Cena €2.49

Pilns apraksts

Laipni lūdzam Sapņu Puse, Veikals

Padomi:

1. Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2.Šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai tas vismaz divus mēnešus agrāk, nekā plānots puse dienas.

3.Visi mūsu galda ir izturējuši "FDA" testu, esiet droši izmantot!!

Produkta informācija

Izmērs:skatīt attēlu

Specifikācijas

  • Vienreiz Lietojamo Trauku Veids: Vienreiz Lietojamo Trauku Komplekti
  • Raksts: Karikatūra Attēlu, Sejas, Zvaigzne, AUGU, tīrtoņa krāsu, Dot
  • Materiāls: Papīrs
  • Modeļa Numurs: baby-7
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gabalu skaits: 6pcs
  • Veids, Vairumtirdzniecība: no
  • Iestatīt Tipu: no
  • Godu: Kristību & Kristības, St Patrick ' s Day, Grand Pasākums, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, atpakaļ uz skolu, Ķīniešu Jaunais Gads, Zemes Diena, Tēva Diena, Pateicība, Puse, Valentīna Diena, Halloween, Lieldienas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Led Smieklīgi Velna Ragu Iedegties Galvas Matu Stīpām, Kas Mirgo Ragu Bērniem, Pieaugušajiem Halloween, Ziemassvētku Dekori Cepures
€1.75 €0.78

(specifikācija posteņa nosaukums: ragu galvas stīpa materiāls: pe plastmasa izmērs: 20.5 *20cm krāsa: sarkana, zila, rozā paketē iekļauts: 1*ragu galvas stīpa apraksts 1. izgatavots no elastīgas plastmasas materiāla, tas velna ragu galvas ir piemērota lielākajai daļai pieaugušajiem un bērniem. 2. mirgojoša led iekšpusē ragu ir aprīkots ar maināmiem)

Izskatās arī
Mākslīgā Karājas Ziedi Grozā Ķēdes puķu pods Zālienu Balkons, Dārzs
€16.22 €8.93

(apraksts: 【produkti] aicina: komplektā ietilpst 1 karājas puķu grozu un 1 pušķis, mākslīgie ziedi.jūs saņemsiet skaistu augu karājas grozā. 【pasākumiem] aicina: grozā diametrs: 20cm/7.87 collu, un tā kopējais augstums ir 40cm/15.75 collu. 【noņemams] aicina: gan āķa un ķēdes ir noņemamas un ļauj augstuma regulēšanai grozā, lai jūsu vēlamo līmeni. 【karājas dekoru])

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Kulons Dekoru Briežu Ragu Top Hat Eņģeļa Kulons Meitene Ar Spārniem, Kas Karājas Ziemassvētku Rotājumu Piegāde Plīša Lelle Apdare
€3.39 €1.42

(ziemassvētku eglīte kulons dekoru briežu ragu top hat eņģeļa kulons meitene ar spārniem, kas karājas ziemassvētku rotājumu piegāde plīša lelle apdare produkta apraksts: produkta nosaukums: šalle briežu ragu eņģeļa kulons stils: gudrs, cartoonish materiāls: audums izmērs: aptuveni 15 * 9cm krāsa: 3 krāsas, lai jūs varētu izvēlēties no lietošana: ziemassvētku)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Pērļu Kokvilnas Ziemassvētku Zelta, Rozā Priekšgala Ziemassvētku Eglīte Apdares Kulons Skatuves Logu Shopping Mall Viesnīcas Mājas Dekoru
€7.33 €2.93

(pērļu kokvilnas ziemassvētku zelta, rozā priekšgala ziemassvētku eglīte apdares kulons skatuves logu shopping mall viesnīcas mājas dekoru produkta nosaukums:ziemassvētku rotājumi produkta svars/izmērs: 45 g gadījumā pūļa:visi uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2. jo atšķiras)

Izskatās arī
2.4 m Mākslīgā Maple Leaf String Rudens Sākuma Apdare Lapu Vainags Simulācijas Kļavu Lapām Efeja, Vīnogulāja Māja Dārza Dekorēšanai
€3.13 €2.03

(apraksts: materiāls: plastmasas zīda audums garums: 2.4 m daudzums: 1 string/ 3 tring motīvs: mākslīgā efeja, vīnogulāja, izskatās, ka reālu augi! piezīme: krāsas var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
Samaisa Gaismas Mirdzumu Akmens Tumsā Formas Starfish Shell Amatniecības DIY Bārs Dārza Ceļš uz Mājām Zivju Tvertnes Dekoru Supplies10/40pcs
€1.85

(nosaukums : spīd tumsā dārza oļi izmērs : 1-3cm iepakojums : 10/20/40pcs materiāls : sveķu gaismas materiāls lietošana : vāzes, zivju tvertnes; dārzkopība apdare, baseinu apdare, bārs apdare; villa dārzkopības un ainavu, bērnu spēles, utt. gadījumā ainavas: gaismas rotājumi, zivju akvāriji, akvāriju dārza ainavu, mājas iekārtošanai. kā to izmantot : 1.neatstāj)

Izskatās arī
Zaļo Lapu Sarkano Ogu Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Vizulis Vainags Materiāls Shopping Mall Tirgus Mājas Logs
€1.99 €1.47

(zaļā vizulis vainags ziemassvētku eglīšu rotājumus kāzām, dzimšanas dienas svinības piegādēm materiāls:pet izmērs:9 *200 cm)

Izskatās arī
Zaļā Māja Segtu Portatīvo PVC Dārza Siltumnīcefekta Caurspīdīgu Vāciņu Nomaiņa Izturīgs, Ūdensnecaurlaidīgs Izcelsmes Augu Siltumnīcefekta Attiecas
€18.95 €9.48

(lode poin ts: 1.uzticams materiāls: mūsu zaļā māja segums ir izgatavots ar augstas kvalitātes materiāliem un pvc aušanas, kas nodrošina tā ilgmūžību un izturību.tas ir ļoti spēcīgs un var izturēt jebkurus laika apstākļus, aizsargāt jūsu augus no fly, sals, un lidot.uzticību mūsu vāciņš ir izņēmuma izturību un aizsardzību visiem jūsu siltumnīcefekta vajadzībām. 2.viegli uzglabāšana:)

Izskatās arī
1 Gabals Ziemassvētku Sagaidīšanas Zīme, Kā Parādīts Koka Uz Durvīm, Karājas Koka Laipni Zīme Christma Rotājumi, Ziemas
€18.50 €11.84

(silts svētku sveicienus - mūsu ziemassvētku durvīm laipni zīme ir lieliska izvēle, lai aptvertu, brīvdienu sezonu.šī koka laipni zīme piebilst pieskārienu siltums, lai jūsu ieejas, nesot silto uzņemšanu laikā svētku sezonā. izsmalcinātu handcraftsmanship - katru laipni zīme ir rūpīgi handcrafted ar kvalificēti amatnieki, nodrošinot augstu kvalitāti un unikalitāti.tas ir vairāk kā apdare; tas ir)

Izskatās arī
Halloween Galvas Puse Atmosfēru Apdare Spider Matu Lentes Ap Galvu Stiprināmas Svētā Diena, Puse Apdare, Foto, Aksesuārus
€3.42 €1.88

(1. izvēle varžacīm: mūsu halloween galvas ir dažādas tēmas un stili, tostarp vilkačiem, spokiem, ķirbjus, sikspārņi, utt.mēs esam pārliecināti, lai atrastu vienu, kas atbilst jūsu personisko stilu un halloween mērci vajadzībām. 2. augstas kvalitātes materiāli: mūsu matu lentes ir izgatavotas no augstas kvalitātes, stabilu un viegliem materiāliem, kas nodrošina labu komfortu un izturību, un var droši)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Grinchs Koka Dekors Papīra Tēmu Dekori Ziemassvētku Eglīte Pazīmes Telpās Puses Piederumi Ziemassvētki Karājas Kulons Jauno Gadu
€7.46 €4.11

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes nosaukums: ziemassvētku apzīmējumi materiāls: papīrs izmērs: kā parādīts attēlā krāsa: kā attēlu paketē iekļauts 40pcs*eglīšu rotājumi 1gab.*40cm virvi piezīmes: 1.sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 2.salīdzināt sīki izmēri)

Izskatās arī
DIY Vainags Piekārtiem Rotājumi Metāla Rāmji Ģeometriskā Mājas Sienas, Durvis Puse Rotājumi
€4.38 €2.10

(funkcijas: metāla rāmji ģeometriskas formas, jūs varat diy vainagi stilu, kas jums patīk ar ziediem. ideāli piemērots karājas pie sienas vai pie jūsu durvīm, dekorēšanas jūsu mājās un dod jums bagāta un krāsaina dzīve. piemērots, lai personu, mājas rotājumi.arī jauka dāvana visu veidu gadījumā. materiāls: metāla lielums: 25cm iepakojums saraksts: 1* metāla)

Izskatās arī
Jauno Eid Pentagramma Sienas Lampas Ramadāna Apdare, Koka Eid Mubarak Kulons Musulmaņu Brīvdienu Puse Dekori Piederumi
€13.41 €8.04

(jauno eid pentagramma sienas lampas ramadāna apdare, koka eid mubarak kulons musulmaņu brīvdienu puse dekori piederumi produkta nosaukums: ramadan sienas lampas materiāls: koks iezīmes: ramadan apdare / eid mubarak apdare / brīvdienu rotājumi / svētku dāvanas)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī
Halloween Tapsējuma Ragana Rotājumi Spider Rotājumu Halloween Koku Melnās Raganas Spoku Halloween Dekoru Lptp Un Ar Spider
€5.18 €3.63

(iegūt šo spooky halloween ar mūsu ragana dekorācijas!klasiski elementi, piemēram, zirnekļi, raganām, spokiem, un sikspārņi, šie tapsējuma būs izveidot perfektu svētku atmosfēru.izgatavots no ekoloģiski draudzīgiem materiāliem, tās ir arī lieliskas aksesuāri posmā, fotografēšana, un citiem notikumiem.un labāko no visiem, tie ir paredzēti, lai saglabātu vietu! produkta nosaukums: halloween rotājumi produkta)

Izskatās arī
pasūtījuma Līgava Cilts savvaļas kāzas, Vecmeitu Paģiras atgūšanas Izdzīvošanas komplekts par labu Muslīnu maisiņi līgavas duša puse goodie somas
€42.64 €34.11

(spilvenu izmēri: s:4 x 6 m:5 x 7 l: 6 x 8 xl:8 x 12 {lietas, kas piezīmi,} >>labumi redzams nav iekļautas, bet ir tikai izlases, kas būs piemērots.trūkst ideju?tylenol/advil, kaltuves, gumija, eyedrops, tums, bandaids, matu saites, kosmētikas salvetes, utt. >>mūsu pasūtījuma daudzums saraksts ļauj jums izvēlēties precīzu summu, kas jums nepieciešams.lūdzu,)

Izskatās arī