Cena €1.17 €1.66

Pilns apraksts

Šis roku darbs vīna pudele džemperis lepojas ārkārtas meistarība un ir mīksts uz tausti.Ideāli piemērots Ziemassvētku galda rotājumi, vai arī kā jauka dāvana, kas būs greifers uzmanību bērniem.Pievienot svētku pieskārienu jūsu brīvdienu vākšana ar šo burvīgs aksesuārs.

Specifikācija:

Nosaukums: Ziemassvētku Vīna Pudeles Vāciņu

Materiāls: adīts audums

Svars: 30g

Izmērs: aptuveni 28*10*2CM (11.02*3.94*0.79 collas)

Iepakojuma Saraksts:

1*Ziemassvētku Vīna Pudele Cove

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izņēmuma Meistarība: Šajās Ziemassvētku vīna pudele aptver nāk ar 3 dažādu stilu Santa Claus, sniegavīrs, un aļņi, kas var pievienot svētku pieskarieties, lai jūsu mājās, kafijas veikals, vai Ziemassvētku puse.

2.Ilgi Kalpo Dzīvi: Paaugstināt jūsu svētku stiprie alkoholiskie dzērieni ar mūsu Ziemassvētku vīna pudeles vāciņu, kas izgatavoti no mīksta un izturīga auduma.Izturīgs materiāls, nodrošina ilgstošu lietošanu, nodrošinot ideālu aizsardzību jūsu vīna pudeli.

3.Pievilcīgs Rotājumi: Skatīties, kā jūsu vīna pudeles tiek pārveidotas diezgan rotājumi, pievienojot šarmu un siltums jūsu mājās.Radīt neaizmirstamus mirkļus šajā brīvdienu sezonā ar šo apburošs Ziemassvētku galda rotājumi, kas padara jūsu restorānvagonos process, kas pilns ar svētku atmosfēru.

4.Jauka Dāvana: Šajās Ziemassvētku vīna pudele vāki ir ļoti gudrs, lai jūsu viesi, draugi un ģimene.Tās ir jauka dāvana ideja un pievienot jautri, lai jūsu svētku svinības.

5.Pieņemšanas Svētku Atmosfēru: Pārveidot jebkuru vīna pudeli uz svētku dekorēšana ar mūsu Ziemassvētku Vīna Pudeles Vāciņu.Tā piebilst, ideāls pieskārienu jūsu brīvdienu svinības, radot siltu un aicinot atmosfēru, ka jūsu viesi būs mīlestība.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • Godu: Eid al-Fitr
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

50gab 2/3 Collu Augt Orhidejas Hidroponika Tases Stādīšanas Sietu Katlā Soilless Neto Grozu Iešķeltu Kolonizācija Konteineru Melna Balta
€2.49 €1.17

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes . *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai . *kausi ir izgatavoti no kvalitātes plastmasas, kas piedāvā ilgstošai lietošanai bez plaisas; plaša lūpu uz augšu konteineri, viegli satvert, pacelt un transports.šie plastmasas neto tases veicināt efektīvāku augu augšanas caur aerācijas.iešķeltu dizaina ļaujiet)

Izskatās arī
3d Pūķis Aploksnē 2024 Gads Dragon 3d Multiplikācijas filmu Pūķis Aploksnē Zelta Ķīnas Pavasara Svētki Naudas Maiss Viegli Atvērt Aploksnes
€1.38 €0.83

(3d pūķis aploksnē 2024 gads dragon 3d multiplikācijas filmu pūķis aploksnē zelta ķīnas pavasara svētki naudas maiss viegli atvērt aploksnes apraksts: 3d sarkanā aploksnē, kas paredzētas pavasara festivāls gadu pūķis. burvīga karikatūra dizaina un gudrs forma pievienot touch cuteness, lai jebkurā gadījumā. 3d funkcija rāda modelis trīsdimensiju veidā, un padarot to acij tīkamu. izgatavots)

Izskatās arī
30pcs Ziemassvētku Mini Santa Cepures Sudrablietas Ietilpst Galda piederumu Turētājiem Tiny Ziemassvētku Cepures Amatniecības
€8.10 €4.13

(apraksts mūsu mazais ziemassvētku cepures var uzlabot ziemassvētku justies kā ideāls un jauks puse dekoriem.burvīgs foto aksesuārus ziemassvētku ģimenes sanākšana, svinības, banketi, utt.tie ir labi rotājumu izvēle jūsu sudraba, galda piederumi, mazas lelles, pudeles uz ziemassvētkiem. funkcijas - krāsa: sarkana. - materiāls: audums. - izmērs: 13.00x6.00x1.00cm/5.11x2.36x0.39in. -)

Izskatās arī
20pcs Meitene Kūka Topper Putu Bumbas Rotājumi Ar Maziem Ziediem, Bērnu Dušas, Dzimšanas dienas Jubilejas Puse Rotājumi (Rozā)
€19.98 €2.28

(👧【komplektācija] aicina kūka toppers komplektā ietilpst rozā kleita meitene, 3 balts metienu ziedi, 3 rozā metienu ziedi,5 gaiši rozā perlamutra bumbiņas, un 5 baltas pērļu bumbiņas, zelta happy birthday zīmi .burvīgs krāsu kombinācija piebilst cuteness un delikatesi, lai jūsu kūka, radot dzīvespriecīgu atmosfēru.ieteicamais vecums pakāpe: vecums 3+ 👧【materiāls] aicina kleita meitene)

Izskatās arī
12 Gab. Sarkanā Pakešu Jauno Gadu Dāvanas Pakešu Tradicionālo Kabatas Maku Naudas Aploksnes Papīra Seifs
€11.34 €5.67

(apraksts red pocket, kas ļaus jums izvietot naudu iekšā ir maiga un praktiski izmantot.ķīniešu stila modelis dizains, var droši dot jums un jūsu draugiem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.ar spilgtu krāsu un ķīniešu stila modeļus, šī sarkanā aploksnē varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas - krāsa: asorti krāsas -materiāls:pārklāts)

Izskatās arī
Rudens Vainags Zemnieku Vainags Ražas Rudenī Ķirbju Vainags Durvīm Sienas Karājas Ziemassvētku Vainags Mājās, Apdares Daudz
€14.54 €11.64

(ražas novākšanas festivalthanksgiving rudens ražas svētki ķirbju ogu hydrangea vainags izmērs: 45cm vainags materiāls: vīnogulāju, mākslīgā meloņu augļu ogu 1. materiāls: rudens kļavas lapu ķirbju čiekurs ogu vainags tiek izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgo augu materiālu, šo rudens vainags funkcijas oranžās rudens lapas dažādās krāsās, dotted ar ķirbju un ogu)

Izskatās arī
1Pair Jaunums Elektronisko LED Gaismas, kas Mirgo Pirkstiem Halloween Party Aksesuāri Bērniem Apbrīnojamo Mirdzumu, Rotaļlietas Bērniem, Gaismas Dekoru, Dāvanu
€0.51 €0.34

(piemērots vairumam cilvēku 's īkšķi vai rādītājpirkstu ļoti jautri puse materiāls: gumijas krāsa: krāsa ir izlases paketē iekļauts: 2gab gaismas thumbs up piezīme: lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc i nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.)

Izskatās arī
Karikatūra Sveķu Klavieres Puķu Pods Gudrs Vāze Kaktuss Sulīgs Pundurkociņš Augi Podos Ziedu Kompozīcijas, Dārza Dekorēšana Aksesuāri
€26.81 €17.43

(mēs atbalstām dropshipping, sazinieties ar mums, un mēs nodrošināsim saviem labākajiem pakalpojumu. ja jums ir vairumtirdzniecības, mēs dos jums atlaides produkta parametri: materiāls: sveķi izmērs: kā parādīts attēlā zemāk produkti ietver: 1gb ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat sazināties ar klientu atbalsta dienestu. piezīme 1:1 inch = 2.54 cm, 1)

Izskatās arī
5gab Kolibri Spāre tauriņš Likmes Dzelzs Ceļš, Terases Rotājumi Tauriņš Dārzs, Mieti Pagalmā, Telpās Ceļš
€8.41 €4.46

(apraksts: dažādi stili : 5 kolibri spāre tauriņš tiks likts iepakojumā, visa veida modeļi ir laba izvēle dārza dekori ārpus, jūs varat arī izmantot tos, iekštelpās, lai pievienotu izskatās podos. piemērots izmērs : augstums augu likmes ir 15 , pietiekami, lai jūs, lai tie tos ziedu, augu pot, vai visiem stūriem no telpas. multi izmanto : šie tauriņš likmes ir ļoti piemērots mājas,)

Izskatās arī
Ķīniešu Jaunais Gads Apdares Gaismas Ķīnas Tapsējuma Loga Gaismas LED Gaismas Dekoratīvi Laternu Sarkanā Laimīgs Lampas Tapsējuma Rotājumi
€15.03 €9.77

(atdzīvināt savu lunar new year svinībām ar mūsu dekoratīvie gaismas!mūsu laternas izdala sarkanu spilgtas gaismas, un var būt hung vai pielīmē jebkur skaistu pieskarties pie jūsu durvīm apdare.attēloti tradicionālā mēness kalendāra jaunais gads gleznas, šie rotājumi ir ideāls pievienojot svētku atmosfēru jūsu mājās. specifikācija: produkta nosaukums: 2024 jauno gadu svētību lampas materiāls:)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rūķis Rotājumi, Adītie Plīša Lelle Rotājumi Ar Gaismas Gudrs Un Mājīgu Dāvanas Ģimenei Brīvdienu Kulonu Un Mājās
€22.22 €8.67

(mūsu ziemassvētku radošā rūdolfs lelle ir ar mīksto adīt audumu un funkcijas svētība parakstīt apakšā.šajā svētku plīša gnome ir brīvi stāvēt uz galdi, grāmatplaukti, logu palodzes, un vairāk.pievienot pieskārienu uzmundrināt, lai jūsu svētku dekoru ar šo adorable un mīļu ziemassvētku rūķis. specifikācija: nosaukums: ziemassvētku rūķis rotājumi svars: (apm.)140g/170g izmērs:)

Izskatās arī
Imitētu Papagailis Statuja, Rotājumi, Putnu Skulptūru Ceļš, Āra
€6.06 €3.46

(red: apraksts: dārza papagailis rotājumi: trīsdimensiju acīm, briest spalvas griešanai, maiga krāsu, formu un lielisku tekstūru. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, naudas sodu meistarība, skaistu un dāsnu. ērti uzstādīt: ļauj jums novietot jebkur vēlaties. plaša pieteikumi: piemērots mājas, viesistaba, balkons, āra, dārza,)

Izskatās arī
Sievietes Lielu Malām Fascinator Cepures Folower Kokteilis Kāzu Puse, Baznīcas Headpiece Modes Cepures Ziedu Matu Aksesuāri Līgava
€64.38 €22.53

(karstā pārdošanas noklikšķiniet šeit, lai skatītu vairāk karstā pārdošanas $0.30 $3.40 $39.99 $9.99 $7.80 $6.90 $5.40 $3.20 $69.00 $59.00 produkta informācija personalizētu frāzi un kategorijas uzlīme pakalpojumu katru pozīciju var veikt personalizētu birkas un etiķetes.tā ietver vārdus no līgava un līgavainis)

Izskatās arī
Augstspiediena Mazgāšanas sukas Šasijas Tīrītājs 7 Sprauslu Ceļu Tīrīšanas Līdzeklis 5000 PSI Ceļu Tīrīšanas Mašīnas, Auto Mazgātāju
€137.19 €135.82

(augstspiediena mazgāšanas sukas šasijas tīrītājs 7 sprauslu ceļu tīrīšanas līdzeklis 5000 psi ceļu tīrīšanas mašīnas, auto mazgātāju visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas.jūs varat atgriezties posteņiem 7 dienu laikā, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu precēm, bet lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc preču saņemšanu.un jums būs nepieciešams, lai samaksātu par)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
Mākslīgie Ziedi, Augi, Violeta Holandē Gladiola Naktssveces Mājas Dārzu Rotā
€9.30

(mākslīgie ziedi, augi, violeta holandē gladiola naktssveces mājas dārzu rotā ✿brīnišķīgi rotājumi: ideāls nams, dārzs, vai vieta, apdare, piemēram, biroju, dzīvojamo istabu, dārza, ziedu stāvēt, utt. ✿reāli izskatās: katru ziedi dod izskatu īsta, dabas ziedu.mākslīgie ziedi ir praktiska alternatīva reālu florals un paliks svaiga paskata un skaista gadu pēc gada.)

Izskatās arī
1~5GAB Black Jumta Automātiskā Siltumnīcefekta Ventilācijas Nomaiņa Temperatūra, Ventilācijas Jutīga Logu Atvērēju
€5.89 €4.42

(1~5gab black jumta automātiskā siltumnīcefekta ventilācijas nomaiņa temperatūra, ventilācijas jutīga logu atvērēju apraksts: produkta nosaukums: grila dakša materiāls: nerūsējošais tērauds specifikācijas: 18 cm, 24cm, 20cm, 20cm krāsas: balta, melna izmanto: galda pārtikas, grila dakša specifikācijas: 1. augstas kvalitātes materiāla, nerūsējošā)

Izskatās arī
Šajā Ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem.
€7.29 €3.50

(šajā ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem. apraksts: augstas kvalitātes plastmasas un flaneļa būvniecības lielisku elastību un izturību. universāls dizains, kas piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsaini un skaisti formas dizains ar glītu raga rotājumi. var izmantot kā fotogrāfiju balsts neaizmirstamu brīvdienu)

Izskatās arī