Cena €3.95 €6.70

Pilns apraksts

Konfekšu Kaste Brīvdienu Tēmu Modes Svētku Roktura Konstrukcija Izturīga Ziemassvētku Dāvana Ziemassvētku Brīvdienu Kaste Iepakojums, Dāvanu Kastē

Apraksts:

Produkta Nosaukums: Ziemassvētku Dāvana Konfekšu Kaste

Produkta Stils: Ziemassvētku Elk Kaste

Produkta Materiāls:

Produkta Izmērs: 18*10.5*11.5 CM

Produkta Pielietojums: Ziemassvētku Dāvanas

Funkcijas:

1. Maza Izmēra, Viegls Svars, Var Pārvietot Pēc Vēlēšanās, Plašu Lietojumprogrammu Klāstu, Augstu Pielāgošanās Spēju

2. Izskats glīts Modes, Viegli Veikt

3. Izmantot Augstas kvalitātes Materiālus, Spēcīgs Un Izturīgs, Izturīgs.Jūs Varat Likt Nelielas Dāvanas Un Citas Mazas Lietas, Šajā Maisā, Iepakojuma Dāvana Ir Moderns Un Skaists

4. Naudas Sodu Meistarība, Veikls Saskarne, Ērts Un Praktisks

5. Var Izmantot Uz Ilgu Laiku, Un Cena Ir Labi, Tiešām Sasniegtu Labu Kvalitāti Un Zemu Cenu

Paketē Iekļauts:

1 * Konfekšu Kaste

Specifikācijas

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mini Crown Kūka Topper Metāla Pērle Happy Birthday Cake Toppers Kāzu&Saderināšanās Kūka Dekori Sweet Puse Rotājumi
€0.71 €0.42

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. ideāli piemērots dzimšanas dienas svinības, kāzas, bērnu dušas, un visu, kas līdzīgi svinībām. tas ir skaists, kompakts, ērts un gudrs. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: kā picture rādīt iepakojumā: 1gab iepakojumā izmērs:7.5*5.5)

Izskatās arī
Karājas Putnu Uz Stieples Augstas Iekrāso Suncatcher Logu, Paneļu Mājas Istabas Interjeru
€6.81 €5.45

(karājas putnu uz stieples augstas iekrāso suncatcher logu, paneļu mājas istabas interjeru 1. komplekts vitrāžas robin putni ir konkursa objektu dekori jūsu mājās.paskatieties kā viņi skatās viens uz otru ar mīlestību.tātad, šo ārkārtīgi skaisto suncatchers dos jums šī nozīmīgā funkcija nākamajā gadā. 2. jauki: šīs putnu apdare ir ļoti gudrs.papildus tiek izmantota kā krāsains apdare uz windows,)

Izskatās arī
7 Galvas Rudens Mākslīgais Zieds, Peonija, Zīda Kāzu Ziemassvētku Viltus Ziedu Rotājumu Līgava Turot Buķeti Mākslīgās Augu Izvietojums
€6.55 €0.45

(7 galvas rudens mākslīgais zieds, peonija, zīda kāzu ziemassvētku viltus ziedu rotājumu līgava saimniecības pušķi, viltus augu izvietojums stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls:zīds+dzelzs krāsa: kā attēlā. izmērs: kā attēlā. lietošana:kāzas, mājas, viesnīcas, vannas istaba, dzīvojamā istaba, biroja apdare piezīme: sakarā ar citu)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Toppers Pāvi Ar Garu Asti Reāli Ziemassvētku Eglīte Karājas Kulons Simulācijas Pāva Spalvu Aksesuāri
€18.02 €10.99

(funkcijas: izgatavots no putu, plastmasas un nekustamā spalvas, materiāls ir reāli un ticami, nekādu kaitējumu jūsu ādu, vai jūsu istabā, jūs varat izmantot ar pārliecību, tik viegli nevarēs izbalināt vai deformēties. mākslīgās pāvi rotājumi ir paredzēti ar balto krāsu, pāvi formas un nekustamā spalvas, katrs ir reāli ar baltu krāsu ir pievilcīgs. apakšā ziemassvētku pāvi ornaments)

Izskatās arī
Mākslīgo Zaļo Augu Buķeti Plastmasas Viltus Ziedi Melleņu Eikaliptu Simulācijas Augu Kāzu Ziemassvētku Mājas Dekoru
€2.19 €1.54

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un pirmā kvalitāti. izgatavoti no labas kvalitātes materiāla, izsmalcinātu, skaistu, izturīga un praktiska. atšķirībā no reālās augi, jums nebūs jāuztraucas par to, laistīšanas vai atzarošanas - vienkārši parādīt tos jūsu mīļākie vāze vai krūzi un baudīt to skaistumu, lai gados. sakarā:piemērots vāzes, mājas, virtuves, un puse rotājumi.festivāla)

Izskatās arī
Žāvētu Ziedu Pušķis ar Gaismas, Mazo Pušķi, Dāvanu Kastē, Bērnu Dzimšanas, Kāzu Dekorēšana, Valentīna Diena Dāvanu, Mājas Dekoru
€21.34 €13.87

(žāvētu ziedu ar gaismu, žāvētu ziedu pušķi, dāvanu kastē, mazo pušķi, simulācijas ziedu, dāvanu kastē, kāzu valentīna diena dāvanu, mājas dekoru · ziedu nosaukums: žāvētu ziedu pušķis · stils: ziedu · stāvoklis: jauns · specifikācija: 28*18*9cm · materiāls: ziepes, puķu · paketi, ieskaitot: 1 gab ziedu pušķis pievienot dāvanu maisiņš (ar gaismu) programmas)

Izskatās arī
Ramadāna LED Laternu Gaismas Eid Mubarak Led Sveces Gaismas, Augstas kvalitātes Musulmaņu Ramadāna Laterna Karājas Rotājumu DIY Rotājumi
€18.37 €12.86

(specifikācijas: 1. 【ramadāna festivāla laternu] aicina ramadāna svētku dekorēšana laternas, eiropas marokas stils 2. 【spilgta gaisma] aicina mīkstu un spilgtu gaismas 3. 【augstas kvalitātes led gaismas] aicina izmantojot augstas kvalitātes led gaismas avots 4. 【vides aizsardzības un enerģijas taupīšanas] aicina zemu enerģijas patēriņu, vides aizsardzībai un enerģijas taupīšanai 5.)

Izskatās arī
Samaisa Gaismas Mirdzumu Akmens Tumsā Formas Starfish Shell Amatniecības DIY Bārs Dārza Ceļš uz Mājām Zivju Tvertnes Dekoru Supplies10/40pcs
€1.85

(nosaukums : spīd tumsā dārza oļi izmērs : 1-3cm iepakojums : 10/20/40pcs materiāls : sveķu gaismas materiāls lietošana : vāzes, zivju tvertnes; dārzkopība apdare, baseinu apdare, bārs apdare; villa dārzkopības un ainavu, bērnu spēles, utt. gadījumā ainavas: gaismas rotājumi, zivju akvāriji, akvāriju dārza ainavu, mājas iekārtošanai. kā to izmantot : 1.neatstāj)

Izskatās arī
Eid Mubarak Fons Banner Eid Mubarak Baneri Rotājumi Ramadāna Fona Auduma Eid Al-Fitr Dārza Sienas Puses Piederumi
€5.43 €2.99

(apraksts: ramadāna svētki banner - eid mubarak puse fona banneris.atzinīgi vērtējam jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par jūsu eid svinībām par šo īpašo dienu ar šo ramadāna fona auduma. acu nozvejojot dizainu - ramadan mubarak banner fona ir izstrādāta ar bagātu ramadan mubarak elementus, piemēram, pils, zvaigžņu un mēness, mandela modeļus, eid mubarak tekstu utt., ideāls musulmaņu islama)

Izskatās arī
Jauno Eid Pentagramma Sienas Lampas Ramadāna Apdare, Koka Eid Mubarak Kulons Musulmaņu Brīvdienu Puse Dekori Piederumi
€13.41 €8.04

(jauno eid pentagramma sienas lampas ramadāna apdare, koka eid mubarak kulons musulmaņu brīvdienu puse dekori piederumi produkta nosaukums: ramadan sienas lampas materiāls: koks iezīmes: ramadan apdare / eid mubarak apdare / brīvdienu rotājumi / svētku dāvanas)

Izskatās arī
Gabbys Namiņš Dzimšanas dienu Apdare Kaķi Balonu Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Fons Bērniem Gabby Leļļu Nams Skaitļi Grupa Krājumi
€3.28

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecības laipni lūdzam izvēlēties mums un jums piedāvāt labāku kvalitāti un zemākām cenām sīkāku informāciju un atlaidēm, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas un mēs būsim priecīgi kalpot jums kuģniecības un atgriešanās politiku: 1. mēs parasti pāriet pasūtījumus ietvaros 24 stundām pēc maksājuma saņemšanas. 2.)

Izskatās arī
Halloween Tapsējuma Ragana Rotājumi Spider Rotājumu Halloween Koku Melnās Raganas Spoku Halloween Dekoru Lptp Un Ar Spider
€5.18 €3.63

(iegūt šo spooky halloween ar mūsu ragana dekorācijas!klasiski elementi, piemēram, zirnekļi, raganām, spokiem, un sikspārņi, šie tapsējuma būs izveidot perfektu svētku atmosfēru.izgatavots no ekoloģiski draudzīgiem materiāliem, tās ir arī lieliskas aksesuāri posmā, fotografēšana, un citiem notikumiem.un labāko no visiem, tie ir paredzēti, lai saglabātu vietu! produkta nosaukums: halloween rotājumi produkta)

Izskatās arī
Mākslīgo Ziedu Yulan Magnolijas Denudata Dārza Mākslīgie Augi Apdare Spilgti Pušķi Mākslīgā Skaistu Ziedu
€10.76 €6.89

(mākslīgo ziedu yulan magnolijas denudata dārza mākslīgie augi apdare spilgti pušķi mākslīgā skaistu ziedu apraksts: 100% pavisam jaunu un kvalitāti. var izmantot, lai izdaiļot jūsu pašu vāzi. mākslīgo ziedu, spilgts, izskatās kā īstas. simulācijas dizains, nav toksisks, bez garšas, ainavu nepieciešams. ideāli dekorēšanai personas pagalmā, iepirkšanās centrs,)

Izskatās arī
60pcs/40pcs futbols Futbols Tēma Partijas Apdare Galda Komplekts Papīra Šķīvji Krūzes Salvetes Bērnu Dušas, Dzimšanas dienas Grupa Krājumi
€9.77 €6.45

(laipni lūdzam veikals pirkt piezīmes: 1, ražotāju primāro avotu, uzņēmuma īss ražošanas ciklu, kvalitātes preces, kas ir garantēta, lai nodrošinātu piegādi un kvalitāti. 2, izmērs manuāla mērīšana, ņemot vērā dažādos mērīšanas instrumenti un mērīšanas metodes un citus faktorus, tur būs dažas nelielas kļūdas. 3, jo gaismas ir dažādas, dažādiem kameras leņķiem,)

Izskatās arī
2PC Medību Balodis Skandāla Aizsargāt Dārza Baložu Mānekļi Bionisko Dzīvnieku Ēsmu Āra Mānekļi Putnu Medību Piederumu
€14.33 €10.18

(1.simulācijas balodis ar degvielas iesmidzināšanas process, lai padarītu to izskatās dzīvs.tāpat kā reālā balodis. 2.tas ir izgatavots no putu xpe materiāls ir pilnīga,absolūta vides aizsardzību. 3.tā ir ļoti viegla,to ir viegli iepakot un nēsāt,ietaupīt vietu. 4.tā ir jūsu labākā izvēle dārza medības. 6.to var izmantot ūdens un zāle,un to var izmantot arī medībām un)

Izskatās arī
9Pcs 8cm Ziemassvētku Rotājumu Bumbas Ziemassvētku Eglītes Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kuloni 2023 New Years Party Festivāls Piederumi
€9.56 €5.74

(apraksts: specifikācija: materiāls: plastmasa izmērs: 24.5*24.5*8 cm krāsa: caurspīdīga, balta, gaiši šampanieša, zelta, melns gadījumā vietas: mājās, birojā, bārs, lielveikalā, iepirkšanās centrs, uc iepakojuma saturs: 9pcs/lodziņā ziemassvētku bumbiņas piezīmes: 1. ietekmes dēļ monitora spilgtumu, gaismas spilgtumu un citus faktorus,)

Izskatās arī