Cena €4.42 €5.89

Pilns apraksts

1~5GAB Black Jumta Automātiskā Siltumnīcefekta Ventilācijas Nomaiņa Temperatūra, Ventilācijas Jutīga Logu Atvērēju

Apraksts:

Produkta Nosaukums: Grila Dakša

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Specifikācijas: 18 CM, 24cm, 20cm, 20cm

Krāsas: Balta, Melna

Izmanto: Galda Pārtikas, Grila Dakša

Specifikācijas:

1. Augstas kvalitātes Materiāla, Nerūsējošā Tērauda Materiāls, Izturīgs

2. Nav Viegli Deformēt, Izturīga Un Viegli Izmantot, Asu, Bet Ne Asus

3. Viengabala Molding, Ērti Rokturi, Viegli Lietot

4. Uz Grila Dakša Un Rokturi Ir Cieši Saistīti Un Nav Viegli Nokrist

5. Atkārtota Slīpēšana, Spilgtu Virsmas Pulēšanas, Ar Vienu Roku, Lai Atrisinātu Dažādas Vajadzības

Paketē Iekļauts:

1* BBQ Dakša

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Logu Atvērēju
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Juvelierizstrādājumu Adventes Kalendārs Ziemassvētku Dekori Adventes Kalendārs Kārbas Portatīvie 24 Adventes Kalendāra Kastes Bērniem, Bērniem Zēni Meitenes
€10.67 €7.47

(svinēt svētkus ar mūsu ziemassvētku juvelierizstrādājumu adventes kalendārs.veikta ar atkārtoti izmantojami materiāli, tas ir lielisks veids, kā mācīt bērniem numuri, laika koncepcijas, un pacietība.apvienot kuloni un kaklarotas ar jūsu vēlmēm un lolot prieku sezonas ar saviem bērniem.darbojas lieliski, un ir svētku sezona. specifikācija: nosaukums: rotaslietas adventes kalendārs izmērs:)

Izskatās arī
1gb LED Light Up Somiņa Bērniem, Meitenēm, Soma Rotaļlietas Santa Claus, Sniegavīrs Ziemeļbriežu Puse, Kāzu Dekorēšana Ziemassvētku navidad
€7.55

(motīvs: ziemassvētki dizains: mūsu bērnu ziemassvētku populāro gaismas bērnu somā pieņem ziemassvētku tēmu santa claus dizains.liela jauda: gaismas bērnu somā ir pietiekami daudz vietas, lai viegli veikt jūsu uzkodas, lūpu, atslēgas, mobilo telefonu un vairāk ikdienas vajadzībām.tas ir ļoti piemērots iepirkšanās, kempings, iepazīšanās, ceļojumi, ballītes un daudzos citos gadījumos.drošas un augstas)

Izskatās arī
13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
Konfekšu Kaste Brīvdienu Tēmu Modes Svētku Roktura Konstrukcija Izturīga Ziemassvētku Dāvana Ziemassvētku Brīvdienu Kaste Iepakojums, Dāvanu Kastē
€6.70 €3.95

(konfekšu kaste brīvdienu tēmu modes svētku roktura konstrukcija izturīga ziemassvētku dāvana ziemassvētku brīvdienu kaste iepakojums, dāvanu kastē apraksts: produkta nosaukums: ziemassvētku dāvana konfekšu kaste produkta stils: ziemassvētku elk kaste produkta materiāls: produkta izmērs: 18*10.5*11.5 cm produkta pielietojums: ziemassvētku dāvanas funkcijas: 1.)

Izskatās arī
4GAB Ziemassvētku Eglīte Galda piederumu Soma Unikāls, Izsmalcināto Galda piederumu Turētājs Organizators Ziemassvētku Galda Nazis, Dakša-Turētājs Partijas Apdare
€4.53 €2.86

(4gab ziemassvētku eglīte galda piederumu soma unikāls, izsmalcināto galda piederumu turētājs organizators ziemassvētku galda nazis, dakša-turētājs puse apdares materiāls: neausts audums izmērs:kā attēlu konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru
€6.81 €5.45

(karājas putnu uz stieples augstas iekrāso suncatcher logu, paneļu mājas istabas interjeru 1. komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā. 2. jauki: šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows,)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
32 Gabaliņi, Eļļas Absorbējošiem Putu Sūklis, lai džakuzi, Baseins un Spa (Bruņurupucis)
€15.07 €10.25

(lielu daudzumu: komplektā ietilpst 32 iepakojumi bruņurupucis krēmveida balto eļļu absorbējošas sūkļi, bruņurupuča formas dizainu, unikālu un labi absorbējoša, liela daudzuma, lieliska virtuve, baseins utt.vienkāršs dizains piedāvā unikālu un viegli veids, kā tīrīt un uzturēt savu baseinu apgabalā un citās jomās laba efektivitāte: naftas uzsūcošs sūklis palīdz novērst scums, ka formas baseini, karstā)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Izturīgs Cupcake Kūka Topper Spraudnis 2024 Jaunais Gads Cake Topper Akrila Jauno Gadu Kūka Rotājumi
€2.99 €0.45

(nosaukums:2024 jaunais gads cake topper krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:8.kā parādīts attēlā materiāls:akrils paketē iekļauts: 1 gab 2024 jaunais gads cake topper funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: 2024 jauno gadu kūka karte ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, lai nodrošinātu izturību un ilgtermiņa lietošanas preces.tas arī padara visu)

Izskatās arī
Radošā Animācijas Filmu Podos Puķu Pods Sveķu Amatniecības Darbvirsmas Dekoratīvi Apdares Sulīgs Puķu Pods (Nav Iekļauti Augi)
€7.04 €4.93

(funkcijas: puķu pods, nesatur sulīgs augiem vai dekoratīvās figūriņas. ideāls par izrādīto dzīviem augiem, piemēram, sukulentu un kaktusu. nelielu caurumu apakšā ļauj ūdens plūsmu caur augsni, lai jūsu augs paliek veseli. specifikācijas: veids: puķu pods materiāls: sveķi stils: karikatūra izmērs: a:15*9cm), b): 14*12.5 cm,c:13*13cm,d:13.5*13cm, izmantot)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krēsla Pārsegs Krēslu Pārvalki 25X19 Collu Ziemassvētku Ēdamistabas Krēslu Pārvalki Buffalo Pleds Ziemassvētku Aizsargs Slipcovers
€6.87 €3.78

(iegūstiet savu ēdamistabas krēsli ziemassvētku gatavs ar mūsu slipcovers!izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie slipcovers nav pilling un bez vilnas, padarot tos nav viegli traipu.mērīšanas pie 25x19inch, šie slipcovers fit visvairāk krēsli.ikviens var sajust prieku un svētību no ziemassvētku ar šo slipcovers - ideāli piemērots vīriešiem, gan sievietēm! specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Puses Piederumi Galda Numura Turētājs Darbvirsmas Apdares Foto Klipu Grāmatu Stendu, Ņemiet Vērā, Skavas Kartes Turētāju
€5.43 €2.99

(nosaukums: piezīme turētājs materiāls: akrils izmērs: kā thepictureshow svars: 102g/110g/118.g krāsa:kā picture rādīt funkcijas: 1.gudrs kārta piezīme turētājs: memo klipu turētājs ir veidota kārtu un ir spilgtas krāsas, padarot to par lielisku darbvirsmas apdare. 2.izturīgs materiāls: galda numura turētājs ir izgatavots no nerūsējošā tērauda.mežaudze ir)

Izskatās arī
6m Biedējošu Nekustamā Milzu Piepūšamo Frankenšteins Attēls Modeļa Gaisa Uzspridzināt Halloween Briesmonis Ar Ventilatoru Hallowmas Apdare
€2 390.17

(6m biedējošu nekustamā milzu piepūšamo frankenšteins attēls modeļa gaisa uzspridzināt halloween briesmonis ar ventilatoru hallowmas apdare laipni lūgti mūsu veikalā.piepūšamiem frankenšteins var izmantot halloween pasākums.šāda informācija ir produkta apraksts. 1. izmērs: 6m augstumā vai pielāgot. 2. krāsa: izdrukāti atbilstoši vajadzībām. 3. stils: mēs varam pielāgot)

Izskatās arī
Papīra Roku Zīmētu Ziedu, Konfekšu Kaste Modes Spēcīgu Lielu Jaudu Biedrs Dāvanu Kastē Mini Kāzu Konfekšu Kaste
€0.98 €0.66

(produkta nosaukums: dāvanu kaste stāvoklis:100%pavisam jaunu krāsa: kā parādīts attēlā materiāls: pārklāts papīrs kastes izmērs:10x6.5x6cm paketē iekļauts: 1pc dāvanu kastē piezīme: 1. sakarā ar gaismas un starpība ekrāna pielāgošana, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos. 2. lūdzu, ļauj 1-3cm mērījumu novirzes dēļ manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
1Meter ID1~5mm Caurspīdīgs Pārtikas Klases Silikona Šļūtene, Skaidrs, Gumijas Caurule, Akvāriju Tvertne Dārza Apūdeņošanas Mīksta, Elastīga Caurule Caurule
€1.68 €1.38

(1meter id1~5mm caurspīdīgs pārtikas klases silikona šļūtene, skaidrs, gumijas caurule, akvāriju tvertne dārza apūdeņošanas mīksta, elastīga caurule caurule ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, sazinieties ar mums.mēs aprēķinās informāciju un sniegt jums labu cenu. produkta informācija pārtikas klases materiāli, netoksisks, bez smaržas labi, neatlaidība, augsta)

Izskatās arī