Cena €5.84 €11.67

Pilns apraksts

Dot savu veco lietussargu jaunu izskatu ar šo nomaiņa vainagu.Tā ir lieliska ūdensizturība un var veicināt gaisa cirkulāciju, lai saglabātu jums atdzist un sausa.Tas arī ir mazgājami un viegli uzstādīt.Jūs varat izvēlēties no dažādām krāsām un izmēriem, kā nepieciešams.

Specifikācija:

Materiāls: Poliestera audums

Krāsa: bēša, kafija, Haki, tumši zaļa, melna, sarkana

Specifikācija: 2m /6 kaulu 2m diametrs 3m /6 kaulu 3m diametrs

Piemērots lietussargu statīvs: Piemērots koka, tērauda un alumīnija jumta statni.

Priekšrocības: UV starojumu, ūdensizturīgs, asaru pretestību, noņemams, mazgājams, ventilācija un siltuma izkliedi

Silts padomi:

Marķēta 3 metri, piemērots nelielu lietussargu garums 1.45-1.47 metrus, atveriet lielums ir 2.95 metri;

Marka 2 metru mazo lietussargu garums ir 97-99CM, atveriet lielums ir 1.98 metri.Ja attālums no jumta, ir lielāks nekā šāda izmēra, tas ir, lai novērstu pp daļa virs jumta, ko arī var izmantot.Ja tas ir daudz ilgāk, to var izmantot arī, lai šūtu off sadaļā jumta.

Piezīme:

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2mm kļūdas un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.

3. Sakarā ar dažādām pozīcijām bildes, tur var būt krāsu atšķirības, lūdzu, saprast.

Iepakojuma Saraksts:

Terases Jumta Nomaiņa*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1. [ Ūdens Novērsta ] Šis jumta agregātu nomaiņa ir izgatavots no 160G poliestera auduma, kas ir lieliska izturība un ūdens izturība.Tā var rīkoties ar jebkuru laika apstākļi, un palikt formu.Tas arī ir UV30+ aizsardzība, lai pasargātu jūs no saules stariem.

2. [ Stabilu un Ērtu ] top ventilācijas projektēšana, lietussargu vainagu nomaiņa samazina siltuma un vēja spiediena, padarot to ilgāk, un uzturēt jūs atdzist.Tas arī nodrošina stabilitāti un novērš to no tiek izpūstas ar vēju, palielinot jūsu komfortu un drošību.

3. [ Viegli Uzstādīt ] Šis jumta agregātu nomaiņa ir viegli mazgājamā siksna, kas padara to viegli pievienot ar vainagu uz jebkuru kadru, vai koka, alumīnija, stiklplasta vai tērauda.Jums nav nepieciešams nekādus instrumentus, lai to izdarītu.

4. [ Ērti Vainagu Nomaiņa ] Jums ir 2 izmēri, lai izvēlētos no, vai jūsu terašu jumta, ir par 2 metriem vai 3 metri diametrā.Jūs varat atrast vainagu nomaiņa, kas darbojas jūsu āra jumta.Tādā veidā, jūs varat baudīt savu āra ēnā ar ērtībām.

5. [ Plaši Izmanto ] Šis jumta vainagu nomaiņa ļauj ēnā jebkuru āra telpu, no sava dārza, lai kempings un pludmale.Tāpēc, ka tas atbilst visvairāk konsoles saulessargi un centra pastu saulessargi, jums ir tiesības to izmantot, kad vien jums tas ir nepieciešams.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Jumta Nomaiņa Saulessargs Vāciņu
  • Bura Materiāls: Audekls
  • Veids: Ēnā Buras & Būra Tīkli

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4 Gab., 15.7 Collu X 10FT Plastmasas Vistas Žoga Sieta,Sešstūra Stiepļu Žogu Par Dārzkopību, Mājputnu gaļa,Vistas Stieples Rāmis Melns
€60.51 €45.38

(modernizētas un unikāls dizains: atšķiras no citiem produktiem tirgū, mūsu plastikāta pinums ir izgatavots no augsta blīvuma zema spiediena 500gsm plastmasas daļiņas, plastmasas sieti ir laba kvalitāte, izturīgs, viegls, ilgu mūžu, nav toksisks, stingrība un ir laba pārredzamība. ideāls lielums: ar dimensija (40x300cm), mūsu plastikāta vistas wire ir pietiekami liela, lai jūs, lai nogrieztu visas formas,)

Izskatās arī
7pcs Mini Halloween Baloni Karikatūra Bat Spoku Balonu Halloween Rotājumi Bērnu Piepūšamās Rotaļlietas
€4.30 €0.45

(7pcs mini halloween baloni karikatūra bat spoku balonu halloween rotājumi bērnu piepūšamās rotaļlietas)

Izskatās arī
6 Ķekaru Ziemassvētku Ogu Izriet Dekoratīvs Mākslīgais Ogu Filiāles Ogu Izvēlēties Mājas Dekoru Fotogrāfijas Aksesuārus Grupa Krājumi
€7.29 €5.10

(krāsa: gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila materiāls: putas viena izmēra: viena ogu diametrs: apmēram 1cm(0.39 collas) komplektā ietilpst: 6(ķekara) x ogu izvēles(6 krāsas) piezīme: - ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes. - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. -)

Izskatās arī
Halloween Galvas Puse Atmosfēru Apdare Spider Matu Lentes Ap Galvu Stiprināmas Svētā Diena, Puse Apdare, Foto, Aksesuārus
€3.42 €1.88

(1. izvēle varžacīm: mūsu halloween galvas ir dažādas tēmas un stili, tostarp vilkačiem, spokiem, ķirbjus, sikspārņi, utt.mēs esam pārliecināti, lai atrastu vienu, kas atbilst jūsu personisko stilu un halloween mērci vajadzībām. 2. augstas kvalitātes materiāli: mūsu matu lentes ir izgatavotas no augstas kvalitātes, stabilu un viegliem materiāliem, kas nodrošina labu komfortu un izturību, un var droši)

Izskatās arī
1set Dinozauru Motīvu Puse, Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Jurassic Pasaules Džungļu Pusi, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Apdare Piegādes Cup Plate
€3.38 €1.79

(materiāls: augstas kvalitātes kartona ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsas atmosfērā ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītes, kāzas, un visiem līdzīgiem svinībām piemērota restorāniem, birojiem, viesnīcām, veikaliem, utt. ideāls fotogrāfija aksesuārus pēc bērnu dzimšanas dienas ballītes tips: dinozauru puse trauki materiāls: papīrs izmēri)

Izskatās arī
Eid Mubarak Fons Banner Eid Mubarak Baneri Rotājumi Ramadāna Fona Auduma Eid Al-Fitr Dārza Sienas Puses Piederumi
€5.43 €2.99

(apraksts: ramadāna svētki banner - eid mubarak puse fona banneris.atzinīgi vērtējam jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par jūsu eid svinībām par šo īpašo dienu ar šo ramadāna fona auduma. acu nozvejojot dizainu - ramadan mubarak banner fona ir izstrādāta ar bagātu ramadan mubarak elementus, piemēram, pils, zvaigžņu un mēness, mandela modeļus, eid mubarak tekstu utt., ideāls musulmaņu islama)

Izskatās arī
Jauno Eid Pentagramma Sienas Lampas Ramadāna Apdare, Koka Eid Mubarak Kulons Musulmaņu Brīvdienu Puse Dekori Piederumi
€13.41 €8.04

(jauno eid pentagramma sienas lampas ramadāna apdare, koka eid mubarak kulons musulmaņu brīvdienu puse dekori piederumi produkta nosaukums: ramadan sienas lampas materiāls: koks iezīmes: ramadan apdare / eid mubarak apdare / brīvdienu rotājumi / svētku dāvanas)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Ņieburs Kāzu Dekorēšana, Viltus Ziedi, DIY Albums , Līgava Saimniecības, Ziemassvētku Piederumi, 12Pcs
€38.30 €22.98

(klasifikācija : kaltēti ziedi ziedu stils : ziedu pušķis materiāls : plastmasa stils : ziedu tips : roze modeļa numurs : ht-61 sakarā : kāzas firmas nosaukums : nanairo izcelsmes valsts : ķīna kn : zhejiang iepakojumā : spēcīgāks kaste izcelsmes vieta : ķīna nosacījumi: 100% new materiāls: plastmasas krāsa:ļoti viegls)

Izskatās arī
10Pcs Laimīgs Halovīni Puse Tases Apelsīnu Plāksnes Autiņu Raganu, Ķirbju, Spoku un Vienreiz lietojamo Trauku Apdare
€5.79 €2.90

(ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties asv.pārliecinieties, lai dotu jums un jūsu ģimenei un draugiem romantiskā puse un labas atmiņas. produktu ieviešanu: grupa vienreizējās lietošanas galda piederumi kategorija: halovīni puse materiāls: papīrs padomi: tas ir ieteicams, ka jums pārbaudīt, vai bojājums pēc tam, kad saņemts iepakojumā.mēs)

Izskatās arī
80cm 5-Virzienu Zaļo Priežu Skuju Mākslīga Plastmasas Karājas Augu Aļņu Lapu Vīnogulāju Viltus Rotangpalmas Ģimenes Kāzu Dekorēšana
€1.90 €0.85

(mākslīgā rotangpalmas piestiprināt pie sienas, bez laistīšanas viegli aprūpes dinamiskas krāsu reālistisku mājas apdare, plastikāta viltus papardes zaļo augu aļņu lapu kāzām apraksts: šo mākslīgo augu var saglabāt spilgtas krāsas pat pēc ilgstošas lietošanas, jo tā izsmalcinātu krāsošana tehnoloģijas.skaisto izskatu un augstu izturību ļauj tā, lai perfekti atbilstu jūsu mājās apdares)

Izskatās arī
8pcs Tropu Džungļu Safari Dzīvnieku Šūnveida Centrālais 1. Savvaļas Vienu Jaundzimušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības Galda Rotājumu Stends Aksesuāri
€31.19 €10.92

(izmērs: kā attēlā iepakojums: opp maisā materiāls: papīrs pielietojums: remontdarbos dzimšanas dienā/baby duša/savvaļas viena puse piezīme: daļēja displejs un šaušanas gaismas ir atšķirīgs, produkts neizbēgami ir dažas hromatiskās aberācijas, ar kādu virsroku! kā lietot: step1, noplēst uzlīmi, šūnveida bumbu. 2. solis, stick šūnveida)

Izskatās arī
1PC Radošo Plastmasas Konfekšu Kaste Kāzu Vintage Konfekšu Kastes, Šokolādes Dāvanu Ārstēt Kastes Dobi Zelts, Sudrabs Aile Grupa par labu Dekori
€0.50 €0.32

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērots konfekšu kaste 1.materiāls:plastmasas 2.krāsa:kā uz bildes redzams 3.izmērs:kā attēlā pakete ietver:1pc piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsas var būt nedaudz atšķirība par dažādiem displeja.)

Izskatās arī
Fun Pavasara Lelles, Skaisto Lieldienu Rūķis Jautri un Reklāmas Punduris Galda Dekorēšana Jautrs Draugu Atpūta un Izklaide
€2.23 €1.23

(funkcijas: ootdty šajā lieldienu punduris iezīmes reālistisku dizainu, perfektu, lai izplatītu svētku jautri. pieņem kvalitātes auduma materiāla, tas punduris ir izturīga un ilgi kalpojoša, nodrošinot gadu svētku jautri. piemērots bērniem un viņu ģimenēm, šis punduris, kas nes veiksmi, lai jebkurā mājas laikā brīvdienu sezonu. vai novietota uz galda, dīvāna, vai plaukta,)

Izskatās arī
11UA Ziemassvētku Gnome Elfs, Rūķis Rotājumu Daudzpakāpju Renes Dekors Dzimšanas dienas Dāvana
€6.97 €3.48

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes celt svētku garastāvoklis, lai jūsu mājas ar šo zviedru gnome figūriņas.tradicionālās dizains un košas krāsas uzlabos savu ziemassvētku dekoru. izgatavots no augstas kvalitātes auduma, šajās ziemassvētku gnome lelles ir mīksts un ērts, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.nav funkcijas piebilst unikālu šarmu, padarot to pievilcīgu)

Izskatās arī
Āra Automātiskā Telts Kempinga Telts Āra Automātiskā Telts Nojume Bērnu Āra Automātiskā Ātri Atvērt Pludmales Telts M
€16.93 €10.33

(āra automātiskā telts kempinga telts āra automātiskā telts nojume bērnu āra automātiskā ātri atvērt pludmales telts m [dizainu nojumi un logu ventilācijas] mini -up telti ar 360 grādu logu ventilācijas funkcija ir paredzēta, kas var labāk izkliedē siltumu un smaržu cilvēka organismā.sniedz visvairāk skaistas pludmales ainavu. [anti-ultravioleto staru, vēja un smiltīm] uz augšu pludmales)

Izskatās arī
Ziemassvētku Saldumu Dāvanu Papīra Somas, Papīra Maisus Ar Rokturiem, Dāvanu Maisiņi Ziemassvētki Iepakojums, Dāvanu Kaste Ziemassvētku Iepakojuma soma Piederumi
€13.62 €6.81

(aizzīmju punktiem: 1. izvēlētais materiāls: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes gumijots vai pašlīmējošs papīrs, kas ir bieza un nav viegli sabojāt.jūs varat izmantot atkal un atkal, lai wrap jūsu dāvanas un izplatīt svētku prieku. 2. spilgtas krāsas: šajās ziemassvētku kraft dāvanu maisiņi iezīme spilgtas krāsas un dažādas ziemassvētku tēmu)

Izskatās arī
26Pcs VIEGLI KARĀJAS: Šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot.
€8.68 €2.34

(26pcs viegli karājas: šī šarmu nāk ar siksniņa, jūs varat viegli pakarināt it visur, kur vēlaties, lai izdaiļot. apraksts: augstas kvalitātes sublimācijas pārklājumu abās pusēs košas krāsas un skaidru modeļu. viegls un akrila materiāla, kas ir izturīgs un nebūs salauzt pat pēc apkures. scratch-free gludu virsmu ar zilu aizsargājošu plēvi, kas nepieciešams, lai varētu noplēst)

Izskatās arī
Halloween Vainags Rotājumu Vainags Mākslīgā Vainags Rudens Vainags par
€18.46 €9.23

(apraksts: 【rudenī vainags] aicina priekšējo durvju vainags funkcijas frostleaf, ķirbju un ziedi, rotājumi, un ir reālistiski vizuālie efekti un ražas pateicības jūtas. 【handcrafted vainags] aicina ražas vainags ir izgatavotas no zīda auduma materiāls, kas vērtē savu tuvāko ģimenes locekļu un draugu mājās. 【size] aicina ziedu vainags ir 17.72 lieluma, mākslīgā vainags ir piemērots)

Izskatās arī