Cena €17.73 €35.47

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Vienkāršs un Praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.Padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter.

2.Izturīga Konstrukcija: Sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.Piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība un izturība.

3.Ērta Lietošana: Tas komposta sijāšanas ir ergonomiski veidotas, lai gandrīz ikviens var uzbērt dubļu/dirt smalkākas.Šīs augsnes sifter padara jūsu dzīvi labāku un darbu vieglāku!

4.Plaša Gadījumos: augsnes sijāšanas ir piemērots dārza akmens filtrs dārzu, balkons, siltumnīcas vai zālienu, utt.Tas ir ideāls un praktisks dārza puses rīku.

5.Daudzfunkcionāls Sietu: lielā dārza siets ir piemērots atdala svešķermeņi, akmeņi, u.c.no augsni, kompostu un smiltīm, un tas ir ļoti viegli tīrīt pēc lietošanas.

Motīvs:

1. Dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.

2. Augsnes sijāšanas sastāv no koka rāmja un cinkotām tērauda neto, ar augstu cietību, rūsas izturība un izturību.

3. Neto ir saspringts, un rūpīgi pulētas, gludas, Bez rokas traumas.

4. Piemērots dārza akmens filtrs dārzu, balkons, siltumnīcas vai zālienu, utt.

5. Liels komposta un augsnes atdalīšanas, akmeņu un būvgružu tīrīšanas vai citu nelielu dizaina projekti.

Specifikācija:

1.Nosaukums: augsnes sifter

2.Materiāls: koks

3.Izmērs: 30*5cm/11.81*1.97 gadā

4.Stils: kā parādīts attēlā

Produktu Saraksts:

augsnes sifter*1

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Rokas Dārza Augsnē Sifter
  • Veids: Bērnistaba Paplātes & Vāki
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1~5GAB Black Jumta Automātiskā Siltumnīcefekta Ventilācijas Nomaiņa Temperatūra, Ventilācijas Jutīga Logu Atvērēju
€5.89 €4.42

(1~5gab black jumta automātiskā siltumnīcefekta ventilācijas nomaiņa temperatūra, ventilācijas jutīga logu atvērēju apraksts: produkta nosaukums: grila dakša materiāls: nerūsējošais tērauds specifikācijas: 18 cm, 24cm, 20cm, 20cm krāsas: balta, melna izmanto: galda pārtikas, grila dakša specifikācijas: 1. augstas kvalitātes materiāla, nerūsējošā)

Izskatās arī
250Pcs Kraft Papīra Etiķetes, Uzlīmes Tukšu Ziemassvētku Dāvana Burciņā Svece Stikla Pudele Biroja Klasifikācijas Kancelejas preces Uzlīmes
€3.75

(daudzums:250pcs/roll izmērs:3*5cm,kā attēlā materiāls:gumijots vai pašlīmējošs papīrs pircējs lasījumā 1. mēs parasti pāriet pasūtījumu 24 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.iepriekš piegādes datums ir tikai atsauce, dažkārt tiks aizkavēta par svētkiem, festivāliem,slikti laika apstākļi, muitas, utt. 2. cena nav ieskaitot muitas nodokli,attālā rajonā,)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
M5TF Halloween Karājas Kulons ar Rokām Austi Ar Gariem Matiem Rotājumu Halloween Iekštelpu Haunted House Puse Dekori
€14.51 €7.11

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegls un viegli veikt hanging signāls ideāls halloween puses. funkcijas, naudas sodu meistarība un rokām austi forma, izturība. pievieno spooky pieskarieties, lai jūsu mājās un rada svētku . universāls, apdare, ko var izmantot arī saistībā ar lieldienu svinībām. glītu un izturīgu dizainu, kas padarīs)

Izskatās arī
Hot "Baby on Board!" Pop-Up Jahtu Labu Baby Box Dušas Konfekšu Kastes, Dāvanu Iepakojums Šokolādes Kārbas Kāzu Dod Priekšroku Kastes
€3.05

(hot baby on board! pop-up jahtu labu baby box dušas konfekšu kastes, dāvanu iepakojums šokolādes kārbas kāzu dod priekšroku kastes produkta specifikācijas īpašu bērnu ir buru savā dzīvē, un mēs zinām, jūs nevarat gaidīt, lai caurule, kas no kuģa formas jaundzimušo uz klāja! pop-up jahtu labu lodziņā nes okeānu paldies, jūsu bērnu duša viesi! jūras tēmu, baby dušas labu lodziņā)

Izskatās arī
Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus
€5.25 €2.62

(halloween galvaskausa puse maska anime pūķis dievs skelets pusi sejas maskas kaula galvaskausa dzīvnieku maskas, cosplay, deju balles tērpu aksesuārus apraksts: stils: šausmu krāsa: melns, balts gadījumos izmantot rāda, halloween svars: aptuveni 30g izmērs: aptuveni 17*14 specifikācijas: 1.【unikālo dizainu un iedvesmu no japāņu literatūrā, šo dzīvnieku)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Somas Ragi Somas Samta Izdarīt String Zaķi, Dāvanu Iepakojuma Maisiņi Dropshipping Somas Partijas Apdare 2023 Navidad Jaunas
€10.35

(mūsu pakalpojumu q:vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu? a:par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides un express shipping kuriem viens veikt 3-10 darba dienu laikā, lai ierodas, par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja jūs vēlaties, lai apraksts: 100% jauns. materiāls)

Izskatās arī
YO CHO 1PC Lēti Mākslīgā Sniega Lotoss Sukulentu Mājas, Dārza Bārs Puse Dekori DIY Labāko Iekštelpu Mini Sukulenti Viltus Lapu
€0.99 €0.50

(yo cho 1pc lēti mākslīgā sniega lotoss sukulentu mājas, dārza bārs puse dekori diy labāko iekštelpu mini sukulenti viltus lapu apraksts: lotus sukulentu funkcijas, viegli tīrāms, viegli, lai atbilstu citām krāsām.der puses, kāzu, izstāžu zāle,birojs, veikals, mājas,dārza, bārs,hoteland tā tālāk.specifikācijas krāsa: kā picture rādīt,2types jūsu atsauci.sastāvs: mākslīgā sukulentu izmēri: kopējais)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī
Augu Pot Segtu Iekštelpu Plastmasas Rotangpalmas Ziedu Segtu Kārtu Mūsdienu Dekori Pods Ar Āķi Un Balsteņu
€17.41 €11.14

(augu pot segtu iekštelpu plastmasas rotangpalmas ziedu segtu kārtu mūsdienu dekori pods ar āķi un balsteņu specifikācija: īpašības: 1. izturīgs pret koroziju, nav viegli deformēt, spēcīgs un izturīgs 2. elpojošs, self-absorbējoša, ūdens taupīšanas un sausuma izturīgs, gaismu caurlaidīgas 3. pieteikumu scenāriji: mājas mēbeles, apzaļumošana projektiem, viesnīcas, ziedu)

Izskatās arī
80pcs-Niedru Žāvētu Ziedu Pušķi Uzstādīt Pampu Zāle Skandināvijas Dekoratīvās Kāzu Mājas Istabā Ziedu Vienošanās Boho Zemniecisks Dekori
€26.24

(modname=ckeditor 1.skaists mājoklis un kāzu dekori - ir gatavi mūsu uzmanību-satveršanas pampass zāli, lai izceltos jebkurā telpā!vai tas būtu mājās, birojos, vai kāzas, mūsu pampu zāle der bez piepūles ar boho, lauku mājas, un mūsdienu stila dekorācijas! 2.80-in-1 iepakojums: iepakojums satur 80 gabalus dabas žāvēti pampu zāle, kuru kopējais garums 17 collu.to var viegli sagriezt dažāda)

Izskatās arī
45/80CM Halloween Rotājumi Krāsains Mirgojošs LED Gaismas Spoku Festivāls Saģērbt Kvēlojošs Vednis Lampas Mājsaimniecības Karājas Dekoriem
€5.79 €3.76

(specifikācija produkta nosaukums: kvēlojošs wizard hat materiāls: poliestera tafta izmērs: apmēram 45cm*20cm / aptuveni 80*25cm garš krāsa: silta balta gaisma, krāsainu gaismas apgaismojuma režīms: ātri mirgo, mirgo, konstante barošanas avots: 3 lr44 pogu baterijas (ar baterijām) apraksts šo stīgu gaismas varat viegli pievienot izsmalcinātu un individuālu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krēsla Pārsegs Krēslu Pārvalki 25X19 Collu Ziemassvētku Ēdamistabas Krēslu Pārvalki Buffalo Pleds Ziemassvētku Aizsargs Slipcovers
€6.87 €3.78

(iegūstiet savu ēdamistabas krēsli ziemassvētku gatavs ar mūsu slipcovers!izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie slipcovers nav pilling un bez vilnas, padarot tos nav viegli traipu.mērīšanas pie 25x19inch, šie slipcovers fit visvairāk krēsli.ikviens var sajust prieku un svētību no ziemassvētku ar šo slipcovers - ideāli piemērots vīriešiem, gan sievietēm! specifikācija: produkta)

Izskatās arī
200pcs Ziemassvētku Balle Cepuri Apdare Bumbu Plaukts Bumbu Cepuru Veidošanas Rīki Putu Bumbu Cepuru Radošā Bumbu, Piederumi Bumbu Kulons Cepure
€7.31 €3.65

(apraksts ziemassvētku balle uzmavas montāža apdare, izgatavots no plastmasas materiāla, ļoti viegls un izgatavots bumbu piekārtiem rotājumi, kas izskatās ļoti skaisti, kad karājās.tie ir viens no labākajiem apdares pieņemšanas komplektu par pusi. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: plastmasa - izmērs: aptuveni 0.80x0.80x1.80cm/0.31x0.31x0.71in - piemērots)

Izskatās arī
10 Gab. Absolvēšanas Goblet Vāku, Galda Dekori DIY Amatniecība, Cepure, Cepures Papīra Mini
€6.20 €3.16

(apraksts izlaiduma klp goblet segums ir unikāls un neaizmirstamu izlaiduma piederumu.katrs vāciņš ir izgatavots no papīra un rotāti ar pušķis, sniedzot elegantu izskatu.šīs izlaiduma cepures ir ideāls notvert neaizmirstamus mirkļus un padarīt atmiņām laikā absolvēšanas ceremonijas. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:poliesteris, papīra - izmērs: 6.00x6.00x3.30cm/2.36x2.36x1.30in -)

Izskatās arī
100-500pcs Bobo Balonu Aksesuāri Lielas Tases Burbulis Balonu Folija Ballon Rīku, Skaidrs, Tases Turētājs Twist Lock Tases gaisa Balonu
€16.16 €11.56

(100-500pcs bobo balonu aksesuāri lielas tases burbulis balonu folija ballon rīku, skaidrs, tases turētājs twist lock tases gaisa balonu)

Izskatās arī
1Meter ID1~5mm Caurspīdīgs Pārtikas Klases Silikona Šļūtene, Skaidrs, Gumijas Caurule, Akvāriju Tvertne Dārza Apūdeņošanas Mīksta, Elastīga Caurule Caurule
€1.68 €1.38

(1meter id1~5mm caurspīdīgs pārtikas klases silikona šļūtene, skaidrs, gumijas caurule, akvāriju tvertne dārza apūdeņošanas mīksta, elastīga caurule caurule ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, sazinieties ar mums.mēs aprēķinās informāciju un sniegt jums labu cenu. produkta informācija pārtikas klases materiāli, netoksisks, bez smaržas labi, neatlaidība, augsta)

Izskatās arī