Cena €9.77 €15.03

Pilns apraksts

Atdzīvināt savu Lunar New Year svinībām ar mūsu dekoratīvie gaismas!Mūsu laternas izdala sarkanu spilgtas gaismas, un var būt hung vai pielīmē jebkur skaistu pieskarties pie jūsu durvīm apdare.Attēloti tradicionālā Mēness kalendāra Jaunais Gads gleznas, šie rotājumi ir ideāls pievienojot svētku atmosfēru jūsu mājās.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: 2024 Jauno Gadu Svētību Lampas

Materiāls: Akrils+LED

Gaismas: sarkana gaismas

Spriegums: 4.5 V~5V

Barošana: 3xAAA baterijas (nav iekļautas)

Diametrs: aptuveni 28cm/11.02 collas

Iepakojuma Saraksts:

1 x 2024 Dekoratīvā Gaismas

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādiem displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsas, kā parādīts attēlā.Paldies!

2. Pateicoties manuāla mērīšana, mērīšanas novirze no 1-3cm ir atļauts.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Svētku Apelācijas Pacelt savu Ķīniešu Jaunā Gada sagaidīšana ar šo žilbinošas gaismas.Powered by 3 AA baterijas (nav iekļauts), tās izstaro sarkanu spilgtu gaismu, kas papildina jūsu svētku garastāvoklis.Ar izturīgu un videi draudzīgu funkciju, tie izveidotu dinamisko un dzīvīgo atmosfēru.

2.Uzticamu Apgaismojums: Izstrādāts ar izcilu akrila panelis, šie Ķīniešu Jaunais Gads apdares gaismas straumes izturīgu un dzidru gaismu.Turklāt, tās ir bez piepūles, lai iestatītu, ar iespēju apturēt vai līme laternas.

3.Svētku Papildinājums: Šī unikālā apdares gaismas iezīmes klasisks Jaunā Gada modelis, kas nāk uz dzīvību, kad jūs izslēgt gaismu.Attēlu, kas spīd tumsā, kas simbolizē veiksmi un laimi.Kad jums ieslēgt apgaismojumu, grafisko piebilst svētku atmosfēru jūsu mājās.

4.Universāls Pielietojums: Šo Ķīniešu Jaunais Gads apdare lukturi var izmantot dažādiem mērķiem, piemēram, fona sienas, svētku noformēšana, veikalu logu apdare, vai durvju apdare.Tie ir piemēroti dažādiem scenārijiem, un var pievienot pop krāsu uz savu vietu.

5.Pārsteiguma Dāvanu: Paaugstināt jūsu Ķīniešu Jaunā Gada svinībām par dāvanu šo dekoratīvie gaismas un saviem mīļajiem.Atdzīvināt jebkurā telpā un radītu mājīgu atmosfēru.Ideāls ģimenes viesībām un svinībām.

Specifikācijas

  • Godu: Dzimumu Atklāt
  • Materiāls: Laternas
  • Laternu Formu: Kārta
  • Iestatīt Tipu: no
  • Modeļa Numurs: Ķīnas Pavasara Svētki Loga Gaismas LED Lukturi
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Augstas Kvalitātes Halloween Sveķu Plēsoņa Maskas Skropstu Tušas Šausmu Filma Masku Masku Masku Kostīmu Cosplay Savākt Lieldienu Puse Aksesuāri
€39.29 €28.29

(augstas kvalitātes halloween sveķu plēsoņa maskas skropstu tušas šausmu filma masku masku masku kostīmu cosplay savākt lieldienu puse aksesuārus apraksts pozīcijas nr.: sz2022012 materiāls:pearl papīra krāsa: pic izmērs : 33x20cm svars: 560/gab iepakojumā :1gb silts padoms: 1.lūdzu atļaut maz atšķiras, jo manuāla mērīšana,iepriekš izmēri ir tikai atsaucei. 2.atgādinām,)

Izskatās arī
30pcs/set Krāsains Jūras Zivju Tēmu Dzimšanas dienas svinības Backdrops Apdare Karājas Swirls Griestu Spirāli Bērnu Duša Puse Supplies
€10.67 €7.47

(produkta informācija materiāls:pvc ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā ideāli piemērots kāzām un visu, kas līdzīgi svinībām piemērots restorāns,biroja,viesnīcas,veikalu,utt ideāls kā photography prop ziemassvētkos. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes komplektā ietilpst : 30pcs spirāli, pvc piekārtiem rotājumi 16pcs)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
Mākslīgie Ziedi, Augi, Violeta Holandē Gladiola Naktssveces Mājas Dārzu Rotā
€9.30

(mākslīgie ziedi, augi, violeta holandē gladiola naktssveces mājas dārzu rotā ✿brīnišķīgi rotājumi: ideāls nams, dārzs, vai vieta, apdare, piemēram, biroju, dzīvojamo istabu, dārza, ziedu stāvēt, utt. ✿reāli izskatās: katru ziedi dod izskatu īsta, dabas ziedu.mākslīgie ziedi ir praktiska alternatīva reālu florals un paliks svaiga paskata un skaista gadu pēc gada.)

Izskatās arī
4 gab./komplekts Asmens Stiprinājuma Adapteris Rider Plāksnes Vilces Mazgāšanas Komplekts Trimmeris Aksesuārs Stihl FS90 FS120 FS200 FS250 dārza instruments
€14.51 €9.43

(funkcijas: 100% pavisam jaunu. fit stihl fs90 fs120 fs200 fs250 apgriešanas mašīnas daļas. aizstāt daļu # 4126 642 7600, 4126 713 3100, 4137 710 3800 iepakojums saraksts: 1* asmens stiprinājuma adapteris rider plāksnes vilces mazgāšanas komplekts lūdzu, salīdzināt produktu ar savu oriģinālo elementu, izmantojot attēlus , pārliecinieties, ka produkts atbilst jūsu)

Izskatās arī
Terases Jumta Nomaiņa Nojume Āra Poliestera Lapotnes Segums, Par Terases Jumta Ūdensizturīgs UV30 Aizsardzības Poliestera Vāciņu
€11.67 €5.84

(dot savu veco lietussargu jaunu izskatu ar šo nomaiņa vainagu.tā ir lieliska ūdensizturība un var veicināt gaisa cirkulāciju, lai saglabātu jums atdzist un sausa.tas arī ir mazgājami un viegli uzstādīt.jūs varat izvēlēties no dažādām krāsām un izmēriem, kā nepieciešams. specifikācija: materiāls: poliestera audums krāsa: bēša, kafija, haki, tumši zaļa, melna, sarkana specifikācija:)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Somas Ragi Somas Samta Izdarīt String Zaķi, Dāvanu Iepakojuma Maisiņi Dropshipping Somas Partijas Apdare 2023 Navidad Jaunas
€10.35

(mūsu pakalpojumu q:vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu? a:par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides un express shipping kuriem viens veikt 3-10 darba dienu laikā, lai ierodas, par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja jūs vēlaties, lai apraksts: 100% jauns. materiāls)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Pavasarī Un Vasarā Vainags Durvīm Pavasara Vasaras Mākslīgā Hydrangea Vainags 3D Vainags Priekšējo Durvju Pateicības Mājas Dekoru
€28.48 €14.24

(apraksts: šo skaisto pavasara vasaras durvju vainags ir garantēta, lai būtu ideāls papildinājums oficiālas notikuma vai brīvdienu puse.tas ir ideāls apdares ģimenes galdi, baznīcas, kāzām un tempļi.piepildīta ar balto hydrangeas, sarkans hydrangeas, mākslīgā eikaliptu lapas, un citas zaļās lapas.izgatavotas no viskozes ziedi un pp, tas izskatās reālāks un elegants. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Deserts Caurspīdīgas Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas Dienas Kāzu Kūka Glabāšanas Pakete 18 Collu Bilayer 3 Slāņi Kūka Iepakojuma Kaste
€43.33 €30.33

(komplekts kūku kastes=caurspīdīga kaste+papīra kasete+vāks padomi:iepakojuma kaste nesatur lentes caurspīdīgā kārba ir divslāņu pārklāts ar plēvi.lūdzu, izņemiet filmu, ja to izmanto par precēm: 1.mēs esam rūpnīcas tiešā pārdošana, sola augstu kvalitāti un labu cenu. 2.preces, kas tiek veikti natūrā, pateicoties gaismu, parādīt dažādus, var būt nedaudz off)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Žāvētu Ziedu Pušķis ar Gaismas, Mazo Pušķi, Dāvanu Kastē, Bērnu Dzimšanas, Kāzu Dekorēšana, Valentīna Diena Dāvanu, Mājas Dekoru
€21.34 €13.87

(žāvētu ziedu ar gaismu, žāvētu ziedu pušķi, dāvanu kastē, mazo pušķi, simulācijas ziedu, dāvanu kastē, kāzu valentīna diena dāvanu, mājas dekoru · ziedu nosaukums: žāvētu ziedu pušķis · stils: ziedu · stāvoklis: jauns · specifikācija: 28*18*9cm · materiāls: ziepes, puķu · paketi, ieskaitot: 1 gab ziedu pušķis pievienot dāvanu maisiņš (ar gaismu) programmas)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziemassvētku Vainags Rudenī Ražas Vainagi Durvīm Lapu Vītnes Zemnieku Kārtu, Sienas Karājās Zemnieku Shopwindow Aksesuāri
€33.39 €16.69

(pārdošanas punktiem: 1.rudens saistīti pattens: prieks siltā krāsu palete, un ideālu tekstūru un stilā, ar mūsu krist vainags.adorned ar dinamiskas ķirbju, kļavu lapu un ogu čemuru, šis vainags ir ideāls, lai uzlabot skaistumu jūsu durvīm apdare. 2.uzkrītošā apdare: vai karājās pie durvīm vai dārzā, šoruden vainags būs ļoti pamanāms ar savu ideāls izmērs 35cm diametrā un tās dinamiskas)

Izskatās arī
10pcs)70cm/80cm/90cm) Dekoratīvās Crystal Svece Īpašnieks akrila Mājas Apdare Pielāgotu Paketi, Akrila Valentīna Diena Svečturi
€1 343.12 €335.78

(1 arm kristāla svečturi centerpieces par galdi zelta svečturi galda centrālais garš kristāla svečturi kāzu puse, vakariņas formālās dāvanas attēls ir 70cm garš , ir nepieciešams, lai pievienotu detaļas, lai būtu garāks par 75cm garš 15cm top lielākais diametrs ir nepieciešams laiks, lai pelnītu , nav akciju , jo tas ir custom-made produktu,pēc tam, kad pasūtījumu var ne cancle)

Izskatās arī
Soma Konfekšu Kaste Ziemassvētku Sarkanā Vīna Organizators Ar Rokturi Bikses Santa Portatīvo 1PC Spēcīgs Un Izturīgs Jauki Gudrs Ārstēt, Somas
€2.63 €1.53

(funkcijas 1. izgatavoti no augstas kvalitātes auduma, spēcīgs un izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku, piemērots ziemassvētkos un citos īpašos gadījumos. 2. plašas piemērošanas diapazons: soma siksniņa dizains ļauj to izmantot, lai izdaiļot savu kamīnu, ziemassvētku eglīte vai birojam un citām vietām.ļauj jums veikt stils jums patīk ar sevi 3. sarkanā cute ziemassvētku soma, santa)

Izskatās arī