iepakojuma Papīrs Viena Roze Dāvanu Kāzu Ziedu Rožu Filiāle Iepakojuma Jaunas
€4.99 €3.24

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes iezīmes:ziedu iepakojums vienuma tips:ziedu, iepakojuma soma specifikācija: materiāls:opp izmērs:kā parādīts attēlā krāsa:vairāku krāsu, kā parādīts attēlā lietošana: kāzas,svinības., dzimšanas dienu,ziemassvētki,valentīna diena pakete ietver: 50 *ziedu iepakojuma maisiņi piezīme: 1.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vīna Pudeles Vāciņu Ziemassvētku Trikotāžas Pudeles Vāciņu Roku Darbs Santa Ziemeļbrieži Sniegavīrs Vīna Pudeles Vāks Ziemassvētku Puse
€1.66 €1.17

(šis roku darbs vīna pudele džemperis lepojas ārkārtas meistarība un ir mīksts uz tausti.ideāli piemērots ziemassvētku galda rotājumi, vai arī kā jauka dāvana, kas būs greifers uzmanību bērniem.pievienot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu vākšana ar šo burvīgs aksesuārs. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku vīna pudeles vāciņu materiāls: adīts audums svars: 30g izmērs:)

Izskatās arī
3d Pūķis Aploksnē 2024 Gads Dragon 3d Multiplikācijas filmu Pūķis Aploksnē Zelta Ķīnas Pavasara Svētki Naudas Maiss Viegli Atvērt Aploksnes
€1.38 €0.83

(3d pūķis aploksnē 2024 gads dragon 3d multiplikācijas filmu pūķis aploksnē zelta ķīnas pavasara svētki naudas maiss viegli atvērt aploksnes apraksts: 3d sarkanā aploksnē, kas paredzētas pavasara festivāls gadu pūķis. burvīga karikatūra dizaina un gudrs forma pievienot touch cuteness, lai jebkurā gadījumā. 3d funkcija rāda modelis trīsdimensiju veidā, un padarot to acij tīkamu. izgatavots)

Izskatās arī
20pcs Meitene Kūka Topper Putu Bumbas Rotājumi Ar Maziem Ziediem, Bērnu Dušas, Dzimšanas dienas Jubilejas Puse Rotājumi (Rozā)
€19.98 €2.28

(👧【komplektācija] aicina kūka toppers komplektā ietilpst rozā kleita meitene, 3 balts metienu ziedi, 3 rozā metienu ziedi,5 gaiši rozā perlamutra bumbiņas, un 5 baltas pērļu bumbiņas, zelta happy birthday zīmi .burvīgs krāsu kombinācija piebilst cuteness un delikatesi, lai jūsu kūka, radot dzīvespriecīgu atmosfēru.ieteicamais vecums pakāpe: vecums 3+ 👧【materiāls] aicina kleita meitene)

Izskatās arī
12 Gab. Sarkanā Pakešu Jauno Gadu Dāvanas Pakešu Tradicionālo Kabatas Maku Naudas Aploksnes Papīra Seifs
€11.34 €5.67

(apraksts red pocket, kas ļaus jums izvietot naudu iekšā ir maiga un praktiski izmantot.ķīniešu stila modelis dizains, var droši dot jums un jūsu draugiem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.ar spilgtu krāsu un ķīniešu stila modeļus, šī sarkanā aploksnē varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas - krāsa: asorti krāsas -materiāls:pārklāts)

Izskatās arī
10Heads Rožu Pušķis Mākslīgā Zīda Ziedu DIY Kāzu Puse, Ziedu Ķekars Mājas Dzīvojamās Istabas Galda Dekori Viltus Ziedi 1GAB.
€1.31 €1.00

(produkta apraksts: nosaukums: laimes rozes svars: 40g/stick materiāls: zīds, plastmasas krāsa: atsauces dati displejs (tur nebūs krāsu atšķirība) struktūra: 10 vadītāji/5 dakšiņas/filiāles piemērots ainas: kāzas, mājās, ofisa, viesnīcu, puse atgādināt: 1. sakarā ar dažādu gaismas fotografēšanas un dažādu parāda, būs hromatisko aberāciju. 2.)

Izskatās arī
Krāsotas Koka Lieldienu Zaķis Darbvirsmas Rotājumi Truši Dekori Mājas Puse Piegādēm, Svētku Galda Rotājumi Bērnu Diena Dāvanas
€5.05 €2.37

(apraksts: krāsotas koka lieldienu zaķis darbvirsmas rotājumi truši dekori mājas puse piegādēm, svētku galda rotājumi bērnu diena dāvanas produkta nosaukums:koka zaķis rotājumi materiāls:koks krāsa:kā picture rādīt lietošana: 1.lieldienu rotājumi 2.bērniem dāvanas 3.jaunais gads kulons 4.mājas lieldienu grupa krājumi 5.koka amatniecības)

Izskatās arī
Rudens Vainags Zemnieku Vainags Ražas Rudenī Ķirbju Vainags Durvīm Sienas Karājas Ziemassvētku Vainags Mājās, Apdares Daudz
€14.54 €11.64

(ražas novākšanas festivalthanksgiving rudens ražas svētki ķirbju ogu hydrangea vainags izmērs: 45cm vainags materiāls: vīnogulāju, mākslīgā meloņu augļu ogu 1. materiāls: rudens kļavas lapu ķirbju čiekurs ogu vainags tiek izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgo augu materiālu, šo rudens vainags funkcijas oranžās rudens lapas dažādās krāsās, dotted ar ķirbju un ogu)

Izskatās arī