Cena €4.55 €6.89

Pilns apraksts

Svarīga Informācija

Materiāls:PVC

Iepakojuma Lielums:

Garums: 40cm/15.75" (Apm.)

Apskats:

Ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to.

Tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot labs burvība, lai jūsu kāzu, tas ir spilgtas krāsas, izsmalcinātu meistarība un maigu izskatu, kas var sniegt lielisku vizuālo efektu.

Izgatavoti no PVC, tas ir viegls un izturīgs, lai izmantotu.

Garums šis mākslīgais zieds ir 40cm un katrs pušķis ir 3 ziedi un 2 pumpuri.

Tas ir piemērots kāzu, bonsai, partijas un tā tālāk.

Piezīme:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Specifikācijas:

Iezīmes: Viegli Aprūpi, Nav Withering, izturīga pret Laika apstākļu iedarbību

Iepakojuma Saturs:

1 Pušķi, Mākslīgo Ziedu

Specifikācijas

  • Veids: Tulpe
  • Materiāls: PVC
  • Stils: Ziedu
  • Klasifikācijas: Mākslīgie Ziedi
  • Godu: Kāzas
  • Ziedu Stils: Ziedu Bonsai
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

100gab Papīra Popkorns Somas Konfektes Sanck Labu Maisi, Tvertnes, Kāzas, Dzimšanas dienas Filmu Puse Galda Filmu Nakts Rotājumi
€14.63 €7.32

(100gab uzkodu kārbas popkorna iepakojumu maisiņu, konfektes konteineru frī kartupeļi papīra maisiņi atsevišķu porciju svinības, dzimšanas dienas svinības apraksts šo izsmalcinātu popkorns maisi ir izgatavoti no papīra, vienreizējas lietošanas.tos var izmantot, lai ietītu konfekti vai popkorns, utt.jūs varat izrotāt savu dāvanu ar viņiem.tie ir krāšņs somas un liels, lai uzglabātu popkorns)

Izskatās arī
Gredzena Blīvējums Segtu Ūdens Cauruļvadu Blīvējumu Nomaiņa Izlietnes Notekas Veļas Mašīna Dezodorants Mop Baseins Kanalizācijas Jauns
€0.93 €0.58

(apraksts: drenāžas caurules blīvējuma gredzens: drenāžas caurules dezodorants gredzenblīvi, maza platība, liela ietekme. kvalitāte: silikona blīve, nav viegli sabojāt, izturīgs. universāls: piemērots visvairāk ūdens caurulēm, un ir jūsu ideāls mājturība palīgs. silikona blīvējumu ietilpst: silikona hermētiķi vāciņš ir ar noteikumu, kas var tikt saistītas kad nav drenāža)

Izskatās arī
2X Mākslīgo Ziedu , 30 Collu Roku darbs ar Ziedu Arkas Vainags Simulācijas Ziedi
€41.72 €28.38

(materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes zīda auduma, smalka handcraft un perfektu detaļu izskatās kā īsta ziedi un lapas, elegants un burvīgs.saglabāt skaisti visu gadu.izsmalcinātu dizainu: tas ziedu sastāv no mākslīgā peonijas, daisy, hydrangea ziedi un dekorēti ar eikaliptu un citi .labi izstrādāts.izturīga.nav viegli izbalināt vai sabruks.vairākkārtējai lietošanai: šajā dekoratīvā var izmantot)

Izskatās arī
Augsnes Sifter Koka Grants Sifter, Komposta Augsnes Ekrāna Sifter Stādus Acs Dārza Instruments, Koka Netīrumiem Sifter Rokas Sijāšanas Augsnes
€35.47 €17.73

(aizzīmju punktiem: 1.vienkāršs un praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter. 2.izturīga konstrukcija: sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība)

Izskatās arī
Bērnu Kaķu Tēma Gabby Namiņš Dzimšanas dienas svinības Apdare Papīra Cup Plate Autiņu Galdauts Bērniem, Meitenēm, Baby Dušas Piederumi
€2.49

(laipni lūdzam sapņu puse, veikals padomi: 1. lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai tas vismaz divus mēnešus agrāk, nekā plānots puse dienas. 3.visi mūsu galda ir izturējuši fda testu, esiet droši izmantot!! produkta informācija izmērs:skatīt attēlu)

Izskatās arī
Pat Gaismas Bērniem Non-Glare Trusis Pat Lampas Enerģijas Taupīšanas Nakts Gaisma Radošas Dāvanas Mācību Telpa, Bērnu Istabu Dzīvo
€13.45 €8.74

(ar enerģijas taupīšanas 500mah baterijas un pilns jautrības dizains, tas ir ideāls papildinājums jūsu bērna istabā. specifikācijas: produkta nosaukums: trusis pat gaismas svars: aptuveni 130g produkta izmērs: (apm.)11*8.3*6.3 cm/4.33*3.27*2.48 collas materiāls: abs + elektroniskie komponenti ieeja: 5v1a jauda: 2w gaismas avots: led lietošanas laiks:)

Izskatās arī
1~8PCS Manuāls Process, Pasaku, Kaķis Stick Padara Jūs izceļas No Pūļa Zizli Brīvdienu Puse Pieci norādīja Zvaigzne Pasaku Stick
€6.80 €3.94

(1~8pcs manuāls process, pasaku, kaķis stick padara jūs izceļas no pūļa zizli brīvdienu puse pieci norādīja pasaku stick apraksts: produkta nosaukums: pentagramma stienis attēls: karikatūra attēlu materiāls: plastmasa process: manuāla atbalsta veids: pasaku zizli krāsa: zvaigzne piecu zvaigžņu stick (krāsu karte tiek nosūtīti nejauši) izmērs: izmērs specifikācijas: 【halloween)

Izskatās arī
4gab Ķīniešu Jaunais Gads Laimīgs Sarkanā Aploksnē Pavasara Festivāls Puses Piegādes Dragon Red Pakešu Aploksnē jaungada Seifs Apdare
€4.60 €3.22

(noklikšķiniet uz attēla, lai uzzinātu vairāk stili sarkanā aploksnē daudzums:4gab materiāls :papīra izmērs:17*8.8 cm piezīme: 1.lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.lūdzu, nav iedomāties lieluma soma, lūdzu, apstipriniet, izmērs jums nepieciešams, pirms iegādāties tikai tad, ja jūs neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Metāla Karājas, Karājas Podi Poda Āra Ziedu Kompozīcijas Kausa Iekštelpu Karājas Podiem Puķu Pods Sienas Turētājs
€15.17 €8.65

(apraksts karājas pot ir izgatavota no premium materiāla, kas ir izturīgs un modes; viņi ir piemērots gan iekštelpu un āra izaugsmi, un lielisks stādīšanas dzimtā ziemciešu, sukulenti, puķu viengadīgie, tropicals, , telpaugi, un yummy organisko edibles, droši audzēšanai; funkcijas piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba, balkons, dārzs, terases, iekštelpu un ārtelpu; |tas pods ar augsta)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Hot "Baby on Board!" Pop-Up Jahtu Labu Baby Box Dušas Konfekšu Kastes, Dāvanu Iepakojums Šokolādes Kārbas Kāzu Dod Priekšroku Kastes
€3.05

(hot baby on board! pop-up jahtu labu baby box dušas konfekšu kastes, dāvanu iepakojums šokolādes kārbas kāzu dod priekšroku kastes produkta specifikācijas īpašu bērnu ir buru savā dzīvē, un mēs zinām, jūs nevarat gaidīt, lai caurule, kas no kuģa formas jaundzimušo uz klāja! pop-up jahtu labu lodziņā nes okeānu paldies, jūsu bērnu duša viesi! jūras tēmu, baby dušas labu lodziņā)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī
Lieldienu Burkānu Kulons Simulācijas Ziedu ar Bowknot Karājas Rotājumu Mājas Virtuve Svētku Partijas Apdare
€25.18 €12.58

(funkcijas: ootdty materiālu kvalitāte: šajā burkānu rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes simulācijas ziedu un dzelzs materiāla, viegls, viegli karājas no griestiem, durvīm, rāpojošs audums utt.to var izmantot uz ilgu laiku, jūs varat ņemt to, kā kulonu, lai jūs pavadīt ilgu laiku. izmērs: lieldienu burkānu piekārtiem rotājumi ir approx30x54cm/11.81x21.25in ,tiesības izmērs)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
Saldumu Maisiņš Dāvanu Maisiņš Samta Maisiņš Glabāšanai Aukliņu Radošo Uzglabāšanas Somiņa Kāzu Festivāls Puses Dāvanu Maisiņš
€0.79 €0.52

(specifikācijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir mīksts un ērts, lai pieskarties.ar aukliņu, dizainam, tas ir ērti, lai jūs varētu veikt.radošā un skaists izskats padara to par perfektu dāvanu kāzas, svētki, ballītes, utt.posteņa nosaukums: konfektes soma materiāls: vilnas īpašības: kāzu konfektes soma, radošu, daudzkrāsains izmērs: 15 cm x 13.5 cm/5.91 x 5.31 (apm.) piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Grinchs Koka Dekors Papīra Tēmu Dekori Ziemassvētku Eglīte Pazīmes Telpās Puses Piederumi Ziemassvētki Karājas Kulons Jauno Gadu
€7.46 €4.11

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes nosaukums: ziemassvētku apzīmējumi materiāls: papīrs izmērs: kā parādīts attēlā krāsa: kā attēlu paketē iekļauts 40pcs*eglīšu rotājumi 1gab.*40cm virvi piezīmes: 1.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 2.salīdzināt sīki izmēri)

Izskatās arī
Žogu Finial 170mm Solderable Lauku Sētas Norādīja Formas Finial Piegāde
€9.28 €5.11

(apraksts šis žogs finial ir cieta un izturīga, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas dzelzs materiāla, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība, nodrošina praktiskumu.šis žogs apdare padarīs remonts un fix vieglāk un gludāk. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:čuguns -izmērs:17.00x9.00x0.50cm/6.68x3.54x0.20in -)

Izskatās arī